En drøm for kverulanter - hva ser du her ?

 

 

Et bilde er ikke alltid

det man ser ved første øyekast,

det kan være mye mer

som her. 

 

 

 

Finn feilen.


 

 

La jeg meg lure

til å tro at det bare er en 

dame på dette bidet,eller

ser jeg noe mer.....


 

 

Og her - denne kan nok diskuteres 

til Dovre faller -

- en drøm for kverulanter......


(alle bildene lånt fra google.no)

 

Ha det gøy :)

Hilsen synskepeggy.

19 kommentarer

Madeleine

25.04.2015 kl.22:11

kjempe fine de der. hehe. husker vi drev mye med sånne bilder på skolen =) ha en fin kveld =)

Livet mitt som klarsynt.

25.04.2015 kl.22:17

Madeleine: Hei,hei :)
Ja,ikke sant :) og så tenkte jeg å gi alle de "anonyme" kverulantene som har herjet bloggen min i det siste noe mer meningsfylt å kverulere om.
Og det er både snilt og omtenksomt fra min side :)
Ha en fin kveld du også og kos deg med oppgavene :) Hilsen synskepeggy.

Våkenanemone

25.04.2015 kl.22:26

Alltid vært så fascinert av sånne bilder, tenk å kunne tegne sånn! Jeg har selv tenkt mye på optiske illusjoner i det siste. Var veldig opptatt av det da jeg var liten husker jeg.

Livet mitt som klarsynt.

25.04.2015 kl.22:39

trettanemone: Hei,hei :)
Jeg har også alltid likt sånne bilder samt alle typer iq-tester som man finner i alle tenkelige varianter og vanskelighetsgrader på nett.
Og så elsker jeg rett og slett å Quize med konkurrenter over hele verden.For tiden er "quizbattle2" min absolutte favoritt :)
Hilsen synskepeggy.

25.04.2015 kl.22:46

Hei. Du virker veldig interessant, kan du 'lese' meg? :D

Livet mitt som klarsynt.

25.04.2015 kl.22:52

Anonym:
Vil du det da "anonym" i full offentlighet her på blogg,jeg syns ikke det er noen god ide og om ikke du reserverer deg mot det så gjør iallefall jeg det :)
Hilsen synskepeggy.

NaheedM

25.04.2015 kl.23:00

Oi. Jeg er nok en ny blogger heheh. Hvordan kan jeg vise hvem jeg er på kommentarfeltet? Går ikke ann å trykke på 'husk meg' knappen.

Ja vil nok det..selv om jeg ikke liker 'privacy', greit hvis du synes det synsekepeggy hehe. Jeg prøvde å sende deg melding privat, gikk ikke :/

Livet mitt som klarsynt.

25.04.2015 kl.23:04

NaheedM:
Den er grei :)
Du finner nok ut av hvordan blogg.no funker etterhvert :)
Lykke til :)
Hilsen synskepeggy.

Cathrine Narum

26.04.2015 kl.13:51

Sånne bilder er morsomme :) Litt imponert over at jeg så 2 forskjellige bilder på alle bildene veldig fort. Ofte pleier man å se det ene bildet først, og så ser man det andre bildet senere hvis man leter litt ;) På de øverste bildene så jeg det som sagt omtrent samtidig, på det nederste bildet ser jeg at katten går oppover. Jeg klarer også å se at den går nedover, men for meg er det mer naturlig at den går oppover :)

Katja

27.04.2015 kl.20:16

Artig innlegg. Jeg har kikket litt på noen av dine gamle innlegg, fra tidligere år. Jeg synes det er mye interessant, og jeg gleder meg spesielt til å lese mer som omhandler det "overnaturlige". (Implisitt at jeg håper det blir mindre innlegg om det som har vært gjentagende de siste månedene.) Mvh Katja

Jessyka

28.04.2015 kl.01:36

Hei peggy, jeg lurte på om det er muligheter for å få en samtale med deg via mail eller telefon gratis?

Jeg trenger hjelp av en ekte klarsynt.

Mvh

Silje

28.04.2015 kl.22:03

Sånn er litt moro :P

Må bare si at jeg mener den katten går ned. Syntes det ser slik ut på hele holdningen til katten jeg :P

Livet mitt som klarsynt.

02.05.2015 kl.09:24

ssilje89:
Jeg tenker at katten går opp trappen -eller ned :)
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

02.05.2015 kl.09:29

Katja:
Takk så mye for det :)
Kverulanten(e) har roet seg vesentlig her nå,så vi håper på at de/den holder seg permanent borte og at de/den som tar alt så personlig at den/de tror at alt jeg skriver er myntet på den/de bør ikke lese denne bloggen idet hele tatt - ever !
Det er slutt på å la den/de komme til orde her med kveruleringen sin.Merker jeg den minste antydning til at kverulanten ikke klarer å styre seg fordi at vedkommende tror at det jeg skriver er myntet på vedkommende blir spamsperren kjapt tatt i bruk igjen.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

02.05.2015 kl.09:35

Jessyka:
Jeg tar ikke alternative oppdrag via blogg,dessverre :)
Hilsen synskepeggy.

Vivian

02.05.2015 kl.19:31

Hei. Kan du være så snill å hjelpe meg ? Jeg har en minne bokse og en brikke liggende i en sort liten pose, og den er kommet bort 😓 på den er alle mine bilder av min baby ifra hun låg i min mage. Har ingen lengre på datan. Hvis du kan, kan du sende meg en mail 😊

Mvh Vivian
Det øverste bildet har jeg sett før!!!

Livet mitt som klarsynt.

03.05.2015 kl.13:23

Agnes nighttree og Helene snow:
Du har nok sikkert sett det før - det ligger på Google :)
Hilsen synskepeggy.

Vivian

03.05.2015 kl.16:27

Hei. Jeg har hadd kontakt med synskonline men de kan ikke fortelle hvor den sorte posen min ligger henne. Den er utrolig viktig for meg. Kan du hjelpe meg? Fra Vivian

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

57, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits