En ting jeg aldri kan forstå.

Jeg vil aldri forstå at folks behov for å
fremstå som et offer er mye større enn
ønsket om å stå opp for seg selv
og sørge for å få seg
et godt liv......

Jo forresten,jeg forstår den - feigheten som offerrollen er 

men jeg nekter å akseptere den !

Hilsen synskepeggy.

3 kommentarer

trettanemone

19.05.2015 kl.18:55

Ofre er alle, på hver sin måte. Det er først når det går opp for deg den dagen at det ikke trenger å prege livet ditt lenger, du kan faktisk velge det bort,du vil føle deg fri.

LysetSerDeg

19.05.2015 kl.20:14

Fascinerende å lese : )

Livet mitt som klarsynt.

19.05.2015 kl.20:16

trettanemone:
Det er helt sant det du sier her :)
Jeg har hatt to "lesinger" nylig som virkelig har gjort inntrykk på meg og begge har med dette tema å gjøre.
Den ene var en snerten dame på rundt tretti en skikkelig fitness og kroppsfikserte dame som sverget på at hun ikke var offer for noe som helst.Jeg fastholdt at hun var et offer - for sitt eget kroppspress....
Den andre var en godt voksen dame som har vært et offer for "ufordragelige" og superegoistiske barn hele livet,hun har latt egne barn herse med seg og hun identifiserer seg selv gjennom offerrollen.
Felles for disse to,vidt forskjellige menneskene med vidt forskjellige offerroller er at de nekter for at de er offer for noe som helst og nekter også for at de gjør valget om å fortsette å være offer flere ganger for dag.
De har innsett at det er lettere for dem og krever mindre (mot) å forsette som før enn å være tøffe nok til å sette ned foten selv om de helt sikkert vet at å være tøffe nok til å sette ned foten og steppe opp for seg selv antakelig ville vært det beste de noengang kunne gjort.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

19.05.2015 kl.20:17

LysetSerDeg:
Hva mener du ?
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

55, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits