Jeg er perfekt - helt perfekt !!

Kanskje jeg ikke har den
perfekte kroppen,men jeg velger
å uttale meg om hva som er den
perfekte kroppen etter at
det er fastslått hva den
perfekte kroppen er.
Valget står mellom den perfekte kroppen som
media og andre ildsjeler har funnet på
eller den perfekte kroppen fra naturens side.
Valget står mellom de som er stolte av kroppen sin og stolte over
at det viser at man har levd et liv på godt og vondt
barnefødsler,amming og alder og
dem som gjør alt og betaler seg fra gård og grunn i håp om
å stoppe den naturlige og flotte utviklingen
kroppen gjennomgår i alle faser av livet.

Jeg vet hva jeg velger.

Er de som gjør alt og betaler for å forsøke å være "ung"
noen par år til mer lykkelig,mer tilfreds eller
mer fornøyde i livet sitt enn det jeg er...
Jeg tror ikke det nei..

Jeg er perfekt !
Javel,så har jeg litt heng både her og der,
kanskje noen rynker her og der og
kanskje jeg har en liten antydning til "grevinnehake"
og jeg har definitivt flere grå hår enn det jeg hadde i går.
Men hva så !
Jeg er stolt av meg selv,jeg er stolt av den personen jeg er,
jeg er stolt av at det viser på meg at jeg har levd litt.
Jeg er stolt av mine heng både her og der når
jeg ser bort på årsaken til dem.
Jeg har mine perfekte feil og jeg liker dem.

Jeg føler meg perfekt - og for meg er det mye mer
viktig og naturlig enn en "perfekt kropp".

Det er heldigvis ingen som kan påberope seg å vite hva en
perfekt kropp er - inkludert meg selv.
Og derfor føler jeg meg perfekt
både utenpå og inni.

Hilsen synskepeggy.

38 kommentarer

Hege

19.05.2015 kl.21:34

Helt enig, synskepeggy!

Man er så perfekt som man føler seg, mer får man aldri gjort.

Hilsen Hege.

Livet mitt som klarsynt.

19.05.2015 kl.21:49

Hege:
Man har gjort mye da :)
Mye mer enn alle dem som forsøker å betale seg til bedre selvtillit,yngre utseende og perfekt ytre og mye mer enn alle dem som havner i tidsklemma og stress fordi at fokus på trening blir for stort.
Det er selvfølelse man må ha,da trenger man ikke selvtillit,men selvfølelse får man verken i treningsstudio eller hos kosmetisk kirurg.
Hilsen synskepeggy.

Unn

20.05.2015 kl.09:22

Hei. Saken er nok at disse som higer etter det "perfekte" utseendet og den "sunneste" kroppen, aldri har opplevd det livet de egentlig ønsket seg. De er kanskje deprimerte, men det er fordi de har uoppnåelige mål og fordi de ønsker å være mye mer midtpunkt enn det de er. Så blir evig slanking og plastiske inngrep bare forsøk på å bli sett. Det snodige er at OFTE er disse uføre pga usynlige sykdommer. Jeg sier ikke at ALLE har det, men det er noe med mangelen på selvbilde og selvtillit som tar fram behovet for fysiske forbedringer. En blogg jeg er innom beskriver dette i handling. Hovedtrekkene er: Ufør. Angst og depresjon. Slanking. Trening. Inngrep. Og sånn går loopen.... Jeg synes synd på vedkommede. Virkelig! For hun har ikke skjønt at ærlig, redelig arbeid og sosial omgang med vanlige mennesker er den ENESTE medisinen hun trenger. Ha en fin dag. Jeg har savnet innlegg fra deg! Hilsen Unn.

Nina

20.05.2015 kl.11:31

Ser du er igang igjen ja. Tror ikke de biter på:) Hilsen Nina

Livet mitt som klarsynt.

20.05.2015 kl.12:00

Nina:
Du gjorde det - beit på....hva du mener med det får være din sak,men det sier en del at DU svarte på en sånn måte her - ikke sant "Nina"....
Så da er vel saken grei da.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

20.05.2015 kl.12:36

Unn: Hei,hei :)
Jeg er så enig med deg at du aner ikke.
Mitt spørsmål er alltid det samme : hvorfor gjør de ikke noe med det,de som helt åpenbart er svært misfornøyde med det meste,men som gir seg utslag i misnøye med kroppen - for i disse dager er det lettere å gjøre noe med det visuelle,men blir sjelden vellykket på lang sikt.
Lurer på hvordan de til,slutt vil se ut,og hvor fornøyde de er,de som stadig må ha påfyll av botox osv.Huff sier jeg bare...
Jeg vet godt hvem du mener,jeg tenker det samme selv.Men typisk nok så er man mer interessert i å krangle,anklage og provosere når man får litt konstruktiv tilbakemelding enn å tenke over hva "kritikerne" faktisk prøver å si.man trenger ikke se langt før man ser hva og hvordan folk tenker,det er bare å se opp i kommentarfeltet her,der blir jeg anklaget og beskyldt for å "være i gang igjen",det er lettere og feigere å slenge om seg med sånne anklager og beskyldninger enn å tenke over hva jeg skriver og kanskje komme med en saklig,opplysende og generell kommentar om temaet.

Du trenger ikke vente lenge - det kommer flere innlegg fra meg etterhvert :)
Ha en flott dag :) Hilsen synskepeggy.

Linda

20.05.2015 kl.16:47

Dette var sanne og fornuftige ord... Både fra deg og fra Unn over her.

Pegasus

20.05.2015 kl.19:42

Hei SP! Fint å se at du er litt aktiv igjen. Jeg er enig med det du og Unn sier over her. Man kan jo reflektere litt over dette med å til stadig drive å rette på utseendet sitt, om det er en måte å kompensere for noe. Noe man mangler i livet som teoretisk er uoppnåelig, men som man allikevel får ved å jukse litt. Det man oppnår er en kortvarig lykke for så å føle at man må gjøre noe annet for å oppnå ny lykke. Spørsmålet er når nok er nok. Donatella Versace glemte å stoppe i tide. Det blir til slutt som en avhengighet, en sykdom, der man aldri kan få nok, før man har gått for langt, og enda da er det ikke alle som ser hva som er i ferd med å skje. Mange mener at dette kan være relatert til psykisk sykdom og ønsket om å være noe man ikke er, eller å oppnå noe man aldri kunne fått uten disse inngrepene. Personlig trives jeg med så se ut som jeg er den alderen jeg er, og det kunne ikke falle meg inn å sprøyte bort gladrynkene i øyekroken, ta en slankeoperasjon eller andre jukseløft. Jeg er meg! Ha en fin kveld :)

Wenche

21.05.2015 kl.11:34

Hvorfor bry seg så mye om hva andre gjør? Jeg er ikke den som fikser på alt,løfter opp eller strammer,men hva andre gjør med sin kropp er da virkelig ikke noe jeg har noe med!

Livet mitt som klarsynt.

21.05.2015 kl.11:57

Wenche:
Jeg skriver rett og slett hva jeg mener om det - reint generelt.
Det er merkelig hvordan noen får en generell mening om saken til å få det til å bli myntet på seg......Kanskje de "hårsåre" selvsentrerte "perfekte" folka skjønner at det er noe i at det ikke gjør dem mer "perfekte" etter diverse løft og innsprøytninger,kanskje de skjønner at det "perfekte" ligger på innsiden tross alt og at de ikke liker å bli påminnet om akkurat det.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

21.05.2015 kl.12:08

Pegasus: Hei igjen :)
Jeg er helt enig med deg i det du skriver :)

For meg har det aldri vært et "perfekt" ytre som har vært avgjørende om en person "duger" eller ikke.Jeg liker kvaliteter fremfor kvantiteter...
Jeg ser forresten at noen er helt desperate etter å krangle med meg igjen og i kjent stil fabrikkerer teorier som kun finnes i deres eget hode i håp om at noen skal gi dem oppmerksomhet og bite på sludderet.
Skittviktige folk som tror at alt er myntet på dem er noe av det verste jeg vet - de er så høye på seg selv at de knapt nok rører bakken de går på.
Stakkars folk.....

Botox = gift - jeg kunne aldri sprøytet noe sånt i meg jeg heller.Paradokset er at de som bruker sånt er sannheten selv - de verken røyker eller drikker,men å sprøyte i seg rein gift,det er greit liksom.Men,for meg må de gjerne holde på - også med sin "perfekte" dobbeltmoral.
Skylapper og vrangforestillingståka er fortsatt like tykk noen steder !

Ha en flott dag,Pegasus :) Hilsen synskepeggy.

Wenche

21.05.2015 kl.12:12

Hva så om noen vil ha et "perfekt" ytre?Gjør det din,elller min dag noe verre?Er det et menneske som legger mye tid og penger i diverse behandlinger for å føle seg bedre,så vel,bra for deg.Innsiden er det ingen som ser uansett,og kanskje dette mennesket må ha et bra ytre for å skjule det som er vondt inni?

Livet mitt som klarsynt.

21.05.2015 kl.12:29

Wenche:
Misnøye med kroppen sitter i hodet og er alltid et symptom på noe annet - som er litt verre å "ta tak i".Det er lettere å legge seg under kniven enn å bruke tid på det som er vondt inni,selv om de vet at å steppe opp og ta tak i det som er vondt inni er det eneste som er varig.Hvor skal det ende for folk som velger den løsningen på noe som sitter på innsiden...
Takk,forresten,for at du bekrefter det jeg sier - misnøyen og problemene er på innsiden - og jeg syns ikke det er greit at folk prøver å lindre symptomene på utsiden.Det er fullstendig dødfødt og en ekkel negativ retning.Det er min mening - reint generelt !!!!!
Som sagt,så får folk gjøre som de vil - men så lenge debatten om kropp er offentlig så forbeholder jeg meg retten til å ha en mening om det - uten risiko for å få anklager,beskyldninger og ord lagt i munnen på meg.
Hilsen synskepeggy.

Wenche

21.05.2015 kl.12:33

Men hvis nå et menneske som har det riktig vondt på innsiden og velger å forandre på det ytre for å se bedre ut utad,er det feil?

Livet mitt som klarsynt.

21.05.2015 kl.12:35

Wenche:
Jeg svarte på det spørsmålet i min forrige kommentar til deg,jeg forslår at du leser den. - og slutter å prøve deg på krangel og kverulering her.
Ha en fin og kranglefri dag - da får du det så mye bedre med deg selv - på innsiden :)
Hilsen synskepeggy.

Wenche

21.05.2015 kl.13:13

Jeg har ikke problemer med meg selv,hverken på innsiden eller utsiden,ellers takk::)

Livet mitt som klarsynt.

21.05.2015 kl.14:50

Wenche:
Wenche......denne måtte du bruke litt tid på etter min forrige kommentar,jeg skjønner det og jeg skjønner også at du tror (fremdeles) at alt jeg skriver er myntet på deg.Det er ditt problem og ikke pokker om du skal få gjøre det til mitt (igjen).
Herlighet,altså !!!!
Hilsen synskepeggy.

Wenche

21.05.2015 kl.14:52

Nå måtte jeg le litt her:)

Jeg ønsker deg en fin ettermiddag:)

Livet mitt som klarsynt.

21.05.2015 kl.14:54

Wenche:
Selvsagt "Wenche" - så er det bare til å le av dine forsøk på kverulering og dine forsøk på å få mine generelle meninger om SAKEN til å handle om DEG !
Hilsen synskepeggy.

Wenche

21.05.2015 kl.15:26

Nei,"Synske Peggy",jeg tror ikke at dine "generelle" meninger handler om meg.Jeg tror derimot at du har en spesiell agenda med dette innlegget,men det skal jeg la ligge.Det vi vel kan være enige om er at vi mener at mennesker som stadig må forandre på utsiden ,mangler noe vesentlig på innsiden.Og det må de få lov til mener jeg,uten at hverken du eller jeg,eller noen andre skal spekulere i hvorfor.For det er ikke vår sak rett og slett.!

Livet mitt som klarsynt.

21.05.2015 kl.15:36

Wenche:
Jeg syns virkelig synd på deg sånn som du holder på her nå.
Hvem bryr seg om du har det "helt fint med deg selv både på innsiden og utsiden" - det viktigste er at du VET det selv.
Kroppspress og utseendefiksering er en offentlig debatt,det betyr at alle kan delta og ytre sin mening.Heldigvis så er det ikke alle som tar alt som sies/skrives i den offentlige debatten personlig og myntet på seg - slik du gjør - og bekreftet det ettertrykkelig i en (flere) kommentarer over her.
Det holder nå,poenget ditt er mottatt - med mindre du vil kverulere enda litt til.....noen må treffe ømme punkter hos deg !
Hilsen synskepeggy.

Wenche

21.05.2015 kl.15:46

Ja,det er en offentlig debatt.Derfor sa jeg min mening.At det ikke tåles i denne bloggen får så være.

Det finnes heldigvis andre blogger å ytre seg i:)

Livet mitt som klarsynt.

21.05.2015 kl.15:51

Wenche:
Det tåler absolutt her - det som ikke kan aksepteres er at du notorisk forsøker å få debatten her til å handle om deg - igjen.
Det er godt at du finner andre blogger å ytre deg i,og så misfornøyd du er her så finner du vel en annen du liker bedre som til og med kanskje går med på at alt handler om DEG.
Nå blir du vel opptatt med å finne andre blogger å ytre deg i - din egen kanskje og så slutter du å kverulere her.
Du bør ha respekt for at sånt spetakkel er uønsket her - eller må du (igjen) tvinges med spamsperre......
Hilsen synskepeggy.

Wenche

21.05.2015 kl.16:44

"Notorisk forsøker å få debatten til å handle om meg.igjen" ???

Hva er dette?

Jeg skrev mine tanker utifra ditt innlegg.Hvis ikke generelle tanker og meninger tåles så deg om det.

Takk for meg:)

Livet mitt som klarsynt.

21.05.2015 kl.17:25

Wenche:
"Wenche",Wenche","Wenche"".....jaja....
Ser at du er i andre blogger og forsøker deg også - du må ha det svært så "gøy" i dag,altså....
Værsågod du.
Hilsen synskepeggy.

Wenche

21.05.2015 kl.18:30

Jeg forstår ikke hva du vil med dette "Synske Peggy".Du er nedlatende og ufin i et innlegg som handler om å være perfekt.For seg selv.Og det er vi alle mener jeg.Vi er alle bra nok på hver vår måte,uansett om noen må pynte på det ytre for å føle seg vel.At JEG ikke har behov for å fikse på utseende for å ha det godt ,så betyr ikke det at en annen ikke trenger nettopp det.Hva vet vel jeg,eller du,om en annens indre liv,eller grunnen til behovet for å fikse og ordne på ting.?

Livet mitt som klarsynt.

21.05.2015 kl.19:03

Wenche:
Som sagt før,flere ganger : Det er ikke myntet på deg,men igjen forsøker du å få det til å handle om deg !
Det er ikke til å tro ! Du burde prøve å gå i deg selv litt for deretter prøve å få litt perspektiv - forbi din egen navle !
Hilsen synskepeggy.

Wenche

21.05.2015 kl.19:05

Har jeg sagt at dette er myntet på meg?

21.05.2015 kl.19:45

Hva er det hun driver med nå puppeguri,høylydt selvoppnevnt mobbehater som selv sier hun tar fullstendig avstand fra mobbing og at hun blir kvalm av alt som kan minne om mobbing.

Da må hun bli kvalm av seg selv for makan til mobbeinnlegg og kommentarer hun slipper gjennom pansersperren sin og svarer på er til å bli kvalm av.Det er et reinspikka mobbeinnlegg og det er ingen tvil om at det er myntet på deg SP.

Det får være grenser fra ei skrulle som selv hevder å hate mobbing,men her ser vi hvor skrullete hun er.Tror faktisk ikke hun forstår hva hun gjør.

Ønsker deg en fin kveld SP-:)

Livet mitt som klarsynt.

21.05.2015 kl.20:31

Anonym:
Hehe,ja,det kan vel bli litt vanskelig å forsvare sitt hat og sin avsky mot mobbing heretter.Noen har en besynderlig god evne til å ro seg ut på dypt vann uten evne til å ro seg inn igjen på en troverdig måte - stakkars....
Det er vel et av de beste eksempler på "perfekt" dobbeltmoral noen har sett før.Stakkars.....
Jeg bryr meg ærlig talt ikke så mye - så lenge sånt spetakkel holder seg unna min blogg med vaset,svada og vrangforestillingene sine.

Ha en fin kveld du også "anonym" :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

21.05.2015 kl.20:34

Wenche:
Ordet jeg og meg er blitt flittig brukt,også i din siste kommentar - det er vel ikke nødvendig å utdype det noe mer......
Hilsen synskepeggy.

Nina

22.05.2015 kl.11:41

Jeg synes det er MERKELIG at hver gang du skriver et innlegg så ender det med diskusjoner/krangling/kverulering jeg? Men hvem er kverulantene her - deg? Eller alle andre?

Unn

22.05.2015 kl.15:22

Hei. Jeg mener det er helt på sin plass å balansere alle blogginnleggene fra Kari, i og med at hun sperrer alle kritiske kommentarer på sin egen blogg. Hun kaller det mobbing, men jeg er ingen mobber. Jeg er kritisk til "aktivitetene" hennes og til pengebruken hennes, spesielt fordi hun er ufør. Jeg mener at hun gir fryktelig dårlige signaler til unge damer / lesere, når det handler om å perfeksjonere seg selv til fingerspissene med kurer, slanking og plastiske operasjoner, på en uføretrygd. Jeg vil advare voldsomt mot kroppshysteriet, og den loopen som dette bærer med seg i form av økonomiske følger. Folk flest kan ikke henge med på dette, og det må noen si noe om! Det er IKKE mobbing, og det klarer jeg ikke se at Synskepeggy bedriver heller. Det er et forsøk på å nyansere bildet av det som er "perfekt". Lykke kan man ikke kjøpe seg til. Hilsen Unn.

Anonym

22.05.2015 kl.18:37

Du burde visst være Guds høyre hånd etter som du titulerer deg som helt perfekt: Vi andre mennesker er ikke helt perfekte i alle fall. Heldigvis!

Livet mitt som klarsynt.

22.05.2015 kl.20:53

Anonym:
Jeg har ingenting i mot å være "Guds høyre hånd" om det innebærer at jeg er helt perfekt akkurat sånn som jeg er - og det har svært lite med utseende,antall "ligg" under kniven eller x-antall botox (gift) innsprøytninger,løft og silikon å gjøre.
Mitt budskap er så enkelt at det er helt forståelig at det virker provoserende på dem som føler at de må fikse på sitt ytre for å få et bedre med sitt indre.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

22.05.2015 kl.21:03

Nina:
Mitt budskap er såre enkelt : alle er gode nok som de er - og om det kan kalles provosering eller kverulering så får man bare fortsette med det,for jeg forstår at et sånt budskap kan virke både kverulerende og provoserende på dem som allerede har lagt seg under kniven og/eller fått sprøytet i seg uante mengder botox (gift) og som i ettertid har kommet til det sørgelige faktum at det ikke har hjulpet noenting på det som egentlig har vært og er problemet - som sitter i hodet.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

22.05.2015 kl.21:20

Unn: Hei igjen :)
Du har helt rett Unn og du har forstått mitt innlegg helt rett :)
Hvor mange som har havnet i dyp krise,økonomisk psykisk og fysisk som følge av det umenneskelige kropps og utseende-hysteriet er det ingen som vet....
Et sted må det stoppe og,og som med alt annet,det starter med oss selv,vår egen mening og overbevisning mot den svært destruktive trenden og vårt ansvar for å videreformidle vårt standpunkt,hvor og når og så ofte vi kan.
Jeg vil si det så sterkt at det er et stort og viktig samfunnsansvar vi har påtatt oss,vi som gjør alt vi kan for å motarbeide dette "fenomenet" som alltid ødelegger mer enn det ordner - på sikt.
Ha en fin kveld,Unn og takk skal du ha for enda en klok og fornuftig kommentar :)
Hilsen synskepeggy.

iris

18.06.2015 kl.23:13

Jeg føler meg ikke perfekt før jeg har fått botox,da jeg må ha det ang lammelser og spasmer i høyre hånd.Og er skjeldøyd på ene øyet,og botox retter opp dette.Brukt botox i medesinsk forstand i mange år får lammelser i nervene.Og filler som mange bruker er basert på hyaluronsyre som en har natulig i kroppen.Så plutselig kan en få en sykdom eller en skavank der en må bruke visse stoffer for å fungere og føle seg vell.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

55, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits