Krigen er igang-hoder skal rulle !!!

 

Nei,jeg mente ikke du/dere

som tror at alt som skrives er myntet på deg/dere.

Jeg mente : 

at nå går jeg til angrep på

deg - 

 

 

- og deg


-og deg


-og deg


- og deg.

Jeg tror forresten at du har litt 

heng her og der,kanskje en 

tur under kniven hadde gjort seg -

- før du havner i bøtta med saltvann.


- og deg....


Før du får gått til 

angrep på denne....

Angrep er det beste forsvar - 

- og med en stor dose 

dobbeltmoral i tillegg så er man sikker

på å vinne denne krigen -

- i år som i fjor.

 

Eller,vant man egentlig denne krigen i fjor.......

 

Hilsen synskepeggy.

24 kommentarer

Madeleine

21.05.2015 kl.22:12

ekle dyr ja, så bort med de. Happy hunting :P

Livet mitt som klarsynt.

21.05.2015 kl.22:20

Madeleine:
Ja,det er sant det :)
Det er en stor dobbeltmoral her,jeg innrømmer det - kan du se den ?
Hilsen synskepeggy.

Toril

21.05.2015 kl.22:23

Æsj! Ekle kryp! Kan du være så snill å komme hit til meg å ta krigen med de vi har ute i hagen vår også? Vær så snill dag :)

Er det noe vi er enige om vi i huset her vi bor, så er det at disse ekle og sleipe dyrene skal dø en smertefull død, slik at vi slipper å få ødelagt plantene i hagen. De er så innpåsliten at de invaderer verandaen vår, og kattene leker med dem, og tar dem med på stua. Da er det ikke "flink pus", men et hyl.

Jeg støtter ditt angrep mot disse sleipingene :)

Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld :)

Klem fra Toril

21.05.2015 kl.23:12

Du er bare så merkelig og rar hele du! En stor kverulant er det du er. Tenk å kalle seg for synske peggy. latterlig :)

Livet mitt som klarsynt.

21.05.2015 kl.23:47

Anonym:
Det tar jeg som et stort kompliment,det viser jo at du skjønner at jeg ikke er helt A4 :)
Nicnavnet synskepeggy og hvorfor gidder jeg ikke engang å forsøke å forklare - du vil uansett aldri forstå det,dessverre.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

21.05.2015 kl.23:54

Toril: Hei,hei - og så hyggelig å høre fra deg igjen :)
Jeg skulle så gjerne ha tatt sneilekrigen din også,men som du ser så har jeg hendene fulle i min egen hage for tiden.Jeg har aldri sett så mye snegl som nå,men heldigvis så drar ikke kattene dem inn og de har ikke prøvd seg på plantene som henger på veggen - enda.
Det blir iallefall ikke plantet noe i år,i fjor plantet jeg to ganger pluss at jeg plantet ned 22 vårløker (linjer som jeg liker så godt) men de var spist av snegler før de rakk å spire,sneglene spiste løkene.
Ekle kryp ja,det er helt sikkert,og jeg føler meg temmelig dobbeltmoralsk,for min grunnleggende tanke er at alt liv har livets rett.
Ha en fin torsdagskveld du også Toril :) Klem fra synskepeggy.

LysetSerDeg

22.05.2015 kl.02:31

Kanskje noen skal fjerne oss, ettersom vi ødelegger "Guds hage" (Jordkloden)? At vi skal drepe livsformer fordi egoet vårt vil ha en finere hage, som igjen bare er endel av et hus, som er bygget i utakt med naturen. Vi er det sanne ekle dyret : ) Å bevisst være dobbelmoralsk er tyngre enn å ubevisst gjøre noe feil. Du som vet hva din grunnleggende tanke er om livet, du bør handle ut i fra det. Hvordan forventer du at andre skal ta ditt budskap serriøst? Jeg synes snegler er ekstremt fascinerende skapninger. Lev og la leve...Men det er min mening.

22.05.2015 kl.03:06

Dyreplageri å drepe sniler med salt! Det er noe Mattilsynet fraråder. Snegler er en del av vår natur og har livets rett.

Jente

22.05.2015 kl.12:49

Kan du fortelle litt om bakgrunnen for feiden mellom deg og Lovelulu? Vanskelig å forstå hva som har skjedd mellom dere.

Livet mitt som klarsynt.

22.05.2015 kl.20:59

Jente:
Du må nesten spørre om det der spørsmålet hører hjemme,jeg kan nemlig ikke svare på hvorfor hun er så desperat opptatt av å kverulere,krangle (og nå direkte og indirekte mobbe meg).Hun har fått det for seg at alt jeg skriver er myntet på henne,det er en vrangforestilling hun har hatt en stund nå og den stemmer ikke.Vrangforestillingene er såpass alvorlige at jeg tviler på om hun klarer å komme seg ut av dem ved egen hjelp.....
Du må nesten rette spørsmålet til henne for jeg bryr meg fint lite om "feiden" hun tror hun har gående med meg,det er et symptom det også.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

22.05.2015 kl.21:05

Anonym:
Jeg kan si så mye at ikke en eneste snegl er avlivet på noen som helst måte i min hage og kommer heller ikke til å bli det.Samvittigheten min og overbevisningen om at alt som lever har livets rett er større enn ønsket om en "perfekt" hage.
Sånn er det med den saken :)
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

22.05.2015 kl.21:11

LysetSerDeg:
Dette er jeg helt enig med og endelig var det noen som forsto mitt noe tvetydige innlegg :)
Jeg fastholder at alt som lever i min hage har livets rett og så får det heller være med "den perfekte hagen" i år også.
Jeg er mer opptatt av å finne en måte der bla.sneglene og jeg kan komme til et kompromiss om å leve i fred med vårt side om side.Er man kreativ er jeg sikker på at man får det til,for jeg har nemlig en overbevisning til (av mange,mange flere) : der det finnes vilje finnes det alltid vei - det er kun et spørsmål om tilpasning og tid :)
Hilsen synskepeggy.

Mariann Sæther Tokle

22.05.2015 kl.21:14

Hehe :) bra den :)

Livet mitt som klarsynt.

22.05.2015 kl.21:23

Mariann Sæther Tokle:
Hehe,ja, jeg er tøff på nett,men det hjelper lite når jeg ikke klarer å gjennomføre mitt forsett,nemlig å drepe dem....
Samvittighet er ikke alltid gode greier :)
Ha en fin kveld,Lillasjel :) Hilsen synskepeggy.

ufo

24.05.2015 kl.00:13

Liker ikke brunsnegler. Har flere ganger tatt mellom 300-400 brunsnegler på en kveld, mens det står på som verst. Heldigvis var det langt færre av dem i fjord, i år har jeg kun tatt noen få enda.

Håper det går bra med deg om dagen? Jeg skal bruke langhelgen bare til å slappe av i vertfall.

Ønsker deg en fin lørdag:)

Moffeliten

24.05.2015 kl.17:55

Du må kunne drepe brunsneglene, ikke de andre. De hører til i naturen vår.

Moffeliten

25.05.2015 kl.22:13

Jeg mente selvsagt ikke "kunne". Jeg mente "kun". Fingrene henger ikke alltid med i svingene her...

Ida Marie

31.05.2015 kl.04:14

Kan du skrive litt om ditt syn på dietter?

Livet mitt som klarsynt.

31.05.2015 kl.09:06

Ida Marie:
Kort sagt : man påfører seg selv en stor stressfaktor som man overhode ikke trenger - og det i seg selv er negativt for helsen,både psykisk og fysisk.
Hilsen synskepeggy.

June

03.06.2015 kl.11:58

Har du tatt bloggpause?

Livet mitt som klarsynt.

07.06.2015 kl.12:43

June:
Nei,har ikke tatt bloggpause akkurat,ikke planlagt iallefall,men det har vært mye annet som har krevd min oppmerksomhet i det siste - og nå hunden,vet du :)
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

07.06.2015 kl.12:50

ufo: Hei igjen ufo :)
Nå tror jeg at jeg har kommet til et kompromiss med sneglene,jeg samler dem i en bøtte og bærer dem langt avsted og slipper dem løs,det tar iallefall noen dager for dem å komme tilbake.Jeg klarer ikke drepe dem og da var dette den beste løsningen.
Det var mye mer snegler i hagen min for noen par uker siden,jeg vet ikke hva som gjør at det nesten ikke er flere her,men det kan være en kombinasjon av uvanlig kald vår og bortbæring.Uansett hva som er grunnen så er det bra for plantene som da får stå i fred uten å bli spist opp.

Ha en flott søndag,ufo :) Hilsen synskepeggy.

åbs

09.06.2015 kl.15:25

Jeg vil gjerne komme i kontakt med deg , da jeg må lukke opp i livet ,mye rart i min hage

absorensen66@hotmail.com

Bjørg

01.07.2015 kl.00:31

Hadde skjønt det, og godtatt det, om du virkelig mente at du ville ta livet av brunsneglene (Iberia). De hører ikke hjemme hos oss. Resten er vel en naturlig del av naturen vår.

(Ser du skriver at du ikke er i stand til å ta livet av dem, uansett :-)

Blir skremt av Toril som ønsker at sneglene skal lide en smertefull død. Normale folk liker ikke å se noe eller noen bli torturert til døde.

Livet mitt som klarsynt.

02.09.2015 kl.08:51

Bjørg:
Jeg må si at det er "godt gjort" og "svært intelligent" å klare å få inn litt nedrakking av Toril K under dette innlegget (også) - jammen er du "smart" - alt for "smart" til å la sjansen til nedrakking gå i fra deg :(
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

56, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits