Det tok sin tid.....

 

......men endelig har alle dyrene falt til ro 

og tilpasset seg hverandre helt flott.

Luca har gjort enorme fremskritt og vi

har jobbet med å bygge selvtillit,tillit og trygghet.

Vi har sosialisert henne og vært på hundekurs.

Hun har forstått at alt ikke er så farlig som hun først trodde.

Hun blei helt friskmeldt hos dyrlegen fredag for en uke siden,

hun har hatt sitt å stri med stakkars liten -

- men fra nå av vil alt gå opp og fremover for henne.

Hun er heldig som har oss,men vi er minst like heldige som har henne.

Kanskje det blir et kull med nydelige Shih Tzu-valper her i huset når det nærmer seg juletider

etter at hun hadde besøk av en riktig Shih Tzu-gentleman nå i helgen.....

 

 

  

Hilsen synskepeggy.

6 kommentarer

Mia

02.09.2015 kl.08:04

Det er helt fantastisk det du har gjort for denne hunden på alle måter,fra nødvendig og omfattende medisinsk behandling til målbevisst jobbing for å gi henne trygghet,tillit og et bedre liv.

Det er bare å ta hatten av for den flotte jobben du har gjort med henne :-)

Det er et eksempel å ta lærdom av og jeg håper at noen gjør det.

Livet mitt som klarsynt.

02.09.2015 kl.09:23

Mia: Hei,hei :)
Det har vært en fornøyelse og en stor glede fra A til Å og jeg må få si at jeg er svært stolt av alt det vi har fått til med henne og ikke minst alt det hun har fått til selv.
Luca har noen små patella-problemer (som ikke er alvorlige og vanlig for rasen) som gjør at hun helst må ta moderate turer i moderat tempo (for å forebygge forverring av tilstanden og da med påfølgende behandling,det passer meg perfekt å gå "daffeturer" med henne og samtidig merker jeg at det har en svært god effekt på min kondis,vekt og øvrig helse (som ikke er så god på grunn av kroniske smerter,gikt og fibromyalgi).
Så summa-summarum så blei det en vinn-vinn for både Luca,øvrig familie og husdyr (fire katter,en hamster og to papegøyer)
Forøvrig så ser jeg at lite eller ingenting har forandret seg på blogg.no,noen befinner seg fortsatt i sin meg-meg-og meg igjen-boble og til dem kan jeg bare si at fantastiske ting skjer når man flytter fokuset vekk fra seg selv og sine "sykelige" manier og sin "sykelige" selvopptatthet,man får bekreftelser på det på alle måter og man ser det tydelig om man bare løfter blikket vekk fra seg selv og sin egen navle i ett sekund - et sekund holder rikelig....
Ha en flott dag og takk så mye :)
Nå blir det en liten tur - daffetur på meg og Luca :)
Hilsen synskepeggy.

Toril

02.09.2015 kl.11:22

Kjempekoselig å se deg tilbake på blogg igjen :) Vel overstått sommer! Håper dere har hatt en kjempefin sommer? Det har jeg, men Nadina brakk baklabben i juli, og skal fjerne gipsbandasjen på mandag. Hun har hatt "burarrest" i litt over 6 uker stakkars pusen min <3

Så kjempesøt Luca er <3 :)

Den jobben du har gjort med henne er helt fabelaktig, og det står det respekt av! Jeg er helt imponert, men nå vet jeg at du er en kjempestor dyreelsker, så det kommer ikke som noen overraskelse.

Nå har Luca et kjempefint og god liv i trygghet hos deg,

Lykke til videre med arbeidet med Luca, og så kjempespennedne å se om det kommer noen smånurk <3 :)

Ønsker deg en kjempefin onsdag :)

Klem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

02.09.2015 kl.11:53

Toril: Hei igjen og takk for det - det er fint å være tilbake nå :)

Vi har hatt en fin sommer,men været kunne vært litt bedre syns jeg.

Stakkars katt,godt at hun er på bedringens vei nå.Burarrest er et mareritt,jeg har selv hatt en katt i burarrest og det var et slit,du kan jo bare tenke deg selv å måtte bure inne en utekatt,heldigvis slapp katten min unna med (bare) åtte dager,men det var mer enn nok,det gikk virkelig på tålmodigheten (min) løs.
Katten min,Pingla,kom i et ublidt møte med en aggressiv ukjent hannkatt tidligere i sommer,det resulterte i at min katt mistet synet på venstre øye,heldigvis ser det ut for at katten har tilpasset seg sitt handikapp,men det såg svært ille ut da det skjedde og veterinæren kunne ikke gjøre annet enn å behandle med smertelindring og antibiotika,øyet sto ikke til å redde,dessverre.

Luca har det kjempefint,hun har tilpasset seg oss og våre andre dyr og de har tilpasset seg henne.Roen har senket seg og den gode dynamikken mellom dyr og mennesker og mellom dyr er tilbake her i Casa Happy.
Vi har gjort en stor innsats alle sammen og resultatet er mer og bedre enn jeg våget å håpe på.
Da Luca endelig var friskmeldt og i konsultasjon med dyrlegen hennes var det ingen grunn til å vente med å parre henne og da vi var så heldig å finne et prakteksemplar av en hannshihtzu til henne akkurat i rett tid så bestemte vi oss for å prøve å få henne gravid.
Luca og hannhunden gjorde det de skulle og ellers oppførte seg over all forventning i den tiden vi hadde han her så jeg tror møtet mellom dem var vellykket.Men vi kan ikke vente på ultralyd for å få det endelig bekreftet,Det er den 21.09 - en skjebnedag for Luca - tenk om hun er så heldig at hun får oppleve å bli mamma.....Det blir i så fall denne ene gangen,neste sommer skal hun steriliseres og leve en lykkelig og rolig pensjonisttilværelse resten av sitt liv her hos oss.
Ha en kjempefin onsdag du også Toril :) Klem fra synskepeggy.

Pegasus

12.09.2015 kl.19:11

Så flott når det er ro og harmoni, en sjelden vare nå til dags.

Savner deg på blogg.no

Hilsen Pegasus :)

Livet mitt som klarsynt.

13.09.2015 kl.19:45

Pegasus: Hei igjen,Pegasus :)

Det er alltid fredelig i mitt hus,men som med alt annet så må man jobbe litt for å få det til....
Takk så mye for det :) Jeg er tilbake på blogg nå og har tenkt å forsette med det.
Ha en fin søndagskveld,Pegasus :) Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

56, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits