For seint å angre nå !

 

Nå er min verdifulle stemme avgitt

og det er bare tiden som vil vise om

jeg har brukt stemmen min rett.

 

Men,jeg vil være positiv og omgi meg med 

positiv energi.

Det er nemlig bare jeg og jeg aleine som bestemmer

om energien rundt meg skal være positiv eller negativ.

Det man gir ut får man også tilbake - rikelig :)

 

Hilsen synskepeggy.

24 kommentarer

rteworld

14.09.2015 kl.23:35

Står det noe i kortene hvem som vinner valget - f.eks i Trondheim?

Livet mitt som klarsynt.

14.09.2015 kl.23:43

rteworld:
Hva som står eller ikke står i kortene vet vel ikke jeg,jeg leser ikke kort !

Men,man trenger vel ikke kort eller andre hjelpemidler for å se hvem "taperne" blir.....- og det er ikke dem som fikk min stemme i dag.

Hilsen synskepeggy.

M

15.09.2015 kl.01:58

Helt enig, derfor stemte eg som eg gjorde i år, fulgte intuisjonen, og sitter nå og er veldig takknemlig for det :)

Anonym

15.09.2015 kl.12:03

Du prøver hardt på å ergre på deg karimaritas ser jeg. Må være surt når hun ikke biter på agnet..

Livet mitt som klarsynt.

15.09.2015 kl.17:02

Anonym:
Den bloggeren klarer fint å ergre seg på seg selv,vri og vende på alt som blir skrevet til å være myntet på henne - og,å forpeste andres blogger med negativ energi - helt uten min eller andres hjelp til det.
Så,sorry du - jeg må bare konstantere at påstandene dine,anonym,er helt feilaktige - denne gangen også.......
Jeg er forøvrig villig til å vedde på at ditt "anonymes" siste ord ikke er sagt her,man har nemlig en intensjon med å komme med sånt oppspinn.Det er rart med det - plutselig er en uskyldig blogger omgitt av utallige "anonyme" som i hovedsak har ett mål og det er å spre så mye negativ enegi som mulig - og det bare på grunn av at de/den "anonyme" leser noe helt annet (i sitt hode) enn det som faktisk skrives.
Jeg forstår at det begynner å bli kjedelig der borte......
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

15.09.2015 kl.17:05

M:
Intuisjon og fornuft likelig fordelt reddet valget og det som reddes kan etter de blåblå sine "herjinger".
Jeg er fornøyd slik resultatet blei :)
Hilsen synskepeggy.

Anonym

16.09.2015 kl.11:34

Det ble vel ikke som du håpet på dette. Da må du vel slutte å blogge igjen da.....

Ha ha

16.09.2015 kl.13:07

Anonyme Kari M, du har det travelt, med å gå rundt å provosere bloggere om dagen . Synd ingen av de du provosere , biter på dine knep.

Livet mitt som klarsynt.

16.09.2015 kl.13:26

Anonym:
Det er jo bare å slette en blogg for så å starte opp en ny - i samme stil som de etterhvert mange andre.
Noen har det svært gøy med sånt,la dem bare fortsette,selv er jeg fornøyd med tingenes tilstand slik de er her i min blogg :)
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

16.09.2015 kl.13:30

Ha ha: Hei,hei :)
Ja,det er pussig at det plutselig dukker opp "anonyme" som bare MÅ skrive kommentarer med "snert" og åpenbar hensikt i.....
Hvem andre skulle gidde og/eller ha interesse av å skrive slike kommentarer om ikke bloggeren selv....Når noe ser ut for å være komplett idiotisk og meningsløst så er det alltid det.
Hilsen synskepeggy.

Anonym

16.09.2015 kl.15:26

Der kom det jeg ventet på, å bli beskyldt for å være karimaritas. Det er jeg Ikke. Jeg er en person som har fulgt denne fighten deres, og må si all ære til karimaritas for å ha fått stoppet en sånn utrivelig person som deg. Jeg syns det er bra du ikke blogger noe særlig mer, da slipper en bloggere som bare er ute etter å skape krangel og drama. Blogg.no er et bedre sted uten dine innlegg som er til for å ergre opp andre til krangel.

Livet mitt som klarsynt.

16.09.2015 kl.15:45

Anonym:
Spekulasjoner igjen - og et tydelig ønske om at mine innlegg er myntet på bestemte personer.
Kom over deg selv så skal du se at du får det mye bedre med deg selv....

Du er vel enig i at det kryper frem påfallende mange "anonyme" fra under hver eneste stein og du er vel enig i at det er mistenkelig atalle de "anonyme" har et mål for øye og bruker nøyaktig samme taktikk i forsøk på å få det til.
På meg og flere andre virker det både patetisk,idiotisk og som en besettelse...Hvem bryr seg - bortsett fra bloggeren som er så full av seg selv at vedkommende er ute av stand til å forstå at ingen andre er i nærheten av å ha den samme "interessen".....
Hilsen synskepeggy.

Mia

16.09.2015 kl.16:03

Den anonyme elsker å tro at alle andre tar feil,da får den anonyme en ny runde med oppmerksomhet på seg selv og sin evige kverulering.

Det er mye galt med bloggere som til stadighet roper høyt om hvor lei man er,men som samtidig kliner innlegg etter innlegg rett i fleisen på folk med både bilde og gull shouter på forsiden av blogg.no,der bloggere ikke etterlater noen tvil hos leseren om hvem det er myntet på og hva man vil - få fokus og sympati over på seg selv,det er kvalmende og ekkelt og slett ikke normal oppførsel.

Det er ikke overraskende at min kommentar,som ikke var ufin på noen måte,men forklarer hva jeg mener om oppførselen og hvorfor,ikke kom gjennom spamsperren.

Frem og tilbake er like langt,man kommer ingen vei med folk som er totalt blottet for selvinnsikt og evne til å ta velmente ting innover seg.

Håper ikke du får ugreier og kverulering inn i gjen på bloggen din nå SP :)

Livet mitt som klarsynt.

16.09.2015 kl.16:09

Mia: Hei igjen :)
Du skriver det de fleste tenker.
Jeg ser ikke vekk i fra at den "anonyme" får blod på tann nå,jeg ser at det ikke har vært så mye oppmerksomhet (sympati) å hente andre steder i det siste.
Jeg fikk rett igjen da jeg "spådde" lenger oppe her at siste ord ikke var sagt fra den "anonymes" side....
Hilsen synskepeggy.

Pegasus

16.09.2015 kl.16:55

Hei Synskepeggy! Trivelig å ha deg tilbake! Måtte le litt da anonym over her begynte å kommentere i kjent stil, men siden hun påstår at hun har fulgt dere i lengre tid så vil hun da kanskje greie å konkludere med at karimarita har ved løpet av denne tiden mistet nesten alle sine bloggvenner. Grunnen til dette er jo hennes absolutte fraværende evne til å motta en hver form for kritikk og alt er i hennes øyne hets og mobbing. De leserne hun stort sett greier å tiltrekke seg nå er ferskinger som ikke vet bedre, og gamle griser som googler pupper!

Ha en fin dag!

Livet mitt som klarsynt.

16.09.2015 kl.17:52

Pegasus: Hei,hei :)
Hehehe - noen gjør hva som helst for lesertall.....

Skal man bruke litt logikk så er det ikke vanskelig å skjønne hvem de "anonyme" er.Hvem andre hadde giddet å skrive slike kommentarer som i tillegg er totalt usaklige,jeg vet bare om EN jeg,som kunne hatt interesse av det.
Ha en fin dag du også,Pegasus :) Hilsen synskepeggy.

peik

16.09.2015 kl.18:02

Øhm... trodde innlegget ditt hadde med kommunevalget å gjøre jeg... Var jeg naiv?

Livet mitt som klarsynt.

16.09.2015 kl.18:12

peik:

Det handlet om det og handler fortsatt om det,men som så ofte før så dukker det opp en (som tror er) anonym som tror at alt som skrives er myntet på en person.Selv innlegget mitt om kommunevalget blei gjenstand for den type spekulasjoner og påstander.
De gale kan ikke ha det godt - de har det alt for travelt.......
Hilsen synskepeggy.

peik

16.09.2015 kl.18:23

Ah, typisk.

Livet mitt som klarsynt.

16.09.2015 kl.18:28

peik:
Ja,typisk en blogger pluss en hærskare av "anonyme" som alle er den samme.
Men,man tar det vonde med det gode når man blogger.
Faktum er at denne bloggeren har trakassert bloggen min i lang tid,men bloggeren hevder at det er jeg og andre som har trakassert vedkommende.
Noen skjønner det bare ikke....
Hilsen synskepeggy.

peik

16.09.2015 kl.18:46

Det er vel litt sånn at alle synes de selv har rett... så da blir det liksom litt vanskelig å diskutere slike saker, man kommer ingen vei uansett. Det beste om man vil unngå en real fight, er å bare legge ballen død tvert, og godta at alle er forskjellige. Når den ene parten i en diskusjon prøver på nettopp dét, er det veldig synd å se at den andre fortsetter å provosere.

Livet mitt som klarsynt.

16.09.2015 kl.18:56

peik:
Det er sant,man overser den typen så godt man kan og det går fint helt til provosering,forsøk på krangel osv.kommer helt inn på dørstokken,da må man få reagere,også når man blir navngitt opp til flere ganger på lite positive måter i andres blogger.
Jeg har ikke blogget på ca to mnd.allikevel fortsetter ugreie kommentarer å bli postet i min blogg,riktignok fra "anonyme",men man skjønner fort hvem de er og hva de vil.
I helgen prøvde man hardt å få synskepeggy involvert i krangel,noe man ikke lyktes med og nå i ettertid kommer altså ugreie kommentarer på løpende bånd.
Motparten i de konfliktene jeg kjenner til har såvisst ikke tenkt å legge ballen død.Vedkommende prøver seg stadig vekk her i min blogg og i flere andre sin.
Det er trakassering denne bloggeren driver med,rett og slett.
Hilsen synskepeggy.

peik

16.09.2015 kl.19:16

Ja, da forstår jeg godt du tar til motmæle. Synd at din tilbakekomst skal være preget av gammel galle. Hev deg over det du, og knytt bloggingen din til det som gir deg positiv energi, man skal jo trives med sin hobby.

Ønsker deg en fin kveld.

Livet mitt som klarsynt.

16.09.2015 kl.19:27

peik:
Det skal jeg gjøre,nå som jeg har sagt klart i fra (uten at jeg tror det hjelper stort på sånne "blinde" kverulanter).
Ha en fin kveld du også :) Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

56, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits