En ufravikelig uskrevet regel på blogg !

 

I går mottok jeg en kommentar som 

oppfordret meg til å slutte å blogge og

legge ned bloggen for godt.Jeg hadde "gjort nok ugagn nå"

blei det skrevet,ordrett sitert.

 

i mine øyne ber eller oppfordrer man ALDRI en annen blogger om

å slutte å blogge uansett hvor mye man har imot 

en blogger og det bloggeren skriver om.

Sånt gjør man bare ikke uten at man samtidig

avslører hvor patetisk,umoralsk og respektløs man er

både som blogger og person.

Oppfordrer man andre til å slutte å blogge fordi at

"du har gjort nok ugagn",da har man trukket det siste kortet

og viser tydelig hvor ynkelig og stakkarslig man er.

I mine øyne !!!

 

Selv om kommentaren som oppfordrer og ber synskepeggy om 

"å gi deg med blogging,du har gjort nok ugagn nå"

forsøker å være anonym,så må du ikke et øyeblikk gjøre den feilen at

du tror at du er anonym - det er du nemlig ikke !!!!!!

 

For meg er det en ufravikelig,uskrevet regel her på blogg :

man oppfordrer ikke og man ber ikke andre bloggere om å slutte å blogge.

Så respektløs og nedlatende er man ikke mot noen,rett og slett !!!!

 

hilsen synskepeggy.

18 kommentarer

Sag43

18.09.2015 kl.11:25

Da har ikke folk mye å ta seg til med, når de skal legge seg bort i hva andre skriver om. Det er også sårende når folk skriver sånt. Ikke bry om det, er andre som liker å lese bloggen din :) God helg

Livet mitt som klarsynt.

18.09.2015 kl.11:39

Sag43: Hei,hei :)
Hadde kommentaren kommet fra hvem som helst annen enn den som prøver så hardt på å fremstå som anonym ville jeg antakelig funnet den uforståelig og kanskje litt sårende,ja,må innrømme det.Den "anonyme" som skreiv denne kommentaren har jo vist utallige ganger og ganske tidlig i sin bloggkarriere at vanlig høflighet,respekt og moral er totalt fraværende.

Det er flere av oss som har blogget i mange år,vi har ikke alltid vært enige heller,men allikevel har vi en felles forståelse av toleranse,moral og respekt og det finnes uskrevne regler på blogg som ingen av oss er interessert i å bryte,nettopp fordi at vi vet at om vi går over den grensen så er vi "ferdige" og har tapt både ansikt,troverdighet og respekt.Ingen "ved sine fulle fem" vil finne på å utfordre det.
God helg du også :) Hilsen synskepeggy.

Pegasus

18.09.2015 kl.15:03

Hei Synskepeggy!

Jeg så den kommentaren og greide ikke å la være å kommentere IKKE LES DET DA VEL!!!!! Jeg beklager at jeg blandet meg inn i dine kommentarer på denne måten, men jeg har aldri (nesten) opplevd maken til frekkhet!!! Snakk om avskyelig fremtoning og mangel på virkelighetsoppfatning. Liker hun ikke det du skriver, så kan hun da holde seg langt pokker i vold unna bloggen din!!! Er de ikke rakettforskning dette!!! Men. . . det aner meg at anonym i denne kommentaren ikke er heeeeelt ukjent allikevel.

Håper du får en fin kveld!

Hilsen Pegasus

Anonym

18.09.2015 kl.15:44

Jeg mener fortsatt du burde pensjonere deg. Du lager jo bare bråk, du prøver jo det med dette innlegget også. Jeg har lov å mene hva jeg vil om deg.

Jeg er sjokkert!

18.09.2015 kl.15:51

Nå kommer alle de ufyselige innleggene fra den bloggeren på rekke og rad nedover bloggshouten.

Var det ikke den bloggeren som sa hun var drittlei,det ser tvert i mot ut for at hun er veldig ivrig etter å holde i gang sitt eget ufyselige og begredelige korstog mot flere bloggere.Hun har vært på jakt etter nye offer i lang tid uten å få napp noen steder!Hun var heldig forrige helg da Helsedagbok med flere hadde fått nok og prøvde å si fra,da fikk hun endelig blod på tann og fikk gjøre det hun kan best og det er å lyve,kverulere,innta offerrolle og ellers alle andre skrekkelige talenter hun ved flere anledninger har vist at hun har.

Makan til kjerring altså,jeg blir helt satt ut jeg,og det er det hun vil,sette ut flest mulig i sjokktilstand.

Jeg håper du får en rolig helg SP og at den ikke-anonyme lar bloggen din være i fred-:)

Anonym

18.09.2015 kl.16:24

Syns dere virkelig det er sjokkerende at hun tar igjen med dere, etter alle personangrepene det har vært mot henne de siste dagene?? Har det vært meg, hadde jeg reagert på samme måte, om ikke enda mer!

Livet mitt som klarsynt.

18.09.2015 kl.16:58

Anonym:
Nå må du gi deg,anonym - NOT !!!
Du synker til lavere mål hver eneste gang du lirer noe svada ut av deg her.
Du skjønner jo ikke selv at BARE en som elsker,avhengig og besatt av å innta offerroller kan skrive en sånn (avslørende) kommentar !
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

18.09.2015 kl.17:01

Anonym:
Hvorfor pensjonerer ikke du deg - du ser ut for å ha møtt veggen i dine desperate forsøk på å sverte,lyve,trakassere og dine patetiske forsøk på å bli kvitt synskepeggy.Du trenger en pause nå fra stresset det medfører å prøve å bryne seg på synskepeggy.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

18.09.2015 kl.17:33

Pegasus: Hei igjen Pegasus :)
Det er selvfølgelig helt greit at du kommenterer sånn uhørt frekkhet,skulle bare mangle.
Det mangler mye hos den bloggeren når det gjelder normal høflighet,respekt og moral.Men det er vel ikke annet å forvente fra sånne kverulanter når man ser hva de liker å blogge om.
Vær du sikker,ikke en eneste av de "anonyme" kommentarene er så anonyme som den "anonyme" ønsker å tro.Det får faktisk tanken over på småunger når de holder seg for øynene og tror at ingen ser dem - jeg får av og til følelsen av at det er på det stadiet noen er........
Ha en fin kveld,Pegasus og god helg :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

18.09.2015 kl.17:39

Jeg er sjokkert!:
Jeg har gjort den samme observasjonen og det er ikke mulig for den bloggeren å prøve å innbille noen at vedkommende er fredligheten selv og,etter eget utsagn, hater bråk,krangel og kverulering.Det er jo vedkommende selv som prøver til krampa tar vedkommende på å få noen til å bite på slik at det blir mulig å fortsette sin ufyselige fremferd.
Antall "anonyme" kommentarer i min blogg øker i takt med lite eller ingen aktivitet i en viss annen blogg,mønsteret er helt tydelig.
God helg du også :) Hilsen synskepeggy.

Helsedagbok

18.09.2015 kl.17:58

Heia

Hun har gitt opp anonyme kommentarer til meg nå. Så vel hvor det bar hen. Og hun som ALDRI skulle lese min blogg mer, åneida. Ser det. Innom mange ganger pr dag. Og ja, hva mer vet ikke jeg. Har næmlig lagt navnet hennes på hennes IP, så jeg ser hvor jeg har henne. Så at mye vri vreng og løgn som kommer fra den kanten, er jaggu bra sikkert.

Mvh

Inger

BA

18.09.2015 kl.18:40

Dette er jo bare trist, er det noe rart det er krig i verden, jeg orker ikke følge dere lenger.

Hilsen fra ei sjokka Britt

Livet mitt som klarsynt.

18.09.2015 kl.18:54

Helsedagbok: Hei igjen,Helsedagbok :)

Jeg ser det samme selv,den "anonyme" er ikke så,anonym her heller.

Personangrep er det nye ordet hos bloggeren - vedkommende kommer stadig opp med nye ord,men da vil jeg spørre : hvordan i all verden kan noen personangripe noen som helst som ikke er navngitt noen steder og som gjør alt i forsøk på å fremstå som anonym.
Det blir jo som å personangripe løse luften !
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

18.09.2015 kl.19:00

BA: Hei igjen og takk for sist :)
Ja,det er bare trist dette her å se hvordan enkelte bloggere "går over lik" i forsøk på å bråke og kverulere for så å innta sin kvalmende offerrolle.
Men det skal sies,vedkommende har gjort mange forsøk og vært svært tålmodig i sin leiting etter noen å slå kloa i og begynne å bråke med.
Man er vel ikke et øyeblikk i tvil om hva motivet er for å stjele andres tekster,innlegg og overskrifter.
Du har helt rett,det er svært trist,det er faktisk sånn at man innimellom kjenner snev av sympati med vedkommende.
Ha en fin helg,BA :) Hilsen synskepeggy.

Anonym

18.09.2015 kl.20:29

Ta med deg denne lyveboka med deg inn i pensjonisttilværelsen også! Eller du kan jo starte opp en blogg plattform der du og hun sitter og henger ut dere selv. Ta gjerne med dere visse andre 40+ bloggere også! Du er jo over 50 og lyveboka er jo over 50, og noen av de andre nærmer seg jo. Dere kan kalle bloggplattformen for blogg for 50+ kranglefanter.

Livet mitt som klarsynt.

18.09.2015 kl.21:04

Anonym:
Denne kommentaren havnet også i feil kommentarfelt !
Skulle nesten tro at noen lider av (kanskje) dysleksi muligens,slik at det blir litt vanskelig å lese blogger fra hverandre.....
Jeg føler meg overhode ikke truffet av dette svadaet du lirer av deg,men jeg er villig til å vedde på at en annen blogger i en annen blogg vil føle seg svært truffet,nok til at bloggeren blir overbevist om at kommentaren er myntet på vedkommende - og da er man i gang igjen - en ny runde med kverulering - før den forrige er avsluttet !
Hjelpe meg for noen folk og for et tidsfordriv ......
Hilsen synskepeggy.

Anonym synsk

15.02.2016 kl.03:35

vet du hva nå bli det mange kommentar fra meg, men sånt henger jeg meg litt i før dette for tjente du ikke høre! det er trist og tragisk på vegne av den Anonyme jenta. oppdragelse feil der og skam deg! At du våger snakke sånn! hvor er vettet i hodet ditt? vet du hva det forstår man nok selv når man ser hva du er i stand til å skrive! heller vis deg frem og ikke ANONYM man lukter at du gjennom skuer deg selv vis du klare skjønne litt! du har mitt respekt! peggy. vær stolt av deg! Aldri slutt å blogg! Kommer nok flere engasjerte kommentere fra meg igjen. Når man ser sånt så skjønner du nok! Hilsen s

Moffeliten

09.08.2016 kl.14:15

Dette er et gammelt innlegg, men det får så være. Å si at noen skal slutte å blogge, er mobbing. Det som km skriver er jo direkte trusler og det skal du ikke finne deg i.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

57, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits