Simpelt tjuveri - frekkere enn f.....!

Det er en ting denne prinsessen aldri lærer,

hun må komme først til mølla for

å få være den første til å ta for seg

av godene.

 

 

I et lite uoppmerksomt sekund

stjal katta det beste saueskinnet i huset

i dag også.

 Har prøvd å protestere før,

og det endte med krangel,

orker ikke krangle med katta i dag igjen,

så det beste er å forsøke å ignorere

alle kattas forsøk på å provosere.

Prinsessa vet,av erfaring at katta snart går lei

og forsvinner ut for å finne andre,

som forhåpentligvis bryr seg,

og liker å la seg bli provosert,

iallefall en liten stund.......

 

Hilsen synskepeggy.

5 kommentarer

Toril

19.09.2015 kl.15:01

Ha, ha, ha :) Heia pusen! Har noen slike episoder jeg også her hjemme f.eks. når en av kattene leker med lekemus, og i et ubevoktet øyeblikk har en annen katt rappet den lekemusen :) Det er som regel den eldste dronninga som må gi seg først for de to yngste rakkerungene :)

I sofaen har jeg to puter liggende, og disse putene elsker kattene å ligge på. Først til møllen prinsippet gjelder der. Som regel er det Dronning Nadina som har førsteretten på begge putene. Hvis den ene puten er opptatt, setter hun bare øynene i den katten som har tatt puten hennes :) Det er nok til at hun får legge seg som dronningen på erten :)

Ønsker deg en kjempefin lørdag, og en fortsatt kjempefin og god helg :)

Venter nå besøk av ei venninne som kommer til en ettermiddagskaffe :)

Klem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

19.09.2015 kl.19:12

Toril: Hei,hei Toril :)
Det hugges og krangles litt om de beste plassene her i huset,må innrømme det,men det er jo bare hyggelig det at dyrene viser litt vilje og selvtillit.
Hos oss ender det som regel med at Luca tusler seg slukøret inn på et rom (om døra er åpen) og breier seg og demonstrerer i sengen - der det er strengt forbudt for kattene.Hun forstår godt at hun har overtaket til tross for at kattene i tur og orden stjeler saueskinnet,hun vet nemlig at hun er den eneste som får lov å ligge i sengene våre og at kattene blir jaget vekk om de prøver seg.
Ha en kjempefin helg du også,Toril :) Klem fra synskepeggy.

K.

10.10.2015 kl.17:13

Haha artig :-) Er så koselig med dyr ❤ De er der alltid for personen :-)

Livet mitt som klarsynt.

11.10.2015 kl.15:24

K.:
Det er helt sant :)
Jeg har alltid hatt katt,men var temmelig uerfaren som hundeeier da vi fikk Luca,det har gått over all forventnig allikevel og vi har lært og lærer fortsatt masse om hund og hundehold :)
Hilsen synskepeggy.

K.

11.10.2015 kl.20:54

Dyr er altid god uansett hvilket dyr det er :-) har hatt hund i 12 år og katt i 15 år :-)

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

56, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits