Satt helt ut av spill nå -

 

- på ubestemt tid........

 


(måtte bare låne dette bildet fra google)

 

Hilsen synskepeggy.

7 kommentarer

Anonym

19.09.2015 kl.21:06

Du er ikke rett navla du..

Livet mitt som klarsynt.

19.09.2015 kl.21:09

Anonym:
Jeg forstår - du forsto ikke humoren,men det er greit,skal ikke skylde på deg for det.....:)
Hilsen synskepeggy.

20.09.2015 kl.14:14

Fikk meg en god latter nå -:)

Morsomt bilde og latterlig kommentar under,at det er mulig sier jeg bare.

Nå blir du,IngerJ & resten av dem en viss blogger kaller mobbere omtalt som hekser og selvsagt er det også med en snill heks i eventyrer.Lurer fælt på hvem den snille heksa kan være som alltid er snill og grei og oppfører seg fint mot alle kan være.

Livet mitt som klarsynt.

20.09.2015 kl.14:24

Anonym:
Jeg har ikke grunnlag for å tro at noe av det der er myntet på meg - det er jo ikke mulig å tro det når jeg vet at alt sammen kommer rett ut fra tykk vrangforestillingståke.
Det er umulig å bry seg om det,man tar det for det det er rett og slett - tull,svada og et usedvanlig dårlig forsøk på å fortelle et eventyr.Tror ikke at det er noen som lar seg trollbinde akkurat.....
Hilsen synskepeggy.

K.

10.10.2015 kl.17:09

Hahahah flire og sitt og si "au, au og au" , det kan ikke vært godt det der... haha !

Livet mitt som klarsynt.

11.10.2015 kl.15:22

K.:
Det blir en stund før denne karen er oppe og går igjen...
Hilsen synskepeggy.

K.

11.10.2015 kl.20:52

Mange hadde fortjent dette også :-)

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

56, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits