Umyndiggjort i egen blogg ! Sånn kan det gå !

 

Sånn ser det ut når man er fratatt ytringsfrihet,råderett og eierskap

over egen blogg på ubestemt tid.... 

 Når det er sagt så må jeg si

at jeg er helt enig i et så drastisk tiltak

og,unnskyld at jeg sier det,

et eksempel på maktdemonstrasjon -

- hvis det kan bidra til at enkelte kanskje 

tenker seg om både en og to ganger

og kanskje teller til ti før de gir etter og

 

faller for fristelsen til å bombarderte bloggen min med

feilaktige,grunnløse beskyldninger og

overbevisninger om at alt jeg skriver handler 

om folk som jeg aldri har hatt i tankene engang.

 

Hilsen synskepeggy.

 

298 kommentarer

Peik

25.09.2015 kl.19:05

Skjedd nåa?

Livet mitt som klarsynt.

25.09.2015 kl.19:45

Peik:
Det skjedde tidligere i uken - uansett når det skjedde og hvorfor,hvem som tok avgjørelsen og faktisk gjennomførte det - så er det temmelig drøyt !!
Særlig med tanke på at man mistenker forskjellsbehandling av de innvolverte parter og,ikke minst,det faktum at det fortsatt eksisterer blogg med alle funksjoner til tross for at den bloggen,i sin tid,blei opprettet KUN i den hensikt å trakassere,hetse og,som endelig mål,å få bloggere man ikke likte fjernet fra blogg.no og vedkommende blogger inviterte andre bloggere til å,delta på hat,hets og mobbekorstoget sitt.Bloggeieren av den bloggen kalte sin skandaløse oppførsel mot andre for satire og humor og kom unna med det.Den bloggen er fortsatt å finne på blogg.no.Så konklusjonen må jo være trynefaktor og forskjellsbehandling.
Det gjør avgjørelsen om utestengning på ubestemt tid uforståelig for meg.
Det er også uforståelig at ikke de tre involverte i avgjørelsen om utestengning ikke fikk verken varsel om tiltaket eller en advarsel om at blogg.no vurderte et sånt tiltak.
Etter år med blogging så har jeg jo etterhvert sett litt av hvert,så jeg har mine mistanker om hva som kan ha skjedd her.
Det kan jo være at ansvarlig redaktør for blogg.no ikke er informert om dette,at en eller flere av blogg.nos ansatte har påtatt seg selv ansvar for denne drøye avgjørelsen,men det er bare synsing fra min side,allikevel vil det ikke komme som noen bombe på meg om det viser seg at synsingen min kanskje er inne på noe.
Som sagt,man har blogget en stund - og man følger litt med....
Hilsen synskepeggy.

Tone

25.09.2015 kl.19:51

Jeg skjønte ikke helt, er bloggen din overtatt av noen bak blogg.no? Jeg skjønte hvem du mente med den som står bak den satiriske bloggen, men hun har jo sluttet? Litt spesielt om dere blir overvåket, det har vel ikke skjedd i blogghistorien før?

Helsedagbok

25.09.2015 kl.19:57

Vet svaret, skal klokelig hold munn. Så jeg ikke utestenges på livstid,

Livet mitt som klarsynt.

25.09.2015 kl.20:28

Tone:
Som sagt,jeg har blogget i flere år og,tro meg,gjennom årene har det vært noen episoder man har stilt seg sterkt undrende til....man har også fått tilbakemeldinger fra andre bloggere som har forsterket inntrykket....
Bloggeren (av den "satiriske" og "humoristiske" bloggen har vel tatt en midlertidig pause,det gikk ikke riktig så godt i den bloggen de siste årene,men innlegg og kommentarer som utelukkende hetser og trakasserer står fortsatt å lese i bloggen.
At synskepeggys blogg er overvåket fra flere hold er ikke noen hemmelighet - det har pågått i flere år.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

25.09.2015 kl.20:33

Helsedagbok: Hei igjen,Helsedagbok :)
Jeg vet også svaret og det har jeg ikke røpet her.Har heller ikke røpet navnet på vedkommende ansatt i blogg.no som svarte på min e-post og jeg har heller ikke fått noe pålegg eller advarsel om å holde kjeft om saken.
Men,muligheten er jo der for at "noen" på blogg.no bestemmer seg for å utestenge meg på livstid allikevel.
I så fall går det ikke forbi i stillhet,verken i min blogg eller i andre blogger på andre bloggportaler,der blogg.no ikke kan gjøre noe som helst med det.

Ha en fin kveld og god helg,Helsedagbok :) Hilsen synskepeggy.

25.09.2015 kl.20:47

Hvorfor er 2 utestengt, og den 3 kan fortsette som før?

Noe er,rav ruskende galt.

Sjalusien har Ingen ende.

Tone

25.09.2015 kl.20:52

Okey, veldig spesielt gjort av blogg.no da, jeg har lest regelverket deres og har enda ikke kommet over en blogg som jeg synes fortjener å bli utestengt eller overvåket. Jeg ser det har sluttet å shoutes fra flere hold, mulig flere har fått samme advarsel. Når det er sagt, synes jeg det er utrolig at det finnes bare 1 stor bloggportal nå. Vet om mange som ikke vil blogge hos blogg.no, men har egentlig ikke andre alternavtiver for å bli sett.

Livet mitt som klarsynt.

25.09.2015 kl.21:01

Anonym:
Det er jo det jeg nevner i en kommentar over her.Noe stemmer ikke....
Forskjellsbehandling og trynefaktor er eneste alternativ pluss at man har mistanke om at noen som sitter med en sperreknapp har et horn i siden til enkelte som de tidligere ikke har fått gjøre noe med.
Eller kanskje noen har vært ute med sitt syte,klage og mobbeofferkort - og en annen såg sitt snitt til å utøve litt makt......
Ikke vet jeg,men jeg ser detsamme som du og gjør meg mine tanker jeg også.
Får håpe vi snakkes på mandag,kan jo være at hele bloggen min ryker nå.....
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

25.09.2015 kl.21:10

Tone:
Jeg tror ikke at det er blogg.no som står bak denne drøye avgjørelsen.Men jeg tror det er EN,muligens TO som har ansvaret for at denne avgjørelsen er tatt.
Avgjørelsen bryter med flere etiske og moralske regler og jeg tror ikke at blogg.nos ledelse vil ha noe sånt hengende på seg.
Jeg har selv vurdert å slutte å blogge på blogg.no,jeg ser ikke vekk fra at det som har skjedd nå blir dråpen.....
Blogg.no har altså vært inne i min blogg å fratatt meg tjenester jeg har full rett til å bruke så lenge jeg blogger på denne portalen og det i seg selv er jo ikke annet enn maktmisbruk.
Jeg sier som anonym over her :noe er riv ruskende galt her !
Hilsen synskepeggy.
Hilsen synskepeggy.

Pegasus

25.09.2015 kl.21:29

Hva i alle . . . HÆ??? Hva er det blogg driver med nå da??? Tror ikke helt jeg skjønner hva som har skjedd, men håper ting kommer i orden og at du får disponere din egen blogg slik du vil. Det finnes alltid noen som bare MÅ!!!!! Hvis du forsvinner fra blogg pga deres restriksjoner så har de virkelig frauet i motvind!

Håper du får en fin kveld! HOLD UT!

Hilsen Pegasus

helsedagbok

25.09.2015 kl.21:36

Blogg.no har gått for langt i denne saken.

Vi har vår fulle rett ang ytringsfrheten, til oh blogge uten og navngi noen. Ingen har brutt noen regler.

Noen har ordets makt, og vet og vri aeg ut av alt.

Farlig fenomen er dette. Jeg har blokkert ut frwmsiden og søke motorer av den grunn. Jeg ser hvr hersketeknikkrn brukes hen, og hva det gjør med rettferdigheten som her ikke finnes. Tror blogg,no, må passe seg så ikke mange forlater plattformen etter denne fadesen fra ledelsen, eller en ansatt som bryter normal folkeskikk, så det holder.

Vi er vel blitt slettet og blokkert for godt både du og jeg etter helgen. Vi fikk nå noen koselige bloggår en stund. Før noenbloggere ødela all blogg gleden for andre. Men men når urettferdigheten seirer, så får jeg bare si takk for alt. Ommin blogg er slettet av bligg.no også. Her kan manikke være trygg på noe som helst.

Er et skummelt nettsamfunn, vil jeg si.

God helg. Får håpe våre blogger står enda over helgen.

Livet mitt som klarsynt.

25.09.2015 kl.21:38

Pegasus: Hei igjen :)
Ja,Pegasus,det er vanskelig å tro det,men nå er altså bloggen min overtatt og bli overstyrt av andre enn meg.
Jeg trodde først at bloggen var hacket (og på en måte er den jo det) men da jeg fikk vite at det var blogg.no som sto bak og grunnen for hvorfor de har gjort det blei jeg målløs.
Jeg tror det blir feil å skylde på blogg.no (ledelse) jeg tror det er noen andre,lenger nede på rangstigen som står bak dette her..
Får si til deg som til anonym over her : håper vi snakkes på mandag - om ikke hele bloggen min ryker nå så gjør vi nok det,men det er ikke godt å si når det er andre som styrer spakene i denne bloggen for tiden.
Jeg holder ut - synskepeggy har vært ute både en og flere vinternatten før så dette er "en bagatell".
Ha en fin kveld du også,Pegasus og god helg :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

25.09.2015 kl.21:46

helsedagbok:
Viser det seg nå at blogg.nos ledelse ikke er innblandet i avgjørelsen om utestengning så er det noen som må inn på teppet på mandag i den bedriften der.
Ja,er vi borte på mandag så er det flere som vet hva som har skjedd - overstyring av private blogger.
Jeg har hatt mine tvil om noen ansatte i blogg.no før....og,ja,jeg er enig i at noens tilgang til all informasjon på denne bloggportalen har vært skummel tidligere.
Som sagt,man gjør seg sine tanker i denne saken....
Ja,i like måte - takk for alt og alle år med opp og nedturer i fellesskap her på blogg.no - i tilfelle vi er vekke på mandag.
Håper ikke den/de som sitter å overstyrer oss her er premenstruell.....
Hilsen synskepeggy.

helsedagbok

25.09.2015 kl.22:02

Hehe, rødvin er bra mot premenstruelt syndrom. Tror det er 1bansatt som står bak dette. Og den personen har jo aldrinlikt meg, det vet jeg fra før. Og når merkelige anonyme saumfarer bloggen din, da vet nan at bloggen blir lesr fra a til å. Min blir å det. Vi 2 blir mobbet og sjikanert nå, ingen tvil om det. Straffbare handlinger som pågår.

Men ja, når folk som følger oss leser dette , vil jeg tro det blir reaksjoner, kommer neppe til og bli stille etter helgen.

Noen bør vurdere om de er kompentente til og ta slike avgørelser alenem uten og vite sannhet.

Menmen. Nå gidd ikke jeg bruke mer tid på urettferdigheten i kveld, eller helgen.

Er vi her mandag, så får vi ta set da.

Takk for alle opp og nedturer. Rart vi ikke har fått advarsel før, vi har jo blogget slikt i alle år.

Livet mitt som klarsynt.

25.09.2015 kl.22:11

helsedagbok:
:)
God helg,Helsedagbok :)
Hilsen synskepeggy.

Toril

25.09.2015 kl.22:31

Jeg er rett og slett sjokkert over at det tydelig er forskjellsbehandling. En viss annen blogger fortsetter å shoute innlegg, og det er nok beviser for meg for at her har det skjedd noe "ugler i mosen". Noe stemmer i hvert fall ikke.

I dag sendte jeg en mail til en viss person her på dette bloggstedet, hvor jeg stilte meg kritisk til det du fortalte meg på telefonen i dag. Jeg skrev at det var klar forskjellsbehandling av bloggere fra bloggplattformen sin side.

Her er svaret jeg fikk fra en viss person:

Hei

Vi sperret 3 blogger ute fra forsiden på mandag. Den individuelle saksbehandlingen av disse diskuteres selvfølgelig ikke med 3. part, men du kan trygt anta at det stilles nøyaktig samme vilkår til alle tre for fjerning av forsidesperren.

_________________________________________________________________

Jeg har fjernet for- og etternavn på vedkommende som sendte meg denne mailen, og jeg har fjernet mobilnummeret til vedkommende, men du skjønner hvem jeg mottok mailen fra!

Er regelrett stum over hva jeg ser, for her får en viss annen blogger fortsette å shoute innlegg som før! Jeg mister totalt respekten for denne plattformen, for de signaliserer hvilke bloggere de ønsker her!

Ønsker deg en kjempefin fredagskveld, og ei kjempefin og god helg :)

Klem fra Toril

Helsedagbok

25.09.2015 kl.22:58

Takk for bekreftelsen Toril.

Det bekrefter det jeg har,sagt de,siste 2 årene.

Det er livsfarlig, forøvrig si det rett ut. Man blir utsatt for løgnaktige hets.

Nana

25.09.2015 kl.23:25

Jeg tror jeg vet hvilken blogg du sikter til.

Anbefaler deg til å skifte bloggportal, slik at du unngår dette bråket :)

Nana

25.09.2015 kl.23:27

F eks Blogspot og Wordpress

Gro

26.09.2015 kl.09:07

Dette er bare helt uforståelig, og så sinnsykt urettferdig.Som Toril skrev,så sendte jeg og inn en klage til blogg.no.Fikk samme svar.Litt av det jeg skrev var.Enten alle eller ingen,rett skal være rett...Her er det ugler i mosen.

Håper alt ordner seg for deg/dere.

Klem Gro!

Livet mitt som klarsynt.

26.09.2015 kl.09:49

Toril: Hei igjen,Toril og god morgen :)

Ja,vi stilte oss svært undrende til dette i vår samtale på telefonen i går og det var etter at vi snakket at jeg bestemte meg for å ikke la det ligge - vil den ansatte på blogg.no avstraffe meg for det også,at jeg sier min mening om saken så får det heller så være,det er uhørt behandling av enkelte bloggere vi her ser.Men det er ikke overraskende når man ser hvem (på blogg.no) det kommer fra.
Det er blant annet to ting som slår meg,det ene er at vedkommende på blogg.no poengterer at avstraffelsen med utestengning gjelder TRE bloggere,mens det bare er hos TO av dem at avstraffelsen faktisk er gjennomført.Det andre er at det er et mistenkelig tidspunkt man velger å avstraffe,som jeg ser det så har det ikke vært "krangel" mellom disse tre bloggerne på lang tid,at noen "anonyme" kommer med sure oppgulp samme hva jeg skriver er ikke min feil.
Jeg skal være enig i at det har blott mye bloggshouting,men det er den som vedkommende på blogg.no valgte å ikke avstraffe som har vært den ivrigste,jeg har med egne øyne sett at på det verste så har det lagt tolv overskrifter fra den bloggeren på forsiden samtidig - og det blir helt feil å avstraffe andre for at noen ikke kan styre seg selv.
Som sagt,det finnes ansatte på blogg.noportalen jeg aldri i livet kunne finne på å stole på og det er kun på grunn av dårlig erfaring med vedkommende tidligere.
Man blogger "på nåler" på blogg.no og må bare håpe på at de liker trynet ditt.....
Ha en flott lørdag,Toril :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

26.09.2015 kl.10:02

Gro: Hei,hei Gro og god morgen :)
Det som faktisk har skjedd nå er at blogg.no har akseptert den tredje bloggerens uhørte kverulering og trakassering av enkelte bloggere.Signalet blogg.no sender ut er at det er helt greit å oppføre seg sånn som den tredje bloggeren -som ikke har blitt avstraffet gjør.
Det er forståelig,det er vel et spørsmål om økonomi,den tredje bloggeren har jo vist seg å være litt av en inntektskilde for dem.
Det har,tross alt kommet en god ting ut av dette tullet og det er at blogg.no kaller det for KRANGLING og ikke mobbing og netthets - som den tredje bloggeren notorisk hevder.Så,om ikke annet så har blogg.no slått fast at vi IKKE nettheksene og mobber noen -og det er jo en bra ting,kanskje den tredje bloggeren da kan slutte å anklage oss for å mobbe og nettheksene vedkommende.Men,det tror jeg egentlig ikke,vedkommende har jo ikke annet enn den løgnen å komme med.
Ha en flott lørdag,Gro :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

26.09.2015 kl.10:10

Nana:
Jeg vurderer å slutte å blogge,en av grunnene til det er noen ansatte på blogg.nos behandling av utvalgte bloggere.
Sånt skulle ikke ha forekommet i det hele tatt,og når man ser forskjellsbehandlingen i denne saken her så konkluderer man med at trynefaktor har mye å si - det er ikke sånn det skal være og man har vanskelig for å ta blogg.no-konseptet seriøst.
Man blogger "på nåler" som sagt og man er klar over at "noen" på blogg.no ikke er så blid - kanskje det har sammenheng med tidligere episoder - det finnes mange som ikke klarer å legge ting bak seg......
Hilsen synskepeggy.

Helsedagbok

26.09.2015 kl.10:14

Er jo veldig mye roligere den 3 personen, som ble klaget på også. Så ja. Tryne,faktor, er nok en fin ting.

Og at jeg stadig klages på er ren og skjær sjalusi, og ingenting annet.

Men uansett om jeg ikke er på fremsiden, og shouter mer. Så har jeg hatt flere lesere denne uken, tilsammen. Og de får faen ikke mer penger fra meg, dette året ihvertfall. de skal få merke urettferdigheten de har levert oss , fra meg. Finner meg i mye, men ikke alt.

God morgen forresten, ser begge våre blogger står her enda..

Du kom med de samme ordene i en setning, du trodde var en faktor i spillet i går. Jeg støtter den setningen fullt ut. Kjenner lusa på gangen, etter å bodd i hus, med en som var en mester på dette. Da kjenner man igjen det til slutt. Resten for bli usagt her.

Vi får håpe rettferdigheten seirer til slutt, noe jeg er sikker på den gjør.

Ha en fin dag SP.

Mvh

Inger

Tone

26.09.2015 kl.10:22

De tjener jo rått på at bloggere shouter, så at et par av dere fikk forbud er jo et rimelig drastisk tiltak. Jeg vil tro de har fått inn mye klager, for kranglingen deres har ligget på forsiden i dagesvis av gangen, det har tilogmed jeg sett - og jeg har ikke blogg engang. Men det jeg også har lagt merke til var at det var ikke du synskepeggy som shoutet mest her akkurat.

Livet mitt som klarsynt.

26.09.2015 kl.11:06

Tone:
Så må,du være klar over at den såkalte kranglingen har oppstått på grunn av at EN blogger tror at alt jeg skriver er myntet på vedkommende.Selvsagt er det fri fantasi og vrangforestillinger fra vedkommendes side,men det har vist seg at når vedkommende har overbevist seg selv om det,så er det svært vanskelig for andre å prøve å forklare at vedkommende blogger tar feil.
Skal man bruke litt fornuft oppi dette så kan vel alle se at man prøver å unngå at den bloggeren kliner seg fast med sin kverulering,sine fantasier og annet tull og tøys i bloggene til folk.Det er svært utmattende og slitsomt å måtte forholde seg til sånn oppførsel som man har sett fra den tredje bloggeren så det sier seg selv at man prøver å unngå det.Men det er alt annet enn lett når man ikke kan styre tastaturfingrene til folk - eller sitter med sperreknapper/sletteknapper på blogg.no.
Nei,jeg begrenser meg på bloggshouting - jeg har penger,men jeg vil ikke at blogg.no skal få dem - og jeg har vært vekke fra blogg i to måneder,en av grunnene til det var å prøve å få slutt på den evige stalkingen,overvåkningen og kveruleringen på min blogg,det lykkes jeg bare sånn delvis med - den tredje bloggeren var tilbake i samme øyeblikk som jeg var det og fortsatte sitt syte,kverulering,anklage og mobbeoffer-korstog.
Så,hva kan man gjøre med sånt....man kan iallefall ikke gjøre som blogg.no nå har gjort,avstraffe de to bloggerne som har blitt verst utsatt for den tredje bloggeren som får ture frem som før og la bloggeren komme unna med det.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

26.09.2015 kl.11:16

Helsedagbok: Hei igjen :)
Vi slipper å velge selv nå som tjenestene er fratatt oss på blogg.no,det er greit,men måten det er gjort på er ikke greit,det er rett og slett umyndiggjøring og umoralsk.
I det minste så burde vi fått et varsel eller en advarsel om at blogg.no vurderte å,stenge oss ute.Men,neida,de bare gjennomførte avstraffelsen,men bare for TO av TRE.
Tidspunktet dette er gjort på er også merkelig syns jeg....
Jeg trenger ikke shoute innleggene mine jeg heller,jeg har hatt sånn ca hundre lesere for dag - til tross for at blogg.no har gjort sitt beste for å gjøre meg usynlig.
Dette er ikke bra og viser det seg nå at en ansatt på blogg.no står bak dette så regner jeg med at vedkommende blir innkalt på teppet på mandag,noe annet ville vært helt uhørt og skandaløst det også.
Vi to er her på blogg.no på nåde nå,føler jeg,og om vi forsvinner for godt eller er utestengt på livstid er kanskje avhengig av noens dagform....
Ha en fin dag du også Helsedagbok :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

26.09.2015 kl.11:36

Helsedagbok:
- Og forøvrig vil det bli vanskelig for blogg.no å gi meg tilbake tjenestene de tok fra meg nå.De vil vel ikke risikere at dette innlegget blir shouter på alle nettsteder tjenestene gjelder for,side3,side2,Nettavisen osv.det vil bety svært dårlig reklame for dem.
Blogg.no har kneblet meg og gitt meg munnkurv nå og for sin egen del ser de seg vel nødt il å la det fortsette sånn...
Ris til egen bak....de kunne jo hatt mulighet for å tjene litt mer penger på meg og bloggingen min.
Hilsen synskepeggy.

Helsedagbok

26.09.2015 kl.11:46

Kan hende vi har andre bloggvenner, som stiller opp, hvem vet :) Jeg vet mange følger med i denne saken om dagen.

Livet mitt som klarsynt.

26.09.2015 kl.11:56

Helsedagbok:
Det er helt tydelig at mange følger med,det ser vi på sidevisninger og lesertall det :)
I går hadde jeg ca 700 sidevisninger....

I denne saken kan jeg ikke se annet enn at vi har rett.En ting er iallefall sikkert,vanlig prosedyre og normal høflighet er ikke fulgt opp som det skal.Jeg får faktisk inntrykk av at det er amatører som har tatt beslutninger her.
Hilsen synskepeggy.

Tone

26.09.2015 kl.12:50

Denne blogg.no personen som har stengt dere av, er det samme person som denne satiriske bloggeren selv? Isåfall så husker jeg at hun og blogger nr 3 var særdeles gode venner på slutten..

Livet mitt som klarsynt.

26.09.2015 kl.15:02

Tone:
Ja,jeg har sett at de var venner og det er bare fordi at den ene av dem ikke forsto at vedkommende blei gjort narr av - selv ikke etter at vedkommende var advart,vedkommende skjønte vel at det var bedre å spille dum og være på god fot enn å utsette seg selv for Tarvas angrep,trakassering,hets og vrede.
Det har vært spekulert mye om hvem som står bak TARVE-bloggen.For noen år siden avslørte hun TARVA seg selv i en kommentar til meg,fremdeles i dag tror jeg ikke at TARVA er klar over det selv og jeg har aldri giddet å strø salt i såret.
En ting til som er ganske rart,er at verken blogger en eller blogger to fikk samme valg som blogger tre....
Det viser seg nå at jeg sannsynligvis blir utestengt fra forsiden på blogg.no på livstid,jeg nekter å slette noe som helst,man kan uansett ikke vise til at mine innlegg er myntet på en person - og noens overivrige synsing og kverulering er ikke godt nok !
Men,hvem vet,plutselig kan ting være borte fra min blogg på uforklarlig vis - jeg er ikke lenger den som styrer spakene.En ting er hundre prosent sikkert at om noe forsvinner her på min blogg på uforklarlig vis,så er det ikke jeg som har gjort det.Det kan jeg garantere for her og nå.
Hilsen synskepeggy.

Else Marit

26.09.2015 kl.15:31

Jeg skjønner at det er forskjellsbehanding i denne saken. Og det vises på forsiden der hvor dere legger ut shouter. Det var jo deg SP, Helsdagbok og den tredje bloggeren som fremdeles får shoutet innlegg som kranglet.

Jeg og to andre bloggere klaget inn dette i går vi også. For vi syntes det var jævlig urettferdig behandling du og Helsedagboka fikk.

Vi fikk samme svar som det Gro og Toril fikk at det var 3 bloggere som har fått sanskjoner (deg SP, Helsedagbok og hun dere kranglet med). Men jeg forstår ikke hvorfor du Helsedagbok nekter for at du har fått sanksjon. Jeg tror ikke ansatte her på denne plattformen skriver at det er 3 bloggere som har fått sanksjoner hvis det ikke stemmer. Jeg velger å tro på den jeg fikk mail fra. Og jeg tror ikke de lyver når de svarer på mail. Så uproffe kan de ikke være. Men at det er en forskjellbehandling ute og går det vises godt.

Det er forskjellsbehandlingen mellom dere og henne jeg reagerer på. Ikke sanksjone hvis det kan føre til at det blir stille. Jeg vet det er mange bloggere som reagerer sterkt på at denne forskjellsbehanlingen som er blitt gjort. Ikke selve straffen.

Hilsen Else Marit

Tone

26.09.2015 kl.15:33

Ja merkelige greier dette. Nesten så jeg forventer et nytt innlegg fra tarva snart med sine satiriske striper.

Livet mitt som klarsynt.

26.09.2015 kl.15:45

Else Marit: Hei,hei :)
Som jeg skriver i innlegget også,så er jeg enig i straffen,men bare om den bidrar til at en blogger notorisk,systematisk og alltid hyler og skriker om at mine innlegg er myntet på en person,samt den samme bloggerens påstander om mobbing og netthets.Det er rein løgn og jeg håper at det blir slutt på det nå som til og med blogg.no kaller det for KRANGLING.
Det viser seg gang på gang at debattene i min blogg kan holdes på et sykelig og voksent nivå så lenge kverulanter,løgnere og dramadronninger ikke blander seg inn med uhørte og usanne påstander om netthets og mobbing.
Straffen er grei den,men forskjellsbehandlingen og "saksbehandlingsfeilen" som blogg.no har regi på er IKKE greit for meg.Hele saken burde vært håndtert på en mer profesjonell måte syns jeg,om ikke annet så burde de involverte parter blitt informert og hørt før straffen blei utført.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

26.09.2015 kl.15:47

Tone:
Det er bare et spørsmål om tid ....
Forøvrig så har den der TARVA dempet seg kraftig i det siste og vi er flere som har en mistanke om hvorfor.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

26.09.2015 kl.15:51

Livet mitt som klarsynt.:
Stavekontrollen på ipaden min oppfører seg som den vil igjen - herregud for noen syke skrivefeil......
Litt humor trenger vi så jeg retter dem ikke - så lenge det er mulig å forstå det jeg (og ipaden) skriver og mener :))
Hilsen synskepeggy.

helsedagbok

26.09.2015 kl.16:24

Else Marit.

Har ikke nektet for noe jeg.

Jeg hadde før jeg visste om den sanskjonen, allerede satt bloggen min , slik at den ikke vises på søkemotorene, og på forsiden av blogg.no.

Og jeg ser helt klart at jeg gjorde helt rett i det også.

Fikk vite det via mail på formiddagen, hvorfor jeg ikke fikk shoutet.

Og akkurat nå, har jeg viktigere ting å tenke på, om hva som har skjedd og ikke.

For jeg kommer ikke til og åpne helsedagbok bloggen min til denne forsiden mer heller.

Hvis du oppfatter at jeg ikke sier det, så tar du feil. missforståelser kan skje. jeg har ikke nektet på noe, den siste uken.

Reagerer som dere andre på forskjellsbehandlingen,men men, de har sikkert sine grunner. Så klagerne har sikkert sagt og skrevet at jeg var innblandet i alt som er galt på blogg.no, som vanlig. jeg legger meg ikke flat, om du mener jeg skal det. For dette var det ikke jeg som startet.

Greit og få tatt dette med engang, så ferdig med det Else Marit. Og jeg er ferdig med det.

Har hatt 1 innlegg om denne saken på min blogg i 5 dager, slettet det i dag, av samme grunn, jeg er ferdig med saken.

Livet mitt som klarsynt.

26.09.2015 kl.17:02

helsedagbok:
Bare for å ha sagt det : Jeg legger meg ikke flat jeg heller,det var heller ikke jeg som startet dette her for snart ett år siden.Vi vet begge to hva som skjedde da og hvorfor EN blogger siden aldri har latt oss få blogge i fred.
Det er ikke riktig at noen av oss to skal legge seg flate midlene saken her !

Jeg fastholder allikevel at jeg er enig i straffen,men bare dersom straffen bidrar til å stoppe EN blogger fra å oppføre seg slik vi alle har sett,i lang tid,at vedkommende har gjort.
Jeg vet ikke med deg,men jeg måtte ETTERLYSE hvorfor jeg var utestengt fra blogg.no sin forside,først da fikk jeg vite hvorfor - det er svært dårlig saksbehandling fra a til å i denne saken fra blogg.no sin side - og det trenger vi ikke finne oss i !
Hilsen synskepeggy.

helsedagbok

26.09.2015 kl.17:09

Det samme her. Måtte også sende en mail,for å høre, svaret fikk jeg på formiddagen mandag-formiddag.

Jeg gidder ikke bruke energi på det nå., Er ikke helt i formen.

Ønsker den en fin kveld.

Livet mitt som klarsynt.

26.09.2015 kl.17:10

helsedagbok:
God bedring og fin kveld til,deg og :)
Hilsen synskepeggy.

Helsedagbok

27.09.2015 kl.09:03

God morgen.

Ja jeg tror vi må vise OSS voksne vi 2 SP, og , holde oss vekk fra den 3. For det er jo ingen tvil i min sjel, at noe er riv ruskende galt. Blogg.no, vil vel ikke slette bloggene våre, men roe hele ned. Vi som ser hva som skjer, for bare respektere at noen må ligge lavt i enkelte tilfeller. Penger betyr ALT her i verden, det vet vi alt om.

Det finnes andre alternativer. NY BLOGG. ;) hehehe. Sa ikke hvor.

Ha en fin dag.

Vi 2 lar oss ikke knekke. Selv om noen prøver hardt.

Mvh

Inger

BA

27.09.2015 kl.09:31

Veldig leit, men har blogg.no regler så får det gjelde alle, Det må være noen i blogg.no som kjenner noen osv...siden 3. person, som jeg ikke vet hvem er får fortsette.

God søndag fra Britt - og stå på :-)

Tone

27.09.2015 kl.09:40

Men greia er jo at den 3 bloggeren har slettet krangleinnleggene sine, det har jo ikke dere og det er jo derfor dere ikke får shoute da?

helsedagbok

27.09.2015 kl.09:55

Tone. det har ikke noe med hva SP skriver. men hvordan den 3 oppfatter hva SP skriver. den 3 Oppfatter alt SP, og jeg skriver, at det omhandler henne. Noe det ikke gjør. Så har vi de kranglete anonyme kommentarerne, som ikke kan oppføre seg på andres blogger, som kun er ute å lage bråk. Tone, det er årsaken til hele denne smørja. Som den kommentaren du nå legger ut, her, for å skape SPLID IGJEN, nå når det var så trivelig.

Livet mitt som klarsynt.

27.09.2015 kl.11:06

Helsedagbok: God morgen,Helsedagbok :)

Jeg syns ikke at vi skal legge oss flate i denne saken her.Vi vet godt hva som startet dette her og vi vet godt hvordan det seinere har utviklet seg.Så lenge vi kan innestå for hvert eneste ord som er sagt og skrevet så skal INGEN få kneble oss,det blir jo som å tvinge oss til å si at vi lyver,ikke mener det vi skriver osv.og det kommer ikke på tale fra min side.Det er en rettighet vi har og det er straffbart å ta den fra oss.
Jeg tror det har foregått "noe" i kulissene i denne saken.Vi kjenner godt til blogger tre og mekanismene og dynamikken der og vi har,iallefall ved to anledninger,hatt en noe anstrengt kontakt med en ansatt på blogg.no,så det er ikke rart om man spekulerer her,ut i fra tidligere erfaringer.
Når det er sagt så ser jeg at blogger tre fikk et valg fra blogg.no som kan sammenlignes med : nå er du flink og gjør som jeg sier,så skal du få godterier ditt - blogger tre gjorde som blogg.no forlangte og resultatet er at hun for all fremtid på denne bloggplattformer er i blogg.nos vold og er for all fremtid pålagt restriksjoner i forhold til hva og hvem vedkommende kan skrive om.
Jeg kaller det kjøpt og betalt ....
Jeg tror grunnen til at vi to ikke fikk det samme valget er at den ansatte på blogg.no vet at vi aldri ville funnet oss i å bli lagt i lenker og kneblet på den måten.
Når det er sagt så gjør det ikke meg noe å ha blitt fjernet fra forsiden,det viser seg nå at det har hatt sine fordeler - ingen "anonyme" bråkmakere har prøvd seg i denne bloggen så langt.
Det pussige er at etter at blogger tre fikk pålegg fra blogg.no om å framstå fra diverse handlinger så har de "anonyme" kommentarene fra et IP-nr opphørt helt her i min blogg.Tilfeldig.....tror ikke det nei !
Ha en flott søndag,Helsedagbok :) Hilsen synskepeggy.

Helsedagbok

27.09.2015 kl.11:24

Ja du har oppdaget det samme som jeg så, etter 2 dager du også. Så bra. Det har blitt rett å slett koselig , og deilig med blogg. Uten anonyme kommentarer som provosere frem trøbbel og bråk. Fant ut det jeg også. Så den fordelen, kan jeg like. tiIfeldig er det IKKE. Restriksjoner, har nr 3 fått også. Om og holde seg vekk fra oss 2. Er stadig innom min blogg ser jeg fra statcountern min. men nr 3, har fått grei beskjed om å følge blogg.no sine ord. Så får vi se hvor det ender. Jeg har ikke noe imot, og ligge i le, slik jeg nå gjør med bloggen. Har ikke kost meg med bloggingen som jeg gjør nå på mange år, hehe. skuldrene har også senket seg.

Legger oss flat, erru gæær?? hehe. Kommer ikke på tale. men ligger gjærne i le, for freden sin del. For nå kan ikke nr 3 styre showet som nr 3 vil.

Og vi 2 klarer jaggu og "samtale" uten at noen blander seg for og skape splid mellom oss, harru sett a?

Ha en super dag der og.

Mvh

Inger-

Livet mitt som klarsynt.

27.09.2015 kl.11:33

Helsedagbok:
Ja,straffen har hatt sine fordeler og det var helt sikkert ikke i den på blogg.no sin intensjon da straffen blei utført.
Det er fint å slippe å måtte forholde seg til alle forsøk på bråk og ufint oppgulp fra den "anonyme" som jeg lenge har visst hvem er....
Vedkommende "anonym" avslørte seg selv da vedkommende "anonym" kom med en klar trussel til meg i mitt kommentarfelt.
Jeg er helt enig med deg i alt du skriver her :)
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

27.09.2015 kl.12:04

BA: Hei igjen :)
Blogger tre fikk et valg fra blogg.no og blogger tre valgte da å gjøre som vedkommende blei bedt om - Helsedagbok og jeg har ikke fått det samme valget og det tror jeg er fordi at vi to ikke ville funnet oss i å bli pålagt restriksjoner etter ansatte på blogg.nos forgodtbefinnende....
Men,siden blogger tre fikk det valget,så ser jeg ikke bort i fra at blogg.no kjenner til historien,hvordan det startet og seinere fortsatte,blogg.nos ansatte må også ha fått med seg at det ikke er Helsedagbok og jeg som til stadighet oppsøker andres blogger med kverulering og usanne påstander.
De som følger ,ed har vel fått med seg at det ikke ligger EN ENESTE kommentar fra meg i blogger tre sitt kommentarfelt.En kommentar fikk blogger tre fra meg for ca ett år siden - den første og siste - og det er vel verdt å merke seg når man skal/vil fordele skyld her.
Verken Helsedagbok eller jeg føler eller mener at vi blir mobbet eller netthetset i denne saken her,men vi føler oss urettferdig behandlet og det er noe helt annet.Samtidig så ser man på saksbehandlingen og ser at den viker mye fra vanlige prosedyrer og vanlig normal høflighet og det igjen gjør at man ikke kan ta noe av det så veldig seriøst.
Jeg velger å se stort på det og "tilgir" at en eller annen falt for fristelsen til å vise oss sine maktmuskler....
Dette tar jeg med knusende ro :)
God søndag til deg og :) Hilsen synskepeggy.

Jorun

27.09.2015 kl.12:12

Ja, nå er det mye mer koselig å følge bloggen. Er godt at freden har senket seg.

Du har en fin blogg, og det synes jeg at andre i 40+ kategorien også har.

Men det har ikke vært så trivelig å besøke dere.

Men nå kan det bare gå en vei 👍

Ønsker deg en fin søndag.

Anonym

27.09.2015 kl.12:33

Dere fikk alle 3 samme valg og regler å forholde dere til! Forskjellen er bare at det er den 3 bloggeren som har fulgt det valget og den regelen! Større mysterium er det ikke. Følg reglene til blogg.no og oppfør dere som voksne, så blir dere åpnet for forsiden igjen, isteden for å lage en stor sak av dette.

Livet mitt som klarsynt.

27.09.2015 kl.13:04

Jorun: Hei,hei :)
Ja,nå er håpet at det bare går en vei :)
Nå som blogger tre har fått både besøksforbud og taleforbud så kan man ikke,med respekt å melde, la være å tenke at Helsedagbok og jeg har blitt brukt i et spill i forsøk på å få stoppet blogger tre en gang for alle !
Når man tenker på historikken så er det slett ingen umulig tanke skjønner du.Det er flere fakta her som man med sikkerhet vet,bla.så har blogger tre blitt moderert kraftig,samt advart i minst et nett-debattforum tidligere og blogger tre har også blitt stoppet i minst fire blogger av enspamsperre midt i fleisen,jeg måtte selv ty til spamsperre ved en anledning,men det stoppet ikke blogger tre,forskjellen var bare at kommentarene fra blogger tre ikke blei publisert på bloggen.
Når man tenker på disse drastiske virkemidler som har blitt brukt før uten hell,så er veien kort til å tro at blogg.no også har sett seg lei og bestemt seg for å ta grep i forsøk på å stoppe blogger tres utidige og kverulerende oppførsel - og da var Helsedagbok og jeg gode å ha som et hjelpemiddel.
Det er min synsing dette her,bare for å ha sagt det,men jeg kan i den forbindelse skryte på meg at min synsing har vært riktig utallige ganger før,så.......
Ha en fin søndag du også :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

27.09.2015 kl.13:11

Anonym:
Jeg finner ingen grunn til å poste e-posten jeg mottok fra en ansatt på blogg.no,men valget om å slette,slutte å skrive/kommentere fikk jeg IKKE,og det er bra for jeg hadde aldri akseptert et sånt valg.
Jeg har ingenting i mot å være "usynlig" på blogg.no på livstid.Det har vist seg at det har hatt sine fordeler og jeg har heller ikke mistet noen lesere,så å gjøre meg helt usynlig har blogg.no ikke lykkes med.
Det er også mye billigere på denne måten,så jeg får vel heller takke blogg.no for "tvungen sparing"
Ett av mine mange motto gjelder her (også) - ingenting er så galt at det ikke er godt for noe !
Hilsen synskepeggy.

Tone

27.09.2015 kl.13:12

Greit nok Helsedagbok:) Jeg synes også det ble koseligere å lese her inne, men blogger nr 3 shouter jo innlegg ofte, så jeg trodde kansje dere ønsket det samme. Når det er sagt, synes jeg det var helt merkelig å stenge for bloggere sånn uten advarsel, man har jo ytringsfrihet her inne.

Anonym

27.09.2015 kl.13:13

Din synsing er nok bra feil denne gangen. Blogg.no har nok sett seg lei på dere 2 en gang for alle og har nå stoppet dere. Å skylde på blogger 3 viser nok engang barnslig oppførsel.

Livet mitt som klarsynt.

27.09.2015 kl.13:20

Anonym:
Jeg vil ikke ha kverulering her,bare så det er sagt !

En av grunnene til at man blogger er nettopp fordi at i egen blogg kan man synse,tenke,filosofere osv.så mye man vil - eller tar jeg feil....
Ingen skylder på blogger tre,men det er ikke lett å ignorere og ikke forholde seg til ting som havner i egen blogg - ingen har noensinne sett en kommentar fra meg i blogger tre sin blogg bortsett fra den ene som på saklig måte var uenig og som startet blogger tre sitt korstog mot meg og flere andre bloggere som også ga uttrykk for at de var uenige.
Hilsen synskepeggy.

helsedagbok

27.09.2015 kl.13:22

Jøss der er r 3 igjen, har du sett da.

Livet mitt som klarsynt.

27.09.2015 kl.13:25

helsedagbok:
Det var samme tanke igjen det,Helsedagbok :)
Hilsen synskepeggy.

helsedagbok

27.09.2015 kl.13:38

Bare så du er klar over det SP, så bruker

nr 3 nå mellom 3 og 4 nye ip nummer.

Ser det på egen bogg, via statcountern min.

Toril

27.09.2015 kl.13:43

Som sagt så er det flere som har klaget på den urettferdige behandlingen, og det lukter svidd lang vei! Kan det hjelpe at det blir rolig og stille for dere, og at dere får blogge i fred, er det ikke noe som er bedre enn det.

Du nevner selv de gjentatte anonyme kommentarene som folk skriver på kommentarfeltet ditt med kun et formål, nemlig å prøve og helle bensin på bålet!

Det er jo ikke første gangen det har skjedd at kommentarfeltet ditt er blitt ødelagt av de som skal krangle og bråke! Selv da du hadde kommentarkontroll haglet det inn med anonyme kommentarer. Det sier ganske så mye.

Når en blogger har et åpent kommentarfelt er det en tillit til alle bloggleserne slik jeg ser det! Da er det vårt ansvar som blogglesere å vise normal folkeskikk! Det skulle ikke være så vanskelig spør du meg, men jeg tror at folk blir litt før tøffe i trynet når de sitter gjemt bak en PC-skjerm. Dessverre :(

La merke til en ting i går at en annen blogger hadde shoutet et forsvarsinnlegg på forsiden, men innlegget ble fjernet fra shoutlisten etter en stund, og også på bloggerens blogg. Man kan ikke fjerne en bloggshout selv så vidt jeg vet.... Det viser at den bloggen blir fulgt med.

Blogg i vei både du og Helsedagbok! Du Helsedagbok du er kjempeflink å ta nydelige bilder, og er det noe du virkelig er dyktig på, så er det det! Det har jeg sagt til deg før også, og jeg sier det igjen!

Ønsker deg Synskepeggy en kjempefin søndag :)

Klem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

27.09.2015 kl.13:53

helsedagbok:
Jeg er klar over det,Helsedagbok,men takk så mye for at du bekrefter det samme som jeg vet :)

Forsøk på kverulering,forsøk på forsvarstale i favør av seg selv -vi kjenner det så at for godt nå og jeg tror alle som leser her lett kan avsløre den "anonyme,selv uten de hjelpemidlene som vi har :)
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

27.09.2015 kl.14:10

Livet mitt som klarsynt.:
Legg merke til setningen fra "anonym" som skriver følgende : "Følg reglene til blogg.no og oppfør dere som voksne,så blir dere åpnet for forsiden igjen."

Jeg finner denne setningen ganske så mistenkelig av flere grunner,men en av grunnene er at jeg er av den mening at det BARE er de/den som faktisk sitter med myndighet,midlene og ansvaret for å utføre handlingene som kan uttale seg sånn.Folk som ikke besitter slike muligheter gjør seg selv bare latterlig i mine øyne og forsøker å komme med tomme trusler,om det er sånn at vedkommende "anonym" ikke innehar noe som helst myndighet for enten å slippe inn eller å stenge ute.
Setningen slår meg som en meget mistenkelig uttalelse,rett og slett.
Men,setningen kan jo også komme fra en som fortsatt er i den (van)tro at vedkommende fortsatt styrer hele showet,i så fall har vedkommende tatt seg ord i munnen som ikke lar seg svelge.For den setningen vil da ikke la seg forsvare ettersom vedkommende ikke har myndighet til å utføre handlingen !
Det var bare en tanke og synsing igjen fra min side :) Men,rart var det iallefall. - Og lukter svidd lang vei !
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

27.09.2015 kl.14:26

Toril: Hei igjen Toril :)

Jeg såg også det innlegget og der fremkommer det tydelig at blogger tre har inngått en avtale med blogg.no.
Det fremkommer også,i kommentarfeltet,at "nå får de andre to kjenne litt på sin egen medisin om hvordan det føles å bli mobbet",det er en svært feilaktig observasjon fra den "anonyme" som skreiv det.Helsedagbok og jeg føler oss overhode ikke mobbet eller hetset,men vi føler oss urettferdig behandlet og det er noe helt annet.Forøvrig så har vi to sagt fra om at vi er enige i straffen vi fikk om det bidrar til å stoppe blogger tre.
Jeg er slett ikke sikker på om virkemiddelet,å straffe Helsedagbok og meg er nok da "anonym" fortsatt prøver seg på kverulering og forsvarstaler i favør av seg selv - i kjent stil.
Når den "anonyme" påberoper seg myndighet på blogg.no også,så er det bare å gi seg ende over i forskrekkelse !
Jeg er prinsipielt motstander av stengte kommentarfelt,men til og med jeg måtte gripe til så drastisk tiltak - og vike fra mitt prinsipp - på grunn av,ene og alene blogger tre.
I mine øyne er det en form for overgrep når noen må vike fra sine prinsipper på grunn av andres oppførsel !

Jeg blogger videre som før og jeg har ingenting i mot å være "ute i kulden" på blogg.no.

Ha en flott søndag du også,Toril :) Klem fra synskepeggy.

helsedagbok

27.09.2015 kl.14:27

Jo greit det er misstenkelig hele greian fra anonym. Men tror du ikke den anonyme, om den har hatt myndighet, hadde gitt seg til kjenne? det tror jeg. Så feige er ikke de bak dette bloggstedet. Bør ihvertfall ikke være anonym. Da lukter det virkelig svidd her.

Livet mitt som klarsynt.

27.09.2015 kl.14:30

helsedagbok:
Jeg har ingen grunn til å tro at ansatte på blogg.no vil komme inn her som anonym.Jeg tror de har meningers mot og bein i nesa nok til å stå for sine ord og handlinger - om jeg tar feil bør den/de sparkes på dagen !
Hilsen synskepeggy.

helsedagbok

27.09.2015 kl.14:37

Amen, Kunne ikke vært mer enig.

Livet mitt som klarsynt.

27.09.2015 kl.15:00

helsedagbok:
Ja,og hvem gjenstår da som den "anonyme" og som gidder å komme hit i min blogg og bla.påberope seg myndighet vedkommende ikke har i en åpenbar kverulerende kommentar.......
Man trenger ikke akkurat være rakettforsker for å legge sammen to og to her...
Hilsen synskepeggy.

helsedagbok

27.09.2015 kl.15:05

Noen bør ligge lavt, heretter.

Pegasus

27.09.2015 kl.15:56

Hei Synskepeggy!

Sitter her og gjør noen observasjoner og innser at dere har blitt misbrukt som SISTE UTVEI i håp om å kneble blogger 3. Alle vet jo at hun bruker en formue på å shoute de der puppe- og slankeinnleggene sine langt over lesernes interesse, men for BLOGG er dette klingende mynt i kassa, så for dem ville det vært snakk om nedbemanning og permittering å utestenge blogger 3. På grunn av en del snurpete meggers manglende evne til å unngå å blande seg så har det nok kommet en del klager på blogger 3s ANGREP på dere to (at folk ikke bare kan LA VÆR å lese hvis de ikke liker det de leser da, er uforståelig for meg). Så enden på visa var å utestenge dere to fra fremsiden for å roe gemyttene. Jeg synes det er UFINT av BLOGG å straffe dere to for en tredjepersons manglende evne til å la være å kverulere. Hun har jo ikke bare angrepet dere to, men flere andre bloggere og diskusjonsfurum der admins har vært tvunget til å utestenge eller blokkere henne for å tvinge henne til å holde seg unna, det kunne ikke BLOGG gjøre pga alt de tjener grovt på å la henne ture fram slik hun gjør i sitt oppmerksomhetsjag. Skuffende å se at de opptrer på denne måten, MEN . . Jeg vil tro dere er tilbake på framsiden igjen rimelig snart :)

Det overrasker meg MEGET at det er kommet anonyme kommentarer i kommentarfeltet ditt IGJEN da . . . Blogger 3 ligger jo i innerlomma til BLOGG og vil risikere å bli slengt på huet og rævva ut hvis hun ikke overholder avtalen hun har gjort med dem, deriblant å holde seg unna bloggen din og Helsedagbok sin. Håper hun kryper tilbake til sin egen blogg og holder seg der!!!

Ha en fin kveld!

Hilsen Pegasus :)

Anonym

27.09.2015 kl.16:08

Dette er en veldig enkel sak, følg vanlige regler som folk flest følger. Folkeskikk når dere blogger på blogg.no så blir dere igjen åpnet på forsiden. Det er virkelig bra dere ble stoppet av blogg.no, for sånn oppførsel som dere har vist på årevis er ikke akseptabelt. Hurra for blogg.no. Nå får dere ikke lenger mulighet til å lage krangling, kverulere og hetse med andre bloggere mer. :) Dette er bra for hele plattformen. At dere to selv tror dere er verdens navle med bloggene deres er jo bare latterlig. Alle er nok bare glade dere er utestengt, så alle slipper å se denne hetsingen som har foregått fra dere to med flere, til enkelte andre bloggere i mange år nå. Endelig tok blogg.no grep, det har jeg håpet på veldig lenge.

Helsedagbok

27.09.2015 kl.16:27

Pegasus. Ikke alle bruker hele inntekten sin på shout. Noen har vanlige regningr og betale. Og prioritere og leve et smart økonomisk liv. Uten og miste hus og heim p.g.a tvangsauksjon for å brukt all inntekt på shoute.

Vi har son du sier gjennonskuetcdet du sier.

Jeg personlig trives veldig godt bort fra den førstesiden til blogg.No. Jeg storkoser meg i le

Pegasus

27.09.2015 kl.16:50

Hei Helsedagbok!

Ja, vanlige folk har jo regninger og diverse andre utgifter og kan rett og slett ikke bruke masse penger på bloggshouting, skjønnhetsoperasjoner, nervegift i ansiktet, fettsuging, manikyrer og pedikyrer, spa og sydenopphold i tid og utide. Dette handler ikke bare om prioriteringer, men ren og skjær fornuft.

Anonym må passe seg nå . . . Du beveger deg SVÆRT nærme grensa for uakseptabel oppførsel!!!!!

Ha en fin kveld!

Hilsen Pegasus :)

Anonym

27.09.2015 kl.17:05

Det er jo bare å lese nedover på kommentarene her, så er det nok ikke så veldig vanskelig å skjønne hvorfor dere 2 fortsatt er utestengt fra forsiden....

Tone

27.09.2015 kl.17:08

Hvis dere vet hvem denne blogg.no personen er, så kan dere jo klage det inn. Det står i midlertidig under regelverket at det ikke er lov med hatefulle ytringer, om dette gjelder mennesker som er "ekle, falske, løgnere har vrangforestillinger osv" vet jeg ikke, men jeg ser det har forekommet i kommentarfeltet deres en rekke ganger. Dette er kun er observasjon, og selvom dere har skrevet det på generelt grunnlag er det ikke sikkert blogg.no tillater det. Jeg ser at det heller ikke er lov med spam, å poste en rekke innlegg etterhverandre i feeds/shouting, men det vet jeg kun om en av dere som gjør. Det jeg også syntes var litt rart, er at de tillater erotisk innhold som bilder og film av seksuell aktivitet. Kansje ikke helt heldig mtp at brukere her er veldig unge. Bare min mening selvfølgelig.

Helsedagbok

27.09.2015 kl.17:24

Ja Tone.

Noen bør tenke litt. Men ser nå er det påen igjen, på samme måte på shouten. Så da får vi se hvor lenge eva var i paradis. Blogg.no, følger godt med.

Livet mitt som klarsynt.

27.09.2015 kl.19:49

Anonym:
Det er nå merkelig hvor kjapp du er til å vise deg her for å rakke ned på blogger en og to,mens du forsvarer blogger tre som er selve årsaken til alltid dette tullet.
Nå er det jo sånn at blogger tre har fått det som vedkommende ville - straff til blogger en og blogger to - dog fikk blogger tre det som vedkommende ville med litt "kjøp og salg",men allikevel....
Så hva mer vil du her - annet enn å prøve å få i stand bråk og krangel igjen.
Det er rart med det,når man er pålagt å holde kjeft i egen blogg er det vel ingen grenser for hva man slenger om seg med løgn,forsøk på kverulering og annet oppgulp i andre sine.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

27.09.2015 kl.19:52

helsedagbok:
Ja,men noen klarer ikke det vet du - og vi vet navnet på den som er verst - det nytter ikke å prøve å gjemme seg bak stadig nye ipnr - jeg ser det allikevel.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

27.09.2015 kl.20:00

Tone:
Gjennom årene så har flere bloggere oppført seg på måter som gjør det helt uforståelig for oss andre at de ikke har blitt utestengt eller i det minste fått en advarsel,men jeg og flere med meg har alltid hatt en mistanke om at det er trynefaktoren som veier tyngst og selvsagt hvem deres oppførsel går ut over.
Jeg og flere med meg har måttet finne oss i mye uten at blogg.no har løftet så mye som en finger for å stanse hetsen,trakasseringen og mobbingen.
Flere av oss har måttet tåle flere økenavn enn det vanlige folk får seg til å bruke om andre.
Det er ikke bare i denne saken man ser uforståelig forskjellsbehandling...
Vi vet hvem den ansatte på blogg.no er og man vet litt om vedkommende også,men er ikke interessert i å utdype det nærmere her og nå.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

27.09.2015 kl.20:18

Pegasus: Hei igjen :)
Jeg har vært inne på de samme tanker selv.
Det er også rart at blogg.no stenger oss ute nå når,som jeg ser det,krangelen tilsynelatende har roet seg kraftig ned.Den eneste grunnen til at blogg.no velger å gjøre det nå må være den "anonyme" som stadig prøver seg i min blogg og at blogg.no vet hvem den "anonyme" er.

Jeg har vel stelt meg sånn at jeg er utestengt fra forsiden på blogg.no samt fratatt bruk av deres tjenester på livstid nå som jeg har truet med at om og når jeg får tjenestene tilbake skal dette innlegget postes på alle nettsteder tjenesten gjelder for.Jeg syns det er en sak som må opp og frem i lyset.
En ting er straffen jeg blei ilagt,en annen ting er at straffen viste seg å være en velsignelse - helt til den "anonyme" fant meg igjen - og det tror jeg ærlig talt ikke den som påla meg straffen kunne ha tenkt seg i sin villeste fantasi.
Ha en flott søndagskveld du også,Pegasus :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

27.09.2015 kl.20:20

Pegasus:
Og - jeg merker meg at noen saumfarer bloggen min svært inngående i dag.Hmmm..........
Hilsen synskepeggy.

Anonym

27.09.2015 kl.20:49

Årsaken til dette er deg og blogger 2 samt enda fler som har sluppet helt unna! Dere har satt igang krangling og hets av andre bloggere i mange år. Så ikke prøv engang å få skylden over på blogger 3 som bare forsvarte seg fra dere! Du blir nok aldri åpnet på forsiden mer nei, hvis du har truet med å legge ut dette innlegget. Å det er helt riktig, dere to har kun dere selv å takke for dette og ingen andre! Det var på tide dere ble stoppet!

Livet mitt som klarsynt.

27.09.2015 kl.21:07

Anonym:
Nå får du gi deg - det er åpenbart at du forsøker på alle måter å få fortsette å krangle og kverulere her.Du tyr til og med til rein løgn i forsøket på å få noen til å bite på.
Skjønner ikke du at du er selve grunnen for det som har skjedd - du klarer jo ikke å holde deg unna !
Og,høflig som jeg er så svarer jeg !
Men,nok er nok du har brukt opp dine forsøk her !! Så jeg svarer ikke mer,det betyr ikke at du har fått siste ordet,det betyr bare at du må stoppes !
Hilsen synskepeggy.

Anonym

27.09.2015 kl.21:57

Som sagt, dere har dere kun selv å takke for denne situasjonen dere sitter godt oppi!

Livet mitt som klarsynt.

27.09.2015 kl.22:14

Anonym:
Du med ipnr 176.11......
Er du ute av stand til å få inn i hodet ditt at du er et vesentlig innslag i skyldfordeling - og at du fortsatt forsøker deg på kverulering og krangling.
Jeg ville roet meg ned om jeg var deg - du undervurderer blogg.no,de følger med,bedre enn det du later til å tro.
Som sagt,du med ipnr 176.11 passer godt på å ikke nevne blogger tre og blogger tre sin VESENTLIGE rolle i dette tulledramset her.
Kan du ikke få inn i hodet ditt at Helsedagbok og jeg ikke oppfatter blogg.no sitt tiltak som straff,men som et nødvendig virkemiddel......
Hilsen synskepeggy.

Anonym

27.09.2015 kl.22:22

Det er jo det jeg sier, det var et nødvendig virkemiddel fra blogg.no som ble gjort for å stoppe dere 2. Hvorfor skriver du dette innlegget da, når du mener det var nødvendig? Da er det jo bare å holde kjeft da, å godta utestengingen fra forsiden. Hvorfor skal jeg passe meg for blogg.no? For at jeg skriver kommentarer til deg? Nå må du gi deg.

Livet mitt som klarsynt.

27.09.2015 kl.22:24

Anonym:
Hvor mange beskjeder må du ha før du skjønner at denne bloggeren er ferdig med deg og din kverulering.
Du klarer virkelig ikke å styre deg selv du !!
Hilsen synskepeggy.

helsedagboka

27.09.2015 kl.22:29

Der gikk anonym rett i fella vår, SP

At en dårlig uke for deg anonym vel vi kan kalle deg nr 3. Skulle gå utover nr 1 og 2. Sier alt om hva vi har med og gjøre.

Hvorfor skal folk tro på deg flere ganger. Hvorfor trodde folk trekker seg vekk fra deg nr3?

Har ikke slått deg, at du er gjennomskuet.

Fy faen, du et et løgnaktige farlig menneske nr 3.

Trodde du var et redelig menneske. Så feil kunne man ta.

Og det er siste ord,fra meg til deg, nr 3.

Kom Ikke på min blogg mer

Jeg vil ikke ha deg det, nr 3.

Anonym

27.09.2015 kl.22:33

Det er nok bare å innse at denne gangen fikk dere to det ikke som dere håpet på. For å igjen bli synlig, må dere nok trekke inn håndkleet og bite i dere det sure eplet. Det er en grunn for at dere er utestengt. En av dere tre har forstått hvorfor, og er igjen igang med hyggelig blogging. Dere får gjøre det samme, så er denne situasjonen løst. Jeg er heller ikke den dere tror jeg er, det har jeg prøvd å sagt tidligere. Jeg har fulgt med i mange år. Dere klarer kanskje å lure andre med å fremstå uskyldig, men ikke meg! Forresten tror jeg nok de fleste har skjønt hvordan dere er nå.

Livet mitt som klarsynt.

27.09.2015 kl.22:41

helsedagboka: Hei igjen,Helsedagbok :)
Jeg forstår planen og hevnen nå fra bloggeren med ipnr 176.11....(hadde det vært lovlig så,hadde jeg ikke stusset på å,legge ut hele ipnr hennes.
Planen er å,fortsette å prøve å,bråke og kverulere her,for så lenge den "anonyme" med ipnr 176.11 fortsetter med sine forsøk på kverulering,trakassering og krangel så er vedkommende den absolutte og direkte årsak til at utestengning fra blogg.no sine tjenester og forside fortsetter.Det er den "anonyme" med ipnr 176.11 sin plan.
Får håpe at blogg.no merker seg at jeg,bare den siste timen,gjentatte ganger har bedt den "anonyme" om å gi seg med sine forsøk på å,bråke mer her.
Dette her er helt utrolig,tett og slett ! Noen har "kjøpt og betalt" seg unna straffen vi andre fikk,men fortsetter innsamlet velkjente stil som om ingenting var skjedd,bortsett fra stadige påstander om hvem som har skyld.
At det er mulig !!
Hilsen synskepeggy.

27.09.2015 kl.22:44

Nr3. Hvor dum kan du bli.

Hadde ikke du anonym vært nr 3, da hadde du ikke svart på tiltalen fra meg.

Du overrasker ingen, vi er vant til at du tror alt omhandler deg.

Tok deg der du.

Du har gravd grava de selv, ble herved gjennomskuet. Takk forcat du selv gjorde det lett for meg.

Erre mulig?

Jeg er helsedagbok. Glemte å signere.

Livet mitt som klarsynt.

27.09.2015 kl.22:44

Anonym:
Det var en hyggelig tone og en god debatt her til DU bestemte deg for å forsure det med din evige kverulering - som alltid - det er ikke første gang du ødelegger gode debatter både i denne bloggen og andre blogger.
Du burde virkelig kutte ut nå !
Hilsen synskepeggy.

Helsedagbok

27.09.2015 kl.22:49

Da fikk vi rett.

Like greit og ikke svare nr 3 mer.snu ryggen ting. Er et godt virkemiddel.

Livet mitt som klarsynt.

27.09.2015 kl.22:54

Helsedagbok:
Har vært prøvd før uten hell,men prøver igjen fra nå av.
Faren er stor for at kverulanten med ipnr176.11....da vil begynne å kverulere med seg selv i mtt kommentarfelt - det har skjedd før....
Ha en fortsatt fin kveld,Helsedagbok :) Hilsen synskepeggy.

Helsedagbok

27.09.2015 kl.22:59

Js, men da ser blogg.No. Hva som skjer.

Og vi 2 er uskyldig. Har kun vært en brikke fot, nr 3.

Jeg skal pleie forkjølelse mi. Nå når sannheten kom på bordet.

Takk Sp.

HA en fin kveld.

Natta

Mvh

Inger..

Pegasus

27.09.2015 kl.23:37

Hahahaha!!!! Herregud, anonym! Alle kjenner igjen den måten du skriver på så ikke prøv deg! Har nervegifta gått i fletta på deg eller? Du må da være blotta for all form for selvbeherskelse og egen persepsjon du!!!!! Håper BLOGG får med seg hvem som stadig ER rota til alt vondt og ikke har evne til å legge ballen død. Enn å komme hit . . . nok en gang, og spy ut eder og galle og anklage både Synskepeggy og Helsedagbok for å ta feil i denne saken! Kryp hjem og gjem deg!!!!! De innser at dette er eneste måten å stoppe DEG på!!!!! Ikke dem selv! Men så feil kan man altså ta . . . fordi du er jo her! BLOGG må være kjøpt og betalt, skjønner ikke annet jeg!

De gale har det godt!

Hilsen Pegasus :)

Livet mitt som klarsynt.

28.09.2015 kl.11:37

Pegasus: Hei igjen :)
Tør man håpe på at "anonym" med ipnr 176.11 har forstått dette nå,eller er det stille før stormen - som alltid fra den kanten.....
Ha en flott dag,Pegasus :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

28.09.2015 kl.11:39

Helsedagbok: Hei igjen,Helsedagbok :)
Jeg holder pusten og håper på at beskjeden er forstått nå.
Om så er at den "anonyme" kommer tilbake her nå så er det KUN i en hensikt - og det håper jeg at alle får med seg.

God bedring,Helsedagbok og god dag :) Hilsen synskepeggy.

June

28.09.2015 kl.11:43

Dere er så sykt paranoide altså.

Livet mitt som klarsynt.

28.09.2015 kl.11:54

June:
Vi paranoide !!!!!!
Nei,du kan ikke ha fulgt med her.
Paranoide er dem som tror at ALT som skrives er myntet på dem !!! - Og det er IKKE oss.
Skaff deg fakta før du uttaler deg !
Forøvrig så blir denne kommentaren din regnet som et forsøk på å kverulere og krangle her - hvis jeg tar feil så svarer du ikke på denne.OK !
Hilsen synskepeggy.

Helsedagbok

28.09.2015 kl.12:05

SP: Du vet, kommer når det nærmer seg mensen.

28.09.2015 kl.12:11

Dreier dette "dramaet" seg om at 1 blogger har skrevet flere innlegg som to andre bloggere har reagert sterkt på ?Og hvorfor har disse reagert så sterkt? Ja,hvorfor egentlig? Hvorfor i himmelens navn betyr det noe hva en person velger å gjøre med livet sitt?Hva har DU med det å gjøre? Javel,du ville ikke gjort det,men hva så?

Det eneste en kan gjøre er å leve sitt eget liv ,la for all del andre leve sitt i fred!

Livet mitt som klarsynt.

28.09.2015 kl.12:12

Helsedagbok: Hei,hei :)
Det ser sånn ut ja,men hvorfor må de på død og liv plage alle de kommer i kontakt med,er det en slags straff for at vi andre har det helt greit og at plagingen er et uttrykk for misunnelse og sjalusi mot alle andre som ikke plages med sånt.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

28.09.2015 kl.12:13

Anonym:
Du er fullstendig ute på viddene med synsingen din her !!
Hilsen synskepeggy.

28.09.2015 kl.12:39

Og min synsing er?

Livet mitt som klarsynt.

28.09.2015 kl.12:41

Anonym:
Det er typisk - du vet ikke selv hva du synser og babler om,du må spørre meg om jeg kan forklare deg det.
Syns i vei du,men gjør det i egen blogg !
Hilsen synskepeggy.

28.09.2015 kl.12:44

Da vil jeg bare opplyse om at jeg ikke har blogg.Og etter det jeg har har lest her på blogg .no så frister det ikke så mye å lage en heller.

Livet mitt som klarsynt.

28.09.2015 kl.12:45

Anonym:
Hahaha !Er det mulig !!!!
God-dag-mann-øksskaft !
Hjelpe meg altså !
Hilsen synskepeggy.

28.09.2015 kl.12:54

Har du noe å si bortsett fra å bruke mange utropstegn?

Livet mitt som klarsynt.

28.09.2015 kl.12:56

Anonym:
Det er bare å begynne å lese.......
Hilsen synskepeggy.

28.09.2015 kl.13:07

Det er umulig.Svarene dine gir ingen mening"SynskePeggy".

Livet mitt som klarsynt.

28.09.2015 kl.13:21

Anonym:
Det var det som var meningen :)
Hilsen synskepeggy.

Anna

28.09.2015 kl.13:33

Ok?

Det var ikke meningen å gi et vettugt svar...Javel,da vet man det..

Livet mitt som klarsynt.

28.09.2015 kl.13:48

Anna:
Hva mener du var ikke svaret godt nok for deg og i så fall hva er du ute etter...
Hilsen synskepeggy.

Wenche

28.09.2015 kl.14:04

Bare vent til jula kommer, da kommer nr 3 til å synge høyt her inne. Også har vi påska da..... dette her er bare oppvarming :D Dette her blir dere aldri kvitt. Blogg.no har ikke forstått at den som fortsatt er på forsiden er den som skulle vært fjernet helt.

Livet mitt som klarsynt.

28.09.2015 kl.14:13

Wenche:
Ja,man fikk jammen erfare hva høytider kan gjøre folk til,men jeg har inntrykk av at noen er på sitt høyeste hele året,men klarer å legge inn et ekstra gir og går til nye høyder rundt høytidene.
Jeg tror faktisk at blogg.no har forstått det nå,om ikke så er det uansett lov å håpe på at de har forstått det.
Lyset kom vel på etter et ukjent antall anonyme samt et skryte-forsvarsinnlegg i nabo-bloggen her - som kjapt blei fjernet både fra bloggen og fra forsiden (shouten).Tror neppe nabo-bloggeren slettet frivillig,jeg tror noen tok kontakt og mente det var lurt å fjerne det - men,hva vet jeg.......
Hilsen synskepeggy.

Anna

28.09.2015 kl.14:21

Jeg er ikke ute etter noe som helst.Jeg bare etterlyser svaret på hva alt dette dreier seg om.Sett utenfra virker det som om 2 bloggere ikke takler en annens mening i dennes egen blogg,og jeg forstår ikke hvorfor !

For å ta det inn med teskjeer:Blogger 1 skriver om sine tanker og meninger.Blogger 2 og 3 går "bananas" fordi blogger nr 1 ikke er /handler slik blogger 2 og 3 syntes at blogger 1 bør.

Blogger 1 skriver ut i fra sine tanker,og om sin hverdag på godt og vondt.

Blogger 2 og 3 går igjen bananas fordi blogger 1 ikke er helt A4 og lar seg ikke diktere i ett verdensbilde som blogger 2 og 3 kun har i sitt eget hode.

Summa Suraum:Jeg skal ikke belære noen,men prøv alle sammen å forstå at vi alle er forskjellige og det er faktisk helt greit!.

Livet mitt som klarsynt.

28.09.2015 kl.14:26

Anna:
Da har du jo svart på spørsmålet seg da - og da er saken grei.
Kanskje du kan holde styr på dine nic/anonym og ipnr,det hadde vært en fordel om du ønsker fornuftige og imøtekommende svar og kommentarer tilbake.
Hilsen synskepeggy.

Anonym

28.09.2015 kl.14:31

Det er ingen vits i å prøve å få noe fornuftig svar fra Synskepeggy, Anna. Hun tvinner på alt en skriver til henne uansett. Gjør dere selv en tjeneste, ikke prøv engang, dere blir bare frustrerte. Jeg vet hvordan hun er. Det beste er bare å la de holde på, og ta alt de skriver med en klype salt..

Livet mitt som klarsynt.

28.09.2015 kl.14:36

Anonym:
Der kom jammen dagens fra ingen ringere enn ipnr 176.11......
Jeg innser det nå,du gir aldri opp før blogg.no fjerner DEG !!!!
Hilsen synskepeggy.

Anna

28.09.2015 kl.14:51

"Synske Peggy".Jeg har ikke flere nick så det er sagt.Og det er jo litt morsomt at du får til å skrive"anonym" i en slik foraktelig og nedlatende tone.Du er like anonym selv vet du :)

Fornuftige og imøtekommende svar ønskes velkommen:)

Anonym

28.09.2015 kl.15:12

Fjerner meg? Jeg må nå først ha en blogg da. Og skulle de fjernet meg om jeg hadde hatt det pga at jeg skriver anonyme kommentarer til deg? Som Anna sier her, du er jo anonym selv også, så hvorfor har du så problemer med at andre ønsker å være det?

Livet mitt som klarsynt.

28.09.2015 kl.15:44

Anna:
Du vet godt hva jeg mener.Men,du er ikke aleine om komme inn i denne bloggen å gjøre deg dummere enn du er.Målet helliget vel middelet hos flere.....
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

28.09.2015 kl.15:50

Anonym:
Jeg vet ikke om NOEN andre enn DEG i min fartstid på blogg som er FRKK nok til å komme inn i annen bloggers kommentarfelt å svare på kommentarer til bloggeier.
Det er en ekkel uvane jeg kun har sett hos deg - og du klarer ikke å kvitte deg med den heller.
Nå er DU årsak til ALL ugreie her,du har forsøkt deg nok nå til å vite at ingen biter på lenger.
Du forsøker med alle midler å bidra til at bråket forsetter her.
Ser ikke EN grei kommentar fra deg med ipnr 176.11 så langt og det gjør hensikten din krystallklar for meg.
Ikke tro at du er så smart at du er smartere enn alle oss andre.....
Hilsen synskepeggy.

Jorun

28.09.2015 kl.16:00

Anonym og/eller Anna, er det ikke mulig å la dette her ligge nå?

Hva som har skjedd eller ikke skjedd, er jo ikke noe vi andre har noenting med. Det er blogger 1, 2 og 3 dette handler om, og vi vet jo virkelig ikke hva som har skjedd.

Synes det er mye mer koselig å lese om luca f.eks og da er det synd at noen kupper kommentarfeltet på denne måten.

Kupper vel egentlig litt selv også, men det er bare et håp om at det kan bli litt rolig her nå.

Tone

28.09.2015 kl.16:02

Åisann, jeg trodde dere kom til å slutte nå som blogg.no har tatt grep, det var jo mye bedre stemmning her i går...Hva må egentlig til for at det skal bli slutt på kranglingen for godt?

28.09.2015 kl.16:02

Wow,du ser min id adresse.Så redd jeg ble.Eller kanskje ikke.

Anonym

28.09.2015 kl.16:06

Jeg har aldri ment jeg er smartere enn noen andre heller. Å det er jo ingen kommentarer i denne tråden som er hyggelige såvidt jeg kan se. Mine kommentarer her er ikke mindre hyggelige enn de andre. Bråket på denne tråden er du jo flink til å skape selv. Jeg kan ikke se jeg har skapet noe bråk her, bare sagt min mening som alle andre som har kommentert har gjort. En må jo svare på kommentarer du får, når du svarer med bare tull selv. Du kommer jo med helt håpløse svar noen ganger, som er uforståelige. Jeg har ingen annen hensikt med mine kommentarer til deg, enn at jeg sier min mening til deg. Hverken mer eller mindre. Å slutt å lat som om du vet hvem jeg er, for det gjør du ikke.

Livet mitt som klarsynt.

28.09.2015 kl.16:06

Jorun:
Det er bare de to som forsøker å krangle her nå og det påstås at ingen av dem har blogg - og ingen av dem har noe som helst å bidra med bortsett fra å forsøke å kverulere og lage kvalme.
Nå er jeg lei av å bli straffet for at sånne blogger oppfører seg som de gjør,og om blogg.no ikke ser det og forstår det så,kan de bare ryke og reise for min del - jeg har absolutt ingen tillit til blogg.no,har vel aldri hatt det etter at jeg fikk både kjennskap til og såg med egne øyne ting som foregikk for en tid tilbake.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

28.09.2015 kl.16:09

Anonym:
Du gjør virkelig ditt beste for å lage kvalme her,så lenge du viser deg med dine ekle hensikter så er det ikke så rart at stemningen her er som den er.
Jo,jeg vet godt hvem du er !!!!!!
Håper blogg.no har fått med seg de utallige gangene jeg har bedt deg forsvinne her i fra..
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

28.09.2015 kl.16:11

Anonym:
Wow - det var en hyggelig kommentar du :)
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

28.09.2015 kl.16:13

Tone:
Hva mener du med dere,det er ikke jeg som flyr rundt i kommentarfeltene til folk og er kvalmende og kverulerende - det har jeg aldri gjort og kommer heller aldri til å gjøre..
Tydeligvis så var ikke grepet blogg.no gjorde godt nok - noe jeg forutsa.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

28.09.2015 kl.16:17

Anonym:
Du med ipnr 176.11 - Det er trakassering det du nå driver med ! Bare så,du er klar over det og jeg venter i spenning på hva blogg.no har tenkt å,gjøre med det -straffe meg ytterligere kanskje,hvem vet - og det hadde nok passet deg utmerket da det ser ut for at det akkurat det du vil
Hilsen synskepeggy.

Anonym

28.09.2015 kl.16:21

Hvorfor i all verden stenger du ikke for kommentarer når du ikke vil ha det da? Når du skriver et slikt innlegg, må du jo tåle kommentarer. Du har foresten selv ansvar for hvilke kommentarer du har på bloggen din. Jeg har hatt blogg før skjønner du. Hvorfor blander du blogg.no inn i hvilke kommentarer du får? Det er jo ditt ansvar. Det finnes kommentarsperre for en grunn. Bruk den, og ikke kom med den dumme unnskyldningen at du er prinsipielt mot det. Det blir bare dumt. Du kan ikke forvente at alle som kommer med kommentarer på ditt kommentarfelt og blogg er enige med deg i alt vet du.

Anonym

28.09.2015 kl.16:24

Hvorfor i all verden blander du inn blogg.no? Og jeg er ikke ute etter å straffe noen, jeg sier bare min mening. Hvordan i all verden får du dette til å være trakassering? Tåler du ikke kommentarer, så ha på kommentarsperre da.

Livet mitt som klarsynt.

28.09.2015 kl.16:30

Anonym:
Å stenge kommentarfeltet hjelper ikke mot sånne som deg det har både jeg og andre erfaring med fra før.
Jeg forstår at du ikke eier selvkontroll,men det er på tide å bruke din manglende selvkontroll andre steder,er du ikke enig i det.Du kverulerer jo med deg selv her - men det er ikke overraskende for det har også skjedd før.
Jeg forventer meg ikke at alle er enige med meg,men jeg forventer meg at folk som kommer inn her for å kommentere har et minimum av normal folkeskikk og oppførsel i bagasjen.Men sånne forutsetninger kan aldri forekomme når man er overbevist om at alt som skrives er myntet på seg.
Det er ikke første gang man må slenge en kommentarsperre midt i tryne på deg - men,du skjønner fortsatt ikke.
Nei,jeg trenger IKKE å finne meg i trakassering av meg eller andre som kommenterer her UANSETT hva temaet er - bare det at du kan si noe sånt tyder på at du har svært lite å fare med.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

28.09.2015 kl.16:33

Anonym:
Kverulering,kverulering - vri og vende,jeg tolker det til at du rett og slett ikke skjønner hva jeg skriver - og da får du fortsette å kverulere med deg selv.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

28.09.2015 kl.16:37

Anonym:
Du"anonym" med ipnr 176.11 - du skriver at det eneste som kan stoppe deg (og det tviler jeg sterkt på) er en kommentarsperre.
Det er fint at DU graver deg selv ned i dritten med sånne uttalelser.
Hilsen synskepeggy.

Anonym

28.09.2015 kl.16:43

Du er virkelig umulig å føre en normal samtale med. Når du ikke ønsker kommentarer fra meg eller andre her som ikke går i din favør, så hjelper faktisk kommentarsperre. Da velger du bort de kommentarene du ikke ønsker. Problemet løst.

Livet mitt som klarsynt.

28.09.2015 kl.16:46

Anonym:
Igjen så innrømmer du at spamsperre er det eneste som kan stoppe deg (tilsynelatende)
Som jeg ser det så graver du deg bare enda mer ned i dritten - uten noens hjelp,det trenger du ikke,du klarer det helt fint selv.
Hilsen synskepeggy.

Tone

28.09.2015 kl.17:18

Nei jeg bare spør jeg...det bare virker som alt her går over stokk og stein nå. Ikke sånn kjempehyggelig, Du har ikke lyst å bare fjerne hele dette innlegget og heller fokusere på foreks hunden da?

Sjokkskadet,

28.09.2015 kl.17:32

Uff da Tone, innser du at du har tabbet deg grundig ut i kommentarfeltet? I og med at du ber SP, om og fjerne innlegget.

Tone

28.09.2015 kl.17:55

Nei? Men jeg leser bloggen fast og skulle helst sett at det var hyggelig stemmning her. Er mer intressert i å lese om hunden og andre filosofiske tanker enn krangling jeg:)

Veronica

28.09.2015 kl.17:57

Ej må sei at ej e heilt skrekkslagen over korleis vakse folk snakka til kvarandre her inne.. Blandt barn og unge vert det lagt ned eit stort og viktig arbeid i å lære dei om nettvett. Korleis dei skal snakke til kvarandre med respekt og danning sjølv om dei er anonyme og gjøymer seg bak ein skjerm. Det er temmelig openbart at fleire vaksne har gått glipp av denne opplæringa i bruk av Internett og korleis ein kan bruke ytringsfriheten si på ein god måte. Dokke vaksne damer som sit å slenger drit i hytt og pine, dokke er faktisk forbilde til dei unge brukarane av nettet... Eg veit ikkje noko om kven som starta kva i denne krangelen her, og det er for meg heilt uvesentlig. Det som derimot ikkje er uvesentlig er at dokke oppfører dokke på ein måte som er heilt uakseptabel.

Livet mitt som klarsynt.

28.09.2015 kl.18:12

Tone:
Ja,si det.Det har vist seg ved flere anledninger at det ikke er hva jeg skriver,men at jeg skriver iadet hele tatt som får men få til å gå helt amok i kommentarfeltet mitt.
Forøvrig så kan jo de som ikke liker NOE av det jeg skriver la være å klikke seg inn her,men det virker som om de som liker meg og det jeg skriver minst samt tolker det jeg skriver etter sin egen dagform,har limt tastaturfingrene fast til hurtigtasten til min blogg.Videre må man få blogge om hva man vil uten at man da står omfatte for å bli trakassert og nedlesset med all mulig dritt som folk kan komme opp med å seg til å skrive.
Det har vært endel innlegg i diverse blogger som jeg har reagert sterkt på,men før jeg hadde oppført meg ufint,trakasserende og kverulerende i andres blogger så hadde jeg kappet av meg fingrene,jeg hadde aldri klart å fått meg til å oppføre meg sånn som man ser noen få andre gjør.
Men,dem om det bare de holder seg unna denne bloggen her.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

28.09.2015 kl.18:16

Anonym:
"anonym" med ipnr 176.11 - hva gjør du egentlig her da når jeg er umulig å føre en normal samtale med ?
At du gidder å skrive SÅ mange kommentarer til en som er umulig å føre en normal samtale med,er for meg helt uforståelig.Jeg ville trodd at du hadde hatt bedre ting å gjøre - men,neida,ikke du nei !
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

28.09.2015 kl.18:17

Sjokkskadet,: Hei igjen :)
Dette var da en helt grei kommentar fra Tone - og jeg forstår godt spørsmålet.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

28.09.2015 kl.18:19

Veronica:
Jeg er helt enig med deg :)
Men det blir vanskelig for meg å styre de "anonyme" sine overivrige tastaturfingre.....
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

28.09.2015 kl.18:24

Livet mitt som klarsynt.:
- Og nå er MITT siste ord sagt i denne debatten her :)
Så får vi se hva som skjer ved neste korsvei.....
Hilsen synskepeggy.

Veronica

28.09.2015 kl.18:25

Nei fra all del, du kan jo starte med å styre dine egne... dei er slett ikkje bedre enn nokon annan sine.

Livet mitt som klarsynt.

28.09.2015 kl.18:28

Veronica:
Men forskjellen er at det er MIN blogg.....Det er i MIN blogg den anonyme bermen uten normal folkeskikk samler seg.
Forøvrig så er nynorsken din noe "rusten"men det er vel meningen det...
Hilsen synskepeggy.

Veronica

28.09.2015 kl.18:43

Ej bur på Sunnmøre og skriv på dialekta mi, so nynorsken er ikkje korrekt nei😀

Livet mitt som klarsynt.

28.09.2015 kl.18:50

Veronica:
Det forklarer saken - jeg hadde nemlig nynorsk som hovedmål i alle mine ni år i grunnskolen :)
Hilsen synskepeggy.

Anonym

28.09.2015 kl.18:50

Men kjære deg, det er jo du som har skrevet innlegget. Da må vi jo kommentere her, og ikke på en annens blogg. Som sagt hvis du ikke vil ha kommentarer, er det nok en ide å ha kommentarsperre på. Jeg skjønner ikke problemet ditt? Jeg syns alle viser folkeskikk her jeg, med unntak av en, du..

Livet mitt som klarsynt.

28.09.2015 kl.18:51

Anonym:
Selvsagt !
Hilsen synskepeggy.

Helsedagbok

28.09.2015 kl.19:06

Nu vel.jeg sier takk for meg på denne bloggen.

Blir for mye krangling, for denne skrotten her.

Håper vi sees ved en annen anledning. Der alle kan omgås i fredeligere omgivelser.

Har i 8 år måtte finne meg i og havne i skyte sonen. Og det er ikke noe bedre. Kan forstå at blogg.No. Prøver og roe ting. Ved at f.eks jeg har min blogg slik den er nå. Bortgjemt. Men ikke glemt. Da kan ingen fly instrumenter på meg der, for at keg tilfeldigvis er en åpen blogget, som blogger om livet og det som opptar meg.

Takk, for at din blogg ble brukt for og oppklare og belyse at jeg ble løyet om for 1 år siden. Så på den måten har jeg mye og takke deg for. Mye beviser på løgn og beskyldninger har haglet. Og jeg har selv bevisst at det stemte ikke. Jeg ble til slutt renvasket.

Så jeg sier faktisk takk for hjelpen.

Og takk for meg.

Håpet ting roer seg fordel også. Det er ihvertfall rimelig og hyggelig på min blogg igjen.

Lykke til Sp.

Mvh

Inger.

Livet mitt som klarsynt.

28.09.2015 kl.19:19

Helsedagbok:
Takk så mye og i like måte,IngerJ :)
Og vi snakkes helt sikkert igjen - vi har lang fartstid sammen her på blogg og jeg liker ikke tanken på at den skal være over.
Det har vært litt av hvert mellom oss,men vi har alltid klart å bli enige og vi har mange ganger stått sammen i kampen for en fornuftig og voksen bloggplattformer - noe jeg regner med at alle ønsker seg,selv de som ikke klarer å oppføre seg etterlyser jo fra tid til annen normal oppførsel og respekt og om ikke annet så gir det håp om at enkelte begynner å tenke seg om og kanskje begynner å oppsøke blogger i annen og mer hyggelig hensikt enn kverulering,trakassering og bråk.
Det er lov å håpe....
Ha en fortsatt fin kveld og fortsatt god bedring,IngerJ :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

30.09.2015 kl.14:50

Livet mitt som klarsynt.:
Heretter slettes ALLE idiotkommentarer som blir postet i forsøk på å lage mer bråk,kverulering og kvalme - ingen svar - bare slett !!!!
Hilsen synskepeggy.

Tone

30.09.2015 kl.15:27

Åida, er det noen som fremdeles prøver seg SP?

Livet mitt som klarsynt.

30.09.2015 kl.15:40

Tone:
Det er det ja - noen er svært ivrige etter å gjøre seg selv til idioter ved å prøve å fyre opp under et bål som er sluknet.
Som jeg sa,sånne blir ikke svart bare slettet heretter.
Hilsen synskepeggy.

Helsedagbok.

30.09.2015 kl.18:15

Klappe klappe SP.

Gjør vi det samme begge to, så må de skjønne :)

Livet mitt som klarsynt.

30.09.2015 kl.18:22

Helsedagbok.: Hei igjen :)
Vi er fortsatt utestengt på niende dagen,men bare to av oss og ikke den tredje - det får meg til å tro at det ligger mer bak og at de ikke VIL skjønne.

Hilsen synskepeggy.

Helsedagbok

30.09.2015 kl.20:35

Ja. Har du hatt kontakt du, eller?

Jeg driter det, jeg stor trives slik

Jeg vet ikke engang om min er åpen fra blogg.No. For jeg stengte kontoen selv fra forsiden, og søkemotorene. Har ikke sjekket om den er åpnet.

Det er for koselig med stengt. Hehe.

Livet mitt som klarsynt.

30.09.2015 kl.22:13

Helsedagbok: Hei igjen :)
Det er helt greit for meg også sånn som det er og nå som alle idiotkommentarer blir slettet i tur og orden så blir det vel,som du sa,ganske så kjedelig etterhvert når enkelte ikke lenger har noen de kan bråke med.Jeg tør vedde på at en og annen "anonym" blogger sitter og klør skikkelig i tastaturfingrene som er limt fast til hurtigtast til min blogg,hva skal de/den "anonyme" gjøre nå....
Ærlig talt,så tror jeg ikke at jeg blir å se på forsiden mer og jeg tror heller ikke at jeg får bruke tjenestene her mer,til det er nok fristelsen alt for stor til å fortsette "demonstrasjonen".Det er i grunnen forståelig med tanke på at en som i sin tid var æresmedlem i en viss annen blogg,sannsynligvis har vært sterkt medvirkende til å få gjennomført "straffen" vi fikk.
Det er ikke usannsynlig at vi er utsatt for en vendetta-aksjon.....
Ha en fortsatt flott kveld,Helsedagbok :) Hilsen synskepeggy.

Helsedagbok

01.10.2015 kl.06:35

Du har nok rett i at det er rett at sistenevnte er med i en Vendela aksjon.

Den sprakk totalt, når vi ikke vil tilbake på forsiden

Heller ikke kontakter nettstedet og tryglet oss tilbake. Den slo helt feil den straffen, til dem og den anonyme, Som vil provosere. Jeg har blokkert siste nevnte med alle IP jeg ser hun prøver seg med.

Så kan hun bare tenke litt på dette.

Ønsker deg en fin dag.

Mvh

Inger

Helsedagbok

01.10.2015 kl.10:48

vendetta skal det stå. Mobilen skriver det han mener passer best :D hehehe

Toril

01.10.2015 kl.11:32

Ha, ha, ha :) Jo takk. Disse stavekontrollene på mobilene lever sitt eget liv ja. Skulle sende handleliste til mannen min i helga, hvor jeg ba om han måtte kjøpe håndsåpe. Ordet "håndsåpe" ble til "håndvåpen". Mannen min svarte bare: "Hæh?" på sms tilbake. Det kan bli noen komiske situasjoner ut av det til slutt ja :)

Helsedagbok

01.10.2015 kl.12:12

Toril : Mannen din, måtte tro at du hadde lest for mye blogger i helgen, hehehe

BA

01.10.2015 kl.19:01

Denne personen som iherdig kaller seg 'Anonym' kan jo ikke ordtakene som har vært brukt i årevis engang. Over snakker hun om 'å trekke inn håndkleet', det heter da 'å kaste inn håndkleet' vel, haha. Bare det virket avslørende og undermåls, tror jeg vet hvem det er, men samma det, hehe.

Ha en fin høstkveld Synskepeggy, jeg skal ha venninnebesøk, ekte venninner :-D

Hyggelig hilsen fra Britt :-)

Livet mitt som klarsynt.

01.10.2015 kl.22:57

Helsedagbok: Hei igjen :)
Jeg forsto hva du mente - og den der stavekontrollen er noe dritt,det har kommet mye rart ut av ipaden min,men heldigvis så tar man stave og ordfeil med godt humør.Det er jo komisk mye av det jeg sender avgårde.

I e-posten jeg fikk fra den ansatte på blogg.no står det at de vil vurdere å åpne tjenestene for oss "om noen dager". Nå er vi utestengt på tiende dagen og jeg skjønner ikke hvorfor vi ikke er åpnet igjen nå som de ser at "det har roet seg" og at vi systematisk sletter "anonyme" kommentarer med onde hensikter.
Når blogg.no ikke har åpnet for oss enda,så gir det enda større grunn til å tro at det er noe mer....som fks.en vandettaaksjon - en makt (misbruk) aksjon er det iallefall helt sikkert at det er.
Jeg kunne ikke brydd meg mindre om at noen på blogg.no gir etter og faller for fristelsen til å vise oss sine "maktmuskler".Det er uansett ikke lenge til den/de får et alvorlig forklaringsproblem i forhold til årsaken til at vi blei utestengt.
Ha en fortsatt fin kveld,Helsedagbok :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

01.10.2015 kl.22:59

Toril: Hei,hei :)
Denne var bedre enn alle mine stavekontrolltabber tilsammen :)
Ha en fortsatt flott kveld du også :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

01.10.2015 kl.23:12

BA: Hei igjen :)
Den "anonyme" har aldri vært så anonym som vedkommende liker å tro.Vedkommende blei avslørt temmelig kjapt og vedkommende gjorde det selv.Du har helt sikkert gjettet riktig identitet på den "anonyme" - som gjør en elendig jobb i forsøk på å være anonym,men det er litt søtt og naivt også,man kan komme i skade for å tenke på barnet som holder seg for øynene og tror at ingen kan se det,likhetene er der...

Kos deg masse med venninnene dine i kveld :) Hilsen synskepeggy.

Helsedagbok

02.10.2015 kl.09:06

Har du prøvd og shoute? Hør med vedkommende om hva som skjer. Om det er flere instanser som er innblandet, og det er derfor det ikke åpnes.

Ønsker deg en fin dag :)

Livet mitt som klarsynt.

02.10.2015 kl.11:00

Helsedagbok: Hei,hei :)
Jeg ser på siden min at tjenestene fremdeles ikke er tilgjengelige - og jeg kommer heller ikke til å spørre etter dem.
Ha en fin dag du også Helsedagbok :) Hilsen synskepeggy.

Linda

02.10.2015 kl.11:22

Jeg håper du ikke får tilbake disse tjenestene mer, hverken du eller hun andre. Da starter jo kranglingen bare på igjen.

Livet mitt som klarsynt.

02.10.2015 kl.11:27

Linda:
Så var du på plass igjen,du med ipnr 176.11.......
Kort fortalt så har to av oss blitt straffet for det den tredje har gjort og som er den eneste av oss som har kommet unna med det.
Fra nå av blir du slettet som før.....
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

02.10.2015 kl.11:37

Livet mitt som klarsynt.:
Bye,bye - du "anonyme" med ipnr 176.11....målet vårt er å få sånn dritt vekk fra bloggene våres.
Om blogg.no åpner for forside og/eller sine tjenester er meg fullstendig likegyldig og har ingenting med at vi vil bli kvitt deg på bloggene våre en gang for alle!
Du er jo helt besatt etter å forsøke å lage kvalme og bråkhos andre - og jeg vet bare om en eneste blogger som er så intens og utholdende i forsøkene sine.
At du,med ipnr 176.11 opererer med flere ipnr gjør deg ikke "anonym",noen ting forandrer seg ikke (i et ipnr) bare sjekk dine egne ipnr selv så vil du se at å kalle seg anonym bare er latterlig og tåpelig !
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

02.10.2015 kl.11:56

Livet mitt som klarsynt.:
Jeg måtte dessverre ty til spamsperre igjen - og det er KUN på grunn av at "anonym" med ipnr 176.11 NEKTER å gi seg her.
Siste kommentar fra den "anonyme",som nettopp blei slettet,var et nytt forsøk på patetisk forsvarstale og det gidder verken jeg eller noen av mine leser å høre på lenger.
Som jeg sa,"noen" har limt fingrene sine fast til hurtigtast til bloggen min og da er det bare en ting man kan gjøre og det er på nytt slenge en spamsperre midt i fleisen på vedkommende "anonym" - og det er ikke første gang man må ty til spamsperre på vedkommende !
Hilsen synskepeggy.

Helsedagbok.

02.10.2015 kl.12:01

Amen, satte på spamsperre til den samme jeg og nå.

Livet mitt som klarsynt.

02.10.2015 kl.12:20

Helsedagbok.: Hei igjen :)
Jeg fikk nettopp en ny kommentar fra "Linda",den "anonyme" med ipnr176.11,denne gangen var forsvarstalen at "Linda" vil ha det til at vedkommende aldri har kommentert her før.
At den "anonyme",nå kalt "Linda" ikke skjønner at det eneste vi vil nå er å få vekk dritten fra bloggene våres er for meg helt uforståelig,jeg kan ikke la være å lure på om det ligger en plan bak for så lenge den "anonyme""Linda" med ipnr 176.11....holder på sånn og stadig prøver å få napp på kverulering,drittkasting og forsvarstaler så er jo den"anonyme" den direkte årsaken til at vedkommende ansatt på blogg.no opprettholder straffen mot oss.
Det hele begynner temmelig avslørende nå,både at den "anonyme" ikke gir opp,men også at blogg.no fortsatt opprettholder straffen som i utgangspunktet var ment å vare " i noen dager" - kan det være at noen samarbeider her.....
Ha en flott dag,Helsedagbok :) Hilsen synskepeggy.

Helsedagbok

02.10.2015 kl.12:36

Linda, Trude, og gud vetta hvor mange andre nick det IP nummeret bruker, for å lage kvalme.

Nå er det ip nummeret spamsperret til meg og.

For meg må alle samarbeide, hehehe. Kunne ikke brydd meg mindre.

Jeg storkoser meg, og har aldri hatt det bedre i bloggverden som akkurat nå.

Og sperren fra meg, om ikke vises i søkemotorer og på forsiden, blir opprettholdt her til meg, for evig tid.

Det er så fredelig nå.

Akkurat så rolig som det skal være.

Klart uenig må folk være, men fra å være uenig, til og sende trusler, er det et stykke. På den biten, rekker f.eks jeg å ta mange forhåndsregler. Og de blir opprettholdt, for all fremtid fra meg.

Kos deg med dagen.

Mvh

Inger

Livet mitt som klarsynt.

02.10.2015 kl.12:40

Helsedagbok:
Jeg kunne ikke vært mer enig :)
Men,selv om ingen av oss vil tilbake på forsiden nå så kunne det vært greit om den/de ansatte på blogg.no fikk opp øynene sine og ser hva som foregår - at det slett ikke er vi to som oppsøker andres blogger for å prøve å lage bråk.
Kos deg med dagen du og :) Hilsen synskepeggy.

Helsedagbok

02.10.2015 kl.12:45

Det du sier der, tror jeg kanskje de ser. Og derfor skjønner hva vi prøver å fortelle i stadig nye innlegg. men de vet vel bedre en å fucke opp stemningen igjen.

Du vet kommer vi tilbake, kan du banne på at nr 3, bruker 3 minutter på og starte på igjen. Og da er alle metoder tillat fra henne, absolutt alle.

Jeg vil ikke engang tilbake. jeg storkoser meg i le.

Sier som en sa i en kommentar til meg.

Faste lesere har man uansett hvor man er. Og det er sanne ord.

Mvh

Inger

Livet mitt som klarsynt.

02.10.2015 kl.12:58

Helsedagbok:
Jeg sier meg enig i det også :)
Vi to var jo tidlig ute med tanken om at det egentlig er blogger tre de vil prøve å stoppe og så bruker de oss for å få gjennomført det.Det er jo ingen hemmelighet at blogger tre har vært helt ekstrem og (på grensen til) besatt ved flere anledninger,og det vi ser må også blogg.no se.
Om det er sånndet er så bifaller jeg straffen vi fikk enda mer :)
Ja,du har rett i det også,våre bloggvenner finner oss :)
Hilsen synskepeggy.

Helsedagbok

02.10.2015 kl.13:14

Ja, de bruker oss, til og se om ting roer seg.

blogger 3 er helt besatt, ser det på Statcountern.

Kommer fra deg til meg, vil tro hun går herfra tilbake til deg igjen, hehehe.

Tidsfordriv, frem og tilbake. Bare ikke bli svimmel.

Kan bli svimmel i dansen.

Jaja, sånn går no dagan.

Mvh

Inger

Livet mitt som klarsynt.

02.10.2015 kl.13:38

Helsedagbok:
Ja,du ser svart på hvitt hva noens "dårlige perioder" kan føre til,det har gitt seg mange forskjellige (besatte) utslag når man tar frustrasjonene ut i andres blogger."Noens" "dårlige perioder" har en tendens til å gå utover uskyldige (bloggere).
Men,nå er det slutt på å angripe uskyldige,nå som spamsperren har kommet på.Jeg regner med at det ikke like moro å poste idiotkommentarer når de ikke kommer gjennom spamsperren,spesielt for folk som har et ukontrollert behov for å forsvare seg selv - om det er noe å forsvare,er en helt annen sak.
Hilsen synskepeggy.

Helsedagbok

02.10.2015 kl.13:52

ja, vi er mange som har sett og vet hva som foregår.

Blogg.no , gjør og garantert det.

de har ingen grunn, til og slette våre blogger.

Ergo er neste steg, og gjøre det på denne måten.

De vet, og vi vet sannheten.

Hva mer trengs?

Vi kan da ikke noe for at noen ikke liker seg selv.

Hallo liksom, men det er oss det går utover. nr 3 traff blink der, for vi er vel de som er mest tålmodig i bloggverden.

Mvh

Inger

Livet mitt som klarsynt.

02.10.2015 kl.14:04

Helsedagbok:
Ja,det våger jeg også å påstå - vi må være de mest tålmodige bloggere i verden - og "noen" vet å utnytte vår tålmodighet også - til fulle !
Det er ikke ord for alt tull,tøys,kverulering,trusler osv. vi har stått ut med gjennom årene !
Men,vi blogger enda,det er ikke mange som hadde gjort det samme om de hadde fått den samme behandlingen som vi tidvis har fått ! Det er sant !
Hilsen synskepeggy.

Helsedagbok

02.10.2015 kl.14:08

Tror nok noen andre har sett det på en annen måte, og tatt endre grep.

Man må bare prøve å se stort på det.

Og se en sammenheng mellom handling, og væremåte.

Mvh

Inger

Livet mitt som klarsynt.

02.10.2015 kl.14:17

Helsedagbok:
Det skal ikke stikker under en stol at vi to har fått unødvendig mye pes og pepper her på blogg.no.
Det er helt greit at andre kanskje ser ting på en annen måte og har andre meninger enn oss,men det gir dem ingen rett til å oppføre seg på sånne måter som vi så ofte har sett.
Selv om innlegg og/eller kommentarer kanskje provoserer så har man (tror jeg) med voksne folk å gjøre og da må man kunne forvente et minimum av normal høflighet og respekt.
Det har roet seg nå,men spørsmålet er vel,som du sier,om det varer når og om vi blir "koblet på" igjen - så lenge noen ikke verken kan Sture seg eller har noe slags form for selvkontroll så tror jeg bråket fortsetter om noen ser sitt snitt til å fortsette sin oppførsel i bloggene våre.
Sånn er det bare - men tålmodige som vi er og andre gode egenskaper,så går det greit,det for min del.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

02.10.2015 kl.14:20

Helsedagbok:
Der var stavekontrollen kjappere enn meg igjen : "styre seg selv" .skal det stå.
Hilsen synskepeggy.

Helsedagbok

02.10.2015 kl.14:25

Ja. Vi har nok forstått, mer en de hadde forventet at vi så.

Så får vi la tiden, vise videre.

Vi 2 har gjort vår del, nå er resten opp til sistemann.

Nå tror jeg for min egen del, jeg lar resten ligge.

men nå ser blogg.no, at dumme som brød er vi ikke.

Vi ser, forstår, og prøver og hjelpe.

Ha en fin helg.

Kos deg.

Nyt den

Mvh

Inger.

Livet mitt som klarsynt.

02.10.2015 kl.14:34

Helsedagbok:
Enig i det også :)
Ha en flott helg du også :)
Hilsen synskepeggy.

Ville

05.10.2015 kl.14:56

Makan til oppførsel av voksen dame....... Du er det vi kaller en klassisk mobber. Har lest igjennom noen gamle blogger nå og ser at dette er ikke nytt for deg.

Livet mitt som klarsynt.

05.10.2015 kl.20:39

Ville:
Alle får ha sin mening !

Denne kommentaren slipper jeg igjennom KUN for å vise at det fortsatt kommer provoserende,kverulerende og kranglete kommentarer som bare har en hensikt - og samtidig viser den tydelig at det ikke er JEG som krangler,kverulerer og provoserer.
Du,Ville,beklager å måtte si noe som du burde ha sett selv - du er for seint ute......
Hilsen synskepeggy.

June

06.10.2015 kl.11:47

Bare lurer på en ting, hvorfor sletter dere bare ikke innlegger der det er mest kranglevorne kommentarer? Da kommer dere mest sannsynlig til å få opphevet sperren da. Er det av prinsipp? Forøvrig så liker jeg bloggen sånn som den er nå, virker som det er fred og ro? =)

Livet mitt som klarsynt.

06.10.2015 kl.12:57

June:
Det blir fortsatt feil for meg å "ta hensyn" til og forholde meg til at noen ikke klarer å la være å bråke i andres blogger.
Det er voksne folk som kommenterer her og da er det,for meg,en selvfølge at man også kan oppføre seg som voksne folk.
Jeg har ALDRI kommentert ufint,kverulerende osv.i andres blogger,det har skjedd at jeg har hatt lyst til å kommentere - ikke ufint eller kverulerende,men krast og jeg har alltid kommet til at det beste er å la være.Det er så enkelt at selv en treåring med litt selvkontroll kan klare det - å avstå fra å kommentere de gangene man er usikker på om det kan føre til ugreier.
Å la kommentarene stå BØR virke preventivt på folk som vil prøve seg - jeg sier BØR,men,dessverre,som man ser,noen er stengt for alt som kan kalles fornuft,normal høflighet og selvkontroll - og det må alltid andre svi for,som i dette tilfellet er utestengning fra blogg.nos tjenester.
For meg blir det som å bifalle de som driver med dårlig oppførsel.
Hilsen synskepeggy.

Helsedagbok

06.10.2015 kl.13:30

De bifaller, de som har dårlig oppførsel, og dårlig psyke.

Slik ser jeg på saken.

Og de får de bare gjøre, er vel de som ikke har kontroll på egen økonomi, bloggtjenesten, tjener penger på.

KYNISK foretnings drift.

Livet mitt som klarsynt.

06.10.2015 kl.23:11

Helsedagbok: Hei igjen,Helsedagbok :)
Akkurat det samme inntrykket har jeg fått :)
Inntrykket forsterket seg i går da jeg leste en e-post som var sendt til meg for noen dager siden.den var fra en ansatt på blogg.no og jeg blei helt forskrekket over innholdet.
I e-posten står det bla.å lese at "det er ledelsen på blogg.no som tar en avgjørelse om sperring",men seinere blir e-posten noe tvilsom da det står å lese at " JEG vurderer allikevel å oppheve sperringen" - men da på visse betingelser....
Når man tenker på hvem som har skrevet e-posten,en ansatt på blogg.no som jeg overhode ikke har tillit til og som ved flere anledninger har sluttet seg til grov trakassering og mobbing av en rekke bloggere i en annen blogg (som aldri har fått noe form for sperre) så ser jeg det lite sannsynlig at jeg noen gang blir å se på forsiden på blogg.no igjen.Det spiller ingen rolle for meg,men jeg syns måten det er gjort på og grunnen er under enhver kritikk.
Vi to vet hvordan det hele startet og ikke en av oss postet kommentarer i en annens blogg selv om vi blei nevnt ved både navn og økenavn flere ganger.
De må jatte med den type bloggere som er årsak til alt dette tullet ellers blir de vel nødt til å nedbemanne på blogg.no også - jeg vet hvem jeg ønsker meg vekk der i fra - jeg ville følt meg mye tryggere på mine personlige informasjoner som blogg.no har om de hadde nedbemannet den ene ansatte......
Vi får se hvordan det går,jeg har mine prinsipper og dem bryter jeg ikke for denne bagatellen her - jeg har også fått svi for å være så prinsippfast,men i alle tilfeller der jeg har måttet forsvare mine prinsipper har det gått bra til slutt.
Det gjør det også denne gangen uansett hvordan utfallet blir så tar jeg det ikke så tungt - jeg tar ikke disse bloggkrigene så veldig seriøst.
Bloggen blir her (om ikke den ansatte på blogg.no får det for seg å slette hele bloggen) og jeg fortsetter å skrive om stort og smått,viktig og uviktig sånn som jeg alltid har gjort.
Ønsker deg en fortsatt fin kveld,Helsedagbok :) Hilsen synskepeggy.

Helsedagboka

06.10.2015 kl.23:43

Heia.

Fått mail og du.

Har ikke hørt noe fra dem på 2 uker.

Men jeg sa i fra i kvasse ordelag da, at de kunne la vær å bry seg om meg, for jeg skulle sørge for å være borte fra forsiden, av samme årsak som du nevner.

Enig, noen bør se seg om etter ny jobb.

Vedkommende har et horn i siden på oss begge. Og det vises. Så bloggen min var under lupen i dag. Jeg nekter plent og åpne bloggen min for forsiden mer. Den gleden for dem ikke.

Ikke har de grunn til og slette min blogg hellet. Vi har ytringsfrihet, den kan de ikke ta fra oss. Ingen av oss bryter lover og regler.

Vi holder oss i bakgrunnen så det kyniske spillet kan fortsette. Jeg grøsser.

God natt

Mvh

Inger.

Livet mitt som klarsynt.

07.10.2015 kl.00:57

Helsedagboka:
Ordlyden i e-posten jeg fikk kan tolkes som en personlig hevnaksjon.I den samme ePost blei det også innrømmet at bloggen min har vært saumfart fra a til å og gransket opp og i mente av den ansatte på blogg.no.
Jeg har jo også sett at det har vært viet stor oppmerksomhet til gamle innlegg og nå vet jeg hvorfor.
Vedkommende på blogg.no får bare styre på,det kan jo være at vedkommende har stor glede av gamle innlegg i denne bloggen.
I den samme e-posten blei det hevdet at så lenge man ikke bryter norsk lov så bryr blogg.no seg fint lite - noe som stemmer dårlig med vår erfaring nå.

God natt til deg også,Helsedagbok :) Hilsen synskepeggy.

Helsedagboka

07.10.2015 kl.05:53

OK.

God morgen.

Da er det personlig hevne aksjon, mot deg.

Meg bryr de seg ikke om. Jeg tok det egne hender.

Bloggen min bryter heller ingen regler og lover. Og de skal slippe å tjene penger på en ærlig blogger. En dag. Slår rettferdigheten tilbake på dem

En ting et sikkert. Vedkommende har taklet saken meget dårlig, og visst elendig dømmekraft.

Mvh

Inger

Livet mitt som klarsynt.

07.10.2015 kl.10:19

Helsedagboka: Hei og god morgen :)

Ja,det er trynefaktoren som har veid tyngst her,ingen tvil om det - og det er svært uprofesjonelt !
Det blir som å prøve å "irettesette" de som blir bråket med og la bråkebøttene fortsette som før....
Som sagt,jeg har NULL tillit til den ansatte på blogg.no (som påstår seg å vurdere å oppheve stengningen) - og null tillit kommer seg KUN av tidligere erfaring med vedkommende - og det faktum at vedkommende har bifalt grov mobbing og trakassering (navngitte) ved flere anledninger i en annen blogg tidligere.Man kan ikke ha tillit til sånt !
Vi får se hvor lenge vedkommende vil opprettholde denne maktdemostrasjonen - jeg har det greit her og bryr meg ikke om det.
Hilsen synskepeggy.

Helsedagbok

07.10.2015 kl.11:11

Tror du skal være klar over at den ene ansatte ikke er alene.

Jeg ser IP nummer, som jeg ikke har sett før , mens jeg har blogget, plutselig finner min blogg og leser fra perm til perm. Og tro ikke blogger nr 3 har rent mel i posen i denne prosessen.

Ikke la deg lure av visse her.

Har opplevd slik oppførsel før. Og sannheten kom der og på bordet. jeg skjønner nå, hvorfor folk sier vi ikke skal tro på alt vi leser, ser eller hører,

Fikk egentlig en liten tilbakemelding på FB, før dette skjedde.

Vi klandres for at det var krangel om nakenhet, stjeling av hverandres overskrifter og shout på Side 3. Det var vi som fikk peset.

Forstå det den som kan.

Tålmodighet er en dyd, det skal fanden vite.

Men fanden vet og at sannheten, og rettferdigheten kommer for en dag, som den som vanlig gjør.

jeg har som deg, det helt ok, og savner ingenting. Annet en at jeg gleder meg enormt over den lave tlf regningen, jeg ser kommer neste gang ;) hehe

Fordelene ligger i kø.

Ha en fin dag

Mvh

Inger

Livet mitt som klarsynt.

07.10.2015 kl.12:02

Helsedagbok:
Jeg er klar over det du skriver,jeg ser akkurat det samme i min blogg.De/den får bare kose seg med det.
Vi ser at noen kommer unna med hva som helst og det er greit,så vet vi hvor vi har enkelte.
Spillet på sex,anal,pupper som svulmer osv er ikke annet enn smakløst i mine øyne.Det er jo for å skaffe seg lesere og,selv om det er en billig og simpel måte å gjøre det på så funker det jo.Problemet til dem som benytter seg av sånne billige og simple triks er jo et de må toppe seg selv hele tiden for å holde på interessen og lesertall.
Personlig så syns jeg bruk av sånne triks er både vulgært og ekkelt - og,som jeg alltid har sagt,personlighet viser seg på blogg også....

Det er greit,men saksgangen i denne avgjørelsen om utestengning stiller jeg store spørsmålstegn ved.Det viser at det er amatører som tar avgjørelser.

Ha en fin dag du også :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

07.10.2015 kl.12:14

Helsedagbok:
PS:
Jeg har et mobilabonnement som jeg bruker kun til diverse nettjenester (som fks tv2sumo) + bloggshouts - den mobilen er nå slått av og jeg vurderer å si opp hele abonnementet og flytte tv2sumo og noen andre tjenester jeg bruker over på det abonnementet jeg bruker mest - bloggshoutstjenesten følger IKKE med på det lasset !
Hilsen synskepeggy.

Helsedagbok

07.10.2015 kl.12:29

Ja er sikkert greit med slike abonement. jeg har ikke Tv2 sumo, har ingen planer om å skaffe det heller. Ihvertfall ikke etter hva jeg har sett i de siste 10 årene.

Man lærer med årene, og jaggu bra er det.

La oss kose oss med bloggingen, uten dette vrølet og beskyldningene som har vært til nå.

Nå kan ingen ta oss for noe som helst, annet en at vi skjønte sannheten, før de selv så den.

Dolkingen er det lenge siden start av.

Og ja noen gjør alt for og få fjernet andre bloggere, for de tar for mye plass for andre sjalue bloggere.

Sånn er livet IRL også¨.

Ikke rart det er mye uro og krig i verden.

Når sjalusi, ødelegger alt.

Nå legger jeg dette til side.

Har sett og forstått nok.

Og vil enkelte ansatte i denne nettportalen, ha dette på samvittigheten.

LYKKE TIL.

Jeg bryr meg mindre og mindre.

Roen har senket seg.

Faste lesere uansett.

Jeg koser meg virkelig med å slippe og bli brukt som et middel for bråk, fra visse bloggere.

Og nei, jeg vil aldri mer ha noe med et visst menneske å gjøre mer.

Farlige saker, det ser vi at det er.

Kos deg SP.

Vi snakkast :D

Inger

Livet mitt som klarsynt.

07.10.2015 kl.12:37

Helsedagbok:
Jeg er helt enig :)

Kos deg masse du og,vi snakkes snart ja :)
Hilsen synskepeggy.

karimaritas

07.10.2015 kl.16:42

Hei. Jeg håper du publiserer denne kommentaren fra meg Synskepeggy. Jeg vil bare si at jeg har ingenting med at dere to fortsatt er utestengt fra forsiden. Hvordan i all verden skulle jeg ha noe med det å gjøre? Jeg har kun vært i kontakt med blogg.no angående min egen utestenging i denne saken. Så hvorfor dere fortsatt er utestengt fra forsiden, må dere ta opp med blogg.no. Jeg ønsker ikke at noen av oss skal holde på å krangle slik mer, og være uvenner. Jeg vil blogge for at det skal være hyggelig. Det håper jeg dere ønsker også. Ha en fin dag.

Livet mitt som klarsynt.

07.10.2015 kl.17:13

karimaritas:
Vi krangler IKKE og vi er IKKE uvenner ! Vi diskuterer frem og tilbake over det som har skjedd og andre ting - slik gode venner gjør !
Det er mulig å diskutere saklig og greit i denne bloggen så lenge ikke folk som bare ønsker å kverulere og bråke holder seg vekke !
Om du har fått for deg at vi skylder på deg for utestengningen så får du bare tro det - vi har forstått hvordan og hvorfor nå.
Roen har senket seg her nå - vi får se hvor lenge enkelte klarer å holde seg i skinnet og ikke kommer hit for å bråke og kverulere......
Du ba meg om å poste denne kommentaren og det gjør jeg under tvil....jeg er nemlig "redd" for at det ikke blir med denne ene.
Ha en fin dag du også - og hold deg unna trøbbel,du har klart deg fint så langt :)
Hilsen synskepeggy.

Helsedagbok.

07.10.2015 kl.17:20

Kari Marita: Så lenge du holder deg vekk fra min blogg, og holder munn. Så senker roen seg. med alle. men sier som SP. Tviler på at roen senker seg, når du fortsatt tror alt vi skriver omhandler deg. Kan ikke du bare la meg være i fred f.eks? Det er alt jeg ber om. Ønsker IKKE å ha noe med deg og gjøre. Har opplevd hva det kan skape.

Kos deg med ditt eget liv, og vær vennlig å hak av , så jeg slipper og ha deg på min bloggvennliste. Du er ikke min bloggvenn.

Livet mitt som klarsynt.

07.10.2015 kl.17:24

Helsedagbok.:
Helt riktig sagt,Helsedagbok :)
Hun er ikke min bloggvenn heller og det er HUN som har slettet meg for lenge siden - ikke jeg som har slettet henne.
Tiden vil vise om vi står fremfor en ny runde med det som vi har sett så mange ganger før.
Jeg sier som deg,så fort "noen" forsvinner så senker roen seg.
Hilsen synskepeggy.

karimaritas

07.10.2015 kl.20:28

Jeg holder meg fint unna bråk jeg, og håper dere gjør det samme. Nå heter det vel ikke bloggvenner mer, men følgere. Bloggere man følger, trenger ikke nødvendigvis å følge tilbake Jeg følger de bloggene jeg vil. Det samme gjør dere. Ha en fortsatt fin kveld :)

Livet mitt som klarsynt.

07.10.2015 kl.21:06

karimaritas:
Det tok ikke lange tiden før du igjen prøver deg på å kverulere her....
Husk bare på beskjeden du fikk fra blogg.no og som du lovet å etterkomme for å få komme inn i varmen igjen å få fortsette å bruke deres tjenester.
Du har mye mer å tape på å forsøke å bråke igjen enn det jeg og Helsedagbok har - vi har tross alt ikke lovet blogg.no noenting.

Ellers ingen kommentar fra meg på dette forsøket her.

Hilsen synskepeggy.

karimaritas

07.10.2015 kl.21:28

Jeg har da slett ikke kverulert eller prøvd å lage noe bråk her jeg. Jeg bare oppklarer ting jeg. Jeg har ikke lovet blogg.no noe annet enn å slutte å krangle med dere jeg. På innlegg som er shoutet på forsiden. Det løftet skal jeg holde også, for som sagt vil jeg blogge for å ha det hyggelig :) Men ettersom du tar alt for bråk og kverulering, skal jeg ikke kommentere mer her jeg.

Helsedagboka

07.10.2015 kl.21:38

SP: Der ser du, diverse nektet å rette seg etter andre bloggere.

Ja, jeg får vel provosere litt mer på bloggen Heretter da. Jeg har bloggen i skjul av egen fri vilje og gjør det jeg vil.

Fikk så rett igjen vi Sp.

Overse diverse blir nestextrekk. . Ikke svare på kommentarer fra diverse. Ikke godkjenn kommentar fra diverse. da må diverse krangle med,seg selv

Livet mitt som klarsynt.

07.10.2015 kl.21:39

karimaritas:
Du klarer ikke å holde deg unna !! Denne gangen med unnskyldningen oppklaring ! Du må virkelig tro at vi andre er komplette idioter !

Vi to kan aldri bli venner (eller følgere) - det er en ærlig sak !
Jeg har ikke og har aldri hatt behov for,interesse av eller trang til å bry meg om din blogg og temaene dine interesserer meg midt i....
Jeg har absolutt ingen problemer med å holde meg langt unna din blogg - kan du da respektere mitt ønske om at du holder deg langt unna min !
Er dette klartekst nok for deg,eller bare MÅ du,som jeg mistenker,orkestre å kommentere i din nå så velkjente stil.....
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

07.10.2015 kl.21:45

Helsedagboka:
Du har rett,jeg har postet siste kommentar fra diverse.Måtte bare poste disse for å vise at kommentarene er like meningsløse og usaklige som før - og,at vi to fikk rett igjen.Diverse KLARER rett og slett ikke å gi seg - og vi to får skylda og må,ta straffen som diverse skulle ha hatt.Nå må da alle se det og forstå at det er akkurat det som har skjedd - mens diverse durer i vei som før.
Hilsen synskepeggy.

Injrye53

08.10.2015 kl.10:20

Skiftet portal til wordpress jeg nå. Slettet bloggen her.

Finner igjen de bloggvennene, og legger inn noen kommentarer her og der, og da finner folk i gjen meg.

Dette var helt frivillig, og på den portalen, er jeg min egen herr.ææææ dame mener jeg, hehe.

Stikk gjerne innom om du har lyst SP,

Ønsker deg en fin dag :)

Livet mitt som klarsynt.

08.10.2015 kl.11:00

Injrye53:
Masse lykke til IngerJ :)

Jeg har vært inne på samme tanke selv,vi får se....
Hilsen synskepeggy.

Toril

08.10.2015 kl.12:45

Injrye53: Lykke til med den nye bloggen din :) Håper virkelig du får fred. På wordpress får man jo også se ip-numrene til de som kommenterer, og man kan blokkere ip-numre. Et godt råd hvis du blir plaget av spam (fra utenlandske som vil selge viagra og alt mulig anent rart), gjerne spam på engelsk, så finnes det et program som du kan bruke. Da havne disse spam-kommentarene rett i useriøse mailer!

Som jeg skrev til deg i en kommentar, vil de som liker å se de fine bildene dine, fortsatt følge med bloggen din, og bloggvennene du har vil alltid følge deg samme hvor du blogger :)

Synskepggy: Anbefaler deg også på det varmeste å gjøre det samme. Blogg.no er ikke verdt en dritt slik de har oppført seg mot dere to!

Er kjempeglad for at jeg blogger fra et eget domene, og kan gjøre akkurat det jeg vil, bortsett fra å bryte loven da :) He, he, he :) Hvis noen skulle ha stoppet bloggen min, måtte de først og fremst finne serveren til de som drifter min private og katteoppdrettshjemmesiden.

Ønsker deg en kjempefin torsdag :)

Klem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

08.10.2015 kl.13:19

Toril: Hei,hei Toril :)
Inger J har gjort det eneste rette i denne situasjonen.Jeg er svært skuffet over måten den/de ansatte har saksbehandlet på i denne saken her.
Men,som jeg har vært inne på tidligere så har man erfart amatørene på blogg.no før,og det som har skjedd her,mot meg og Helsedagbok føyer seg bare inn i rekken av flere uheldige episoder og flere av episodene skulle ikke ha forekommet om den/de ansatte på blogg.no hadde oppført seg litt mer profesjonelt enn det man til tider har sett.
Saken er nå engang som den er og jeg vurderer fortløpende å opprette ny blogg andre steder jeg også.Da tar jeg i så fall med meg mange av mine innlegg her i fra.
IngerJ og jeg er ikke store nok forbrukere her på blogg.no.....og så har man den tungtveiende trynefaktoren - da har ikke IngerJ og jeg så mye å stille opp med...samt at noen har store problemer med at IngerJ er enige og snakkes.
Vi er klar over alt dette og det er utelukkende negativt for blogg.no - ikke for noen av oss.
Ha en flott torsdag,Toril :) Klem fra synskepeggy.

Injrye53

08.10.2015 kl.14:23

Takk Toril, Så du fant bloggen min :D

Så jo her blir det gøy uten bråk.

Viagra? Dæggern, Ja så stor forbruker av sex er jeg ikke, så legger dem i søpla :P

Ha en fin dag.

PS: Ja Blogg.no er gjennomskuet for mange år siden.

K.

10.10.2015 kl.17:01

Ojj sykt... får helt sjokk... hæææ, hoff, hva :-S

Injrye53

11.10.2015 kl.14:02

Toril, hva heter det spam programmet?

Ikke at det har kommet slike kommentarer, men bedre å vær føre var, en senere snar.

Kan bruke det samme programmet, på noe annet og, hehe.

Ha en fin dag :)

Livet mitt som klarsynt.

11.10.2015 kl.15:18

K.:
Ja,sånn er det å blogge på blogg.no !
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

11.10.2015 kl.15:28

Injrye53:
Ha en fin dag,IngerJ :)
Hilsen synskepeggy.

Anonym

11.10.2015 kl.16:31

Har du ennå ikke blitt åpnet for forsiden? Har du vært i krangel med blogg.no også ettersom de ikke åpner mer? Du blogger jo uansett ikke, så har vel lite å si. Du kunne jo bytte blogg plattform som hun andre, da er du jo din egen sjef :)

Toril

11.10.2015 kl.16:44

Injrye53: Det heter for "Akismet". Det kommer stadige nye versjoner av det programmet der. Hvis du får en spamkommentar med som er reklame for ett eller annet, så kan du hake av den kommentaren som spam, og det resulterer i at alle liknende spamkommentarer blir lagt i spamfilteret etterpå.

Toril

11.10.2015 kl.16:46

Injrye53: Det ligger under "Plugins" på wordpressoppsettet :)

Livet mitt som klarsynt.

11.10.2015 kl.16:50

Anonym:
Du med ipnr :176.11..... - har absolutt ingenting med dette å gjøre - at du skriver et utall kverulerende og kranglete kommentarer her gir deg INGEN rett til å blande deg og/eller få informasjoner om min videre blogging,her eller andre steder.
Hva vet forresten du om jeg er åpnet på forsiden igjen - det kan jo være at jeg har huket av selv,ikke sant.Men det er uansett for meg å vite og for deg å synse og spekulere på,ikke sant du med ipnr 176.11.......
Hilsen synskepeggy.

Toril

11.10.2015 kl.17:27

Så du vet det har den feige anonyme med ipnr: 176.11.... også spydd ut av seg stygge kommentarer hos en annen blogger, og dét bare for noen dager siden.... Vedkommende blogger som mottok kommentaren sendte meg hele ip-nummeret som stod under den kommentaren. Forsøket med å prøve seg på en krangel gikk vasken, for kommentaren fra ipnr.176.11 ble slettet :D

Injrye53

11.10.2015 kl.17:56

Takk Toril :D

Livet mitt som klarsynt.

11.10.2015 kl.18:26

Toril: hei,hei Toril :)
Jeg er helt sikkert ikke den eneste som er plaget med ipnr :176.11....
Vedkommende kjeder seg nok nå når kommentarer blir slettet,ikke svart på og/eller ikke kommer gjennom spamsperrer.
Ha en fortsatt flott søndag,Toril :)
Selv prøver jeg å psyke meg opp til den siste nattevakten denne helgen - så fri til onsdag kveld.
Klem fra synskepeggy.

K.

11.10.2015 kl.20:46

Er også utestengt fra blogg, haha de er noen dritt folk hele gjengen... skada er de også uten tvil :-)

Anonym

12.10.2015 kl.10:21

Er nok utestengt fra forsiden enda du ja. Du ville aldri stengt selv. Skjønner ikke hvorfor du ikke skifter blogg portal? Å ja det er fortsatt meg med Ip nr 176.11..... :)

Livet mitt som klarsynt.

12.10.2015 kl.10:42

Anonym:
Jeg tenkte du ville begynne å synse å spekulere.....
Du er etterhvert blitt svært enkel å gjennomskue her.
Hva vet du om jeg har stengt selv eller ikke - og hva vet du om jeg ikke allerede har begynt å blogge fra annen bloggportal - tror du i så fall at jeg ville opplyst om det her - og fått sånne som deg etter meg i ny blogg også.Tror du virkelig det,du ja med ipnr 176.11....Det finnes ikke en lov som sier at man bare kan blogge fra en bloggportal gjør det vel....
Det må visst plage deg noe forferdelig at synskepeggys blogg fortsatt befinner seg her.La nå ikke det irritere deg så mye at du mister nattesøvnen..
Hilsen synskepeggy.

Injrye53

12.10.2015 kl.11:53

SP: Kan love deg at du hadde fort blitt kvitt slike anonyme, som 176.11 på Wordpress ,ja.

Så om anonym, prøver på noe sprell der, gjør vedkommende akkurat det 1 gang, og aldri mer.

Og ikke alle er som en pest og plage, og går 100 % inn, for og plage andre slik 176.11 gjør. Det er jo slike blogg.no vil ha. Så det er som en psykisk barnehage her inne. Glad jeg skifta portal, og kom meg vekk. Nå endelig KOSER jeg meg med bloggen min.

Ha en fin dag. SP :D

Injrye53

12.10.2015 kl.11:56

Toril jeg fant.

Og IP, med 176.11 er allerede lagt dit, pluss alle de andre ip adressene vedkommende har.

Siri

12.10.2015 kl.13:11

Blir du aldri lei av å kverulere?

Siri

12.10.2015 kl.14:49

For meg må du bare ha så mange blogger du vil.

Anonym

12.10.2015 kl.16:32

Du har ikke stengt selv for det ser jeg. Hvor mange blogger du har bryr meg ikke. Men denne er det jo liten vits i å ha. Du blogger jo uansett ingenting :)

16.10.2015 kl.12:02

Er du fortsatt utestengt? Meget pussig..

16.10.2015 kl.12:26

Merkelig?..

Livet mitt som klarsynt.

16.10.2015 kl.12:49

Siri:
Det må være noe alvorlig galt med deg !
Det er alt jeg kan si til de utallige meningsløse og hjernedøde kommentarene du gidder å poste her !
Hva er vitsen med det,du med ipnr 176.11 - hva du enn kaller deg,om det er "anonym" eller "Siri" eller hva annet du måtte finne på å kalle deg så er du IKKE så anonym som du tror.
Blir du aldri lei av å kverulere med spamsperren !
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

16.10.2015 kl.12:51

Anonym:
Denne bloggen blir her så lenge jeg ønsker det - ipnr 176.11........
Har du et problem med det så er det ditt problem og ikke mitt !
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

16.10.2015 kl.12:52

Anonym:
Merkelig,ipnr 176.11.....
Det er i så fall i ditt hode det og ingen andre steder !
Hilsen synskepeggy.

Venn av Synskepggy

16.10.2015 kl.16:32

Hvor stor idiot går det an å bli? Her har du flere ganger avslørt personen med ip-nummer 176.11... Likevel er vedkommende dum nok til å kalle seg anonym, Siri, eller Gud vet hva vedkommende har kalt deg i ditt kommentarfelt!

Det virker som om 176.11... kjeder seg, for vedkommende får alt for liten oppmerksomhet rundt sitt store ego. Hjelpes meg for et trasig liv 176.11... må ha.

God helg til deg :)

Vi snakkes :)

Klemmer

Livet mitt som klarsynt.

16.10.2015 kl.18:56

Injrye53: Hei igjen :)
Jeg har lenge visst at du har helt rett,man stusser over mye her inne på blogg.no og jeg har mange ganger både tenkt og gitt utrykk for forskrekkelse over hva man leser,det gjelder både innlegg i andre blogger og kommentarer.Jeg er helt sikker på at mye av det man deler på blogg hadde man vært best tjent med å la være.
Jeg har allerede startet opp ny blogg annet sted,nytt navn,nytt design,men samme temaer som før - altså alt mellom himmel og jord.Den nye bloggen er hundre prosent anonym og det blir dumt å informere noe om den her - jeg vil ikke ha "syke" ipnr etter meg,som er så "dårlige" og ute av vater at de konstant prøver å kverulere med spamsperren.
At vedkommende med ipnr 176.11 fremdeles er like utholdende og kverulerende bør fortelle noen og enhver hvem det er.
Ha en flott fredag og god helg,IngerJ :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

16.10.2015 kl.18:57

Injrye53:
:) OK,IngerJ :)
Hilsen synskepeggy.

Pegasus

16.10.2015 kl.18:59

Hva i all verden feiler det denne Siri/anonym da mann? Skulle tro skrulla hadde røyka sokka sine?!? Makan til forsøk på å starte bråk skal man lete lenge etter. Fint hvis disse supre sjefa i BLOGG får med seg dette. Snakk om kverulant . . . Minner meg LITT om ei viss ei da,

Hilsen Pegasus

Livet mitt som klarsynt.

16.10.2015 kl.19:01

Venn av Synskepggy: Hei,hei :)
IngerJ og jeg har vært til stor hjelp for ipnr 176.11....sitt enorme ego og offerrolle.Nå er det slutt,men vedkommende ipnr176.11...nekter å innse det.
Som jeg sa,det er mye galt med folk som gidder å bruke tid på å kverulere med spamsperren.
Man kan si hva man vil,men det er ikke normal oppførsel !
Vi snakkes ja og mange klemmer til deg og - og god helg :)
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

16.10.2015 kl.19:11

Pegasus: Hei igjen :)
Ja,sånn foregår det bak spamsperren i denne bloggen.Jeg ville bare poste de siste kommentarene fra ipnr 176.11....for å vise at selv om jeg har vært fraværende selv i en uke nå - har vært på en liten,men flott ferietur - så er vedkommende med ipnr 176.11....fremdeles svært aktiv her.
Man vet hvem dette er og man vet også at vedkommende ipnr176.11..har et illsint horn i siden på synskepeggy + noen flere bloggere.
Vedkommende bak ipnr176.11....kan ikke være helt god nei,det er helt sikkert.
Blogg.no får med seg dette,vær du sikker,jeg vet om ei som er ansatt der - som har null tillit og som,etter min mening,aldri skulle hatt en så "sensitiv" jobb.Grunnen til det er at man har hatt dårlig erfaring med vedkommende tidligere og i tillegg så har man jo hørt litt av hvert gjennom årene på blogg.
Ha en flott fredag og god helg,Pegasus :) Hilsen synskepeggy.

Siri P......

16.10.2015 kl.23:48

Dere sitter der og tror dere vet og kverulerer om hvem jeg er, dere vet ikke hvem jeg er, og vil aldri få vite det heller :) Jeg har som sagt før, fulgt med i mange år. Hva om jeg heter Siri? Nå kan dere lure litt på det, men ikke miste nattesøvnen :) God helg, og lykke til med den nye bloggen :)

Livet mitt som klarsynt.

17.10.2015 kl.09:53

Siri P......:
Hvem tror DU at du er,tror du at noen gidder å bruke så mye som et sekund på å lure på hvem du er ! Vi ser det jo her hvem DU er - og hva DU er.
En ting kan vi iallefall slå fast,men det får du finne ut av selv !
Du har virkelig et stort problem !
Hilsen synskepeggy

Helsedagboken

17.10.2015 kl.13:11

En å bruke så mye energi og tid, på og provosere og krangle, for å være 100 % sikker på at vi 2 blir borte fra Blogg.no. Jeg vet hvem 176.11 er. Og du blir sjokkert når du finner det ut.

Siri P

17.10.2015 kl.14:03

Jeg har ingen problemer jeg, men må innrømme jeg syns det er bra du er utestengt, og ikke får til å krangle og henge ut folk mer :) Hvordan føles det å smake sin egen medisin, og bli bestemt over på denne måten? Karma is a bitch vet du :)

Livet mitt som klarsynt.

17.10.2015 kl.14:30

Helsedagboken: Hei igjen :)
Denne ipnr 176.11... er virkelig ikke helt god,men det er vel noe man har visst fra før.
Jeg vet godt hvem ipnr 176.11 er - og ingenting sjokkerer meg mer på blogg.no,tidene da jeg blei sjokkert er forbi for lenge siden.
Ha en flott lørdag og fortsatt god helg :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

17.10.2015 kl.14:36

Siri P:
Noen inngår man ikke kompromisser med,det er en prinsippsak - særlig når man kan blogge andre steder om akkurat hva man vil.
Den ansatte på blogg.no har trodd at vedkommende er konge på haugen før,det spiller ingen rolle for meg og vedkommende fremstår svært uprofesjonelt og idiotisk for meg - denne gangen også.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

17.10.2015 kl.14:43

Helsedagboken:
Kranglefantene og kverulantene burde være glade om vi blir her,alternativet er å blogge andre steder om de idiotiske kverulantene og "mobbeofrene" som til stadighet må ha alles oppmerksomhet rettet mot seg og sitt ekle ego her på blogg.no.
I det minste ville de da hatt kontroll noe de overhode ikke har nå lenger.
Ryktene om hvilket bloggplatform blogg.no er går på andre bloggplattformer......
Hilsen synskepeggy.

Helsedagboken

17.10.2015 kl.14:59

Skylapper, eller tro at alle er venner i og utenfor bloggen er ikke smart.

Hva om vedkommende er noen du kjenner i virkeligheten? Som du stadig snakker med på telefon osv?

Psykologisk spill på høyt plan, har vedkommende spilt før.

Ønsker deg en fin helg.

Livet mitt som klarsynt.

17.10.2015 kl.15:22

Helsedagboken: Hei igjen :)
Hva er det du prøver å si her nå ?
Jeg trodde dere to var venner jeg,eller i allefall på talefot,men det kan jo ha skjedd ting mellom dere som jeg ikke vet om :)
Hilsen synskepeggy.

Helsedagboken

17.10.2015 kl.16:11

HÆÆÆÆ?

Hvem er jeg venner med?

Nå forstår ikke jeg helt hva du mener.

Det eneste jeg nå skjønte. At blinken traff, traff jeg.

Jaja, da fikk jeg bekreftelsen

Jaja

Slik er visst spillet.

Venn av Synskepggy

17.10.2015 kl.16:30

Sir P du med ipnr 176.11...

Svar meg på noe. Ser du Synskpeggy kverulere rundt omkring i kommentarfelt hos andre bloggere? Svar = Nei.

Hvem kverulerer i kommentarfeltet her inne på Synskepggy sin blogg og det når hun har vært på ferie noen dager? Svar = DU "Siri P" ipnr 176.11...

Hvem du måtte være tror jeg Synskepggy og alle andre blåser en lang en i for du er så lite interessant og ikke verdt en eneste tanke :)

Venn av Synskepggy

17.10.2015 kl.17:20

Synskepggy

Helsedagboken prøver nok og skyve skylden over på utenforstående som ikke har vært involvert i bråket i det hele tatt..... Du har jo ventet på at det skulle skjer :-)

Klemmer fra meg

Livet mitt som klarsynt.

17.10.2015 kl.18:31

Helsedagboken:
Jeg liker ikke det du prøver å antyde her nå.
Det er svært suspekt å prøve å dra inn å legge skylden på bloggere som ikke har vært del i ugreiene som noen har forårsaket svært lenge nå.
Jeg trodde du visste hvem ipnr 176.11...er,men tydeligvis så vet du det ikke selv om du gir inntrykk av at du vet det.
Ha en fortsatt fin kveld,IngerJ :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

17.10.2015 kl.18:36

Venn av Synskepggy: Hei,hei :)
Det er aldri et spørsmål om hvis,men når.Vi har sett det før - plutselig så hagler beskyldningene i alle retninger uten at den som beskylder vet noe som helst om noen ting.Kanskje det er et forsøk på å få noen "forsnakker" seg......
Denne gangen vet jeg med sikkerhet at Helsedagbok tar feil.
Klem til deg også :) Hilsen synskepeggy.

Helsedagboken

17.10.2015 kl.18:51

Ble gjennomskuet, er den som er skyld i hele saken.

Karma er ikke enkel, når den spytter DEG i rævva . var mange som ventet på denne bekreftelsen,.

God helg.

Siri P.......

17.10.2015 kl.19:13

Enda en ny blogg Inger J? Blir det for få lesere på andre bloggplattformer? Hehe.. Karma is a bitch vet du Inger J.

Jeg må bare le av teoriene deres om hvem jeg er, dere har ikke peiling :) Men du har rett i en ting Inger, hun du antyder i kommentaren din er slik du sier. Veldig falsk faktisk, og åler seg unna det meste. Egentlig er hun den aller verste av dere alle. Hun får vel smake karmaen en dag hun også, tenker jeg. Dere vet nok av meg, for som jeg har sagt før, jeg har fulgt med i mange år :) Ha en fin helg, og ikke bli for paranoide nå da.. :D

Livet mitt som klarsynt.

17.10.2015 kl.20:34

Helsedagboken:
Jeg skjønner virkelig ikke hva du hisser deg opp over.
Ja,det gikk plutselig opp for meg + litt andre beviser hvem 176.11... er - og det er verken sjokkerende eller overraskende,men heller forventet.
God helg du også,IngerJ :)
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

17.10.2015 kl.20:37

Siri P.......:
Jeg kjeder meg IKKE i ny blogg - jeg tror ikke IngerJ gjør det heller !

Forøvrig - karma vet du ingenting om ! - Som bruker karma i en sånn sammenheng,det er å undervurdere kraftig hva karma virkelig er,men forventet det også fra en som deg !
Hilsen synskepeggy.

Venn av Synskepeggy

17.10.2015 kl.21:02

Og hvem mener du har skyld i denne saken Inger J eller Helsedagboken? Når du først kommer med dine hentydninger bør du være mer spesifikk. Mange har sett at dine hentydninger om at du har sett sannheten har vist seg å være helt på bærtur mange ganger tidligere. Ikke særlig hold i synsingene dine 😀

Livet mitt som klarsynt.

17.10.2015 kl.21:09

Venn av Synskepeggy:
Jeg synser nå at IngerJ er ute etter litt oppmerksomhet og (som hun vet så godt) - grunnløse beskyldninger er et meget effektivt oppmerksomhetsmiddel.
Nå tar jeg lørdagskveld,det er ikke hver lørdagskveld jeg har fri så denne skal nytes - kanskje med en skvett baileys i kaffen når jeg snart er ferdig med å avise min tredje fryseboks i dag :)
Hilsen synskepeggy.

Helsedagboken

17.10.2015 kl.21:22

Siri P.

Nei, det er for st Blogger har jeg en profil. Jeg har hatt i flere år. Og på blogger, et oppsettet mye enklere. Og jeg kan beholde helsedagbok.

Så enkelt var det.

Til deg venn av Sp. Trenger jeg og svare på det? Du røpte deg selv. Med plutselig og være tilbake. Etter lang tids fravær. Svaret sitter du på selv.

Sp, ja dette vet du og om selv.

Dere har møtt karma ser jeg.

Jeg røper ingenting hvem den såkalte Siri er.

Dere har møtt KARMA I EGEN HØYE PERSON.

Resten får dere finne ut selv.

Ha en fortsatt fin kveld.

Toril

Ikke ta deg bryet med og ryggsleiker meg på den nye bloggen.

Da har jeg sagt mitt.

Livet mitt som klarsynt.

17.10.2015 kl.21:33

Helsedagboken:
Jeg skjønner ikke hvorfor du plutselig er så sur og opptatt av å være en av dem som sprer eder og galle her.
Det var jo en god tone her for bare en liten stund siden - syns faktisk at ipnr 176.11.... også har moderert seg litt - og da begynner du,rart det der i grunnen......... - og helt unødvendig av deg !
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

17.10.2015 kl.21:37

Helsedagboken:
- Og,når skal du slutte å bruke begrepet karma i denne sammenhengen - det er respektløst overfor det karma virkelig er - du (med flere) bør slutte å ty til begrepet karma så lenge dere ikke vet eller forstår hva karma er !
Hilsen synskepeggy.

Venn av Synskepeggy

17.10.2015 kl.21:50

Haha 😀 Hvor feil går det an å ta? Synd for deg at jeg ikke er Toril 😀 Jeg bor i Bergen og er Synskepeggy sin arbeidskollega.

Det er jo typisk deg og skylde på folk som ikke har noe ned bråket å gjøre. Fysj så stygt gjort av deg men noe annet kunne man ikke forvente av deg. Du viser at du snur kappen etter vinden og når du kjeder deg må du provosere til bråk i håp om at de du har et horn i siden skal bite på agnet. Herregu da. Skjerp deg. Du er over 50 år gammel og oppfører deg like ille som en viss annen kverulant som du kranglet med. Du er ikke noe bedre enn henne.

Livet mitt som klarsynt.

17.10.2015 kl.21:54

Venn av Synskepeggy:
Ja - og er det ikke rart,de to verste kranglefantene på blogg.no krangler så busta fyker - og jeg blei utestengt,avtalt spill kanskje - flere av kranglefantene og kverulantene har jo tidligere uttalt at de vil bli kvitt synskepeggy på blogg.no for godt....
Hilsen synskepeggy.

Venn av Synskepeggy

17.10.2015 kl.22:18

Mistanken om at begge kverulantene som begge to er like flinke til og krangle og kverulere hadde et avtalt spill seg i mellom. Det snakket vi to om da vi var ute og spiste på Cornelius den kvelden.

Hvor mange ganger har ikke Helsedagbok langet stygt ut mot deg og leserne dine etter en periode hvor hun har fremstått som falsk hyggelig. Bevisene for hvordan hun snur kappen etter vinden ligger på mange av dine kommentarfelt på innlegg du har skrevet.

Nå forsøker hun alt hun kan og trekke utenforstående inn som uskyldige syndebukker for noe hun selv var med på. Hun kranglet og skrev motinnlegg om den andre kranglefanten. Hun ble som deg blokkert fra og shoute og publisere innlegg på forsiden på blogg.no og nå legger hun skylden på andre som ikke har skyld. Jeg synes det er en kvalm oppførsel av denne Helsedagboken.

Livet mitt som klarsynt.

17.10.2015 kl.23:28

Venn av Synskepeggy:
Helt typisk ! Samt trekke seg tilbake til egen blogg for å sutre og synse.
Det går ikke nå,bloggen er slettet,men jeg våger vedde på at man ikke har sett den siste bloggen fra den kanten ennå !
Hilsen synskepeggy.

karimaritas

18.10.2015 kl.00:00

Jeg har overhodet ingen kontakt med Helsedagboken. Jeg vil ikke ha noe med noen av dere å gjøre. Ja jeg følger med på hva som blir sagt om meg på denne bloggen. Er det så rart? Slutt å bland meg i hva anonyme, Siri P og Helsedagboken skriver her på bloggen din. Jeg har ingenting med det å gjøre! Kan vi ikke bare legge dette bak oss, og gå videre? En ting vet vi begge Synskepeggy, å det er at I J er på lag med den ene en dag og den andre neste dag. Jeg kommer aldri til å stole på det mennesket mer. La meg blogge ifred, så skal jeg ikke kommentere et ord mer i din blogg Synskepeggy. Det er vel til det beste for oss begge.

Livet mitt som klarsynt.

18.10.2015 kl.00:16

karimaritas:
Hvordan du kan ha fått for deg at det skrives om deg her er langt forbi meg ! Men,typisk nok så er du så full av ditt eget ego at du tror alt som skrives er myntet på deg !
Du har kanskje ikke fått det med deg i din selvsentrerte boble,men det finnes faktisk flere hundre tusen bloggere fordelt over flere bloggportaler i tillegg til deg - den tanken har vel aldri slått deg at det finnes flere bloggere enn DEG !
Nå får vi se da om du klarer å holde deg borte herifra,jeg klarer iallefall fint å holde meg borte fra din blogg.
Du skulle ikke kommentere mer her du,har du glemt at det var en av forutsetningene for at du fikk komme tilbake til forsiden og fikk fortsette å bruke blogg.no sine tjenester !
Jeg forventer meg en utestengning av DEG i morgen den dag nå som du har brutt avtalen med blogg.no - ellers blir jo forskjellsbehandlingen jeg og Helsedagbok var utsatt for enda mer krystallklar og enda vanskeligere å bortforklare med pisspreik,påtvungede kompromisser osv.
Det tar vel som vanlig sånn ca tre minutter før du er tilbake her !!
Hilsen synskepeggy.

karimaritas

18.10.2015 kl.00:30

Nå får du gi deg..Jeg fikk lov å kommentere så mye jeg ville på din blogg jeg. Men hvis jeg shoutet innlegg, og kranglet med deg der, ble innlegget slettet og jeg risikerte utestengelse igjen. Eller at jeg kranglet med deg på et innlegg du eller Helsedagbok shoutet. Det var kranglingen på forsiden de ville ha slutt på, det har jeg heller ikke gjort mer. Jeg har ikke brutt noen avtale med blogg.no. Jeg faktisk bare prøver å snakke fornuftig med deg her. Men det er jo helt nytteløst. Mener du alvorlig at det er noen andre bloggere enn meg det er snakk om her? Du er ikke sann, det er jo meg dette innlegget i utgangspumktet handler om. Kjære deg, ta til fornuft. Dette blir rett og slett for dumt, selv for deg å være. Klart jeg svarer deg tilbake. Slutt å omtale meg på denne bloggen og innlegget, så skal du slippe å få kommentarer fra meg mer.

Livet mitt som klarsynt.

18.10.2015 kl.00:39

karimaritas:
DU og den evige kveruleringen din samt din totalt manglende selvkontroll er den DIREKTE årsaken til at jeg blei utestengt fra blogg.no sine tjenester.
DU oppsøker min blogg - jeg oppsøker IKKE din,ikke en eneste gang har jeg gjort det selv ikke når du har skrevet innlegg som både navngir og er myntet på meg.
Jeg håper noen tar fra deg tastaturet ! Du klarer jo ikke å styre deg selv !
Blogg.no får helt sikkert med seg dette,men så lenge en ansatt har sin egen agenda så er det blitt som det har blitt og sånn er det.
La meg nå se litt viljestyrke fra deg som påberoper deg å være både det ene og det andre - hold deg langt vekke - det er det beste for deg.
Hilsen synskepeggy.

karimaritas

18.10.2015 kl.00:46

Håper blogg.no får med seg dette, og ser med egne øyne at du bare vil fortsette den evige kranglingen med meg, som er helt meningsløs. Om du skulle bli åpnet for forsiden igjen, kan du være 100% sikker på at jeg aldri kommer til å kommentere i noen av innleggene dine mer. Jeg blogger for å ha det hyggelig, og du skal aldri få ødelegge det for meg mer. Du har kun deg selv å takke for utestengelsen fra forsiden. Ikke legg skylden på meg. Det er lavmål det.

Livet mitt som klarsynt.

18.10.2015 kl.00:52

karimaritas:
DU er den direkte årsak til utestengelsen ferdig snakka!!!!!
Bare hold deg vekke fra min blogg du - som du har fått beskjed om flere ganger enn jeg orker å telle nå så går det så bra så skal du se.Men som alltid så ignorerer du tydelige beskjeder verre enn en oppsternasig drittunge.
Innlegget er myntet på MEG og at JEG blei utestengt og ingen har skrevet så mye som ETT ord om deg her - kan du ikke lese heller.......
Nå kan du fortsette å kverulere med spamsperren,flere kommentarer fra deg kommer IKKE gjennom her mer.
Skjerp deg !!!!!
Hilsen synskepeggy.

Else Marit

18.10.2015 kl.00:57

Ærlig talt Inger J - Helsedagbok. Nå får du jammen gi deg med de idiotiske teoriene dine om at andre enn den bloggeren som du og Synskpeggy kranglet har skylda i det som har skjedd.

Du kan fint takke deg selv for at du ble blokkert fra blogg.no sin forside fra å shoute. Og fra å legge ut innlegg på forsiden. Da jeg klaget til blogg.no fikk jeg svar svart på hvitt at du Inger J - Helsedagbok, Synskpeggy og den tredje bloggeren hadde fått samme sanksjon. Du var like iherdig å skrive motinnlegg om den andre bloggeren som det hun var. Men at du finner deg uskyldige ofre å legge skylden på vet vi fra før. For du er jo perfekt og feilfri i ditt eget hode.

Jeg har sluttet å bli overrasket over deg. For hver gang du antar noe eller tror du vet hva som har skjedd har du sporet av. Bruk hjernen din til noe annet du;))

Beklager Synskepggy. Men jeg greier ikke å se at noen av mine nærmeste venner blir urettferdig behandlet og usaklig angrepet for noe hun ikke har skyld i.

Jeg håper du forstår;))

Mvh Else Marit

karimaritas

18.10.2015 kl.00:57

Det er faktisk helt utrolig hva du får deg til å si, jeg har faktisk ikke ord....Ingenting nytter uansett.

Livet mitt som klarsynt.

18.10.2015 kl.01:05

Else Marit:
Den er helt grei :)
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

18.10.2015 kl.01:08

karimaritas:
Nei ingenting nytter - kanskje du forstår klarteksten du har fått så mange ganger nå da....
Jeg håper stadig på at du skal forstå en helt enkel beskjed om å holde deg vekke - optimist som jeg er - og svært tålmodig !
Hilsen synskepeggy.

Helsedagboken

18.10.2015 kl.13:31

Ja er det IKKE merkelig .

Sist noen brukte samme nicket på min blogg. på blogg no.

Nicket var: Som har fulgt med lenge, Siri, osv hadde faktisk samme IP.: jeg vet fra min blogg på blogg.no, Hvem det er. jeg så tvert på statcountern min hvem som hadde den IP adressen. den kom fra samme sted, som alle andre IP adresser som ville bråke. Var så enkelt og finne det ut.

Slutt og skyld på hverandre.

Sa jeg vet hvem det er, og det gjør jeg også.

Og vedkommende , er ei som elsker å lage faenskap for andre.

Livet mitt som klarsynt.

18.10.2015 kl.13:59

Helsedagboken: Hei,hei :)
Jeg vet hvem ipnr 176.11...er og jeg skulle ønske jeg ikke hadde moral sånn at jeg med letthet kunne falle til det lavmål det er å avsløre identiteter - som vinnar sett folk totalt uten moral har gjort før.
Som sagt,jeg vet hvem det er og jeg vil ikke bruke mer tid på det,ipnr 176.11...kommer uansett aldri mer gjennom spamsperren her.Nok er nok !
Ha en flott søndag,IngerJ :)
Hilsen synskepeggy.

Else Marit

18.10.2015 kl.14:31

Inger J Helsedagboken

Jeg har også statcounter på bloggen min. Og du kan se ipnr. til de som besøker bloggen din. Det ipnummeret du ser på statcounter viser ikke hjemmeadredssen din. Men hvor koblingsboksen for ditt nettverk befinner seg. Du kan bo flere km unna den koblingsboksen.

Det er du som skyver skylden over på uskyldige folk som ikke har vært delaktig i denne rundes kranglingen en gang. Du skriver det ikke med klare ord. Men jeg leser mellom linjene på hvem du skylder på. Vi har sett det mange ganger før at du har gjort det samme.

Jeg innrømmer gjerne at jeg var idiotisk å skrive kommentar på bloggen til den bloggeren du kranglet med. Men jeg trakk meg ut. For jeg så at dette ville ende i en heftig krangling. Frem til da var du god bloggvenn med denne bloggeren. Men du snudde du kappen etter vinden.

Du skrev mange innlegg på bloggen din som var myntet på den bloggeren du kranglet med. Og jeg var enig med deg i et par av innleggene du skrev. Men det jeg reagerte på alle motinnleggene som ble shoutet på forsiden av blogg.no både fra deg og den andre bloggeren hvor alle visste hvem innleggene gjaldt.

Hadde ikke blogg.no stoppet deg hadde både du og den andre bloggeren du kranglet med fortsatt og fortsatt med den offentlige kranglingen på forsiden av blogg.no.

Slutt å skyld på andre som ikke har noe skyld. Kranglen mellom deg og den andre bloggeren får du ta på din egen kappe.

Unnskyld for at jeg svarer på bloggen din. Men tåler ikke løgner og usannheter.

Mvh Else Marit

Livet mitt som klarsynt.

18.10.2015 kl.19:55

Else Marit:
For å oppklare litt så trakk også jeg meg ut fra den kranglete og kverulerende bloggen etter at jeg postet en kommentar som verken var ufin,usaklig eller slem fordi at jeg såg som deg at det kunne eskalere i videre krangel.Forskjellen er at bloggeren fulgte etter meg inn i min egen blogg,brøt inn i en saklig og hyggelig debatt mellom IngerJ og meg og har fortsatt sin kverulering og sitt ego og offer-korstog uten stans imsnart ett år nå.Bloggeren er direkte årsak til at IngerJ og jeg blei utestengt !
Ang.(de nye) beskyldningene fra IngerJ så tror jeg at det er et utslag av bla.oppmerksomhetsbehov og det faktum at hun rett og slett ikke vet hvem ipnr176.11....er.Hun kaster ut et agn og en beskyldning i blinde og håper at noen biter på og føler at de må gi beskjed om at hun tar feil og vil forsvare seg.I hennes hode er da den som vil forsvare seg den skyldige.Det er jo sånn hun har holdt på i årevis.
Hilsen synskepeggy.

karimaritas

18.10.2015 kl.23:16

Nå må du slutte å legge skylden over på meg for absolutt alt. Alle som har fulgt med i dette vet hvordan både du, Inger J og flere har oppført seg. Du er flink til å lyve, og dikte opp sannheter. Jeg har ikke gjort alt rett i denne situasjonen, men det har sannelig ikke du heller! Jeg har prøvd mange ganger å snakke fornuftig med deg, og at vi kan avslutte dette og legge det bak oss. Men du er ikke interesert i det overhodet. Jeg har lagt alt dette bak meg, jeg orker rett og slett ikke å prøve å skvære opp med deg, eller visse andre mer. Det var siste ord fra meg.

Livet mitt som klarsynt.

18.10.2015 kl.23:46

karimaritas:
Jeg har lagt DEG og din kverulering bak meg for lenge siden,men det er ikke så enkelt når du har fått det for deg (igjen) at alt som skrives er myntet på deg og du notorisk kommenterer her med unnskyldningen om at du må få lov til å forsvare deg - det er så idiotisk som det kan få blitt,forsvare deg mot hva???? Dine egne fantasier og vrange forestillinger ???
Hadde du klart å holde deg vekke for snart ett år siden og ikke blandet deg inn i en saklig diskusjon mellom IngerJ og meg,for seinere ALDRI gi deg så hadde ingen blitt utestengt fra blogg.no sine tjenester og det vet du utmerket godt ! Derfor er du den som har skylden i dette og ingen andre - du er helt besatt og det er andre som får svi for det !
Vi får se.....om dette var ditt siste ord fra deg....
Hilsen synskepeggy.

Mjiaow

19.10.2015 kl.03:16

Herregud Kari, få kontroll på impulsene dine! Dette kommer til å ende med at du blir utestengt fra Blogg fordi du ikke klarer å kontrollere deg.. Du gjentar deg selv i det uendelige at du er ferdig med SP, å du har lagt dette bak deg, men dine kommentarer her skriker noe HELT annet... Du er så langt ifra ferdig, å du elsker dette, å du er villig til å risikere bloggen din for det.. Det er bare èn ting.. Det er patetisk! Bli voksen!

June

19.10.2015 kl.11:45

Helsedagbok: Du går nok over lik for å vifte med fjærene dine, du elsker å skape drama og setter deg tilbake på sidelinjen og følger med og godter deg.

En som har fulgt med lenge? Er dette slarva mon tro?

Synskepeggy: Hvis du har fått ny blogg, hva med å slette denne og all møkka som hører med?Og når dere omtaler denne "tredje bloggeren" så vet hele bloggnorge hvem dette dreier seg om. Generelt grunnlag meg i fletta. Ingen tror på det.

Kari: Altså, det er lett å bite agnet og du gjør lurest i å holde deg unna. De fisker og du biter på, gang etter gang...etter gang..etter gang.

Livet mitt som klarsynt.

19.10.2015 kl.12:27

June:
Jeg er ferdig med kverulant og mobbeoffer-bloggen !
Men,må innrømme at jeg liker å trekker opp og frem de svært usympatiske sidene hos blogger tre - blogger tre er jo lettere å trekke opp enn en spilledåse-dåse og det er et fellestrekk hos folk med alt for stort ego,fokus på seg selv og null selvkontroll,alt sammen svært dårlige egenskaper som aldri har og aldri vil bli godt mottatt her.
Denne bloggen synskepeggy blir IKKE slettet -for min hånd ihvertfall,hva andre (har vist seg noe upålitelig tidligere) kan finne på å gjøre er ikke under min kontroll....
Jeg har såvidt fått ny blogg opp å gå og må si det er befriende og fint å vite at det skal MYE til før noen fra blogg.no finner den - og ikke har jeg tenkt å hjelpe dem å finne den heller.
Forøvrig så kommer heller ikke blogger tre gjennom spamsperren her mer.Nok er nok !
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

56, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits