Terapi,rett utenfor døren !!

 

 

 


 


 


 


 


Nydelig vintervær her i

i Bergen i dag :)

Hilsen synskepeggy.

7 kommentarer

Toril

05.02.2016 kl.10:02

Kjempefine og nydelige bilder! Jammen bor dere idyllisk til, og man trenger ikke gå så langt for å finne fred og ro i sjelen :) Det er deilig med et uteområde hvor man føler fred og ro.

Ser dere også har en del snø. Det har vi også. Selv om jeg over hodet ikke er noe vintermenneske, er det lysere ute med snø.

Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg :)

Klem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

06.02.2016 kl.14:27

Toril: Hei igjen,Toril :)
Det er helt nydelig her når været er sånn som dette,vi fikk en slik dag før det begynte å regne igjen - og det regner fortsatt.
Klem fra synskepeggy.

irenglede

08.02.2016 kl.14:18

Så vakre bilder. Det er så nydelig når snøen hviler seg på kvister og trær. Ha en fin mandag. ;0)

Livet mitt som klarsynt.

08.02.2016 kl.22:27

irenglede:
Vi fikk en nydelig vinterdag så langt i år,jeg har mine tvil om at vi får flere og da er det greit å dokumentere den ene dagen med bilder :)
Ha en fortsatt fin mandag du også :) Hilsen synskepeggy.
Hilsen synskepeggy

irenglede

09.02.2016 kl.11:43

;0)

ordeneskraft

10.02.2016 kl.09:15

Nydelige bilder av flott natur.

Tror mange i en travel hverdag på jakt etter det perfekte, glemmer å se det perfekte rundt oss.

Ha en fin dag!

Livet mitt som klarsynt.

10.02.2016 kl.22:56

ordeneskraft:
Naturen er perfekt,så hvorfor kan ikke vi akseptere oss selv som perfekt akkurat slik som vi er,når alt koker ned til fakta så er jo vi en del av det hele :)
Jeg tror at den evige jakten på det perfekte kommer seg av at vi (tror) at vi ikke vet hva det perfekte er,jeg tror at vi instinktivt vet hva perfekt er og at det ikke er det noen har fortalt oss at det er.
Så lenge man ikke innser det så vil man være ulykkelig,misfornøyd og på evig jakt.
Ha en fin kveld :) Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

56, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits