Endelig GRAVID !

 

Det tok sin tid,prøving og feiling,

men endelig er det bekreftet,

prinsessen vår er gravid.

  

Det har gått greit,

prinsessa har vært kvikk,rask og

lett på foten

frem til for ca en uke siden,

da begynte symptomene for alvor å vise seg.

'
 

Hun var ikke fullt så begeistret for tur lenger,

blir fort tung for pusten,

okker og oier seg og syns stort sett

alt plutselig har blitt et ork.

  

Hun har blitt forvandlet til frøken gravid - 

hensyn må tas og det er helt greit

for henne at hun har

en villig tjener som reagerer på alle hennes behov

like i nærheten.

Matmor er plutselig forvandlet til

en bekymret mormor,

og gjør ALT for

at frøken gravid har det

så komfortabelt som mulig.

 

  

Alt står bra til med mor og barn så langt.

Ultralyd avslørte MINST fire små og mandag 23.05 har vi

time til røntgen bare for å bekrefte riktig antall valper.

Frøken gravid tar det hele med knusende ro

og tar det som det kommer.

Den bekymra mormora,derimot,har brukt mye tid på å forberede 

seg til den forestående begivenheten.

Har lest meg opp på alt jeg har funnet om  graviditet og fødsel

på nett,samt fått mange gode råd fra veteraner på sånne begivenheter

og i  går kom alt riktig utstyr som man måtte trenge under en fødsel i hus,

alt fra valpekasse til valpegrind til flasker til varmetepper til geitemelk til....

Jeg tror vi er klare nå,

2 1/2 uke før termin.

 

Hilsen synskepeggy.

6 kommentarer

Veronica Rona Thomassen

15.05.2016 kl.18:02

Så spennende! Har selv en tispe som "vi tror" er med valper. Hun skal ha ca 2 uker igjen. Hun er ikke blitt så si under magen men litt bredere. Hun har fått melk, og ser sånt sett klar ut. Hun har aldri vært drektig før. Her var det parring hele påsken!! Når var det din tispe ble parret? Lykke til! Hilsen en annen oppvartende "bestemor"

Livet mitt som klarsynt.

15.05.2016 kl.18:11

Veronica Rona Thomassen: Hei,hei :)
Ja,dette er spennende,vi både gleder og gruer oss,gleder oss til nydelige valper,men gruer oss i redsel for at noe går galt.
Min tispe blei også parret i påsken.De holdt på som bare det uten at hannen klarte å fullføre,alt som skulle kommet i henne kom på gulvet istedet.Vi måtte ty til dyrlegehjelp så fort de åpnet etter påske.Dyrlegen ga oss 50/50 pst sjanse for at inseminsajonen var vellykket,så vi hadde noen "tøffe" uker frem til ultralyd som bekreftet at hun var gravid.
Min tispe har ikke vært flink til å spise og drikke så langt i svangerskapet og det bekymrer oss litt,dyrlegen sier at den dårlige apetitten skyldes kvalme og at apetitten vil ta seg opp i tiden før fødselen,jeg merker ikke noe til at apetitten har blitt bedre så det bekymrer meg også,vi har jo bare to uker igjen til å "feite" henne opp på.
Masse lykke til :)))) Hilsen synskepeggy.

(N) Hakrilas Abyssineroppdrett

15.05.2016 kl.19:41

Næh! Gratulerer! Det var kjempegøy å lese at det endelig lyktes! Det vises godt at hun er drektig :) Ble kjempeglad på deres vegne nå ja :)

Jeg gleder meg til å lese mer om valpene, og hvordan det går <3 :) Valpene hennes kommer til å bli kjempesøte <3 :)

Her har det også gått slag i slag. Den siste kattungen fra (N) Hakrilas F-kull flyttet 01.05.2016, og et nytt trekløver ble født 02.05.2016 (en hannkatt og to hunnkatter) :) Planene for hvordan sommerferien kommer til å bli vet jeg :)

Ønsker deg en kjempefin pinsedag :)

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

16.05.2016 kl.10:57

(N) Hakrilas Abyssineroppdrett: Hei igjen Toril og så hyggeligt å høre fra deg :)
Takk så mye og gratulerer så mye til deg og med det nydelige kattungekullet ditt- og ja,vi gleder oss til valpene ser dagens lys,det er ikke lenge igjen nå.Jeg oppdaterer og legger ut bilder etterhvert som tiden går.

I dag morges,da jeg kom hjem fra nattevakt ville prinsessen ha omelett med ekstra-ekstra skinke og hva gjorde matmor,tror du ? Nå ligger det en stor omelett i matfatet som såvidt er smakt på,men det er det eneste tilbudet om mat prinsesse får på noen timer.Det var mye mer moro å få matmor til å lage den enn det var å spise den.
Min sommerferie er også fullbooket,min datter skal vel en tur sydover med venninner,men jeg blir hjemme med dyrene i mine fem ferieuker.
Ha en kjempefin pinsedag du også og gratulerer så mye med dagen i morgen.
Klem fra synskepeggy.

Else Berit

15.05.2016 kl.20:53

så spennende med små valper i hus :D

jeg prøver å hjelpe noen Hunder til å få en trygg trenings plass . tar 2 minutter å steme ved å trykke på linken. hvist du kan hjelpe så blir jeg glad :) https://www.bkk.no/sosialenergi/bergen-agilityklubb-tak-over-hode-rubb-hall-lagelokale-dertil-egnet-bygg-for-vaar-aktivitet

Livet mitt som klarsynt.

16.05.2016 kl.10:47

Else Berit: Hei,hei :)
Jeg har stor respekt for at du prøver å redde dyr.
Jeg har selv reddet,omplassert og tatt meg av dyr som ellers ville gått en ukjent,men sannsynligvis en fryktelig fremtid i møte i hele mitt liv.Det er en fantastisk ting å faktisk ha mulighet,midler,tid og interesse for de aller svakeste av Guds vakre skapninger.
Ingen kan gjøre alt eller redde alle,men alle kan gjøre NOE og redde noen,det er bare et spørsmål om vilje og prioritering.
Lykke til videre med ditt gode arbeid :) Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

56, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits