Til både mine lovers og haters,God Jul :)

 

 

(Google.no)

A cartoon Santa Claus waves through a circle - 3D render.

Ho Ho Ho !

Er snart tilbake :)

Hilsen synskepeggy.

 

6 kommentarer

sølvi waage

25.12.2016 kl.01:03

Håper du har hatt en flott julekveld:)

Livet mitt som klarsynt.

25.12.2016 kl.11:17

sølvi waage:
Takk,det samme til deg :)
Vi hadde en stille og rolig julekveld og i dag har jeg sovet lenge,noe som er veldig bra med tanke på at til natten blir det jobb igjen :)
Hilsen synskepeggy.

Toril

25.12.2016 kl.14:25

Ønsker deg og familien din en god og fredfylt jul <3 :)

Purr, purr, og juleklem fra Toril og kattene

ufo

25.12.2016 kl.22:55

Hyggelig å se att du bloger mer igjen:) Kommer til å besøke bloggen din oftere igjen fra nå av.

Har hatt en fin jul så langt, eneste som mangler her er snøen.

Ønsker deg og dine en god jul:)

Livet mitt som klarsynt.

26.12.2016 kl.23:24

ufo: Hei igjen ufo :)

Godt å høre at du har hatt en fin jul så langt :)
Det har vi også,men har jobbet litt innimellom,i natt og i morgen natt har jeg fri så da tar vi igjen litt av julekosen hjemme.
Det har vært et forferdelige vær her,men har fått vært korte turer ute med hundene mellom orkankast og haggelbyger.Var en tur rundt huset nå og kan ikke se at noe har blåst vekk.
Fra nyttår er planen å jobbe mindre,da blir det mer tid til blogging,en ting jeg har erfart de siste årene er at 100%(og mer ofte) jobbing ikke kan kombineres med (mye) blogging,men fra nå av blir jeg å se mer av her på blogg.no.
Ha en fortsatt god jul du også ufo :)
Hilsen synskepeggy.

Rebekka

30.12.2016 kl.18:31

God jul😇 Lurer på hvordan jeg kommer i kontakt med deg? Utenom i kommentarfeltet.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

57, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits