Har hørt om det,men aner ikke hva det er !

 

Fenomenet som sprer seg som

ild i tørt gress om dagen,

er helt ukjent for meg.

(Bilde fra Google)

 

Det kalles julestria og i mine øyne

kan man lett unngå å

la seg rive med av fenomenet.

Litt planlegging og riktig prioritering

er alt som skal til.

Jeg kan ikke skjønne at man utsetter seg 

for risikoen for å

 


(Bilde fra Google)

 

ende opp som han her

på selveste kvelden.

 

Hilsen synskepeggy.

 

5 kommentarer

Lillja.blogg.no

09.12.2016 kl.09:43

Hahahaha :)

Enig med deg! Jeg tar det helt med ro jeg også :) Orker ikke stresse livet av meg for en kveld, som uansett blir fin.

Livet mitt som klarsynt.

09.12.2016 kl.10:53

Lillja.blogg.no:
Hei hei,Liilja :)
Førjulstiden er den absolutt beste og roligste tiden hjemme hos oss.Juleforberedelsene er som regel stort sett ferdige når vi tenner første adventslyset og da gjenstår det bare å kose oss,finne roen og hver søndag i advent har vi noe godt å spise,enten for oss selv eller vi inviterer noen til hyggelig selskap hos oss.
Hos oss er det tradisjon å ta juleshoppingen i Danmark i siste uken i november.Da spiser vi god mat på julebord på båten og bruker dagen i Danmark på juleshopping i Ålborg,når vi komer hjem er det meste av julehandelen gjort - før julelønnen kommer !
I år blei det ikke sånn,på grunn av min dårlige helse var vi nødt til å avbestille vår tradisjonelle jule-kose-tur i år.
Allikevel har jeg fått det meste til jul i hus nå,så stress blir det ikke :)
Julekvelden blir fin hos oss også,jeg har fått F3-dag så jeg blir hjemme å steller istand julemiddag mens min datter er på jobb.I år (også) blir det bare oss to på julaften,vi trives i hverandres selskap og syns det er deilig å feire jul i ro og fred sammen,bare vi to.Dessuten skal vi jobbe resten av julen begge to,så da blir det ekstra greit å ha julaften "for oss selv" i år.
Ha en fin dag,Liilja :) Hilsen synskepeggy.

Toril

21.12.2016 kl.15:49

Førjulstiden for meg er å nyte hver eneste dag i adventstiden med å kose meg meg gløgg, håndarbeid, skrive julebrev til familie, slekt og venner, pakke inn gavene, høre på kjempefin julemusikk på radioen og gå på julekonserter :) Jeg stresser ikke med å rundvaske til jul. Det gjør jeg heller om våren når været er varmere. Normalt sett hvis det er nok snø tar vi ut gulvteppene våre og legger dem ute i snøen, men de siste årene har det vært lite av snø til å gjøre det.

Julegavene ble jeg ferdig med tidlig i november :)

Jeg ble operert i foten forrige onsdag (scneplatebetennelse under hælen), og det var så betent og fult av arrvev slik at ortopeden måtte løsne på hælbeinet for å få fjernet det. Dermed har bandasje og krykker ut julen. Jeg får begynne å gå på foten når jeg begynner til fysioterapeut 03.01.2016.

Julaften skal min mor være hos oss. Mannen min reiser opp til Namdalen for å være med på juleselskap 2.juledag. Pga operasjonen i foten blir jeg hjemme. 1.juledag skal jeg på pinnekjøttmiddag hjemme hos min søster og familien hennes. Min yngste nevø kommer og henter meg :) Service :) Bra den yngre generasjon tar seg av "den gamle tanten" :)

Ønsker deg og dine en kjempefin og god julehøytid, så ringes vi over nyttår :)

Purr, purr, og stor juleklem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

24.12.2016 kl.23:36

Toril: Hei hei,Toril :)

Jeg gjør akkurat det samme,koser meg i adventstiden og når første lys i adventsstaken tennes da er jeg også så og si ferdig med gavekjøp og diverse annet ekstra til julefeiringen.
Jeg har ikke tid til rundvask i huset på grunn av mye jobb,men prioriterer allikevel de viktigste tingene (rommene),litt reint må det være der vi oppholder oss mest.
Denne julen har vi rolig og fredelig hjemmejul,både min datter og jeg jobber i julehelgen,romjulen og så har jeg fri nyttårshelgen mens hun jobber,da gjelder det å nyte tiden man har sammen hjemme i ro og fred og det passer oss egentlig veldig bra.
Nå har vi spist julemiddagen,pakket opp masse flotte gaver,så nå bare slapper vi av og lader batteriene til en ny arbeidsdag i morgen,jeg jobber natt og hun jobber steinbakt,så det er ikke mye vi ser til hverandre resten av julehelgen.
Ha en fortsatt god jul,Toril og god bedring med foten din,det høres ikke bra ut det der.
Og så snakkes vi snart ????
Klem fra synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

24.12.2016 kl.23:42

Toril:
Huff,stavekontrollen tik visst for mye styring her,skulle skrive at min datter jobber seinvakt og spørsmålstegnene skulle være et juletre,en nisse og en stjerne.
Jaja,stavekontrollen år skylden igjen :)
Klem fra synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

57, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits