Beklager...

 

.... jeg er syk 

og kan ikke komme på jobb i kveld,

er en av de verste telefonsamtalene 

jeg må ta.

Ikke nok med at jeg føler meg 

skikkelig dårlig,

nå sliter jeg med dårlig samvittighet også,

og føler at jeg svikter min arbeidsgiver,

mine kollegaer og øvrige som blir berørt 

av at jeg er syk.

 

Jeg er opplært til å være

ansvarsfull

pålitelig

ærlig og

steppe opp i situasjoner som krever det,

Nå når jeg er syk og ikke klarer å følge opp,

kjenner jeg at disse egenskapene sitter

svært godt i meg.

 

Får prøve å hente frem krefter til 

litt positiv energi,så er det mulig

at jeg kommer meg utover dagen :)

 

Hilsen synskepeggy.

 

 

29 kommentarer

Mia 24.

09.01.2017 kl.12:22

God bedring :)

Livet mitt som klarsynt.

09.01.2017 kl.12:30

Mia 24.:

Takk så mye for det :)
Det er godt å få litt omtanke i dag,det er lett å synes litt synd på seg selv når man ikke er helt på topp :)
Hilsen synskepeggy.

Inga

09.01.2017 kl.12:52

God bedring!

Livet mitt som klarsynt.

09.01.2017 kl.13:43

Inga:
Takk så mye :)
Jeg liker ikke å være syk og redusert,jeg er født utålmodig,når jeg må holde meg i ro fordi at jeg ikke orker noe annet,får jeg et lite problem :)
Hilsen synskepeggy.

Toril

09.01.2017 kl.12:54

God bedring kjære deg <3 Plei deg godt selv, og bli frisk!

Du har lov til å synes synd på deg selv når du er syk.

Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke :)

Purr, purr, og godbedringsklem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

09.01.2017 kl.13:52

Toril:
Takk så mye for det,Tori :)
Jeg får alltid dårlig samvittighet når jeg må utebli fra avtaler,jobb andre plikter,jeg liker det slett ikke,men i dag er jeg så elendig at verden får seile sin egen sjø en stund.
Jeg har egentlig følt meg "rar" i kroppen i hele helgen,men har tatt lett på det og tatt litt Paracet og var sikker på at de snart ville gå over.I natt våknet jeg av at jeg var skikkelig dårlig,svimmel,sår hals og hodepine og da tenkte jeg at det nok var noe mer alvorlig gang.
Samvittigheten blir ikke bedre av at "diagnosen" er littuklar,det er vanskelig å forklare nøyaktig hva som feiler meg,bortsett fra at absolutt hele kroppen verker,slapp og trøtt og tappet for all energi.
Positiv energi er ikke lett å finne i dag,men jeg prøver :)
Ha en flott mandag og fin uke du også :) Klem fra synskepeggy.

Else Marit

09.01.2017 kl.13:11

Det er kjedelig å bli syk. Og de gangene jeg har vært syk har jeg dårlig samvittighet for de som er på jobb. Jeg blir ikke bedre av å ha dårlig samvittighet. Men det er tanken på at jeg føler at jeg svikter arbeidskollegaene mine.

Jeg smittet jeg ungene på avdelingen hvor jeg jobbet som førskolelærer med vannkopper. Og jeg var sikker på at jeg hadde hatt det. Ungene våre fikk vannkoppene. Og to uker etter at sønnen vår hadde fått det ble jeg syk. Jeg hadde gått på jobb under inkubasjonstiden mens jeg var smittefarlig.

Du må ha masse god bedring;))

Livet mitt som klarsynt.

09.01.2017 kl.13:34

Else Marit:
Takk så mye,Else Marit :)
Jeg har selv vært smittefarlig uten å være klar over det.I høst hadde jeg brennkopper og det blei oppdaget ved en tilfeldighet da jeg var til fastlegen for noe annet.Jeg hadde fått utslettene samme dag om jeg hadde time og hadde egentlig ikke tenkt å nevne det for ham,men siden jeg allikevel var der spurte jeg om han kunne se på noen utslett jeg hadde fått,jeg fikk dem kun på mage og bryst pluss et lite utslett på leppen,jeg trodde ikke det var så farlig,svetteutslett eller noe sånt som kommer og går,men da han såg dem tok han det svært alvorlig og nærmest satte meg i karantene i en uke.
Jeg var skikkelig dårlig i to dager,mens utslettene var på det verste,etter det var jeg helt fin,men fortsatt smittefarlig så lenge jeg hadde utslett,som forsvant etter ca en uke.
Jeg har vært rundt folk med diverse sykdommer i lengre tid nå både på jobb og ellers,så det er vel ikke annet å vente enn at det blei min tur.
Nattevaktene har jo (beviselig) nedsatt immunforsvar og flere små og store plager generelt enn det folk flest,med "normal" arbeidstid har,så vi nattevakter er godt kjent med at vi pådrar oss diverse epedimier når står på som verst rundt oss.
Ha en fin dag :)
Hilsen synskepeggy.

Inga

09.01.2017 kl.13:59

Ja, jeg føler med deg. Jeg er også selv en veldig rastløs person som er avhengig av å gjøre ting hele tiden. Det er veldig kjipt å være syk og ned redusert da. Man føler seg helt nytteløs. Håper at det gir seg snart

Livet mitt som klarsynt.

09.01.2017 kl.19:44

Inga:
Jeg har lagt på sofaen og sett på tv og halvsovet i hele dag,og det er helt ulikt meg sånn som jeg bruker å være.Men jeg orker rett og slett ikke !
Dette kan ikke fortsette så mye lenger nå,men jeg regner med at det tar noen dager før jeg er skikkelig oppe å går igjen.
Hilsen synskepeggy.

09.01.2017 kl.15:04

ÆRlig du,nei uærlig og løgnaktig Er du svinskepegy.Blind for egne feil

Livet mitt som klarsynt.

09.01.2017 kl.19:45

Anonym:
Vi ser tydelig her hvem som bruker øknavn,kommer med beskyldninger osv.Er det ikke rart med det,på seg selv kjenner man andre ?
Hilsen synskepeggy

Kari

09.01.2017 kl.20:50

Det er like ubeleilig å bli syk hver gang for det passer aldri. Når jeg er syk gruer jeg meg å ta telefon til sjefen men det er heldigvis sjelden.

God bedring :-)

Jeg ser at Inger J ikke klarer å holde fingrene sine fra tastaturet og viser igjen at hun har en tvangstanke og gå inn på bloggen din for og skrive en avskyelig kommentar med beskyldninger i hytt og pine.

Du snakker om et usmakelig nettroll. Jeg lurer på om hun ville vært tøff nok hvis hun stod ansikt til ansikt med deg eller andre av dine bloggvenner? Det blir det samme som og gå bort til et fremmed menneske som hun ikke kjenner og si det samme.

Hun er temmelig feig som ikke står frem med eget navn når hun alltid har skrytt av at hun alltid skriver under nick eller navn. Det er nok en løgn fra den damen der :-)

Egentlig er det beste og lukke øynene men det er vanskelig for jeg har fulgt med hvor lavmålt Inger J har oppført seg hos mange bloggere siden 2011. Det begynner og bli noen år. Hun er stille og rolig i perioder før tvangstankene driver henne til og fyre opp bålet.

Jeg synes du er tålmodig synske peggy som får dritten inn på bloggen din og du fortjener det ikke.

Livet mitt som klarsynt.

09.01.2017 kl.22:41

Kari:
Hei igjen,Kari :)
Jeg føler meg litt bedre innimellom,men det er takket være paracettene,når virkningen av dem begynner å gi seg så er jeg like dårlig,slapp og elendig igjen.Får håpe formen er litt bedre i morgen.

Det er ikke IngerJ som har skrevet den kommentaren du refererer til,men jeg er sikker på at du kan tippe hvem det er.Det er flere som liker å kaste bensin på bålet for å holde krangelen gående,det er ikke første gang den anonyme bloggeren har gjort akkurat det samme når det har begynt å roe seg her.
Vi skal være rettferdig og ikke legge skylden på noen som er uskyldig,og i dette tilfellet er IngerJ uten skyld.
Ha en fin kveld,Kari :) Hilsen synskepeggy.

Inger

09.01.2017 kl.22:15

Må vel bare avkrefte at den anonyme er meg

AKKURAT når den kommentaren ble skrevet.

Drev jeg og hjalp mine pårørende. Var langt unna nett.

Skjønner jo at det er provokasjon for og fremskynde en krangel. Bare husk og beskylde rett person.

Livet mitt som klarsynt.

09.01.2017 kl.22:23

Inger:
Du som påberoper deg å vite hvem alle de anonyme på blogg er,må vel vite hvem denne anonyme er også.
Det blir for dumt,IngerJ,rett og slett om du vil påberope deg å vite hvem det er.
Men,du har skutt mye i blinde og bommet stygt før her i denne bloggen og jeg er sikker på at du kommer til å prøve deg igjen :)
Hilsen synskepeggy.

Kari

09.01.2017 kl.22:51

Jeg beklager Inger J for at jeg mistenkte deg.

Takk for at du sa i fra :-)

Jeg forstår hvem du mener. Ingen navn nevt og ingen glemt.

Jeg håper det roer seg og at du kan fortsette og blogge som du vil uten sure oppstøtt av kommentarer som det lukter sur melk av.

Inger

09.01.2017 kl.23:29

Ok. Kari.

Gunhild

09.01.2017 kl.23:31

Leit at du har blitt syk, håper du blir frisk og rask og kommer deg på beina igjen ganske snart.

Når jeg blar igjennom bloggen din, stiller jeg meg undrende til hvorfor du deler opp setningene dine slik du gjør. Hopper over linjer der det ikke trengs, osv. Det er sikkert din estetiske sans som synes det er fint? Det er i alle fall forstyrrende og irriterende å se på. Ja, det er mitt valg å bla i bloggen på tross av dette, men jeg er jo nysgjerrig på hvorfor du gjør dette. Dersom man har en mobil med liten skjerm, oppstår det antageligvis også problemer, da denne delingen nok vil se om mulig enda rarere ut.

Livet mitt som klarsynt.

09.01.2017 kl.23:35

Gunhild:
????
Jeg forstår ikke helt hva du vil med denne kommentaren.
Det er helt utrolig hva folk kan finne på å irritere seg over og finner grunn til å klage på.
Noe "galt" skal det jo alltid være,man kan ikke gjøre alle fornøyde,det er umulig,selv for meg !
Hilsen synskepeggy.

Inger J

10.01.2017 kl.08:00

Kari/Sp/Toril/RTE /ElsM osv

Vel så lenge derd kaster dritt og oppfører dere som Nettroll. Så kommet jeg IKKE tilbake på blogg.no.

Har det godt på nouw.com.

Der kan ungen anonyme eller de som bare vil bråke kommentere. Og det liker jeg godt.

Og ser jo at det er mange i en viss klan som ikke ser si e egne problener for klan mdmtaliteten her inne er meget sterk. Og kederen deres er en persom som elskdr ig styre showet og drar alle med seg so. Lederen har kontakt med. på nett. Jef svarer for jeg liker ikke s

Hetsing og mobbing som forefår mot enkelte andre bloggere het på blogg.no. Det igjen gjør meg tim et nettroll i deres øyne. For dere tpler ikje å høre sannheten om deres oppførsel. Slik har det vært siden 2009. Kommer sikkert tim og fortsette til enten jeg eller lederen for klanen på net ikke lever lengre.

Beklager å måtte medele at jeg tydeøigvis hsr noen år igjen på dennd kloden enda. Så ksnskje dere kan toe dere. Så skal nok jev o roe meg. Slutt ig hetse mennesket og blogger dere ikke like. Heg oppfører meg slik dere gjør mot andrd bloggere

Faktusk helt bevisst. Slik at dere ser hvordan dere oppfører dere mot andre på nett.

Jeg tar ikke dere i forsvar.

Der fikk dere svar på mange merkelige kommentarer og innlegg jeg har lest fra dere i denne nettklanen

Og vil dere ikke ha moe med meh ig gjøre. Slutt ig skrive og kommentere ig kegg skylden på meg fir slt dere er usikker på. Det er dere selv som lager bråket.

Og dere har gitt klar beskjed om at jeg skal slutte og kommentere på deres blogget. Helt greit for meg jeg skal slutte. Bare at dere klarer ikke og la meg og K M i fred. Dere tåler ikke at vi STår på egne ben.

Hva er problemet deres?

Livet mitt som klarsynt.

10.01.2017 kl.10:34

Inger J:
- Og der var du igjen IngerJ med dine vanlige anklager,beskyldninger og sverting av meg og mine bloggvenner.Det er jo DU som alltid sporer av og blir ufin og uspiselig og kaller meg og mine bloggvenner for alt fra dyremishandlere til nettroll.
Du vet utmerket godt at når du oppfører deg og er grei,så er vi det tilbake til deg,men ingen av oss finner oss i at du sporer av,som du alltid før eller seinere gjør og begynner å komme med beskyldninger,løgn og sverting mot oss.
Du er velkommen til å være med i diskusjonen så lenge du er saklig og grei og det vet du godt.
- Og hvorfor trekker fu alltid inn din "gode" bloggvenninne KM i dine ufine kommentarer,det kan vel ikke være fordi at du prøver å få henne inn igjen her som deltaker i din sammensvergelse mot oss.Du har prøvd så mange ganger nå at jeg tror hun har tatt beskjeden om å holde seg unna.Hun er fortsatt ikke velkommen her sånn som hun har oppført seg tidligere.
Du får tro hva du vil,IngerJ - det meste du koker sammen av beskyldninger og sverting er tatt fra løse luften og har ingenting med hvordan det virkelig er.Jeg tror at de som leser kommentarene dine før og nå skjønner det.
Det er trist at du alltid føler at du må bråke med oss,du må skjønne at du hadde fått oppmerksomheten vår om du hadde noe saklig og fornuftig å si også - og da hadde oppmerksomheten vært mye triveligere.
Ha en fin dag IngerJ :) Hilsen synskepeggy.

ufo

10.01.2017 kl.10:58

Kan skjenne meg igjen. Heldigvis så er det slik her jeg jobber att det aldri er noe problem å være borte fra jobb hvis man er syk.

Ønsker deg en fin tirsdag

Livet mitt som klarsynt.

10.01.2017 kl.13:16

ufo:
Huff,ja,de her dagene har vært tunge,men kjenner at jeg er litt bedre i dag.
På min arbeidsplass setter det alltid i gang et lite apparat,må skaffe vikar osv.det blir jo alltid litt mer styr for kollegaer som er på jobb,jeg har vært i den situasjonen selv mange ganger når folk har ringt seg inn syke,og jeg liker ikke å være den som ringer en sånn beskjed.
Ha en fin tirsdag,ufo :) Hilsen synskepeggy

Wenche - Glade Fotografer

10.01.2017 kl.11:44

God bedring <3

Livet mitt som klarsynt.

10.01.2017 kl.13:11

Wenche:

Takk,føler meg litt bedre i dag,men er fortsatt ganske redusert,det går nå rette veien,fortsetter å bli bedre.
Hilsen synskepeggy.

Kari

10.01.2017 kl.14:59

Nå får du skjerpe deg og ta deg sammen Inger J. Du eier ikke skam som kommer med de løgnaktige påstandene dine som er hinsides all fornuft.

Først kommer du uanmeldt inn på bloggen til synske peggy under innnlegget hun skrev om hunder og nyttårsaften under nicket Bente hvor du lyver så det ryker av deg at du har hørt på en fest at T hadde snakket stygt om synske peggy. Synske peggy avslørte ditt dårlige forsøk fort og så endrer du nicket til til Nu altså. I kommentarene er skriver du ondskapsfull og hatefulle løgner om synske peggy, T, EM og meg. Det er ikke måte på hva slags møkk og guff du skrev om oss alle sammen og du beskyldte den ene og den andre og til slutt avsluttet du med at du aldri skulle sette din fot på bloggen til synske peggy.

I et annet innlegg prøver du deg med et nytt nick Hrfff men da du igjen blir avslørt og avslørt av en annen blogger på blogg.no det tåler du ikke.

Skjerp deg. Du er 53 år men du oppfører deg som en trassig og sjalu treåring og du må ha seriøse fritidsproblemer når du sitter og holder på sånn i andres kommentarfelt.

Det verste er at du legger skylden på synskpeggy og bloggvennene hennes og du kommer med påstander om at vi har problem? Problemet ligger helt og holdent hos deg og ingen andre.

Men du lever i en fantasiverden og lager deg konspirasjonsteorier som ikke stemmer med virkeligheten og bare stemmer inne i ditt eget hode.

Hvorfor i huleste blander du inn din eneste bloggvenninne i dette og vet du hvorfor og ber oss slutte og plage den bloggeren. Jeg vet ikke hvilken blogg du mener og det er ikke av interesse og vite heller.

De tre bloggene jeg leser på blogg.no er synske peggy sin blogg og den har jeg lest siden 2011. Jeg leser en katteblogg på blogg.no og tujanka sin blogg men ellers leser jeg ingen annen blogger.

Ha det helt klart jeg tilhører ingen klan. Du tror alle som er bloggvenn me synske peggy eller T er en klan du. Sånn er det ikke. Jeg tilhører meg selv.

Jeg har lest med egne øyne i mange år hvor stygt du har oppført deg i andre bloggere sitt kommentarfelt og jeg har 13 års skolegang + høyskole så jeg kan lese godt og jeg kan gjøre meg opp mine egne meninger om din patetiske oppførsel uten at noen forteller meg hva jeg skal mene, tenke og si. Synd for deg men heldig for meg for der tok du feil igjen :-)

Den som er nettroll med store bokstaver N.E.T.T.R.O.L.L er ingen andre enn deg som du holder på. Jeg forsvarer synske peggy som hennes bloggvenn og jeg flyr ikke rundt på bloggen din eller andre sine blogger og skriver slike kommentarer som det du gjør. Det kunne aldri falle meg inn og gjøre.

Jeg ser ikke T skrive stygge kommentarer om deg på synske peggy sin blogg siden du skrev den hatefulle løgnkommentaren om T. T kommenterer koselig til synske peggy. Det er vel det som er problemet ditt at hun har vett til og holde seg på avstand fra deg.

Du koker sammen beskyldninger i hodet ditt som ikke er normalt for en 53 åring og du viser at det eneste som du liker er og sette plata på repeat. Du må fyre opp til krangling når du ikke får oppmerksomhet nok. O du milde skaper at det går an.

Den bloggatferden du holder på med sier mye for oppegående lesere som kan lese.

Wenche - Glade Fotografer

10.01.2017 kl.15:14

Kari:

Fikk lyst til å gi deg en klem nå. Så bra skrevet. Noen ser kun splinten i andres øyne, men ikke bjelken i sitt eget.

Kari

10.01.2017 kl.15:32

Takker for det Wenche - Glade fotografer :-)

Jeg har lest bloggen til synske peggy siden 2011 og jeg har sett nok av Inger J sine ufine og stygge kommentarer om synske peggy og synske peggy sine bloggvenner og kommentarene har vært så nedlatende med hatefulle og ondsinnede løgner og det kan jeg ikke sitte passivt og se på. Er det ikke løgner om den ene så er det om den andre.

Det samme mønsteret i Inger J's kommentarer har gått på repeeat siste årene med beskyldninger om at en av synske peggys bloggvenner er synske peggy, at synske peggy sine blogg venner er falske, at vi er en klan som sitter og baksnakker i facebookgrupper, at vi slikker hverandre etter ryggen, at ingen av oss kan tenke selv og at ingen av oss har egne meninger.

Når du har skrevet en kommentar til synske peggy kan du få beskyldninger om at du er T, du er meg, du er EM eller for den saks skyld at du er synske peggy.

Det er det samme mølet fra Inger J hver gang hun lager kvalme på bloggen til synske peggy :-(

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

57, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits