Nede for telling og slikker sine sår !

 

 - etter at valpen mente 

den hadde fått nok 

brutale angrep 

for i dag.

  

Den gjorde motstand til 

det siste,men måtte gi

tapt tilslutt og

innse at den hadde truffet sin

overmann i dag :(

Nede for telling for øyeblikket

men det varer aldri lenge.

 

 

Hilsen synskepeggy.

10 kommentarer

såå søt høne xD

Livet mitt som klarsynt.

11.01.2017 kl.21:04

I r l i n:
Den har fått hard medfart i dag.Valpen Charlie har ikke akkurat tatt i den med silkehansker :)
Hilsen synskepeggy

Toril

13.01.2017 kl.12:05

Ha, ha, ha :) Nå lo jeg godt her :) Ser for meg hele hendelsesforløpet, og høna til slutt som bare resignerer :) Stakkars høne :) Jeg har sympati med høna <3 :)

Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg :)

Purr, pur, og stor klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

14.01.2017 kl.10:00

Toril:
Hei igjen,Toril :)
Det er bedre at han slipper hormonene løs på høna,da får iallefall den gamle kastrerte hannkatten min en liten pause,han prøver å parer seg med den også.Heldigvis har det (enda) ikke så mye med parring å gjøre,men et forsøk på dominans over katten (og høna).Jeg håper dette sirkuset gir seg litt nå når han er blitt kjemisk kastrert,han blei kastrert på torsdag,men det tar ca to uker før vi merker forandring i adferd.
Gratulerer så mye med et nydelig kull,når jeg ser de nydelige kattungene så begynner jeg å glede meg til Kennel Diva Luca sitt neste kull som er planlagt sånn ca i slutten av august,men det avhenger litt av tispa.Uansett skal vi ha et kull til med Luca og den samme hannhunden vi brukte sist.Vi var så fornøyd med resultatet,men det blir siste gang for han og Luca,vi sterilisererer henne etter neste kull,så tar vi en tispe fra kullet og fortsetter oppdrettet vårt med den,men det er noen par år frem i tid.
Ha en fin lørdag og god helg :) Klem fra synskepeggy.

Wenche - Glade Fotografer

13.01.2017 kl.15:01

Jammen, dakar liten da. Den må jo bli plastret og i tillegg få bandasje og masse kos. Den ser jo sjokkskadet ut :D

Livet mitt som klarsynt.

14.01.2017 kl.09:51

Wenche:
Hei,hei :)
Høna får gjennomgå,Charlie er i tenårene nå og har akkurat begynt å interessere seg for jenter,så du kan vel tenke deg hva den prøver på med den stakkars høna.
Skulle gjerne både lappet og plastret,men jeg er redd for at Charlie ville slukt plaster,gasbind og ellers alt som han kunne få løst på den :)
Ha en flott lørdag og god helg :)
Hilsen synskepeggy.

Toril

14.01.2017 kl.14:33

Synskepeggy: He, he, he :) Da Elvis var tenåring, og litt for fertil holdt han på og tørrtrente på sofaputene :) Det var litt av et syn, og jeg holdt på å le meg skakk.

Hm... Kanskje en oppblåsbar hund og oppblåsbar katt hadde gjort susen for disse tenårskattene og hundene?

Tusen takk :) Dessverre døde lillejenta i natt. Da hun kom til verden så pustet hun ikke på flere minutter, og de trodde da hun var død, men så begynte hun å komme til hektene. Dixie gjorde noe helt merkelig to ganger sent torsdag kveld. Hun tok jenta og bar henne bort i sandkassen. To ganger gjorde hun dette. Dumme matmor skjønte ikke hvorfor. I går morrgest var hun slapp, og hun hadde ikke sugerefleksen i orden, noe som kullbroren har. Han henger til Dixie sin pupp som en blodigle. Jeg støtteforet henne, men hun ville ikke suge. Jeg skjønte at dette kanskje kom til å ende slik. Det var et tegn fra Dixie det hun gjorde at lillejenta ikke kom til å klare seg. Kloke snille Dixiemor <3 <3 <3 Det er baksidens medalje av å være oppdretter, men disse hendelsene forsvinner når det går bra.

Jeg skal selv ha et kull til på Nadina, men det blir hennes siste før hun også blir sterilisert. Så har jeg jo Grace (datter til Dixie) på fòr som jeg skal ha to kull på. Planen videre er å ta et avkom fra Grace sitt kull som jeg kan bygge videre på om noen år.

Ønsker deg en kjempefin lørdag, og ei kjempefin og god helg :)

Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

16.01.2017 kl.10:16

Toril:
Hei,hei Toril :)
Så trist å høre at du mistet lillejenta.Det er dessverre sånt som kan skje og det er like fryktelig hver gang.Faren for sånne tragedier er en av årsakene til at jeg sluttet med mitt Hellig Birmaoppdrett.Jeg mistet også en liten jentepus og etter det varjeg alltid engstelig for at noe skulle gå galt,selv om jeg var heldig med alle de andre kattene i de kullene jeg hadde,jeg slapp heldigvis å flaskemate noen,kattemoren var veldig flink med alle sammen.
Håper at den lille gutten klarer seg :)

Kennel Diva Luca hadde en dramatisk fødsel i sommer,av kullet på syv valper måtte jeg drive livreddende førstehjelp på fire,den siste som blei født trodde jeg ikke at jeg ville klare å redde,jeg holdt på med den i over en time før han tok sitt første hiv etter pust.I dag er alle syv friske,glade og lykkelige i sine familier.
Jeg gleder meg til Kennel Diva Lucas neste kull,men litt trist også for det blir Luca sitt siste.
Ha en fin dag,Toril :) Klem fra synskepeggy.

KostholdsBloggeren

22.01.2017 kl.02:58

Stakkars ;)

Livet mitt som klarsynt.

22.01.2017 kl.14:37

KostholdsBloggeren:
:))
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

57, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits