Kanskje ikke så "synsk" allikevel ?

 

Spørsmålet er vel om man ikke er rammet av noe annet enn "synsk"

når man kan uttale seg i full offentlighet om at :

"Jeg tror de kommer til å ta han"

"Jeg tror at Trump blir skutt" !

Det er vel å gå litt lenger enn langt med sine

"spådommer".Litt anstendighet,takt og tone og 

omtake er vel ikke for mye å forlange fra en

som påstår seg å ha evner forbi alle andre.

Jeg trodde han var en helbreder,

men det er ikke mye helbredelse i sånne "spådommer".

 

En ekte "synsk" ville vel hatt store problemer med å 

påstå noe sånt og iallefall med tanke på at 

"halve verden" tror blindt på det han sier og spådommene hans.

Resten av artikkelen var vel heller ikke så alt for imponerende,

enhver,litt oppegående og tenkende person kan 

uten problemer og uten å være "synsk" eller inneha andre evner

fint resonnert seg frem til minst like treffende profeti som han her gjør.

Det er bare å løfte blikket så ser man hvor og hvordan det vil gå

her i verden - eller kanskje ikke,man vet aldri,mye kan bli 

mye bedre for alt hva vi vet,

men den "synske" er ikke så veldig optimistisk....

 

Jeg tror ikke at Trump blir skutt,han har nok pansret

alt fra frakk til tårn.

Jeg tror heller på den enkle sannhet at :

hovmod står for fall - hver eneste gang -

og det gjelder også for Trump.

 

Og så tror jeg at sakte men sikkert vil 

verden bli bedre :)

 

http://www.namdalsavisa.no/artikkel/2017/01/17/Sn%C3%A5samannen-tror-Trump-blir-skutt-14074784.ece?token=-2002628220

 

Hilsen synskepeggy.

 

 

13 kommentarer

Hikde

18.01.2017 kl.23:38

Du er ikke synsk. Men noen er. Du har dine fordeler vi har våre. Vi synske. Klart du syns det er surt at du ikke ser. Mens vi gjør. Je gforsår det

Hikde

18.01.2017 kl.23:39

Du er ikke synsk. Men noen er. Du har dine fordeler vi har våre. Vi synske. Klart du syns det er surt at du ikke ser. Mens vi gjør. Je gforsår det

Livet mitt som klarsynt.

19.01.2017 kl.12:04

Hikde:
OK !
Men tror du snåsamannen er "synsk" - og om du tror han er "synsk" syns ikke du at uttalelsen :"de kommer til å ta ham,jeg tror Trump blir skutt" er litt i overkant av både det ene og det andre ?
Min erfaring,som klarsynt hele livet,er at det aldri er lurt å si alt........
Hilsen synskepeggy.

19.01.2017 kl.20:04

Hei synskepeggy. :)

Leste den samme artikkelen. Han spådde jo det samme om John F. Kennedy, i følge venner av ham. J.F.K. hadde flust av livvakter han også.

Jeg håper for all del ikke hans profetier vil skje, men Gudene vet: Verden er jo gal!

Og Trump har veldig mange illsinte og rasende mennesker mot seg...

Selv om jeg ikke trodde mine egne ører da Trump ble president, så får vi huske på at han har proffe folk bak seg til å ta bestemmelser, samt oppopisjonen til å protestere mot seg om han skulle ta forferdelige valg.

Håper det går bra.

Klem. :)

Livet mitt som klarsynt.

19.01.2017 kl.20:39

Anonym:
Det er greit nok å "spå",men det er ikke alltid greit å si alt.
Jeg syns han kunne holdt akkurat den biten for seg selv - av hensyn til andre enn seg selv.
Utover det så stusser jeg alltid over at den synske helbrederen alltid (i alle interjuver osv.) fokuserer litt i overkant på seg selv,sitt liv,sine tragedier osv.I mine øyne så er en synsk helbreder en som ikke har fokus på seg selv i det hele tatt.
Ang.Trump som president så er ikke jeg så veldig bekymret,han har fått store deler av kongressen og senatet mot seg på sine ville ideer og det kan stikke kjepper i hjulene for ham og de villeste ideene hans.Dessuten er det et faktum at det er lettere å være i opposisjon enn i posisjon og jeg tror at nettopp det kan komme til å treffe den kommende mr.president temmelig hardt midt i fleisen.
Det var en stund snakk om at han vurderte Sarah Pallin som et medlem av sin innerste krets - da blei jeg bekymret,men heldigvis ser det ut for at han slo fra seg den ideen og godt var det.

Takk,det går bra :)
Hilsen synskepeggy.

20.01.2017 kl.09:54

Kan du spå meg?:)

Livet mitt som klarsynt.

20.01.2017 kl.10:28

Anonym:
Nei,dessverre,det er lenge siden jeg sluttet å "spå" via blogg.
Men,jeg har tenkt å skrive en invitasjon (et innlegg) til folk om å ta kontakt for husrens ganske snart,det er fordi at jeg ser at det er et svært stort behov for den type tjenester.
Og for moros skyld kan det være at jeg inviterer mine lesere til å trekke kort også.
Alt dette vil det komme egne innlegg om så du får følge med :)
Hilsen synskepeggy.

Erik Schukken Ribsskog

20.01.2017 kl.12:46

Hei,

jeg lurte på, om det var, hos dere, som jeg bodde, (jeg måtte dele rom med min yngre søster Pia), som jeg bodde hos, under bryllupet, til min fetter Tommy Andre Løff Olsen og hans kone Ellen Marie Høiden Olsen.

(Bryllupet var 6. juli 2002.

Og vi hadde nachspiel, på en folkehøyskole, etter bryllupet, husker jeg).

(Jeg overhørte forresten, at jeg var forfulgt, av 'mafian', da jeg jobba, som låseansvarlig, på Rimi Bjørndal, (ved siden av studier på HiO IU), i desember 2003.

Og jeg får ikke mine rettigheter av myndighetene).

Tommy og dem svarer ikke nå, men jeg syntes, at det hadde vært greit, å fått dette, bragt på det rene.

På forhånd takk for eventuelt svar!

Mvh.

Erik Ribsskog

Livet mitt som klarsynt.

20.01.2017 kl.13:12

Erik Schukken Ribsskog:
Seriøst !!!
Dette er en sak for politiet - ikke en klarsynt !
Dessuten skriver jeg lenger oppe her at jeg ikke "spår" noen via blogg.
Hilsen synskepeggy.

Endetiden

28.01.2017 kl.20:45

Hei Peggy! Må bare rette på noe du skriver og misforstår. Snåsamannen har ikke kastet seg på noe hatkorsbølge mot Trump men advarer om at et attentat kan skje.Fordi Trump går i mot eliten som står over han. Når han skriver "De kommer til å ta han", menner han medlemmer av "den nye verdensordningen" NWO som Paven og vatikanet står bak.CIA er også infiltrert av disse typene med en hemmelig agenda. Trump står i en stor kamp mot løynen som blir servert rundt han fra media og CIA. Jeg tar opp disse sakene også på bloggen min for å opplyse folk om det som ligger foran oss. Så studer disse tingene, for vi lever i en tid med store og raske endringer. Dette er ikke noe nytt, som noen skriver her tok de også Kennedy, selv om han var medlem av denne gruppen. Men når han forstod hva de arbeidet mot, og fortalte dette offentlig i en tale om en hemlig verdens orden. Ble han skutt. Snåsamannen og mangen andre advarer om at dette kan skje igjenn. Fordi Trump står på sannheten og ikke løynen og han kjenner sine motstandere. Ja han har noen "svin på skogen" men det er han ikke alene om. Trump trenger all den støtten han kan få, og det er viktig at alle hans tilhengere rundt om får ut dette budskapet.Trump er en mann som står for sine ord. Bra at flere og flere ser dette.

Livet mitt som klarsynt.

28.01.2017 kl.20:52

Endetiden:
Poenget er ikke hvorfor han sa hva,men at han sa det i det hele tatt.
Uttalelsen er helt på kanten og om det er så at det er en "spådom" så burde han holdt den for seg selv.Det var mitt poeng :)
Denne "synske" helbrederen burde,av alle,vite at det ikke alltid er så smart å si alt.
Hilsen synskepeggy.

Endetiden

28.01.2017 kl.21:40

Jeg leser hva du skriver, selv er jeg opptatt av profetier og ikke mye hyggelig lesing der heller. Men jeg mener helt klart at det er viktig å gå ut og fortelle om det er ting som er aktuelle for vår tid. Men den som forteller må reine med å stå i en storm av komentarer som ikke alltid er av den gode sorten. Men det må vi tåle. Gjennom vår historie har det alltid vært mennesker som har advart om noe som skal komme. Helt tilbake til eksempel Jeremia fra Bibelen fram til eksempel Anton Johansen også kalt Lebesbymannen. Mangen andre også. Så vist det skulle skje er det et klart bevis for oss at det står noen bak med en annen agenda Så de har en funksjon i samfunnet. Så må tiden vise om det går slik. Det beste er nok at Trump får styre i mangen år. Personlig håper jeg på det beste men frykter det værste. Men jeg ser heller ikke alt og vi trenger ikke være enig i alt. Ha en fin kveld!

Livet mitt som klarsynt.

28.01.2017 kl.21:52

Endetiden:
Vi snakker åpenbart om forskjellige ting her :)
Poenget mitt er at jeg mener det er helt forkastelig å komme med den slags "spådommer",navngi personer som "skal tas" og "bli skutt".
Den eneste grunnen for sånne ytringer må være,(etter min mening) et oppmerksomhetsbehov.
Ha en fin kveld :) Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

57, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits