Tatt med buksa nede.

Dette bør få selv de mest svorne 

motstandere til å tenke LITT

selv :

 

- En aggressiv måte å møte folket på. Dette var en av overskriftene fra norsk media i går. Denne videoen avkler VGs vinkling.

I mediesosiologien sies det gjerne at ingenting i media er nøytralt og objektivt, uansett hvor mye media prøver å påstå noe annet. Alle saker skapes på bakgrunn av journalisters og redaksjoners underliggende motiver og narrativer. Målet er derfor ikke sannhet, men å skape en forhåndsbestemt vinkling. Det er vanskelig å se hvordan det kan bli mer tydelig enn i denne videoen.

Spør deg selv, hvis journalister kan spinne en så enkel og inkonsekvent historie som dette, hva gjør de ikke da ellers i nyhetsåret? Og hva sier dette om praksisen med norsk pressestøtte? Har de tradisjonelle nyhetsmedier blitt mer underholdning og propaganda enn en kilde til informasjon for folket?

Uavhengig av dine egne meninger om saken, så bør alle kunne forstå hvor galt det er å bruke staten til å støtte denne formen for journalisme, hvor medieaktører tror de kan lure folket uten konsekvenser. Alle kan se fordelen i at nyhetsmedier bør tjene til livets opphold på ærlig måte, uten spesielbehandling og tilgang på skattepenger.

Vi i Liberalistene ønsker et fullstendig skille mellom stat og media, slik at folk selv kan få bestemme hvem de ønsker å gi sine penger og oppmerksomhet til. Det kan hende noen aktører må legge ned som en konsekvens, men på lang sikt er det ingenting som kan føre til ærligere og bedre journalistikk enn det.

Takk til Per Waagen for video.

Tekst hentet fra facebook.

">"/>
Video hentet fra youtube. 
___________________________________________________________________________________
 
 
 
Her er det jo ingen tvil om hva media generelt vil - 
- og stort sett går de rett på tryne i forsøket.Det gode for dem er at
folk begynner å bli så "hjernevasket"
at de ikke legger merke til det.
TENK SELV !!!
 
Hilsen synskepeggy.
 
 

25 kommentarer

23.01.2017 kl.19:02

Media e di værste nettrolla

Livet mitt som klarsynt.

23.01.2017 kl.20:00

Anonym:
Det kan se sånn ut,USAs nye president får jammen gjennomgå - og det før han har hatt embete i en uke en gang.
Noen burde skamme seg,det er jo et mobbekorstog vi er vitne til.
Hilsen synskepeggy.

ufo

23.01.2017 kl.19:30

Kunne ikke vært mer enig. Media er i stor grad styrt av staten. Det ser vi i stor grad nå, dem svartmaler situasjonen nå noe veldig. Skulle nesten tro verden skal gå under.

Jeg er ikke veldig bekymret for verken Trump eller att høyere siden skal vinne frem i Europa. Jeg tror det vil gjøre att vi får kontroll over innvandring, att folket vill få mer makt til å bestemme over eget land.

Ønsker deg en fin kveld:)

synskepeggy

23.01.2017 kl.20:09

Ufo :

Hei,hei ufo :)

Nå blei jo media tatt med buksene nede,det var VG,men ingen er stort bedre.

Jeg syns det har gått lenger enn langt i svartmalingen av en nyinnsatt president som ikke har fått vist verken det ene eller det andre,hva han er god for.

Jeg fikk en kommentar tidligere i dag som var så drøy at jeg valgte å slette den,det kom bla.et spørsmål om min politiske tilhørighet.At jeg prøver å forsvare presidenten har ingenting med politisk tilhørighet å gjøre,det har KUN å gjøre med at jeg har sett meg lei på svartmalingen,mobbingen og hetsen av ham.Sånt bør man ikke tåle fra noen og spesielt ikke media som har sånn makt og innflytelse som de har.

Ha en fin kveld,ufo :) Hilsen synskepeggy

(it's a wondeful) rteworld

24.01.2017 kl.10:33

Svært aktuelt tema og et svært interessant tema. Som det også er skrevet laaaaaaaaaaaaaaaange avhandlinger om før. Men det er like aktuelt i dag som det noengang har vært. Særlig etter at Trumps pressetalsmann opplyser at de lover å ikke lyve til media. Jeg må få lov å være litt filosofisk og episteomologisk, for spørsmålet som man må stille seg - og som rent faktisk er blitt stilt av de fleste filosofer opp gjennom Opplysningstiden...ja, kanskje før det også, for Platon og Sokrates svevde rundt i sin egen sfære i sin tid blant villmenn, skjøger og barbarer, er hva sannhet er. Og siden verken Opplysningsfilosofene eller de greske tenkere hadde noe rendyrket svar på det (selv om alle har prøvd seg med en slags forklaring...), så kan jeg - nokså overlegent, men kanskje ikke så feilaktig - fastslå med ganske stor sikkerhet at, nei, det finner ingen klar definisjon av det. Sannheten er det du tror på.

Men vi leser aviser, både laget av papir og av bytes, og vi danner oss meninger som vi forfekter overfor andre. Noe jeg alltid lurer på hvorfor. Snakker Mette-Marit sant når hun synes så synd på de fattige? Snakker Therese Johaug sant? Du? Jeg? Selv lyver jeg mye, kanskje for mye (jeg er åpen for den), men vi har alle en agenda når vi snakker. Og så er det ikke sikkert at sannheten alltid er det beste å si. Den som tilstreber å kun snakke sant i enhver sammenheng, finner få venner. Nei, jeg vet ikke hva jeg tror. Nå drikker jeg kaffe, det er i alle fall sant!

Livet mitt som klarsynt.

24.01.2017 kl.11:09

(it's a wondeful) rteworld:
Alternativ sannhet er det helt nye nå,det skal bli spennende å se hva den alternative sannhet fører med seg - av mer løgn.
Eksemplene på løgn som har ført til katastrofer er endeløse,hvorfor gikk man ikke i strupen på Bush (sr.og jr) da de åpenbart løy om innvadringspolitikk av Irak og Afghanistan ? Er det fordi at de framsto med et blankpolert ytre og politisk korrekte til fingerspissene.Er det hvordan man framstår,om de er aldri så uærlige og uten moral,som avgjør om man snakker sant eller ikke.Det er jo et faktum at jo mer sympatisk og blankpolert man fremstår jo mer kommer man unna med av løgn og grusomme handlinger.
Sannhet er vel det som kan understøttes av fakta.Når det kommer til min og din sannhet så er det verre å vise til fakta,da går det vel mer på å underbygge med sin egen erfaring gjennom livet som (i mine øyne) er den eneste referansen man kan bruke.
Jeg tror ikke at de offentlige personene du viser til snakker sant alltid,de har vel lært seg å oppføre seg og si det som i øyeblikket forventes av dem og som samtidig er politisk korrekt der og da.
Trumph er stor i kjeften,det er det vel ingen tvil om,men det gir ikke media mer rett til å henge ham ut på den måten de gjør,det er jo direkte flaut å være vitne til.Det kan virke som om de har bestemt seg for at alt den mannen sier og gjør skal vinkles negativt.Han har vel bidratt til endel av det selv,men nok er nok,nå kan de gi mannen en sjanse,han har tross alt bare vært president i tre-fire dager.
Jeg er helt overbevist om at man får se mange flere,mer sympatiske,sider av han fremover.

Akkurat nå er sannhet (for meg) at jeg prøver å sove etter nattevakt,men så leste jeg denne kommentaren din og tankekverna begynte å gå,så soving blir det ikke på en stund enda :)
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

24.01.2017 kl.11:14

(it's a wondeful) rteworld:
Innvadering av Irak og Afghanistan skal det være.
Stavekontrollen tok over igjen.....:)
Hilsen synskepeggy.

Erik Ribsskog

24.01.2017 kl.22:31

Hei,

Jeg ser at du sletter mine kommentarer.

Det blir som noe russisk, med sensur og ingen yttringsfrihet.

Er det 'mafian' som kontrollerer, lurer jeg på.

Dette er bånn i bøtta mener jeg.

Noe sånt.

Men men.

Livet mitt som klarsynt.

25.01.2017 kl.08:46

Erik Ribsskog:
Jeg fortsetter å slette kommentarer som er helt usaklige og umulig å svare noe fornuftig på.
Dine kommentarer er i den kategorien.
Skriv heller alt dette tullet i din egen blogg,der er det bare du som kan slette.
Hilsen synskepeggy.

25.01.2017 kl.00:51

Så det må jeg nesten klage på, syntes jeg, vel.

Håper det er i orden!

Livet mitt som klarsynt.

25.01.2017 kl.08:51

Anonym:
Klage på at jeg sletter kommentarer fra min egen blogg - seriøst !!!!
Jeg fortsetter å slette.
Russisk mafia ?! Seriøst ?!!!! Angrep på ytringsfrihet ?! Seriøst ?!!!
Vær saklig og forståelig,så skal jeg la kommentarene stå og jeg skal til og med svare på dem :)
Hilsen synskepeggy.

baron Erik Ribsskog

25.01.2017 kl.09:59

Dette blir noe russisk, mener jeg.

Og jeg vil klage til Spesialenheten,Sivilombudsmannen og LO.

Er dette trakassering fra mafian, lurer jeg?

Livet mitt som klarsynt.

25.01.2017 kl.10:03

baron Erik Ribsskog:
Hahaha - ja gjør det du !!!
Hilsen synskepeggy.

Erik Gjedde von Stunch

25.01.2017 kl.12:05

Hvor kan jeg lære å bli synsk?

Det lurer jeg litt på nå.

Skjerpings!

Livet mitt som klarsynt.

25.01.2017 kl.17:16

Erik Gjedde von
Det er ikke mulig å lære å bli "synsk" det er noe man er som en del av personligheten.
Diverse kurs kan lære deg å bli litt mer "sensitiv" og bruke intuisjonen din bedre,men det er ikke det samme som "synsk"
Når vi er inne på det må jeg si at jeg aldri selv har kalt meg "synsk",det er det alle andre som gjør inkludert deg,jeg sier jeg er klarsynt og det er ikke helt det samme som "synsk" For å være ærlig så tror jeg ikke at noen er "synske" som den forståelse de aller fleste assosierer med det ordet.
Hilsen synskepeggy.

Henniie

25.01.2017 kl.12:43

^ Bare fordi du Erik ikke tror at det er mer mellom himmel og jord enn det blåtte øye kan se, betyr ikke at du kan bestemme over Synskepeggy at hun skal slutte med dette. Det er på lik linje med religion og ateister. Vi tror på forskjellige ting. Noen gud og Jesus, andre engler, noen tror på ingenting. Let frem den gode gamle respekten for at ting ikke er lik deg. Og plager det deg, så ikke les denne bloggen da!

Ano

25.01.2017 kl.12:54

Den såkalte Ribsskog, som utgir seg for å være han, er en helt annen en. Denne personen er innom flere blogger for å legge igjen merkelige kommentarer. Jeg har sett dette i flere kommentarfelt rundt omkring på blogger.

Slik som denne personen holder på, er identitetstyveri, trolling og trakassering. Det er lurt å slette alle kommentarene hans.

Livet mitt som klarsynt.

26.01.2017 kl.11:25

Ano:
Jeg oppfatter ikke kommentarene hans som spesielt trakasserende,heller svært irriterende,men det er vel meningen...
Skal noen stjele identitet så må forutsetningen være at man avslører sin identitet først,ellers kommer han ingen vei med det fortsøke.
Har vært borti verre nettroll enn han der.
Kommentarer fra de utallige ip-nr.han bruker vil heretter bli slettet i tur og orden,noe som har blitt reagert på fra bloggeren selv),som kaller avgjørelsen om sletting : "knebling av ytringsfriheten",minner om russisk mafia" og "helt bak mål".
Til slutt må jeg bare beklage at jeg trakk gale og forhastede slutninger i min kommentar til Toril :) - jeg kan slette den om du ønsker det :)
Hilsen synskepeggy.

Q

25.01.2017 kl.14:39

"Vi tror på forskjellige ting. Noen gud og Jesus, andre engler, noen tror på ingenting."

Mangel på tro er ingen tro.

Trude Luth

25.01.2017 kl.19:25

"Når vi er inne på det må jeg si at jeg aldri selv har kalt meg "synsk",det er det alle andre som gjør inkludert deg,jeg sier jeg er klarsynt og det er ikke helt det samme som "synsk" For å være ærlig så tror jeg ikke at noen er "synske" som den forståelse de aller fleste assosierer med det ordet.

Hilsen synskepeggy."

Hvorfor kaller du seg "synskepeggy" da?

Det var 'merksnodig'.

Livet mitt som klarsynt.

25.01.2017 kl.20:07

Trude Luth:
Trude Luth - Jeg tar det som en selvfølge at det nicnavnet er en kvinne.
Skjønner ??
Hilsen synskepeggy.

26.01.2017 kl.23:59

Hei Synskepeggy. :)

Jeg er enig i litt av det du sier.

Media påvirker oss i veldig stor grad, og de som tror fullt og fast på hva de får ut av dette, så kan de ikke få del i hva som virkelig er Trump sine meninger.

Men samtidig, så må jeg få si at så langt, så har Trump ikke vist seg som noen god leder i det hele tatt, basert på sine uttlalelser, samt bestemmelser. Er du enig i muren han skal sette opp, f.eks. ? Det er jeg sterkt imot. Jeg ser på Trump som en rasistisk og sjåvinistisk mann, som trykker kvinner ned, rett og slett. Og PS.: Jeg regner meg ikke som feminist. :)

Livet mitt som klarsynt.

27.01.2017 kl.09:19

Anonym:
Det er jo media som styrer over inntrykket folk skal ha av ham.Det må jo være tydelig nå for alle.
Jeg er villig til å gi han en sjanse og jeg tror det vil gå helt fint,de som ikke tror det vil gå helt fint har vel god grunn for sine tvil.
Som jeg sa,om man går hver eneste president opp gjennom tidene så grundig etter i sømmene som man nå gjør med Trumph så er jeg helt sikker på at man finner mer eller mindre alvorlige skjeletter i skapet hos dem også.
Min mening har aldri forandret seg,d absolutt verste presidenter noensinne er og blir Bushene,både sr.og jr.Det skal godt gjøres å toppe de to og jeg har ingen tro på at det blir Trumph som topper dem.
Jeg leste en bok av George Orwell for mange år siden,den handlet om å lære befolkningen opp til å hate - det som skjer nå,med Trumph,er uhyggelig likt.
Hilsen synskepeggy.

29.01.2017 kl.13:22

BLir du iKke lei av å shouTe dette InnleggeT snart?

Livet mitt som klarsynt.

29.01.2017 kl.13:46

Anonym:
Nei,jeg blir aldri lei av å formidle sånne viktige budskap :)
Denne artikkelen føyer seg fint inn i rekken av eksempler på hva media forsøker på :)
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

57, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits