Stor i kjeften er han !

 

Men har helt sikkert et

hjerte av gull -

 


(Bilde fra google.no)
 

- ikke ulikt flere

jeg vet om :)

 

Hilsen synskepeggy.

8 kommentarer

27.01.2017 kl.15:52

GODGUTT-:)

Livet mitt som klarsynt.

28.01.2017 kl.00:14

Anonym:
Han er nok en skikkelig godgutt han,men han gjør alt han kan for å skjule det - bak tøff i tryne og banning.
Det er jo sånn oppførsel 20-åringer kamuflerer "svake" sider,ikke 46.åringer.
Hilsen synskepeggy.

Gina

27.01.2017 kl.18:08

Han er stor i munnen han der ja :-) men virker snill. Ha en fin helg.

Livet mitt som klarsynt.

28.01.2017 kl.00:11

Gina:
Ja han virker snill samt flere gode kvaliteter,så jeg skjønner ikke hvorfor han banner og steiker så mye,i mine øyne så drar det ufine språket kraftig ned et ellers godt inntrykk og det er jo dumt.
Hilsen synskepeggy.

Toril

27.01.2017 kl.19:30

Mente du hesten eller Lothepus nå? :) Ha, ha, ha :) Han har faktisk myknet litt opp å Farmen kjendis. Jeg husker førsteinntrykket jeg hadde av ham var at dette var en kvalmsekk, men nå liker jeg ham bedre og bedre. Til og med han Petter liker jeg bedre nå. Han har imponert meg, og er alltid blid og positiv :)

Ønsker deg en kjempefin fredagskveld, og ei kjempefin og god helg :)

Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

28.01.2017 kl.00:05

Toril:
Hei,hei Toril :)
Nå blei jeg usikker - hesten eller mannen ? Hmm.
Tror ikke hesten er så stor i munnen som mannen...
Jeg blei anbefalt å se på fjorden cowboys av en kollega og siden den serien ofte går i reprise på natten når jeg er på jobb så kunne jeg like godt se på den som noe annet når tiden blir lang på lange nattevakter.Jeg likte rett og slett ikke verken han der rølpete Lothe eller kompisen hans og slo fort over på annen kanal.Dagen etter spurte kollegaen min meg,i vaktskifte,om jeg hadde sett det og da sa jeg som sant var at jeg hadde likt det mye bedre om de ikke hadde brukt så ufint språk,jeg blei helt sliten av å høre på all den banningen og syns at det blei litt for mye.
Men,jeg har sett noen par episoder av kjendis-farmen og jeg er helt enig med deg i at han gjør en bedre figur der.Og Petter er jo bare helt herlig,vi trenger mange flere som han i denne verden.
Ha en fin kveld,Toril og god helg til deg og dine :)
Klem fra synskepeggy.

Wenche - Glade Fotografer

28.01.2017 kl.11:51

Jeg klarer ikke den mannen. Han virker litt for krampaktig

Livet mitt som klarsynt.

28.01.2017 kl.21:58

Wenche:

Jeg er helt enig i at han blir litt vel mye i den der serien sin.Det er slitsomt å høre på all den banningen hele tiden.
Men jeg syns han har dempet seg litt på kjendis-farmen,det lille jeg har sett av det.
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

57, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits