Ramaskrik og dommedagsprofetier !

 

Han stenger grensene - og 

han gjør det grundig.

Han gjør jo bare det alle lands befolkning vil,

men som alle lands myndigheter ikke tør.

Men,selvsagt,når han gjør det så må det

vinkles negativt og svartmales.

 

Kanskje det er det smarteste han har gjort hittil som president,

og kanskje,bare kanskje,gir det så gode resultater at

alle land vil følge etter.

Til og med lille Norge tok motet til seg

og stengte grensen,bare delvis,men allikevel,for en kort periode.

Trumph vet en ting,snillisme lønner seg ikke,bare straffer seg.

og han er tøff nok til å handle deretter.

 

Hilsen synskepeggy.

2 kommentarer

ufo

29.01.2017 kl.00:21

Er enig med deg, skjønner at folk synes det er drastisk å stenge grensene helt, men det er nødvendig slik situasjonen holder på å bli. Hadde tidligere politikere hørt mer på folket og tenkt mer langsiktig hadde dem unngåt denne situasjonen. Dessverre så hørte ikke politikerene på de som var i mot masse innvandring. De stemplet dem som rasister og usympatiske.

Hadde dem derimot hørt på dem fra starten og holdt en mer restriktiv innvandringspolitikk hadde dem unngått dette. Trur det er bra vi fikk trump på dette tidspunktet, Hadde Clinton vunnet hadde dem fortsatt på samme måte i 4 nye år. Da hadde pendelen slått mye hardere tilbake, og jeg er redd det ikke hadde sett pent ut.

Jeg trur verden vil endre seg drastisk de neste årene. Vi opplever nå fruktene av det vi har sådd i mange år. Vi står ovenfor store utfordringer i de kommende årene. Men folk er i ferd med å våkne og ta ansvar. Vi ser det i USA, i Frankrike, Italia og tyskland. Jeg har tru på att vi kommer til å komme oss ut av krisen som mer ansvarsfulle og mer beviste mennesker. Det vil ta tid, men endringene til det bedre vil komme gradvis.

Takk for ett tankevekkende innlegg

Ønsker deg en fik helg:)

Livet mitt som klarsynt.

29.01.2017 kl.01:22

ufo:
Hei igjen ufo :)
Jeg tror Trumph legger en føring nå,jeg tror at han vil vise at det kreves handling og ikke som før,bare snakk om handling.
Jeg tror han trives med all den motstanden han har fått og at det gir han en ekstra motivasjon til å vise at "alle" tok feil.
Som jeg har sagt før,de tidligere presidenter med sitt blankpolert ytre og sin,til fingerspissene politiske korrekthet har kommet unna med langt mer elendighet,løgn og bedrag enn det jeg tror Trumph verken er interessert i å komme unna med og heller ikke kan komme unna med på grunn av media-haukene som følger hans minste bevegelse.
Det er ikke måte på dommedagsprofetier,redsel og engstelse.Dommedagsklokken er stilt på høyeste nivå noensinne,to minutter på tolv.
Jeg tror DT er krisemaksimering på høyt nivå og så er det noen som er litt i overkant glad i å skape drama,selv der drama ikke finnes i utgangspunktet.
Bare tiden vil vise hvordan dette vil gå,men jeg har ingen tro på at verden vil bli verre enn den er.Som du sier,folk er nødt til å steppe opp å ta ansvar og det gledelige er at man ser at flere og flere gjør det,både myndigheter og folk flest.
Og så skal det bli spennende å se nøyaktig hvor mye tålmodighet de har med den nye presidenten,alle diktatorer,ledere og presidenter rundt om i verden.Alle vet jo at trusler ikke fører noen steder med Trumph for han har jo allerede vist at han ikke lar seg skremme.
Ha en fin helg du også ufo :)
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

57, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits