Lykke til med DEN drittjobben !

 

Det blir litt av en drittjobb dette her !

Regner med at de som har funnet på dette geniale trekket

vil kreve inn bøtene via 

statens innkrevningssentral,så 

er de sikker på at dårlige betalere

kanskje må forlate hus og hjem for å 

betale skyld og gjeld.

Hjelpe meg - det er ikke grenser for kreative forslag !

 

 

Vil DNA-teste hundedritt og bøtelegge eierne

Hentet fra sol.no
 

 

Hilsen synskepeggy.
 

11 kommentarer

Victoria Larsen

01.02.2017 kl.12:39

Jeg håper du får en fin dag :-)

stavangerinmyheart

01.02.2017 kl.15:00

Så enig. At de ikke kan ta det opp!!!!

Livet mitt som klarsynt.

01.02.2017 kl.18:12

stavangerinmyheart:
Det skulle ikke være et problem for noen å ta opp etter hunden,men for min del tar jeg ikke opp etter dem langt utenfor allfarvei i skog og mark.
Jeg har sett svarte hundeposer kastet i naturen overalt,jeg mener det er bedre å la det ligge som det er enn å ta det opp i en pose som man deretter kaster fra seg,det er mye verre.
Hilsen synskepeggy.

Laila Marina

01.02.2017 kl.15:58

Drittjobb bokstavelig talt...

Livet mitt som klarsynt.

01.02.2017 kl.18:07

Laila Marina:
Ja !
Hilsen synskepeggy.

Wenche - Glade Fotografer

01.02.2017 kl.17:52

Henger ikke helt med her. Hva har skjedd?

Livet mitt som klarsynt.

01.02.2017 kl.18:07

Wenche:
Noen er så,lei av at hunder gjør fra seg på offentlige steder og eierne ikke rydder opp etter dem,at de foreslår DNA testing av hundelorter og hunder for å finne ut hvem som har gjort det,for så å bøtlegge eieren av synderen.
DNA testing er en svært kostbar luksus og jeg trodde den metoden var forbeholdt langt viktigere identifisering som fks.drap og farskap.
Hundelort er organisk avfall som brytes ned ganske raskt.Hva med menneskeskapt svineri og søppel som fks.sigarettsneiper,tyggegummi,knuste flasker,engangsgriller osv. - sånt svineri er det ansatt folk i kommunene for å rydde opp i.
Hilsen synskepeggy.

stavangerinmyheart

01.02.2017 kl.18:16

ah - misforsto den jeg... er enig faktisk med deg. Men å dna teste trodde jeg var ironi fra deg.. hihi. sorry.

Livet mitt som klarsynt.

01.02.2017 kl.18:27

stavangerinmyheart:
Nei,det er ramme alvor,et forslag fra en eller annen viktigper,antakelig en lokalpolitiker som på død og liv ønsker å reformere noe og i mangel på noe annet så blei det hundelort-reformen.
Hilsen synskepeggy.

Toril

02.02.2017 kl.11:31

Det var det mest tåpeligste forslaget å komme med å DNA-teste hundenes avføringer. Ja da, og for en jobb det ville blitt.

Jeg skjønner at folk blir irriterte når de tråkker opp i hundebæsj, men vi skulle tror at de som har hunder hadde fått det inn i hodet at de skal plukke opp etter seg. Noen kommer aldri til å gjøre det, for de gidder ikke. De kommer aldri til å lære heller.

Så har du de som irriterer seg over at noen legger en pose med avføring i andres søppelkopper. Jeg synes det er mye bedre enn å la det ligge på bakken. Men det går an å knytte posen rundt halsbåndet på hunden for å kaste det når du kommer hjem. Om jeg finner en pose med hundebæsj i søppelkoppen vår irriterer jeg meg ikke over det nei.

Jeg skulle likt å få vite hva denne politikeren har røyka når han/hun kommer med forslaget om å DNA-teste hundeavføring. Han betaler sikkert han da :)

Ønsker deg en kjempefin torsdag :)

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

02.02.2017 kl.18:10

Toril:
Hei,hei Toril :)
Dette forslaget om DNA testing av hundelort er det absolutt mest idiotiske forslaget i år.Jeg forstår ikke hva de tenker med de som foreslår noe sånt,har de kanskje mistet kontakt med den virkelige verden.
Hva med å bruke ressurser på noe langt mer fornuftig og på høy tid nødvendig,opprustning av hundepoliti,det hadde det stått respekt av i mine øyne.
Jeg kan være enig i at hundelort kan være irriterende,men det har litt å si hvor den er.Jeg tar fks.ikke opp etter mine hunder når vi er på steder der folk sjelden går,utenfor stier i skog og mark.Sjansen for at noen tråkker i den der er helt minimal.Er vi på gangstier og ellers steder der folk ferdes,er jeg flinkere til å plukke opp.Trenger heller ikke å leite lenge etter søppelkasser,de er bla.iplassert i alle busskur.
Det forskrekker meg at noen bruker tid og energi på å irritere seg over sånt for så å komme med "tidenes forslag til løsning"
Ha en flott torsdagskveld du også :) Klem fra synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

57, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits