Fenomenet gjentar seg,høytidene er høysesong !

 

Det har ikke før blitt rød dag i kalenderen 

før fenomenet viser seg igjen.

Forsøk på bråk og krangel

konspirasjonsteorier og kverulering.

Prøver man å være litt hyggelig med sånne bloggere

og ønske dem velkommen tilbake på blogg.no,

går det ikke lang tid før man blir beskyldt for alt fra

ryggsleiking til å være (minst) to personer -

og det har denne bloggeren fått "beviser" for,

Jeg vil gjerne se "bevisene" for at Toril K og synskepeggy

er samme person,det kan bli svært interessant.

Det samme gjentar seg,hyggelige kommentarer,samt innlegg

blir slettet fra bloggen til denne bloggeren - for så,i neste øyeblikk

postes et nytt innlegg med løgn og konspirasjoner og påstander tatt

rett ut fra løse luften og som det ikke finnes snev av sannhet i.

Man prøver seg.Det er ikke lenge siden at en annen blogger 

ikke fikk med seg verken jule eller påskefeiring,jule og påskehøytiden kom og gikk

mens bloggeren var opptatt med å krangle og kverulere i bloggene til folk,

til og med mens bloggeren var i juleselskap fortsatte bloggeren å kverulere og krangle - 

- direkte inne fra julemiddagen.

Så,det er vel ingenting som kan stoppe bloggerne som har som sitt

fremste mål å bråke med andre bloggere.

Til bloggeren som prøver seg denne gangen,har jeg bare en ting å si :

Jeg tar det som et kompliment at du tror at jeg er Toril K - og

det er sørgelig og trist at jeg blir beskyldt for ryggsleiking når jeg

er hyggelig og skriver hyggelige kommentarer til deg,det er trist at du 

velger å slette dem for så å komme med beskyldninger mot meg

(og Toril K) som ikke har snev av sannhet i seg.

 

God påske IJR - det mener jeg :)

Hilsen synskepeggy.

 

30 kommentarer

Toril

13.04.2017 kl.10:09

Hei, og riktig god påske til deg min venn!

Hva skal man si da? Hakk i plata, hakk i plata?

Det er noe merkelig fenomen med disse røddagene for de som ikke har et liv utenom PC'n. De forsøker for alt det er verd å få til en krangling. Først ved å sende flere anonyme usaklige kommentarer som "Bente" og andre anonyme nick. Hjelper ikke det tyr man til gamle kjedelige gjentakelser og konspirasjonsteorier som ikke gir mening om at bloggere er en og samme person.

Jeg tar det som en ære at vi to er en og samme person :) Det tar jeg som et kjempestort komplement :)

Sannheten er at denne bloggeren IJR er sjalu for at vi to er kjempegode venner, og at vi to har planer om å møte hverandre når jeg skal på katteutstilling i Bergen i 2017 :) Lurer på hva vedkommende sier hvis vi tar et bilde av oss to sammen når vi to treffes, og deler bildet på bloggene våre? Da har IJR funnet på en ny konspirasjonsteori at vi har stjålet bildene eller at bildene er falske.

Kjenner vi lusa på gangen? Ja, det gjør vi :) He, he, he :) Bryr vi oss? Nei :)

Synd å si det, men jeg bryr meg katta i hva IJR måtte lire ut av seg av kveruleringer, fantasier, konspirasjonsteorier og antakelser som er så på vidda som det går an å bli, og hun har "evner".

Ingen med evner vil oppføre seg slik IJR gjør. En med evner er ydmyk, tolerant når det gjelder likheter og ulikheter og viser klokskap ovenfor andre mennesker. De jeg kjenner som har evner har en helt annen atferd enn denne storprovokatøren som tydeligvis har en kjedelig påske, og finner nettet som trøst i få oppmerksomhet gjennom å få til en krangel gjennom sin faste kjente atferd.

Vi kjenner mønsteret videre. Halen mellom beina tilbake på sin egen blogg for å ta på seg "offerrollen" som et "uskyldig" mobbeoffer. Har vi sett dette før? Ja, det har vi. Ikke bare en gang, ikke bare to ganger, men opptil flere ganger!

Du glemte at du ryggsleiket henne når du ønsket henne god påske :) Hi, hi, hi :)

Ønsker deg, familien og dyrene dine en kjempefin og god påske videre :)

Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

13.04.2017 kl.10:50

Toril:
Hei,hei Toril :)
Jeg er helt enig i alt du skriver :)

Nei,denne bloggeren har ikke evner,bare de utallige uriktige påstandene vedkommende klarer å lire av seg er "bevis" nok for meg på at evnene vedkommende påberoper seg er totalt fraværende.
Det er langt i fra det å treffe på magefølelsen en gang i blandt,samt klare å knipse noen merkelig motiver på bilder til å faktisk ha evner.Det kreves ganske mye mer som det ser ut for at denne bloggeren mangler helt.

Jeg tror det faller bloggeren svært tungt for brystet og hun klarer ikke å akseptere at vi to er venner og har vært det lenge.Hun har prøvd alle mulige knep i forsøk på å splitte og herke og sette oss opp mot hverandre uten å lykkes og nå som det er blitt kjent at vi skal treffes også så tipper det vel helt over.
Jeg ønsket henne god påske og etter det begynte beskyldningene å hagle.
Hun forsøker igjen å provosere,hun navngir oss to i ufine sammenhenger og det er helt sikkert ikke tilfeldig at hun (av alle bloggere hun kunne ha valgt) valgte å dra inn og navngi den verste kverulant og kranglebøtte noen av oss har sett på blogg.no.
Vi som har evner avslører de som tror de har evner gang på gang......

Dyrene mine koser seg i den lille solgløtten vi har i dag og vi skal kose oss hele familien når vi kan mellom vaktene denne påsken (også).

God Påske til deg og dine :) Klem fra synskepeggy.

Else Marit

13.04.2017 kl.11:53

God påske;)) Jeg er hjemme i Trondheim på besøk til familien min. Og vi koser oss alle sammen. Eldstedatteren min går folkehøgskole i Nord-Trøndelag. Og eldstesønnen studerer på NTNU i Trondheim. Det er råherlig og treffe de to eldste i påsken;))

Huff og akk o ve;(( Vår gode venninne T har sendt meg printscreen av kommentarer hun har motttatt fra anonym på sin hverdagsblogg. Printscreenkopiene har hun sendt meg på chatten på facebook. Merk hun har mottatt på sin egen blogg. De anonyme kommentarene vet jeg at T ikke har godkjent. Og før ijr begynner belære andre om åndsverkloven var det printscreen av anonyme kommentarer som T selv hadde fått på sin blogg. De har hun lov til å gjøre akkurat hva hun vil med for de kom inn på bloggen til T. Vi trenger ikke være hjernekirurger for å forstå hvem som står bak de skrevne kommentarene der. For skrivestilen er lik noen vi kjenner til.

Galt blir det når du forsøker å være hyggelig. For da blir du beskyldt for å slikke ryggen. Og galt blir det for ijr at de bloggerne hun har kommet på kant med kommenterer koselig til hverandre. For da ryggslikker de hverandre.

Det er ikke første gangen hun har kommet med fantasibeskyldningene sine rettet mot deg og T. Og det har hun gjort mot meg også mange ganger. T har lagt ut noen bilder av meg på hverdagsbloggen sin. Men de har hun neppe sett;))

Jeg blokkerte ijr på facebook i 2010/2011. Og for ett par år siden prøvde hun seg i kommentarfeltet på bloggen din å si at hun hadde funnet ut hvem jeg var gjennom google og opplysningen 1881. Hun skrev at google og 1881 var til god hjelp for å finne ut hvem folk var. Det var godt gjort tenkte jeg;)) For jeg har pikenavnet mitt som etternavn. Og på opplysningen 1881 står mobilnumrene til ungene våre og meg registrert på mannen min;)) Da må hun vite hva mannen min heter for å finne ut hvem jeg er noe hun ikke gjør;)) Og navnet hans har jeg aldri til dags dato skrevet på bloggen min. Hun ble tatt med buksene nede med den fantasibeskyldningen hun skrev;))

Jeg tok en titt på blogginnlegget hun hadde skrevet. Og jeg må si at det er alvorlig beskyldninger hun kommer med om at dere sprer virus på hennes når hennes virusprogram sier ifra. Ser hun ikke selv hvor usammenhengende denne påstanden er? Tror hun på det selv? Det finnes hjelp for sånne som henne. Unnskyld at jeg skrev det. Men ijr skal være den siste til å bedyre sin uskyld at hun aldri setter merkelapp på folk hun ikke kjenner. Hva faen er det hun gjør selv? Og hun er raskt ute med å sette merkelapp på bloggere hun ikke kjenner som for eksempel å være alokoholikere, ikke har det bra med seg selv, de må ha problemer med seg selv og de skulle hatt hjelp. Ijr bør begynne å feie for egen dør. Men kosten hennes er ikke å finne noe sted;))

Fortsettelse følger i neste kommentar. For kommentaren ble for lang;))

Else Marit

Else Marit

13.04.2017 kl.11:53

Hvem som har vært ute etter hvem kan diskuteres. Jeg var vitne til da konflikten mellom T og Ijr begynte. Og det begynte med så uskyldig som en diskusjon T hadde på daværende bloggen hun hadde. Ijr begynte å provosere. Og hun fikk snart motstand for provokasjonen sin. Den samme dagen skrev jeg min mening. Og Ijr truet meg med at jeg måtte holde kjeft. For ellers skulle hun hevne seg. Jeg svarte at hun hadde ingen rett til å be meg holde kjeft. Hun hevnet seg med å skrive et blogginnlegg hvor hun navnga T og meg med navn hvor hun skrev at vi var psykopater. Mange andre bloggere, T og jeg klaget innlegget til blogg.no. Og bloggsjefen den gangen slettet bloggen hennes. Hun trenger ikke å nekte på det. For jeg har mailen på innboksen min fra bloggsjefen. Jeg tar ikke fem flate øre for å publisere denne mailen jeg fikk fra bloggsjefen i 2009.

Kan ikke ijr for svarte overse T. Er det det så vanskelig? Det er hardt for ijr å se at T har mange gode bloggvenner som setter pris på bloggen til T. Og det er hardt for henne at 4 av oss som er bloggvennene hennes har kjent T gjennom mange år fra barneårene, ungdomsårene, videregående skole og rasekattmiljøet. Det faller ijr tungt for brystet.

Hun tåler ikke at du og T er gode bloggvenner og at dere to har kontakt med hverandre utenom blogg. Samme hva hun prøver på får hun aldri splittet bloggvennskapet deres. Og hun får aldri noen av oss som er T sine venner til å endre synspunkt på T. Jeg har kjent T siden vi var 4-5 år gamle. For vi vokste opp i samme nabolag. Det sier seg selv hvem jeg stoler på. Jeg kommer aldri til å svikte T.

Og jeg er ikke redd for å si fra når ijr ondskapsfullt lyver om T og deg. Ijr har tråkket i baret mange ganger. Det verste var når ijr sendte en mail til kommunen til en bloggvenninne av seg som hun hadde en krangel med.

Denne bloggvenninnen til ijr fikk kopi av mailen som ijr hadde sendt til kommunen. Og bloggvenninnen til ijr sendte den på mail til T og meg.

I mailen ba ijr om at kommunen umyndiggjorde bloggvenninnen. for ifølge ijr var bloggvenninnen psykisk ustabil og kunne ikke ta vare på seg selv. Og i den dag i dag blir jeg forbanna når jeg tenker på det ijr gjorde mot bloggvenninnen sin.

Sånt i seg selv sier mye om hva slags person man har med å gjøre på nettet;((

Både du og T har støtten min;))

Ha en fin påske;))

Bloggklem fra Else Marit

Livet mitt som klarsynt.

13.04.2017 kl.15:01

Else Marit:
Hei,hei :)

Ja,vi har alle i tur og orden fått grunnløse beskyldninger og løgn fra den kanten.Jeg kom i kontakt med henne allerede i 2010,da jeg begynte å blogge.Hun og bloggvenninen fra nord et sted herjet vilt i bloggen min en stund.Venninnen hennes har flere ganger vært inne på bloggen min og bedt om unnskyldning for sin oppførsel,men jeg har enda til gode å få noen unnskyldning fra den teste av dem.
Bloggen min er full av ufine,kverulerende og usanne beskyldninger mot meg og Toril K.
Det er trist at hun er så virkelighetsfjern at hun tror man ryggsleiker når man ønsker god påske,da har man det antakelig ikke så godt med seg selv.
Jeg håper hun kan feire påske nå,i ro og fred og ikke gir etter for behovet hun har for å forsøke å provosere mer.
Evner har hun iallefall ikke,hun bommer på hver eneste påstand hun kommer med,en med evner hadde ikke bommet så til de grader som hun gjør.En med evner ville aldri kommet med så frekke og usanne påstander i utgangspunktet.
Hun har gått langt over streken mange ganger og verst har det alltid gått ut over min gode venn Toril K og alltid helt umotivert.
Ha en flott skjærtorsdag du også og fortsatt God Påske :)
Hilsen synskepeggy.

Toril

13.04.2017 kl.16:07

Bingo! Fulltreff også denne gangen :) He, he, he :)

"Huff, stakkars meg som blir mobbet og kaldt stygge ting av andre". Skyte seg selv i foten er det noe som heter. Igjen. Ja, gudene vet hvor mange ganger. Jeg har gitt opp å telle :)

Du forstår hva jeg mener med kommentaren min :)

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

13.04.2017 kl.17:13

Toril:
Ja,mobbekortet er dratt - som vanlig.
Jeg regner med at innlegget som henger ut oss,med navn,nå er slettet,man kan jo ikke dra mobbekortet før man har slettet sine egne spor.
Klem fra synskepeggy.

karimaritas

13.04.2017 kl.18:57

Kan dere ikke bare slutte med denne kranglingen som har pågått i mange år? Er det ikke hyggeligere om vi alle kan være greie mot hverandre, og akseptere hverandre som vi er? Det er mulig og legge gammelt gruff bak seg! God Påske :)

Livet mitt som klarsynt.

13.04.2017 kl.19:07

karimaritas:
Bloggeren har laget seg en ny blogg - igjen og det virker som om hensikten er å rakke ned på andre bloggere.
I går skreiv jeg en kommentar til bloggeren og ønsket henne velkommen tilbake på blogg.no samt ønsket henne en god påske,det resulterte i at jeg blei beskyldt for ryggsleiking og andre beskyldninger.I dag var alt slettet,men da var det postet et nytt innlegg som omtaler navngitte bloggere i ufine påstander og ordelag.
Jeg tror heller ikke at det er tilfeldig at bloggeren nevnte deg spesielt og andre bloggere generelt.
Bloggeren har nå gått i dekning bak et sutre-stakkars meg-mobbeoffer-innlegg,som vanlig.
God Påske.Hilsen synskepeggy.

Toril

13.04.2017 kl.20:05

Kari Marita: Det hadde vært det aller beste, og du har rett :)

Selv når ingen gir henne oppmerksomhet heller hun bensin på bålet med å få til en krangel.

Når får høre via flere av mine bloggvenner at IJR i et blogginnlegg direkte lyver om at jeg har kalt henne psykopat, narsicist og schitzofren blir jeg kjempesint! Det er blank løgn fra hennes side! Hvis det er noe jeg ikke tåler, er det løgn!

Hvis folk tar seg tid til å lese hele kommentarfeltet til Synskepggy, ser de selv med egne øyne hvem som har kalt hvem for psykopat, narsicist og schitzofren. Det er IJR i sin høye personlighet. ¨

Ikke bare i kommentarfeltet til Synskpeggy har hun gjort det, men IJR har til og med skrevet opptil flere innlegg på sine utallige blogger hvor hun har skrevet at både Synskepggy, noen andre bloggere og jeg er psykopater og at vi burde hatt hjelp av fagfolk!

Hun har mange ganger kommet med stygge beskyldninger ovenfor Synskepggy om at hun er alkoholiker. Slikt skriver man ikke om bloggere man ikke kjenner! Det er smakløs oppførsel! Det verste er at hun til slutt trekker seg tilbake, og skriver et innlegg hvor hun fremstår som et stakkars uskyldig mobbeoffer, og hvor hun lyver om hva som har skjedd!

I det siste har det kommet opptil flere kommentarer på hverdagsbloggen min. Kommentarene har vært signert med følgende nick: "Anonym", "En som har fulgt med i mange år" og "Bente". Jeg har ikke godkjent noen av disse kommentarene. Kommentarene har inneholdt beskyldninger om at jeg stjeler mine egne bilder som jeg deler på min egen blogg, at jeg er en dyremishandler med trusler om at vedkommende skal kontakte mattilsynet for å få kattene mine fjernet, det er kritikk for at jeg er uføretrygdet, det er kritikk på mitt utseende, og jeg får råd at jeg burde ta lærdom av IJR og deg når det gjelder trening.

Jeg har en sterk mistanke hvem denne anonyme er, og det må irritere vettet av denne avsenderen av kommentarene at kommentarene aldri blir godkjent. Velger og ikke navngi noen, men jeg er 100% sikker i min sak hvem denne anonyme avsenderen er! Det er i hvert fall ikke deg Kari Marita.

Både Synskepeggy og jeg er jo vant til at IJR beskylder oss for å være samme person, og det tar i hvert fall jeg som et kompliment. Det får så være, og akkurat den beskyldningen er kjempemorsom, særlig når Synskepeggy og jeg vet at IJR er så totalt på jordet som det går an å få bli.

Når IJR beskylder Synskepggy for å være en ryggsleiker, være en kverulant og alkoholiker når hun prøver å være hyggelig mot IJR på bloggen hennes, er ikke IJR villig til å være voksen nok til å være høflig tilbake.

Jeg har jo kommentert på et par innlegg på bloggen din. Det ene innelgget var når du fikk stygge anonyme kommentarer på et innlegg hvor du viste frem noe du hadde kjøpt deg, Jeg ble kjempesint at noen synker så dypt at de skriver anonyme stygge kommentarer, og jeg sa i fra hva jeg syntes i kommentaren under det innelgget på bloggen din. Det andre innlegget var der hvor jeg spurte om det var en saltlampe du hadde. Selv om vi to har forskjellig synspunkt på èn sak, var du høflig tilbake til meg i svaret ditt. Det er slik det skal være. Hvis du legger ut en kjempefint bilde av Lulu, og jeg kommenterer på blidet at hun er kjempesøt, er det fordi jeg mener det, og ikke for at jeg skal ryggsleike noen.

Jeg skulle ønske som deg at vi kunne få blogge i fred uten at bensin blir fylt på bålet slik at det blir ufred og krangling som blusser opp når man minst venter det. Det er ikke koselig i det hele tatt!

Alt handler som du sier om å respektere hverandre, respekterer at man er ulike og respektere hverandres meninger.

God påske til deg Kari Marita :)

Livet mitt som klarsynt.

15.04.2017 kl.10:44

Toril:
Jeg er helt enig i det du skriver,men samtidig er jeg svært skeptisk også ut i fra tidligere erfaringer.
I motsetning til deg kommer jeg aldri mer til å kommentere i bloggen hennes nettopp fordi at det har ført til bråk,kverulering og stalking tidligere,sånt vil jeg prøve å unngå i fremtiden og så lenge jeg ikke vet hva som utløser en så ekstrem adferd hos bloggeren så velger jeg å ikke kommentere noe som helst der.
Det er sørgeligt at man føler at man må være forsiktig med hvem man omgås - til og med på blogg.
Ha en flott påskeaften,Toril :) Klem fra synskepeggy.

Else Marit

14.04.2017 kl.10:49

God langfredag til deg;)) Jeg synes ærlig talt synd på venninnen min T som nå får gjennomgå. Ijr har endret innlegget som hun skrev der hun beskyldte deg og T for å være samme person. Og nå langer hun ut mot T. Hun beskylder henne for å ha satt merkelapp på henne som psykopat, schizofren, paranoid og mer til. Det vet jeg at T aldri har gjort. Hvem er det som har satt merkelapp på andre? Det er ijr. For det er hun som har satt merkelapp på andre når hun har sagt at mange av oss ikke har det bra med oss selv, trenger psykiatrisk behandling, sitter inne foran dataen hele dagen, holder på med faenskap og gudene vet hva hun har skrevet opp gjennom årene.

Ijr viet T og meg et innlegg hvor hun navnga oss begge to, og skrev at vi var psykopater. Og ijr som selv mener hun er perfekt og uskyldig glemmer hvordan hun setter merkelapper på andre bloggere som ikke kjenner hverandre personlig for eksempel deg da du fikk beskyldninger om at du var alkoholiker.

Hun kan tørke av seg den falske dobbeltmoralismen og skinnhelligheten sin. For det kler henne ikke.

Jeg kan ikke sitte rolig å se på hatet ijr har mot T nå. Og det er ondskapsfulle løgner om T som hun skriver. Og det aksepterer jeg ikke.

Du skriver at folk som har evner ikke har den atferden som ijr har. Og jeg kjenner et par i vennekretsen min som har evner. De har alt det som ijr ikke har. Og de har en varm og utstrålende personlighet fylt med nestekjærlighet til folk dem møter. Når vi treffer dem føler du at de ser deg som den personen du er. Det er vanskelig å forklare. Men de utstråler trygghet sånn at jeg får tillit til dem.

Og det ijr holder på med nå er å spre hat, eder og galle mot en blogger hun ikke kjenner. Men hun taper heldigvis på oppførselen sin uten å vite det selv.

Ha en fin langfredag;))

Bloggklem fra Else Marit

Livet mitt som klarsynt.

14.04.2017 kl.13:28

Else Marit:
Hei igjen og god langfredag til deg også :)

Som jeg sa så tror jeg ikke det er tilfeldig at hun dukker opp igjen her på blogg.no nå,jeg tror heller ikke at det er tilfeldig at hun nevnte KM i en kommentar (som seinere blei slettet) Hun er på krangle,kverulering og hat-tokt og hun skyr ingen midler (eller skandaløse) uttalelser i forsøk på å provosere.
Det siste jeg fikk med meg var at hun skriver at vi plager og mobber en kronisk syk og at vi sitter å "snakker fra rødvinsglasset".Begge de to påstandene er svært ærekrenkende og er kun skrevet i den hensikt å forsøke å sverte vår karakter og svekke vår troverdighet.Begge påstandene er dessuten straffbare.
Hun drar kronisk syk-kortet,men det faller på sin egen urimelighet da hun umulig kan ha unngått å få med seg at både Toril K og jeg er kronisk syke selv.Jeg er kronisk syk på 21.året,men vår kroniske sykdom teller vel ikke siden både Toril K og jeg klarer å jobbe litt tiltrodd for kroniske smerter og kronisk sykdom.
Jeg har fått med meg mye av det hun har skrevet både om Toril K og meg,men det blir slettet og skrevet nytt så fort at det er vanskelig å henge med i svingene.Håper allikevel at innlegget som påstår at vi er barn som snakker fra rødvinsglasset samt påstandene om at vi plager,mobber og hetser en kronisk syk fortsatt står.
Jeg snakker for både Toril K og meg selv når jeg sier at noe sånt kunne ingen av oss gjort,det er så langt fra den personligheten vi er som det er mulig å komme .

Nå har jeg sovet noen par timer etter nattevakt i natt,solen skinner fra skyfri himmel og uteliv i solen skal nytes her i dag :)
Bloggklem fra synskepeggy.

Inger

14.04.2017 kl.13:28

Skal få det rette svaret fra meg du hvorfor jeg skviset deg vekk fra min blogg. Og ikke ønsker å deg der mer på mitt kommentarfelt.

Du kastet meg selv ut fra din egen blogg. Og gå meg ettertrykkelig beskjed om at jeg ALDRI mer var velkommen til å kommentere på din blogg mer. Og ved 1 tilfelle som i dag. Ser jeg meg nødt til og fortelle deg hvorfor jeg kastet deg ut fra mitt kommentarfelt. SOM takk fir sist.

Ha fin påske. Og fin langfredag.

Ps: Du er ikke velkommen til å kommentere på min blogg. Ingen interesse av å ha deg der.

Livet mitt som klarsynt.

14.04.2017 kl.13:36

Inger:
OK,IngerJ - du får det som du vil - og jeg vil heller ikke kommentere i en blogg der man får ufine og usanne beskyldninger kastet mot seg når man prøver å være hyggelig.
Slutt å skrive provoserende innlegg om min gode venn Toril K og meg,du beveger deg langt inn i straffbare uttalelser med det du skriver og dessuten er det løgn,fantasier og hetsing alt du skriver om oss.
Kan jeg samtidig minne deg på at både Toril K og jeg er kronisk syke ,men du syns det er helt greit å lyve,sverte og hetse oss.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

14.04.2017 kl.13:37

Inger:
Og en ting til - jeg har ALDRI oppført meg så ufint,kranglete og kverulerende i ditt kommentarfelt som det du gjør i mitt.
Hilsen synskepeggy.

Toril

14.04.2017 kl.15:00

Inger:

Nå slutter du med å spre ondskapsfulle løgner om Synskepggy, bloggvennene våre og meg, og det med en eneste gang! Det mener jeg!

Ja, du beveger deg på en syltynn is med de fantasifulle og ondsinnede løgnene du slenger ut om Synskepggy, flere av våre felles bloggvenner og meg, og særlig mot Synskepggy og meg!

Jeg har aldri, aldri, aldri, aldri noen sinne kalt deg for paranoid, psykopat og schizofren eller hva du har fått det for deg at jeg har kalt deg! Hva andre har gjort og gjør får bli opp til dem.

Blir kjempesint at jeg ser rødt på deg når du sitter og lyver om ting jeg angivelig i følge fantasien din skal ha sagt!

Det verste jeg vet er løgn, og når du lyver med ett formål, nemlig å ondskapsfullt sverte meg, har jeg retten på min side å forsvare meg ovenfor løgnene dine!

Det er du, du og bare du som skyter deg selv i foten når du for eksempel offentlig skriver at du mistenker Synskepggy, bloggvennene våre og meg for å ha sett for dypt ned i rødvinsglasset = alkoholikere!

Kjenner du Synskepggy og meg personlig? Nei! Det gjør du ikke! Du har ingen, ingen, ingen rett til å anklage noen du ikke kjenner for å ha sett for dypt i rødvinsglasset = alkoholikere!

Til opplysning er jeg avholds, og det har jeg vært siden jeg var 35 år gammel. Jeg tåler ikke rødvin, for jeg får allergisk reaksjon av det, jeg hæler ikke øl, og hæler ikke sprit. Både mannen min og jeg er avholds begge to. Når du sitter og skriver at du mistenker noen for å ha sett for dypt i rødvinsglasset, er det akkurat det samme som å si at du mistenker folk for å være alkoholikere!

Ha en ting til klinkende klart for deg! Det er at jeg aldri, aldri, aldri har kommentert på noen av bloggene dine de siste årene, og jeg kommer heller ikke til å gjøre det! Sann mine ord!

Jeg har heller aldri noen sinne mobbet deg for din kroniske sykdom! Aldri! Det kunne aldri falle meg inn, fordi jeg har en kronisk sykdom selv! Jeg vet akkurat hva det er å ha en kronisk sykdom!

Er du klar over at det er alvorlige anklager du kommer med?

Jeg finner meg ikke i svertingen din og de oppdiktede ondskapsfulle løgnene dine! Nå er det nok fra din side!

Hvis du er tøff nok kan vi treffes ansikt til ansikt som voksne mennesker neste gang du skal på St. Olav? Jeg biter ikke! Kanskje jeg ikke er så ille som du skal ha det til :)

Jeg har faktisk sett deg på apoteket på St. Oalv for 1 1/2 år siden ca. Kjente deg igjen med en gang. Hvis jeg ikke hadde hatt krykkene hadde jeg kommet bort og sagt: "Hei! Hvordan går det?", men siden jeg hadde krykker og skinne på foten måtte jeg sitte på en stol.

Unnskyld kjære Synskepggy for at jeg svarte henne her <3 :)

Ønsker deg en kjempefin langfredags ettermiddag :)

Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

15.04.2017 kl.10:33

Toril: Hei,hei Toril :)
Det er helt ok :)
- Men du snakker for døve ører som er helt stengt for å høre på fornuft,dessverre.
Hun skriver i sitt siste innlegg at folk som har sin sti ren ikke trenger å forsvare seg og at det at man ønsker å forsvare seg mot mobbingen og hetsingen er selve beviset for at man er skyldig i det man blir anklaget for.
Kan du tenke deg,det er så frekt og lavmåls at man blir helt målløs !!!
Du må ha en flott påskeaften,Toril :) Klem fra synskepeggy.

Toril

15.04.2017 kl.23:44

Riktig god påskeaften!

Nå har jeg fått slappet av etter en kjempekoselig dagstur sammen min yngste nevø og min mor på hytta til søsteren min og familien ca. 1 1/2 time å kjøre fra Trondheim. Det var kjempekoselig, og været var strålende med sol :) Fikk tatt noen bilder som jeg har delt på facebook, og jeg skal dele dem på bloggen min også.

Jeg hørte Else Marit fortalte det i går da hun var på besøk hos meg, og jeg så det selv også det mølet hun hadde skrevet på bloggen sin. Det som du skriver døve ører men snakker om. Jeg hadde ikke regnet med at hun skulle ta det til seg, og jeg hadde regnet med at hun kom til å spy ut av seg ett eller annet meningsløst møl som ikke har rot i virkeligheten.

Det er kjempefrekt og lavmål, og jeg har aldri i verden opplevd noe liknende av en voksen dame på 53 år som fullstendig har mistet alt som heter for selvinnsikt og selverkjennelse, og ikke i nærheten av å være ydmyk!

Hun får bare leve i sin egen fantasiverden som ikke har rot i virkeligheten, så få vi andre bare overse henne så best vi kan, i den grad vi kan overse hennes stunt til å provosere opp til en krangel med ufine løgner og beskyldninger. Det er hun som taper og har tapt for lenge siden, og det har heldigvis og takk og lov andre bloggere fått øynene opp for for mange år siden!

Ønsker deg en kjempefin kveld videre :)

Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

17.04.2017 kl.10:14

Toril:
Hei,hei Toril :)
Det har vært noen svært ufine innlegg i den bloggen i det siste,men nå ser det ut for at hun takker for seg - igjen,hun syns vel ikke hun fikk nok oppmerksomhet denne gangen heller.
Ha en fortsatt fin påske,Toril :) Klem fra synskepeggy.

17.04.2017 kl.00:13

Hva i alle dager er det som skjer her?

SP, T. og Else Marit: Dere skriver jo lange skolestiler hvor dere trakasserer ijr. Dere er voksne mennesker! Dette er bare lavmål. Skam dere! :( Dette var uhyggelig å lese.

Livet mitt som klarsynt.

17.04.2017 kl.10:18

Anonym:
Men,å skrive innlegg om navngitte bloggere som beskylder dem for alt fra å være alkoholikere til å være ryggsleikere er sikkert helt greit for deg og i tillegg har bloggeren en kommentarsperre som er tykkere enn berlinmuren var,så å få komme til orde for å prøve å snakke fornuft i den bloggen kan man bare glemme.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

17.04.2017 kl.10:22

Anonym:
- Og selvsagt er "anonym" enig i kommentaren som er enig,de kommer jo fra samme "anonyme" begge to, men det er ikke overraskende,"anonym" er jo (også) kjent for å skrive "anonyme" støttekommentarer til seg selv i andres kommentarfelt.
Hilsen synskepeggy.

17.04.2017 kl.13:06

Jeg kjenner jeg ingen av dere, og aner ikke hvem denne bloggeren dere 3 snakker så nedsettende om er.

Jeg gir bare kraftig beskjed til mennesker jeg kommer over som mobber andre, ALLTID. Slik oppførsel på nett, og ikke minst på en offentlig blogg bør man virkelig holde seg for god til. Jeg synes det er leit og provoserende å lese. Her trenger dere virkelig å jobbe GODT med moralen deres. Du, Toril og Else Marit er godt voksne kvinner, og bør heller overse denne ijr. fremfor å legge veldig stygge kommentarer i det vide og breie om en person. Dette er mobbing på høyt plan! Jeg hadde blitt kjempelei meg hadde noen uttalt seg slik om meg, og slik oppførsel lærte jeg meg allerede som liten jente ifra mine foreldre ikke var ok.

Livet mitt som klarsynt.

17.04.2017 kl.14:10

Anonym:
Det er en fordel at man kjenner til HELE historien før man UTTALER seg - men,man skal være kjapp for å få med seg alle de (hinsides ord) løgnene og beskyldningene vi får slengt i oss fra den bloggeren,hun skriver innlegg etter innlegg der hun rakker ned på oss,men er så FEIG at hun sletter like fort som hun legger ut beskyldningene sine.
Denne bloggeren har notorisk og med jevne mellomrom laget seg nye blogger kun i den hensikt å rakke ned på andre bloggere.
Hun har mobbet og hetset oss i flere år og det er IKKE greit.
Vil du "anonym" ha bevis for hvordan hun har holdt på så finnes det nok av beviser i mine kommentarfelt.Jeg har aldri slettet ett ord fra henne.
Historikken til denne bloggeren er omfattende og på 8.året.
Hilsen synskepeggy.

Kari

18.04.2017 kl.11:42

Anonym

Jeg veit ikke hvilke briller du har tatt på deg men Ijr har holdt på siden 2008. Det veit jeg fordi jeg fulgte med bloggen hennes hun hadde på blogg.no i 2008.

Kaller du det normalt når Ijr sender en mail til en kommune hvor en bloggvenninne bor for å be dem umyndiggjøre bloggvenninnen? Jeg kaller det IKKE normalt.

Kaller du det normalt når Ijr falsk ringer inn en falsk klage på en blogger hun ikke kjenenr slik at mattilsynet dukker opp på døren?`Det er IKKE normalt.

Kaller du det normalt når Ijr anklager sp for å være alkoholiker, og skriver et innlegg om at barnevernet burde blitt koblet inn? Det er ikke normalt og det er ikke normalt å beskylde andre for å være alkoholikere.

Jeg tror ikke du har fått med deg alt som Ijr har utsatt sp, T, Else Marit og mange andre bloggere for. Det er ikke reint lite skal jeg fortelle deg. Hun har kommet med beskyldninger om at de har hacket datamaskinen hennes. Hacket datamaskinen lizzm. Jeg tror du skal være godt skolert innenfor dataverdenen for å hacke en datamaskin.

Hvis du tar deg bryet og leser alle kommentarer på bloggen til sp fra begynnelsen til nå ser du med ditt blåtte øye at Ijr har dukket opp under mange ulike typer nicknavn, bloggnavn og som anonym og skrevet stygge kommentarer til sp og andre som har kommentert. Det tar du deg ikke bryet å gjøre? Ijr sin atferd går i perioder. Hun kan ligge på lur og dukker opp som troll av eske når hun kjeder seg og vil ha oppmerksomhet.

Jeg forstår Else Marit, T og sp at de ønsker å forsvare seg selv. De forsvarer seg selv på en saklig måte uten å kalle Ijr for stygge øknavn. Det er ikke mobbing å mene at noen er et nettroll.

Les deg opp før du uttaler deg eller gi tilbake pengene for skylappbrillene du kjøpte :-)

Kari

Livet mitt som klarsynt.

20.04.2017 kl.15:55

Kari:
Det er ijr som skriver forsvarstaler til seg selv.Anonym skriver støttekommentarer til seg selv - hvor mange ganger har vi ikke sett det.
Denne gangen klarte hun heller ikke det som er hennes mål : å spille Toril K og meg opp mot hverandre,ikke engang da hun dro inn KM i håp om å få fyrt opp litt mer greide hun å få den oppmerksomheten hun ønsket og da slettet hun alle spor etter hvor ufyselig hun har vært.
Sorry ijr,Toril K og jeg er fortsatt verdens beste venner.
Ha en flott dag Kari :) Hilsen synskepeggy.

20.04.2017 kl.20:54

Synske Peggy: Er det meg du mener er ijr?

Nå blir jeg en smule forvirret her. Og nei, jeg tar verken den ene eller andre sin part. Jeg leste bare dette innlegget, som jeg som tidligere sa fant graverende, samt kommentarene som var direkte ondskapsfulle til voksne og forhåpentlig fornuftige damer å være. Jeg ble enkelt og greit provosert, og måtte bare si i fra. Dette er IKKE greit, og derfor slår jeg ned på det. Hva med å vise empati og omsorg for hverandre og heller være "the better/bigger person"? Kan ikke vi kvinner løfte hverandre opp isteden for å rakke ned på hverandre?

Og nei, jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke har gått tilbake i din blogg gjennom mange år for å lese hva ijr. står for, og hva hun har sagt. Det har jeg ikke tid til, i.o.m at jeg er i full jobb ( arbeider turnus,) samt har 3 barn. :)

Nå har jeg sagt mitt. Jeg ønsket bare å si i fra. :) Og jeg håper ikke du ble fornærmet, SP. Det var ikke meningen.

Ønsker dere alle en fin kveld videre.

Peace out. :)

Livet mitt som klarsynt.

20.04.2017 kl.23:11

Anonym:
Ok,jeg forstår,du er i tidsklemma,men allikevel tar du deg tid til å kommentere her - uten å kjenne til hele historien.
Det er imponerende at du hadde tid til enda en kommentar så kjapt......
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

57, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits