Jeg kan aldri selge dyr til utlendinger !

 

Jeg har sett,hørt og vet mer enn nok nå

til at jeg aldri i livet kan selge eller overlate dyr til 

folk fra kulturer som behandler sine kjæledyr på

helt andre måter enn det jeg gjør.

Jeg tar sterk avstand fra alle former for overgrep og 

dårlig behandling av dyr og ønsker ikke å bidra til at ukulturen fortsetter

med dyr som jeg har solgt.

Jeg hadde ikke fått sove om natten,rett og slett !

Kan nevne at vår prinsesse var solgt til utlendinger og

alle kan se hva som skjedde med henne,det er bare 

ikke mindre enn et mirakel at hun kom til oss.

 

Å ikke selge eller overlate dyr til utlendinger er et

ufravikelig prinsipp,

gjør det meg til en rasist med fordommer,

eller gjør det meg til en som tar ansvar,har omsorg og

gjør det jeg kan for at dyrene skal få et best mulig liv ?

Gjør det meg til en rasist med fordommer så får det så være,

skjebnen til dyrene skal man ikke gamble med og jeg vil heller

være føre var enn å oppleve at dyr jeg har levert fra meg ikke

har det så godt som jeg skulle ønske.

Som med alt annet i livet så er dette også lettere å

forebygge enn å prøve å reparere.

Hilsen synskepeggy.

7 kommentarer

dandeliongina

13.04.2017 kl.20:25

Jeg er helt enig med deg, men det finnes veldig mange nordmenn også der ute, som har alt annet enn gode hensikter... Dyrene har ingen stemme, stemmen de har er oss. De skal taes vare på, og passes på. Jeg har selv 3 katter, som etter min mening ikke kunne hatt det bedre, og jeg hadde drept, om noen hadde gjort dem noe vondt. Så, jeg skjønner godt poenget ditt. Jeg hadde for så vidt ikke vært nådig uansett om jeg hadde vært vitne til mishandling av NOEN dyr..

Livet mitt som klarsynt.

13.04.2017 kl.20:37

dandeliongina:
Jeg har et lite oppdrett,da jeg startet opp var jeg helt klar på tre viktige betingelser og ingen får kjøpe dyr fra meg om de ikke innfrir alle tre betingelsene.Det gir meg så mye kontroll på kjøperne som er mulig å få.Dessuten har jeg en ganske "streng" kjøpekontrakt som kjøperne mine forplikter seg til å følge i det øyeblikket de skriver under,til dags dato har ingen av mine kjøpere hatt problemer med å skrive under og alle har hatt full forståelse for hvorfor jeg har gjort det.
Selvsagt finnes det nordmenn som ikke behandler dyr med omsorg og respekt,men allikevel er det lettere å "se" dem enn det er med folk fra andre kulturer som ser det som den mest selvfølgelige ting i verden å ikke behandle dyrene med den rette omsorg og respekt.
Jeg vil ikke,indirekte,støtte en kultur jeg tar sterk avstand fra.
Når dette er sagt så kjenner jeg personlig noen få utlendinger fra andre kulturer og dem ville jeg ikke hatt problemer med å overlate dyr til,det er to personer og begge to innfrir de to andre betingelsene samt at de har stor omsorg og er svært glade i sine kjæledyr.
Jeg har mangt å mye å si om mine meninger om overgrep og mishandling av dyr,men jeg har ikke tid nå,jeg skal på jobb....
Får ta opp igjen debatten i morgen :)
Hilsen synskepeggy.

ExplodingUnicorn

14.04.2017 kl.01:17

Først og fremst vil jeg bare stille spørsmålet.. Er dette innlegget skrevet for å provosere? Med tanke på overskriften virker det nesten slik.

Uansett.

Jeg forstår at man som oppdretter må ha strenge krav til de som skal kjøpe dyr, uavhengig om man er oppdretter av rasehunder, katter eller fullblodshester som skal brukes i internasjonale konkurranser. Når det er sagt, så har jeg overhodet ikke forståelse for hvordan du kan være såpass generaliserende at du sier at "utlendinger" er uegnet som dyrekjøpere. Hva slags signaler sender det?

Ikke forstår jeg heller hvordan du kan sitte her og si at "utlendinger" har en kultur som støtter opp om dyremishandling. At det er visse kulturelle forskjeller på hva man ser på som kjæledyr og bruksdyr er greit nok, men tror du "utlendinger" går gode for dyremishandling? Igjen - hva slags signaler sender slike ytringer?

I mediene har det vært historier om flyktninger som har mistet kjæledyrene sine på veien, og som har vist en enorm glede når de har fått sine elskede kjæledyr tilbake. Og disse menneskene er ikke gode nok dyreeiere? Nei, vet du hva, det blir bare for dumt.

I tillegg vil jeg gjerne minne om at det finnes titalls eksempler på norske bønder som har latt titalls dyr sulte ihjel. Sånn for å rokke litt ved nasjonalitetsfølelsen din, liksom.

Takk for meg. (Enn så lenge)

Livet mitt som klarsynt.

14.04.2017 kl.09:16

ExplodingUnicorn:
Det er et faktum at utlendinger behandler dyrene sine på en annen måte enn det vi gjør,det liker jeg ikke og derfor selger jeg ikke dyr til dem.
Man har sett det gang etter gang,andre kulturer behandler dyrene sine på en sånn måte at man ikke kan forstå at de vil ha dyr i det hele tatt.
Jeg ser mange eksempler (daglig) på at utlendinger (her i området jeg bor) ikke behandler dyrene sine som de fortjener.
Min avgjørelse er kun gjort ut i fra det jeg selv har sett,hørt og vet.
Allle fra soldater i utenlandstjeneste til frivillige hjelpere i diverse internasjonale dyreorganisasjoner sier det samme - dyrene blir dårlig behandlet.
Mange nordmenn er ikke noe bedre og mange utlendinger er svært glade i dyrene sine og behandler dem godt.
Hilsen synskepeggy.

14.04.2017 kl.13:53

Det er mye en må passe på..

Livet mitt som klarsynt.

14.04.2017 kl.22:41

Anonym:
Ja,det er det,vi har et stort ansvar på oss,vi oppdrettere :)
Hilsen synskepeggy.

HE

14.04.2017 kl.13:57

Helt enig-:)

Mange av landene har en kultur som bruker dyremishandling som underholdning.

Og bare tenk på de ufattelige lidelser hunder må gjennom i Kina før de blir drept og spist,seinest i går gikk det et groteskt bilde av en hund som blir brent levende før den skulle spises sin gang på facebook.

Jeg blir fysisk dårlig når jeg ser og hører om sånt!

Som du så klokt skriver,det er lettere å forebygge enn å reparere,også når det gjelder dyrs ve og vel.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

57, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits