Kanskje verden blir et bedre sted ?

 

Når en av verdens mektigste menn

husker hva han spiste til middag

og hvor stor desserten var,

men ikke husker hvilket land han slapp

bomben i.

 

 

Når barnehagefaktoren er stor når

en av verdens mektigste mann 

slenger om seg med beskyldninger i

alle retninger og

terger på seg andre mektige menn

fortere enn vanlige folk 

klarer å få med seg.

Jeg tror strategien om å skaffe seg 

mektige uvenner i høyt tempo 

kan vise seg å være en svært 

dårlig strategi.

Å provosere mektige menn 

kan få katastrofale følger,

det er allerede varslet reaksjoner

fra flere hold,

vi får bare håpe på at de andre mektige menn forstår "humoren" hans,

og håpe på at reaksjonene ikke blir

alt for katastrofale,

Det er lov å håpe,og det tiltross for at jeg ikke kan se for meg at

han der nordkoreaneren har så mye humor akkurat.

 

 

Hilsen synskepeggy.

 

 



 

7 kommentarer

Heidi

14.04.2017 kl.21:54

Fake news og alternative sannheter.

Livet mitt som klarsynt.

14.04.2017 kl.22:38

Heidi:
Det er jo to nye ord som har dukket opp i kjølevannet av alle tankeløse stunt fra han og som folk nå blir tvunget til å forholde seg til.
Jeg tror det foregår en form for massehjernevask for tiden.
Håper du har rett - at det ikke har snev av sannhet i seg noe av det vi får som nyheter.
Hilsen synskepeggy.

Ufo

14.04.2017 kl.22:10

Har en dårlig følelse. Særlig hvis det skulle smelle i Korea. Hvis USA angriper Nord Korea vil Nord Korea prøve å gjøre mest mulig skade før dem taper. Håper det vil løse seg med diplomati, hvis ikke er helvete løs.

Hvis USA fortsetter den krigerske linjen vil det straffe seg selv i fremtiden. Det samme gjelder også andre vestlige land. Får bare håpe han klarer å samarbeide med de andre stormaktene, ellers er jeg redd 3.verdenskrig starter snart.

Håper du har det bra, ønsker deg en god påske.

Livet mitt som klarsynt.

14.04.2017 kl.22:58

Ufo: Hei igjen,ufo og takk så mye for sist :)

Ja,det er et dystert bilde vi får servert i media for tiden og det lover ikke godt for noen av oss.Jeg leste for en stund siden at til og med noen av presidentens egne mest betrodde ønsker å få han fjernet fra embetet og det sier jo sitt spør du meg.
Det er alltid en spent situasjon når noen lar seg provosere og når det er de verst tenkelige av alle de mektigste i verden som er provosert så gjør det jo ikke saken bedre.
Gemyttene må dempes kraftig ellers er jeg redd for at noe kommer til å skje i nær fremtid.Samtidig tror jeg ikke på en tredje verdenskrig og det er fordi at jeg tror ikke at noen tør å ta det første utspillet.
Presidenten slenger om seg med beskyldninger,løgn og andre krasse utspill,samtidig driver han å slipper bomber i hytt og vær,det lover ikke godt dette her.
Som jeg sa,det er alt for seint for han å si bare tulla når atombombene er på vei.
Han bidrar til uro,nervøsitet og engstelse i hele verden med oppførselen sin og det burde han som president holdt seg for god for.
Jeg har en dårlig følelse på dette jeg og,men jeg er en ukuelig optimist og jeg tror det vil gå bra til det motsatte er bevist.

Det går bare bra med meg og mine :)
Ha en fortsatt fin påske du også ufo :) Hilsen synskepeggy.

stavangerinmyheart

15.04.2017 kl.09:38

Ja du satt virkelig ord på det. Det er skummelt når "de store" tror at det er en lek. Krysser fingrene for at det løser seg.

Livet mitt som klarsynt.

15.04.2017 kl.10:18

stavangerinmyheart:

Folk er redde for krig og elendighet i utgangspunktet,han bidrar stekt til å gjøre situasjonen verre.Det er en form for terror det også,psykisk terror.
Situasjonen er på full fart ut av kontroll og det ser ikke ut for at presidenten har tenkt å dempe seg med det første,han truer jo med både bomber og soldater i alle retninger.
Jeg begynner å lure på om han driver med psykisk terror helt bevisst......

Hilsen synskepeggy.

Nora Piscopo

15.04.2017 kl.14:02

Så utrolig bra skrevet! Helt sant!

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

57, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits