Jakten fortsetter !

 

 

I morgen fortsetter jakten som før....

 


Det er en 24/7 jobb å prøve å bli kvitt disse slimete "drapsmaskinene",

men ingen skal få beskylde meg for ikke å prøve....

 

Hilsen synskepeggy.

2 kommentarer

Toril

16.07.2017 kl.12:52

Usj og æsj! Disse har vi i hagen vår vi også, og de kommer opp på verandaen vår. Når kattene kommer inn med slike på stuegulvet som bytte sier matmor ikke tusen takk.

Vi vet godt hvor de kommer fra, for på en kommunal nedlagt barnehage er det så mye ugress om Kommunen ikke har fjernet, og da sliter vi også med brunsneglene i hagen vår.

Ønsker deg en kjempefin søndag :)

Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

16.07.2017 kl.20:37

Toril:
Heldigvis så lar dyrene mine dem være i fred,men det skjer at de kommer inn med dem i pelsen.Huff !
Jeg har vært på sneglejakt siden første uken i mai,så og si hver dag.Nå ser jeg en kraftig reduksjon av dem i hagen min,men enda er jeg ikke helt kvitt dem,det er vel umulig å utrydde dem helt,men jeg gjør mitt beste.....
Klem fra synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

57, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits