Jeg er vel ikke helt uten skyld :)

 

 

- i at dette er mine to sjefer :)

 


 

Hilsen synskepeggy.

4 kommentarer

Toril

16.07.2017 kl.12:54

He, he, he :) Nå følte jeg meg litt truffet her, for jeg føler det samme med mine tre sjefer som jeg er heldig å få være tjener for :)

De er kjempesøte begge to, og jeg liker så godt uttrykket i øynene deres <3 <3 :)

Ønsker deg en kjempefin søndag :)

Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

16.07.2017 kl.20:40

Toril:
Hei,hei Toril :)
De har full styring på meg de her to.Min datter sier at jeg må bli strengere,men jeg syns jeg er streng nok.Dessuten er det forskjell på å være streng og å være bestemt.
De har ikke urimelige krav,de to,så de får det stort sett som de vil.
Klem fra synskepeggy.

J

16.07.2017 kl.19:19

KM har fjernet innlegget om kattedrapene.Tenker som deg,det ble noK for mange hatkommentarer på det innlegget.

Samtidig er det utrolig feigt å slette,sagt er sagt og gjort er gjort å da må man stå for det å ellers har mAn ikke mye troverdighet.

ØnsKer deg en fin kveld SP-:)

Livet mitt som klarsynt.

16.07.2017 kl.21:16

J:
Enten må man være temmelig tett i nøtta,eller så må man bare elske å få hatkommentarer når man skriver noe sånt på blogg (eller nett generelt).Selv hun må da ha visst på forhånd at sånt skaper sinne og reaksjoner fra folk.
Jeg tror at hun skreiv det,helt bevisst,for å kunne fortsette å skrive "stakkars-meg-jeg blir mobbet-innlegg.Det er en stund siden sist et sånt innlegg blei postet i den bloggen og hun trengte vel litt "inspirasjon" nå for å skrive et nytt....
Først så skriver hun innlegget,der hun forteller at tre friske katter måtte bøte med livet,så sletter hun - om noen uker tør jeg vedde på at hun blånekter for alt sammen i håp om at leserne lider av hukommelsestap !
Jeg tror ikke det var særlig gjennomtenkt det stuntet der,men noe skal man jo blogge om,og det er grenser for hvor mange ganger man gidder å se på veskeamlinger osv.selv for EN "trofast" leser kan det fort bli nok vesker.
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

57, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits