Ånder manifisterer seg i vann !

 

 

 

   Og her er det mange !

    Men jeg skal ikke skryte på meg at jeg kjenner igjen noen av dem -

     - denne gangen...

 


 

                     Hilsen synskepeggy.

2 kommentarer

Toril

16.07.2017 kl.13:01

Jeg ser store forskjeller på ditt bilde og en annen blogger sitt bilde. Ditt bilde har en positiv åndelighet i seg. Har vanskeligheter med å sette ord på hva jeg vil forklare siden jeg ikke er flink på se slike ting, men bildet gir meg en positiv følelse med en gang jeg ser bildet.

Ønsker deg en kjempefin søndag :)

Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

16.07.2017 kl.20:54

Toril:
Hei,hei Toril :)
Jeg vet akkurat hvilken blogger og hvilken bilder du viser til,jeg har selv sett dem.
Det er noe uhyggelige over de bildene syns jeg,jeg ser forvridde ansikter og mørk energi.Så bloggeren som eier bildene har rett,det er noe på dem.
På dette bildet er det så mange ansikter og energier at bildet er litt uskarpt,men allikevel er den lyse og positive auraen godt synlig - som på alle bildene jeg har av "venner fra det hinsidige"
Det er svært få som umiddelbart ser noe på bilder,men etter å ha studert dem noen ganger,samt fått vite hva man skal se etter,så ser de fleste at det er noe mer på bildene enn det man først fikk øye på.
Hos oss er det alltid spennende å ta bilder,uansett hva vi tar bilder av,vet vi aldri helt hva vi får før vi ser på bildene.
Ha en fin søndagskveld,Toril :) Klem fra synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

57, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits