Det er bare å stålsette seg og ruste seg til kamp nå !

 

Mot..

 

 


Bilde lånt fra google. 


 

..høst og vinterdepresjoner

som følge av

dårlig vær i sommer - igjen.

 


Bilde lånt fra google. 
 

 

La meg se om jeg husker rett :

regn,regn og atter regn 

i flere måneder,for så å få

sol i to dager,

2.og 3.mai,

men da låg jeg i en seng på sykehuset

og kunne ikke annet enn å ligge å se ut på 

blå himmel,

men,allikevel,himmelen var blå,så det teller vel....

Så regn,regn igjen til

25 og 26.mai og 

optimismen var såpass stor at jeg

reiste på plantasjen å kjøpte blomster for 

flere tusen kroner,

nå skulle det bli fint i hagen,

men det begynte å regne

før jeg var ferdig med å plante og

fortsatte å regne i hele juni,faktisk 

hver dag !

To fine,men kalde dager har 

man hatt så,langt i juli.

Men optimist som jeg er

så er jeg sikker på at vi får flere,

bare at innen den tid har resten av

blomstene jeg plantet ut 

også druknet på grunn

av dårlig og vått vær.

Ja,jeg vil si at det er god nok grunn

til å stålsette seg å ruste seg så godt man kan

mot høst og vinterdepresjoner.

Håper at helsenorge er bedre rustet i år

enn i fjor på storinnrykk av 

vær-deprimerte mennesker.

 

Hilsen synskepeggy.

 

  

2 kommentarer

Toril

16.07.2017 kl.22:21

Det var en grei oppsummering det av hvordan dere har hatt det. Mai måned til oss var egentlig mye bedre enn i fjor, og med mye sol og oppholdsvær, men det straffet seg i juni og hittil i juli. Vi får satse på en fin augustmåned da. Så lenge det er er oppholdsvær og bra temperaturer går det fint :)

Heldigvis er jeg ikke den som sliter med værsyke, men selvsagt hadde jeg ønsket en bedre juli måned med mer sol og varme. Trøsten er at jeg har god samvittighet for å kose meg med strikking, hekling, fargelegging, øve på fløyta og trene :)

Ønsker deg en kjempefin søndagskveld :)

Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

16.07.2017 kl.23:42

Toril:
Jeg kan ikke si at jeg sliter med værsyke jeg heller,men det været som har vært her det siste året tærer på både humør og energi.Jeg vil si at det har vært ekstremt vått.
Når høsten kommer og kombinasjonen nattevakt og grått og trist vær dag ut og dag inn,og for ikke å snakke om vinteren da det ka gå flere dager mellom hver gang nattevakten ser dagslys,spesielt på arbeidshelgen,da sliter selv jeg,evig optimist som jeg er med å holde både optimisme og motivasjon oppe å gå.
I fjor høst leste jeg en artikkel på nett om at nelsenorge og da spesielt Vestlandet rustet seg til storinnrykk av vinterdeprimerte mennesker på grunn av dårlig sommer,de fryktet at kapasiteten ville bli sprengt utover høst og vinter.Jeg syns d bør frykte det enda mer i år.
Man tåler ganske mye dårlig vær her i Bergen,men selv for bergensere finnes det grenser.
Jeg har mistet troen på at vi år en fin sommerdag sånn at jeg kan ta putene ut i de (fortsatt) ubrukte hagemøblene jeg kjøpte i fjor sommer.....
Ha en fortsatt fin søndagskveld,Toril :) Klem fra synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

57, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits