Ti dager i dag UTEN nettbrett og mobil :)

 

 

I dag er det ti dager siden jeg

bestmte meg for en digital pause.

Ti dager var målet og det er nådd i dag

uten problemer,faktisk 

har det vært helt herligt og avslappende.

Ferie på ordentlig som i "gamle dager".

 

En lengre eller kortere pause fra nettbrett,mobil og

alt annet digitalt er rett og slett terapi på flere nivåer og

absolutt å anbefale til alle.

 

Ha en fin (digitalfri ?) dag :))

 

Hilsen synskepeggy.
 

4 kommentarer

27.07.2017 kl.12:43

Mobil er jo sikkert greit å ha, hvis noe skjer, nød, kontakt... Bare at man ikke bruker mobilen til Internett og sånt ☺️godt meddigitalfri, det har allegodtav innimellom... Som feks her på blogg.no. Blir fort veldig mange meninger som hele tiden kommer fra ulike og til slutt blir man lei.

Livet mitt som klarsynt.

27.07.2017 kl.18:12

Anonym:
Det har vært en fin ferie,for å si det sånn :)
Hilsen synskepeggy.

Jannicke Elnæs

27.07.2017 kl.13:13

å det må ha vært utrolig deilig å ha en sånn pause!

Livet mitt som klarsynt.

27.07.2017 kl.18:15

Jannicke Elnæs:
Helt herlig :)
Kan innrømme at de to første dagene var verst,men så begynte skuldrene å senke seg,hvilepulsen var merkbar og naturens egne lyder kom tilbake...
Det blir ikke lenge til jeg gjør det samme igjen,det er sikkert - den siste uka av ferien er jeg utilgjengelig...
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

57, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits