Ingen vei tilbake,men vil ikke heller !

 

Det går sakte men sikkert 

mot høst.

 


 

I dag er det typisk høst 

i luften,men skal ikke klage

så lenge det er oppholdsvær.

Jeg har sluttet å klage 

på været,

det blir ikke bedre uansett.

Hilsen synskepeggy.

2 kommentarer

Toril

09.08.2017 kl.12:01

Det er nok bare å bite i det sure eplet å innse at høsten er på vei. Likevel setter jeg personlig stor pris på høsten, for hva er vel finere enn alle de kjempefine høstens farger en kjempenydelig solfylt høstdag. Det er perfekt fotomotiv for meg :)

Vi merker her i Trondheim at det er mørkere ute om kveldene nå, men selv om det går mot mørkere tider, er går det ikke langt ut i januar måned før ettermiddagene blir lysere og lengre.

Ønsker deg en kjempefin onsdag :)

Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

09.08.2017 kl.12:17

Toril:
Hei,hei Toril :)
Ja,i dag er det høst her hos oss,men solen skinner for en gangs skyld :)
Denne sommeren (også) har vært temmelig våt,den ene regnrekorden er slått etter den andre så selv om det går mot høst nå så er det greit bare det ikke regner dag ut og dag inn.
Det evige regnværet har jo ødelagt så mye i ellers fine hager,veier og asfalt og trapper.Hos meg må begge trappene repareres samt nytt drenering ned mot huset,når det regner så mye som det har gjort vil vannet ofte lage seg nye veier og da må ny drenering til.Men,det arbeidet får vente til neste vår nå som vi er kommet så langt på året.Tror kanskje at endel av ødeleggelsene dekkes av forsikring,men er ikke sikker.
Neste helg,den siste i ferien skal jeg bruke på å forberede til vinteren,litt busk og kratt skal skjæres bort,hagemøbler skal pakkes inn og div.løse deler skal sikres mot høst og vinterstormer som garantert kommer.
Men,det er et ork å stable på beina energi nok til å få arbeidet gjort.
Varmepumpen er skrudd opp noen par hakk,stearinlys har kommet på plass og ved er kommet i vedkassen så vi forbereder oss på mye innekos i tiden fremover.
Ha en fin onsdag du også :) Klem fra synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

58, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits