Full forvirring i bloggbobbla for tiden !

 

Det hersker full forvirring i 

bloggbobbla for tiden,

mystikken ligger som en tykk

tåke og ser ut for å være like

potte tett som toppetasjen hos noen av de anonyme.Hemmelighetene er

bedre beskyttet enn

kongens gull.

 


 

Så,ingen vet noe,alle blånekter

og alle anklager hverandre for

å være den skyldige.

Du har gjort det,nei det er du som har gjort det,

kanskje det er bloggeier selv som har gjort det,

ja,det er svaret, det må det  være,

det er bloggeier selv som har gjort det,

det er bloggeier som er de anonyme og bloggeier svarer seg selv,

det må det være,det er sannheten,

men hvem i huleste er bloggeier egentlig....

Synsing,anklager og beskyldninger 

vil ingen ende ta.

Og,for min del er det komisk 

å se hva såkalte voksne folk

finner mening i å fordrive tiden med..

Noen har dessuten søvnproblemer,

og da er synskepeggys blogg god å ha,

i ly av nattens mulm og mørke,

er det svært viktig for noen å 

lire av seg noen 

velvalgte ord,ispedd noen anklager og beskyldninger - mens

alle andre sover.

Akkurat da man trodde toppen var nådd,

så lar man seg forskrekke av noe nytt.

Men,for all del,la ikke meg legge en demper på

moroa,så rasende festlig som noen av dere har det med

synsingen,gjetningene,anklagene og beskyldningene deres :)

 

Hilsen synskepeggy.

7 kommentarer

stavangerinmyheart

10.08.2017 kl.12:36

Tja, jeg har nok tenkt noen tanker som du skriver her:))

Livet mitt som klarsynt.

10.08.2017 kl.12:56

stavangerinmyheart:
Ja,er det ikke rart hvordan noen kan ta denne bloggbobbla på blodig alvor,sverge hevn over andre bloggere og noen blir lagt for hat for evig tid i denne bloggbobbla.
Tenker man etter så er det ganske skremmende også - noen hatere er svært utholdende og tålmodig også i påvente av å få utført sin hevn så (de tror) den rammer hardest.
Huff....
Hilsen synskepeggy.

Toril

10.08.2017 kl.14:04

Du kan jammen begynne å lure hva som foregår inne i hodene på disse "haterne" "synserne" og "bedreviterne" som med jevne mellomrom dukker opp utkledd som anonyme.

Jeg er en av de som har begynt å være forsiktig med med å utgi personlige opplysninger, og det er rett og slett for at jeg har erfart hvor langt noen bloggere kan gå i sitt forsøk på å sverte andre bloggere som de misliker eller hater.

Det som de glemmer er at alle bloggere som ønsker det kan velge om de ønsker å være anonyme, og det er en rettighet alle bloggere og den som befinner seg offentlig på nett kan være hvis ønskelig. Akkurat det faller ikke i god jord hos disse "haterne", "bedreviterne" og "synserne", fordi de tror de har en slags rettighet på å få vite identiteten til en anonym blogger.

To gode venninner av meg (en rasekattvenninne og en barndomsvenninne som har abyssiner fra mitt oppdrett) begynte å blogge i 2010. Begge to ba med innstendig om å ikke fortelle til èn eneste sjel om deres riktige navn. De hadde selv sett med egne øyne for hvor ille noen blogger oppførte seg på blogger.

Flere bloggere ville på død og liv vite hvem disse to bloggerne var, og min munn var lukket med syv segl. Nysgjerrighønene fikk aldri vite deres riktige navn. Da begynte usaklig beskyldninger å hagle om at de var falske bloggere.

I et forsøk på å sverte meg ovenfor andre bloggere var en av mine "hatere" utspekulert at hun kopierte kommentarer som mine bloggvenner hadde skrevet på mitt kommentarfelt, og forfalsket kommentaren i mitt navn slik at andre skulle tro at jeg hadde skrevet kommentarene fra mine bloggvenner! Denne bloggeren ble avslørt nokså fort, og denne kommentarkopieringen stoppet!

Det er helt bak mål, og på helt på jordet å beskylde anonyme bloggere for å være falske bloggere.

Jeg tror disse beskyldningene om at anonyme bloggere må være noen de kjenner er fordi det gnager dem at de ikke vet hvem de som står bak bloggen, og jeg kaller det selvforsvar at de begynner å komme med slike beskyldninger.

Hvis du husker Rteworld som blogget? Jeg vet kjempegodt hvem som var den bloggeren. Det var en anonym blogg som fikk mye pes for sine innlegg, nettopp fordi Rteworld tok for seg en del temaer som kunne bli mistolket av enkelte. Bloggeren Rteworld fikk beskyldninger om å være andre bloggere.

Det vereste er at de anonyme blir verre og verre i sitt språkbruk og personkarakteristikk mot de bloggerne som de har lagt for hat.

Jeg er ennå usikker på om jeg er deg, eller du meg :) Ha, ha, ha :) Det er jo slik de synser og spekulerer, og har holdt på i mange år med spekulasjonene sine.

Ønsker deg en kjempefin torsdag :)

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

10.08.2017 kl.17:25

Toril:
Hei,hei Toril :)
Ja,du har rett man kan jammen begynne å lure på hva som får folk til å gå amok i kommentarfeltene.
Det kan virke som om noen bruker andrebloggere sitt kommentarfelt til å få utløp for sine frustrasjoner over et mer eller mindre mislykket liv.
Det hagler med anklager,motinnlegg,hat og hets fra de (få) bloggerne som har karaktertrekk vi andre tar avstand fra.
Jeg er også svært forsiktig med å legge ut alt for private ting og navn og bilder som kan gjenkjennes finnes ikke i denne bloggen.Det også er det noen som fyrer seg opp over og har til og med truet med å "avsløre" identitet som ønsker å være anonym.
Det finnes ikke grenser eller sperrer hos noen bloggere i å utlevere seg selv og sine nære og kjære.Jeg husker en blogger fra tidligere som var helt notorisk i sin utlevering av seg selv og sin nære familie og ved en anledning,også sin arbeidsgiver og sine kollegaer.Det gikk i ett kjør om drikkfeldig ektemann,grusomme foreldre og urimelige arbeidsforhold.Jeg var ny blogger på den tiden så du kan vel tenke deg at jeg var sjokkert,men i ettertid så var vel denne utlevetende bloggeren en av årsakene til at jeg bestemte meg for aldri å skrive eller legge ut noe som kunne sette mine nære og kjære i forlegenhet på noen måte.
Bloggeren forsto vel selv hvor tarvelig oppførselen og utleveringen av andre var og slettet hele bloggen.Et godt valg !
Alle som ønsker å være anonyme,uansett grunn,bør respekteres for sitt valg og ingen trenger å oppfør seg tarvelig og ufint og sette himmel og jord i bevegelse i forsøk på å finne ut hvem de anonyme er.Det fremstår bare som umodent,desperat og hevngjerrig på meg.
Iallefall en har følt seg truffet av dette innlegget i dag og har allerede kommet med svada,løgn og anklager i et motinnlegg !
Ha en flott torsdag du også Toril :) Klem fra synskepeggy.

S

20.08.2017 kl.12:47

Ikke se etter svar

Ikke se etter løsning

livet bryter ut

selvom isen dekker

eller solen flekker

mannen står som

en oljerigg i kvinnens hav

før eller siden

før eller siden

ja da ruster vi ned

og blir svalgt opp

av havet store

stolhet holder meg

oppe o går

snart bruter det ut

et nytt rom i mitt hus

jeg kjenner døren

er på gløtt

selvom mine ben står støtt

mitt hode vil knekke i to

da står det tredje alternativet der

løsningen jeg ei kan se

Så løsningen vil skje

når tid for det

venter vi nok

tålmodighet er flott

knus knus knus

så vil vi some

SP se

Goodnight everyone

See you tomorrow

a new day we cannot see

Madcow

20.08.2017 kl.20:19

Hei! Endelig fant jeg bloggen din igjen =) Savner og lese den. Håper du har det bra! =)

Livet mitt som klarsynt.

20.08.2017 kl.20:48

Madcow:
Så bra da :)
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

58, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits