Det skal så lite til...

 

...så får man øye på

 


noe vakkert :)

Hilsen synskepeggy.

6 kommentarer

Danian. Gutteblogger

10.08.2017 kl.12:27

Helt enig. Fint bilde

Livet mitt som klarsynt.

10.08.2017 kl.12:57

Danian. Gutteblogger:

Ikke sant :)
Hilsen synskepeggy.

Toril

10.08.2017 kl.14:06

Kjempefint bilde, og det nettopp dette gjør at man fanger det lille ekstra i et bilde. Man skjønner at naturen har mye å gi oss :)

Ønsker deg en kjempefin torsdag :)

Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

10.08.2017 kl.17:05

Toril:
Hei,hei Toril :)
Jeg har mer og mer fått øynene opp for naturen og terapien den gir.Etter at vi flyttet ut her med natur på alle kanter blei jeg gradvis mer observant for det naturen gir,både visuelt og mentalt.
Det er når man ikke har de helt store bekymringene,senker skuldrene og er fornøyd med ting som de er at man gir plass for å se så mye mer.
Etter at jeg fikk hundene,går vi lange tur hver dag på oppdagelsesferd i naturen og vi nyter det,både hundene og jeg.
Klem fra synskepeggy.

Tonje Pettersen

10.08.2017 kl.14:41

Fint bilde :)

Ha en fin dag videre :)

Livet mitt som klarsynt.

10.08.2017 kl.16:57

Tonje Pettersen:
:)
Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

58, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits