På tide å roe ned litt.

 

Det er viktig for meg

å få litt tid for meg selv

hver dag,

 


 

tenne et lys og

sitte noen minutter,eller lenger,

i stillhet med meg selv.

 

Hilsen synskepeggy.

 

 

8 kommentarer

Toril

11.08.2017 kl.13:46

Ikke noe er så kjempekoselig om høsten når man kan synke ned i sofaen, med et godt pledd, en god kopp te, håndarbeid og levende lys på bordet. Da er høstkvelden perfekt for meg <3 :)

Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg :)

Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

11.08.2017 kl.17:59

Toril:
Det er helt herlig når nattevakten ikke skal på jobb,men har fri og kan nyte hjemmekos i hvert sekund,det finnes ingenting å sammenligne med så man må ha opplevd det selv for å vite hvor herligt det er :)
Klem fra synskepeggy.

may

11.08.2017 kl.18:33

Hei:) Lurte på om du kunne svare på et spr jeg har.Prøvde å rense huset her i går,å i dag er både de i 2 egt å jeg i 1 etg kjempe trette.Skulle tro vi har jobbet skift uten pause.Tror nok ikke jeg fikk vekk noe herfra.(er veldig ny i dette gamet )

Livet mitt som klarsynt.

11.08.2017 kl.18:43

may:
Hei :)
Jeg kan prøve å gi deg noen tips,men da må jeg vite hva du bruker når du renser :)
Hilsen synskepeggy.

may

11.08.2017 kl.19:21

Hei,jeg bruker ikke noe når jeg skal ha vekk noen.Jeg setter meg stille ned og spør hvem som er her,å så prøver jeg å sende det/de av gårde.Men at jeg skulle bli så trøtt dagen etter skjønner jeg ikke.Her er det ikke stille,katten over her i etg kryper når den går over gulvet.Min datter er sliten og har vondt 24/7,.jeg kommer hjem,å får vondt i hodet,og gidder ikke og gjøre noe lissom. :(

Livet mitt som klarsynt.

11.08.2017 kl.19:32

may:
Jeg regner med at du har renset med den teknikken før,man må være litt erfaren for å kunne bruke sånne teknikker effektivt for å få ønsket resultat.
Jeg har en mening om hva som har skjedd.Jeg foreslår at du fortsetter å prøve med den teknikken du bruker så får vi se om ikke det bedrer seg hos deg.
Jeg skjønner forøvrig ikke helt det med "gidder ikke å gjøre noe,lissom".Jeg ville aldri ordlagt meg sånn i denne sammenhengen :(
Hilsen synskepeggy.

may

11.08.2017 kl.19:35

Ok.Kommentaren med gidder ikke å gjøre noe lissom = jeg blir lat rett å slett,sitter bare i sofa,n :) Å det er ikke meg,jeg er på bena stort sett hele tiden å går tur og finner på ting.men ikke nå.Orker ikke rett å slett.Men takk for svar .Ha en god helg..

Livet mitt som klarsynt.

11.08.2017 kl.19:45

may:
Det var ikke meningen å virke frekk,men av respekt for de temaene vi snakker om her så ville jeg aldri ordlegge meg på den måten.
God helg og lykke til med rensingen.
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

58, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits