Det er på natten det skjer !

 

Det blir spennende å se,

i morgen når jeg våkner,

 


 

hva denne banditten

har funnet på av hyss og fantestreker 

i natt mens jeg sover.

 

Hilsen synskepeggy.

4 kommentarer

Personlig Utvikling

11.08.2017 kl.00:44

Hehe.. Gøy med en sånn liten krabat :)

Livet mitt som klarsynt.

11.08.2017 kl.01:09

Personlig Utvikling:
Det er veldig gøy,men han kan bli litt mye av og til :)
Han har en personlighet høyere enn huset og i tillegg er han både "tøff" og full av energi - og veldig sjalu på sin mamma Luca.
I natt som var blei fangsten "bare" en sokk,jeg tror at han vil leite seg frem til større fangst i natt,men for å få ha fangsten i fred må han vente til jeg sover.
Han er en banditt,men han er verdens herligste banditt også :)
Hilsen synskepeggy.

Toril

11.08.2017 kl.13:45

He, he, he :) Merkelig dette der du at "dyrestreker" skjer på natten mens vi tofotinger sover :) Høres ut som du beskriver Dixie, for hun er litt småsjalu på sin mamma Nadina.

Jeg synes han er en kjempesøt og nyedelig banditt <3 :)

Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg :)

Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

11.08.2017 kl.18:04

Toril:
Hei,hei Toril :)
Ja,han vet å utnytte at jeg er uoppmerksom,det er helt sikkert.Jeg har ikke funnet noe istykkertygget i dag,så han sov nok i natt,utslitt etter en lang kveldstur i går kveld.
Å ha kvalitetstid med Luca kan jeg bare glemme når han er i nærheten,han skal alltid blande seg inn å prøve å stjele fokuset.Luca kjefter og knurrer til han,men all hennes kjefting og knurring prelle av.
Det er reine sirkuset her ofte med alle dyrene :)
Ha en flott fredag og god helg du også :) Klem fra synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

58, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits