Vakker kunst eller gammelt skrot ?

 

Er det vakker kunst,

 


 

eller er det "bare" en

gammel råtten trestubbe ?

Hilsen synskepeggy.

4 kommentarer

Glafo

11.08.2017 kl.12:34

Naturens kunstverk :)

Livet mitt som klarsynt.

11.08.2017 kl.17:47

Glafo:
Det er naturens kunstverk,virkelig :)
Godt at det ikke bare er meg som ser noe vakkert i en inntørket gammel trestubbe :)
Hilsen synskepeggy.

Toril

11.08.2017 kl.13:42

Jeg er enig med Glafo, for dette er kunstverk. Selv blir jeg ofte kreativ, og ser naturen kunstverk på en ny måte hvis jeg stopper opp og tar meg tid til å se nærmere. Det være seg et blad, en gren eller rett og slett skyene på himmelen :)

Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg :)

Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

11.08.2017 kl.17:55

Toril:
Hei,hei Toril :)
Jeg tok et dypdykk i fotoalbumet og fant så mange bilder som jeg bare må poste ut i bloggen.Jeg har tusenvis og fremdeles tar jeg bilder i naturen på turer med hundene.
Det er de små tingene som gjør så mye - på bilder som ellers i livet :)

Jeg tror forresten at taktikken vår har funket,det har vært merkelig stille fra noen anonyme,jeg tenker de klør seg i hodet nå og tenker så det knaker....
Ha en kjempefin fredag du også og god helg :)
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

58, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits