Øyet som ser.

 

 


 

Ser ofte mye mer....

 

Hilsen synskepeggy.

8 kommentarer

sunnivaadolfsen

13.08.2017 kl.22:16

Jeg syntes det åndelige er utrolig spennende emne, har selv en farfar som driver med healing. Han har holdt på 20-25 år tror jeg

Livet mitt som klarsynt.

13.08.2017 kl.22:55

sunnivaadolfsen:
Det er utrolig spennende,men for dem som har evnene kan det være både til glede,men også en sjelden gang tungt å ha "hemmeligheter" som man ikke kan dele med noen,forutsetningen for å dele er at andre forstår,det er ikke alltid de gjør det og da er det greiere for dem og for meg at man holder ting for seg selv.Som klarsynt har jeg lært meg at det ikke alltid er så lurt å si alt man vet.
Ellers renser jeg hus,healer en sjelden gang og svarer på de spørsmål jeg får.
Hilsen synskepeggy.

due

13.08.2017 kl.22:17

Er du synsk? På hvilken måte da? Er så mange i dag som kaller seg synske og annet, uten at det er bunn i dette. Ja nå mener jeg ikke deg, men flere som jeg kjenner. De ser liksom gjengangere osv.... En gang ringte jeg ei venninne. Så sier hun: Jeg så at du kom til å ringe i dag. Hun hadde liksom visst det lenge før jeg ringte. Hun er like synsk som meg :))))

Livet mitt som klarsynt.

13.08.2017 kl.22:47

due:
Hei,hei :)
Personlig så liker jeg ikke ordet synsk,det gir en forventning som ikke alltid innfrir..
Jeg liker mye bedre ordet klarsynt og det er vel det jeg er.Hvordan klarsynt er vanskelig å forklare,jeg bruker å si at jeg bare er det og har alltid vært det,det er en del av min personlighet.
Hos meg kan det ikke fremprovoseres,men det trengs ikke heller det kommer helt spontant og i så og si alle sammenhenger.
Det som ofte er vanskelig med å være klarsynt er at det ikke alt man vet man kan si.
Hilsen synskepeggy.

Mariann

13.08.2017 kl.22:38

Morsomt med den seilbåten midt mellom blomsterstilkene! :)

Livet mitt som klarsynt.

13.08.2017 kl.22:40

Mariann:
Ikke sant - og jeg såg ikke at den var akkurat der før jeg såg på bildet etterpå :)
Jeg hadde sett den tidligere lenger inne i fjorden,men tenkte ikke da at den skulle snike seg med på bildet :)
Hilsen synskepeggy.

Toril

14.08.2017 kl.00:20

Ja! Jeg ser noe på bladene på blomsten, og på stilken. Når jeg ser på bildet får jeg ro inni meg. Greier ikke å sett ord på hvorfor, men det er noe godt over bildet dette bildet <3 :) Kjærlighet liksom.

Du fikk jammen tatt bilde i rette øyeblikk med seilbåten i bakgrunnen :) Ser ut som den seiler gjennom blomsten.

Ønsker deg en kjempefin søndagskveld :)

Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

14.08.2017 kl.00:47

Toril:
Hei,hei Toril :)
Man kan vel kalle dette et blinkskudd av flere grunner :)
Bildet er tatt rett opp i veien fra der jeg bor,man ser såvidt pipen og litt av taket på naboens hus til høyre,huset mitt er rett ved siden av litt lenger ned mot sjø.
Ha en fin søndagskveld og god natt :) Klem fra synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

58, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits