Ryddig kaos !

 

Her er det strengt regime og

rangordning som gjelder,

 


 

og ingen finner seg i

noe tull :)))

 

Hilsen synskepeggy.

2 kommentarer

Toril

16.08.2017 kl.12:08

Dette med rangordning ser jeg også. Hos oss er det Nadina som er Dronning, mens Dixie er nr.2 og Elvis nr.3. De er kjempeflinke å innordne seg hierarkiet slik at det sjelden blir store konflikter. Hvis Nadina tar fanget til matfar først, ja, da må Dixie og Elvis vente til fanget blir ledig. Det er nok med ett strengt bikk fra Nadina, og mer skal ikke til.

Synes det er interessant å studere denne rangordningen til dyr, og som dyreeier mener jeg at man bør vite litt om hvordan slik rangordning fungerer.

Ønsker deg en kjempefin onsdag :)

Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

16.08.2017 kl.12:43

Toril:
Hei,hei :)
Bare timer etter fødsel ser man hvem som er sjefen i søskenflokken og det er ikke nødvendigvis den som er født først.
Hos oss var det valp nr.tre som utmerket seg som den mest dominerende,han er ikke med på bildet,han sitter litt lenger vekke og har full kontroll.
Fortsatt prøver den valpen vi beholdt selv å yppe seg med ho mor,men mor har hele tiden vært flink til å sette seg i respekt.
Det eneste er at mor og matmor bare kan glemme å prøve å ha litt kvalitetstid når valpen er i nærheten valpen blir helt ut av seg av sjalusi og blander seg inn hver gang.
Ha en flott dag med kattene dine :) Klem fra synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

58, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits