Hvorfor så sur og bitter !

 

 


 

Hilsen synskepeggy.

7 kommentarer

synskepeggy

17.08.2017 kl.13:22

IngerJ :

Lider du av sure oppstøt i dag - du er surere og mer bitter enn vanlig.

Eller trodde du at du gjorde meg og andre bloggere en tjeneste når du bare måtte gi etter for trangen til å påpeike noe som er ÅPENBART for alle !!!

Du oppfører deg som om alle andre skulle vært komplette idioter - og det er derfor ingen ønsker å ha noe med deg å gjøre heller.

Du får fortsette paranoia-oppdraget ditt - hvem er egentlig synskepeggy......

Hilsen synskepeggy.

Inger J

17.08.2017 kl.20:09

DU som et synsk. Ble jo vite det. Uten å spørre meg. Lenge siden jeg har ledd av så mye dritt fra 1 menneske som jeg har tråkket veldig hardt på tærne. Skjønner tærne dine er ømme og vonde. Når du selv må starte en krangel i dott eget kommentarfelt. Det er bare veldig oppriktig synd på deg. Kam du ikke bare begynne på jobb igjen. Ta resten av ferien senere. Så Det et levelig for de du har lagt for hat.

PATETISK SUR GUBBE HAR DU BLITT I SOMMER.

Livet mitt som klarsynt.

17.08.2017 kl.21:57

Inger J:
Det vanlige bla,bla,bla fra deg IngerJ og masse synsing ispedd noen beskyldninger og anklager.
Har jeg lagt noen for hat også nå,det er mer enn jeg vet selv.

Var jeg deg,ville jeg ha slettet det siste innlegget ditt,det er direkte usmakelig og simpelt.Det er ikke rart du får hatkommentarer både på blogg og e-post så mye tarvelig og simpelt som du skriver.Respekt er tydeligvis noe du ikke har fjerneste ide om hva er.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

17.08.2017 kl.22:14

Inger J:
Og,nå har jeg spist en bedre middag sammen med min datter og på hjemveien kjøpte jeg moreller fra Lærdal i Hardanger som jeg skal kose meg med resten av kvelden - og,nei,det er IKKE alkohol i dem,så du trenger ikke komme med dine vanlige beskyldninger om at jeg inntar alkohol.
Hilsen synskepeggy.

Toril

17.08.2017 kl.21:55

Inger J:

Har Synskepeggy blitt mann??? Har du røyket sokkene dine, eller sterkere saker? Jeg ler meg skakk av disse fantasiene dine som overhodet ikke stemmer :) Du gjør deg selv til spott og spe slik du holder på! Det må gnage deg langt inni sjelen at du ikke vet hvem Sysnkepeggy er, og du hevder at du har evner. Ha, ha, ha :) Der beviste du nok en gang at evnene dine er på bærtur :)

Sist jeg pratet med Synskepeggy på telefonen hadde hun damestemme :)

Livet mitt som klarsynt.

17.08.2017 kl.22:07

Toril:
Godt å få bekreftet at jeg hadde damestemme :)
IngerJ takler ikke at hun ikke vet hvem synskepeggy er.Det må være fryktelig å være så opphengt i noen man aldri får vite rette identiteten på.
Får si som IngerJ selv sier : kjært barn har mange barn og godt at jeg er savnet,men kun den som har røyket sokkene sine kan få det til at jeg er en gubbe.
Hilsen synskepeggy.

synskepeggy

17.08.2017 kl.22:55

IngerJ :

At du beskylder meg for å starte krangel føyer seg inn i rekken av din frekke og ufine oppførsel !!

Det har vært rolig her til DU kom inn her med noe frekt og ufint oppgulp i forsøk på å provosere og starte krangel tidligere i dag,folk ser det selv og da ser de hvilken løgner du er også !

Det er DU som er årsak til dårlig stemning her nå - akkurat som du ville !!

Så ikke anklag meg mer for noe DU starter!

Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

58, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits