Bare gode energier her :)

 

Dette bildet her,

 


 

lyser av  ro og harmoni :)

Men ta en ekstra titt på

noen av steinene,den

blanke nederst har en,ikke så godt skjult,

stor hemmelighet :)

 

Hilsen synskepeggy.

9 kommentarer

Jeg ser det! På den gråe steinen ser jeg (kan være feil) 2 eller 3 ansikter som kommer til syne, og den ene skikkelsen ser ut som en engel. Jeg er sikkert på bærtur, men interessant å prøve å tolke slikt.

Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld :)

Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

17.08.2017 kl.23:00

Toril sin hverdag med musikken:
Nei,du er ikke på bærtur i det hele tatt,det er nøyaktig det jeg ser også,pluss litt til. :)
Jeg kan også si at de steinene ligger som pynt på graven til min morfar og min mormor,vi tok dem bare vekk for å vaske dem,så la vi dem på plass igjen.
Ha en kjempefin torsdagskveld du også,Toril :)
Klem fra synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

17.08.2017 kl.23:18

Toril sin hverdag med musikken:
Toril,se helt nede og midt på den grå steinen,der ser du en dame til venstre med lyse krøller,litt rund i ansiktet og forkle på seg og ved siden av henne til høyre står det en mann med lys (dress)jakke,mørkt hår,høyt hårfeste m/viker og smalt ansikt.Mellom de to er engelen du ser.Lenger oppe på steinen,til høyre for mannen er det enda en,det var han jeg såg først
De er alle lette å se når du vet hva du ser etter :)
Klem fra synskepeggy.

Toril

17.08.2017 kl.23:33

Det var kjempemoro at jeg greide å se noe av det som viste seg på steinen. Når jeg ser nå på steinen ser jeg en dame og en mann, og engelen mellom. Det var mannen og engelen jeg oppdaget først da jeg så bildet for første gangen.

Takk for at du delte innlegget ditt, og det kjempefine bildet med kjærlighet og godhet i <3

Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

17.08.2017 kl.23:43

Toril:
Ja,som jeg sa,bare gode energier.Det er ikke noe mørkt eller forvrengt her,i motsetning til visse andre bilder jeg har sett fra en som påberoper seg å ha evner og magefølelse.
Det er bare hyggeligt å dele :)

Må også nevne at nå tror jeg det har rablet helt for dama med liksomevner og magefølelse,jeg mistenkte at det var rablet for henne da hun påsto at en telefonselger prøvde å sjekke henne opp og at hun hadde spilt kostbar,men nå,etter at hun har tatt det mye lenger,er jeg sikker - det må være noe alvorligt galt fatt.
Det er forøvrig ikke rart at hun notorisk påstår at jeg skriver og svarer til meg selv,i hennes hode er jeg deg og du meg og for henne vil det jo se ut som at jeg snakker med meg selv hver gang jeg skriver en kommentar.
Klem fra synskepeggy.

Toril

17.08.2017 kl.23:56

Det er bare varme og kjærlige energier i bildet, og det var det første jeg la merke til da jeg så bildet. Jeg er var for bilder med dårlige energier. Vet ikke hvorfor, men kjærlige energier merker jeg med en gang <3 Kjærlige og varme energier i et bilde er på en måte lysere enn bilder med negative energier.

Det verste er jo at denne damen også mener at våre blogglesere er oss, og hun har beskyldt flere av mine blogglesere for å være meg. Godt gjort at jeg er en blogger i Kristiansand, i Oslo, i Kristiansund og på Nesna da. Logikken lenge "leve".

Hva??? En telefonselger hadde prøvd å sjekke henne opp? Det visste jeg ikke :o Mye man skal lese før øynene faller ut.

De av bloggleserne dine som kun skriver navn, og som ikke har blogg får jo også beskyldninger rettet mot seg. Jeg har stor forståelse for de av leserne som velger og ikke dele lenken til sine blogger når de ser hva enkelte lirer ut av seg i kommentarfeltet av trusler og mer til. Noen av dem er tøffe nok til å stå frem med navn i motsetning til visse andre.

Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

18.08.2017 kl.00:07

Toril:
Jeg har ledd mye mange ganger av den vrangforestillingen der.
Tenk deg,en telefonselger vil selge henne et strømabonnement og er kanskje litt pågående og hun tror at han sjekker henne opp.Hun gjorde selvsagt et nummer av at hun ikke var interessert - i tilfelle han hadde spurt.
Hun har herjet i bloggen min siden 2010.Hun har vært frekk og ufin,hun har vært kverulerende,har kommet med grunnløse beskyldninger,anklager og løgn.Det eneste jeg kan komme på som grunn er at hun er totalt avhengig og har en pervers glede av å (hennes egne ord)"bli dengt løs på" i kommentarfeltene rundt omkring.
Som sagt,nå tror jeg at hun har havnet helt i grøfta og at det har rablet helt for henne,de siste påstandene hennes er helt hinsides og forbi fornuft.

Klem fra synskepeggy

Tesse

18.08.2017 kl.01:00

Det er en mann og en dame i stenen:)

Livet mitt som klarsynt.

18.08.2017 kl.08:36

Tesse:
Det stemmer :)
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

58, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits