Er det sånn man vil ha det,så gjerne for meg !

 

Kan man stole på at de 

bruker makten vi gir dem

til å ta bestemmelser og avgjørelser til beste

for oss alle....

 

Bilderesultat for støre og hareide
Bilde lånt fra google. 

 

En sutrepave og

en tåkefyrste 

er det sånne man vil gi full tillit til,

nei,jeg tror ikke det,

ikke jeg iallefall !

 

Hilsen synskepeggy.

 

4 kommentarer

Toril

20.08.2017 kl.14:37

Du kan så si. Under valgkampen så lover alle politikere gull og grønne skoger for å få velgere.

Jeg tror slik det er bitt nå at de støste partiene må gå sammen med mindre partier om å danne regjering vil det bli mye uenigheter om ulike saker siden de ulike partiene i regjeringen har ulike syk på politiske saker. Dette så vi tydelig da statsbudsjettet skulle vedtas, for det ble uenighet mellom regjeringspartiene.

Selv synes jeg at slike flertallsregjering ikke fungerer så optimalt som når ett parti regjert alene.

Nå er jo lederne innenfor de ulike partiene i gang med å prøve å finne løsninger for hvem de kan samarbeide med hvis de blir valgt ved Stortingsvalget. Ikke lett oppgave for å si det slik.

Selv er jeg politisk interessert, men holder kortene mine for hvilket parti jeg støtter inntil brystet. Det er fordi jeg ikke ønsker å offentliggjøre mitt politiske standpunkt nettet. Den som får min stemme får det fordi de har saker som jeg brenner for, og som jeg mener kan gjøre en god jobb for Norge :)

Ønsker deg en kjempefin søndag :)

Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

20.08.2017 kl.15:47

Toril:
Jeg syns at flerpartiregjeringer er svært begrensende og en skikkelig uting.Det var vel Bondevik-regjeringen som mente at flerpartiregjeringer var så berikende,seinere så har jo arvtakerne mer eller mindre kjempet for å ikke drukne i kompromisser og avtaler de i utgangspunktet er imot.Det blir alt for mye kamelsvelging og de verste gjennom tidene i så måte var jo nettopp Bondevik.
Min hjertesak er ingen hemmelighet og det er fullstendig avvikling av muligheten for midlertidige ansettelser.I den saken er det på sin plass å se fks.til USA hva det har gjort mot arbeiderne der.Får midlertidige ansettelser mulighet for å etablere seg vil det skape store problemer for neste generasjon som snart skal etablere seg som voksne,ansvarlige samfunnsborgere,de vil ikke ha sjanse på fks.boligmarkedet uavhengig av utdannelse eller kanskje fem jobber i midlertidige stillinger,det hjelper ikke om man tjener en million i året for bankene låner ikke ut til bolig eller noe som helst annet uten fast ansettelse og det er et absolutt krav.Om fem år,og midlertidige ansettelser har fått etablert seg,hvor mange tror du har mulighet for å eie noe som helst og iallefall ikke bolig.Det var bare et eksempel,har flere....
Den andre hjertesaken min er avvikle alle schengenavtaler som uansett blei undertegnet av selveste landsmoderen FØR folkeavstemming hadde funnet sted.
Har flere hjertesaker,men som gammel fagforeningpamp er de to sakene de absolutt viktigste sakene for meg ved dette valget.
Hilsen synskepeggy.

anonym1

20.08.2017 kl.16:02

Jeg elsker folk som engasjerer seg og har litt kunnskap.

som er villig til å dele kunnskapen,lærte noe mer jeg nå:)

Takk for du viser den siden av deg selv :)

Livet mitt som klarsynt.

20.08.2017 kl.21:10

anonym1:
Det er klart man engasjerer seg,hvordan kan man ikke gjøre det ?
Kan si at jeg er en grei og omgjengelig person og jeg rett og slett storkoser med med en god,saklig og objektiv diskusjon uansett tema.
Da sier det seg vel selv at jeg kanskje har litt problemer med å omgås tre typer mennesker og det er : de alt for selvsentrerte,de som svarer vet ikke på alt man spør om og,ikke minst,de konfliktskye.Ingen med en eller flere av disse "egenskapene" er til å stole på.Jeg omgås sånne når jeg absolutt må,men jeg liker det ikke så godt.
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

58, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits