Ror så det fosser,men kommer ikke av flekken !

 

Denne er i høyeste grad relevant 

i disse dager !

Nysgjerrig ? Følg linken.....

Et lite hint : Støre - Hamas..

 

https://www.youtube.com/watch?v=NpFWacfx4cA
_________________________________________________________

 

Noe skurrer mer og mer for hver gang 

jeg ser dette desperate,patetiske 

forsøket på å

ro seg ut av uføret !

 

Hilsen synskepeggy.

8 kommentarer

Leo

21.08.2017 kl.21:45

Politis langt ute på høyresida du da?

Livet mitt som klarsynt.

21.08.2017 kl.21:55

Leo:
Vet du hva,jeg er kommet i en sånn alder nå at jeg har kommet til noen par sannheter.Jeg er godt nok bemidlet så jeg kan ha det bekvemmelig resten av min levetid og derfor er det egentlig det samme hvem som styrer landet,jeg vil ikke ha noen problemer uansett.
Men,jeg er også veldig oppttt av hvordan kommende generasjoner vil ha det i fremtiden,så for min del,er det dem jeg har i tankene når jeg stemmer.
Jeg ønsker meg en fortsatt høyreregjering,ideelt sett rent høyre,men jeg vil ikke ha en høyreregjering med støtte fra KrF og V.
Hilsen synskepeggy.

J

22.08.2017 kl.09:57

Skremmende og tankevekkende men han er ikke den eneste politikeren som har løyet.Er enig i at denne er uhyggelig.

Ekkelt å se hvordan han prøver å sno seg unna

Livet mitt som klarsynt.

22.08.2017 kl.10:31

J:
Folk har en svært selektiv hukommelse og det er skremmende.Sånne som meg,som husker litt har som oppgave å påminne folk.Og jeg kan nevne noen par ting som jeg husker her og nå,på rappen :
- Kameraderi,hoderulling,dolking i rygg,ansvarsfraskrivelse og feighet i kjølevannet av 22.07 har man vel aldri sett maken til i norsk politikk.
- Svertehelga som,etter at valgnederlaget var et faktum blei spurt om hva partiet skulle gjøre de neste fire årene svarte "nå skal vi bruke de neste fire åra på å sverte den nye regjeringa"
- Partilederen som nå nylig blei avslørt med noe muffens knyttet til et byggeprosjekt han hadde eierinteresser i.
- Ministeren som lovet å gå av på dagen om ikke løftet om full barnehagedekning lei innfridd prøvde å tåkelegge da hun blei konfrontert med å prestere å si at "det var ikke det hun hadde ment"
- Den nye talsmannen for sverting og negativ omtale av den sittende regjering,er i høyeste grad verdig tilliten og gjør en "glimrende" jobb.
For å nevne noe,listen blir lenger,helt garantert !
Hilsen synskepeggy

Anonym

22.08.2017 kl.10:36

Må bare le av deg Sp har Du kastet deg inn i valgkampen nu

Livet mitt som klarsynt.

22.08.2017 kl.10:44

Anonym:
Bare le så mye du vil du - jeg bidrar i valgkampen på de måtene jeg kan,gjør du det samme ?
Kom nettopp på et punkt til på listen over påminnelser :
Da den,dengang,sittende statsminister forsto at det var en mulighet for å tape valget,prøvde han desperat å få velgerne tilbake med bla.å si at "dere må ikke velge på bakgrunn av det vi har gjort,men på bakgrunn av det vi kommer til å gjøre" - WTF tenkte jeg da !

-klarer du å holde deg til saken,"anonym" er du velkommen til å diskutere :)
Hilsen synskepeggy

siri

22.08.2017 kl.10:53

Hva med Listhaug er du fan av hun?

Livet mitt som klarsynt.

22.08.2017 kl.12:20

siri:
Ja,jeg rett og slett digger den dama.Det betyr ikke at jeg er enig i alt hun står for,men jeg liker stilen hennes.
Og det er når det "går ei kule varmt" at sannheter kommer for dagen.Tror ikke man vil se henne løpe sutrende til "mamma" Erna når noen har kommet litt for nærme sannheten.Og jeg tror ikke at sutrepaven som løp til "mamma" Erna og sutret er den eneste som slikker imamer oppetter ryggen heller.
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

58, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits