Det store spørsmålet i dag !

 

Er jeg eller er jeg ikke,

hemmelig bruker på KG ???

 


 

Det spekuleres det på -

 - opp og i mente i dag !

Bare jeg vet...  

 

Hilsen synskepeggy.

27 kommentarer

22.08.2017 kl.14:23

Du er ikke bedre enn de andre der inne så jeg sier ja

Livet mitt som klarsynt.

22.08.2017 kl.19:00

Anonym:
Hva mener du ?
Hilsen synskepeggy.

Toril

22.08.2017 kl.15:08

Er det mulig??? Da må jeg spørre deg, er du hemmelig bruker på kvinneguiden? Det er kjempefint at andre vet bedre enn deg selv. Da slipper man å lure hvis man skulle lure på noe :)

Hvis de ikke har andre ting å gruble på, har de et snevert interessefelt, og de burde lese seg opp på samfunnsnyheter for å se om noe spennende har skjedd i nærmiljøet sitt.

Ønsker deg en kjempefin tirsdag :)

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

22.08.2017 kl.18:59

Toril:
Hei,Toril :)
Du og jeg vet svaret på det spørsmålet ditt og jeg syns ikke at noen andre har noe med det å gjøre :)
Jeg oppdaget,ved en tilfeldighet at noen lurte på det og etter mye om og men,konspirasjoner og teorier blei konklusjonen at jeg antakelig er medlem,men muligheten for at jeg ikke er det blei holdt åpen,man vil jo ikke bli tatt med buksene nede om det skulle vise seg at man har tatt feil,ikke de som,i egne øyne,er feilfrie iallefall.
De kan jo bare fortsette å lure....
Ha en kjempefin tirsdag du også Toril :) Klem fra synskepeggy.

Anne

22.08.2017 kl.15:59

Nei det tror jeg absolutt at du IKKE er :-)) heller ikke er du en mann eller Torill eller Else Marit ! Du har en så spesiell måte å skrive på pluss du virker så ekte og troverdig at jeg hadde kjent igjen din skrivemåte! Skjer ofte på kvinneguiden at folk har blitt avslørt , like morsomt hver gang :-)))

Livet mitt som klarsynt.

22.08.2017 kl.19:15

Anne:
Hei,Anne :)
Nå er situasjonen både fastlåst og komisk for om jeg svarer nei kommer alle de anonyme for å beskylde meg for å lyve og om jeg svarer ja vil alle de anonyme komme for å hovere med at de visste det fra før.
Alle de anonyme som beskylder meg for alt fra å skrive kommentarer til meg selv,svare på kommentarer fra meg selv til at de vil ha det til at jeg er en mann,bør lese denne kommentaren din for du har rett,man burde lett kjenne igjen kommentarer til meg selv,fra meg selv osv. på skrivemåten.
Noen er,dessverre mer interessert i å beskylde,anklage og lyve enn å se nøye etter om de kan ha rett.
Hilsen synskepeggy.

Toril

22.08.2017 kl.19:45

Hvis det er noe jeg ikke skal, er det å melde meg inn som medlem på Kvinneguiden. Det kommer aldri til å skje noen sinne! Ikke ti vill hester får meg til å bli medlem der.

Jeg har lest inne på kvinneguiden, og det var mer enn nok for meg. Hvis de er interessert i å finne meg på et forum, kan de gå inn på Rasekattforumet.

Jeg synes den delen av kvinneuiden som heter "Rampelyset" eller hva det nå heter burde blitt steng, for maken til uthenging av bloggere og andre har jeg aldri sett maken til. "Rampelyset" var den desidert verste forumet jeg har lest noen gang!

De beskyldningene som er rettet mot deg, meg og noen andre av dine bloggvenner er tatt ut av en sammenheng som ikke har rot i virkeligheten.

Noen av beskyldningene begynner å bli temmelig oppbrukte og utgått på dato som at du kommenterer til deg selv, at du er meg, jeg er deg, jeg er Else Marit, Else Marit er deg og i det hele tatt.

Jeg skjønner ikke hvordan vilt fremmede bloggere og lesere kan sitte å uttale seg personlig om bloggere de ikke kjenner personlig, anklage bloggere for ting uten å kjenne bloggeren personlig og lyve om bloggere de ikke kjenner personlig? Akkurat det er noe jeg forundrer meg over. Det gjelder for mange bloggere!

Ønsker deg en kjempefin tirsdag :)

Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

23.08.2017 kl.10:45

Toril:
De ville påstandene om at jeg skriver kommentarer til meg selv og svarer startet hos en blogger som var en mester selv i nettopp det,etter det har beskyldningene og påstandene fortsatt å komme ganske ofte.
Å skrive og svare på,kommentarer til seg selv er jo ganske latterlig egentlig,og hva skulle man skrive til seg selv uten at det virket for flaut og hva skulle i så,fall hensikten være,ris,ros,kverulering eller krangling,påstandene er jo i utgangspunktet dødfødte.
Jeg leste litt på KG,i tråden om mammaAR,jeg blei helt sjokkert da diskusjonen dreide over på synsing om hun hadde hareskår eller ikke for debatantene mente at det "var noe galt med munnen henne",da sluttet jeg å lese.Etter det har jeg vært innom de gangene bloggen min er blitt gjenstand for debatt,seinest for noen dager siden i en tråd opprettet av CM.
Flere bloggere har drevet splitt og hersk i forsøk på å sette deg og meg opp mot hverandre,etter hvert forsøk de har mislyktes i har hetsen og hatet blitt verre.De tåler ikke at vi fortsatt er venner og de tåler ikke at du er den eneste som vet hvem jeg er.Sånn er det bare og sånn vil det fortsette å være.
Forøvrig blir innleggene i en viss annen blogg mer og mer "kryptiske" til en grad nå imdet siste som får meg til å lure på om alt er som det skal med vedkommende.Mye fri fantasi og vrangforestillinger det kan man si og skal man,som vedkommende blogger selv gjør,dømme ut i fra det man leser,er det kanskje blitt så ille nå at det er grunn for en bekymringsmelding......
Ha en kjempefin dag ,Toril :) Klem fra synskepeggy.

Anne

22.08.2017 kl.21:25

Senest i dag ble en bruker på kvinneguiden avslørt , brukeren skrev og ba folk slutte plage en de skrev om , jeg også kjente igjen skrivemåten og så at det er jo den de " prater " om. Enkelte ord , setninger , gjentakende setninger lik der og på bloggen ..

så nei , er rimelig sikker på at du ikke er der og skravler , eller herjer vilt i ditt eget kommentarfelt :-)) men noen elsker intriger og noen elsker å gjøre det surt for andre. Har lest litt på mange ulike bloggere , alle har sin egen utforming og stil, det er flott ! Og enkelte har egen blogg men elsker å lage bråk for andre, og det er de samme som går igjen. Pussig , de stenger for muligheten til at andre kan skrive deres mening på bloggen , er vel redd for sannheten ? Men selv er de som små flått på andres blogger , opererer med ulike navn, ulik ip osv.. Gud for ett kjedelig liv de må ha !

Livet mitt som klarsynt.

23.08.2017 kl.10:22

Anne:
Hei,Anne :)
Jeg har lest litt på KG/rampelys i det siste,det er fordi at bloggen min har vært omtalt ganske ofte en stund der inne,men at en bruker blei avslørt,det fikk jeg ikke med meg.
Det er blitt et problem både på blogg og ellers at folk skal synse og ha en mening om absolutt alt mellom himmel og jord,kan ikke folk bare slappe av litt å la humla suse,det er en bloggbobble dette her og det er ikke meningen at man skal ta det på blodig alvor.
Helt tilfeldig kom jeg over et innlegg (og kommentarer) som diskuterte om jeg var eller ikke var en hemmelig medlem på KG og at jeg hadde startet en tråd om bloggen min.Det virket på meg som om hensikten var å sette Toril K og meg opp mot hverandre for en av kommentarene skreiv bla.:"synskepeggy er medlem på KG for å snakke stygt og lyve om sine bloggvenner og T er lykkelig uvitende om det hehe"
Jeg mistenker at noen av kommentarene var skrevet av bloggeier selv,da det ikke blei den helt store responsen fra lesere.Seinere på dag omgår var alt sammen slettet og vekke og det var etter at jeg skreiv dette innlegget mitt.
For noen år siden var det en blogger som var svært flittig på tastaturet og skreiv kommentarer til seg selv og den gang var hensikten å prøve å starte krangel og nedrakking av mine bloggvenner og meg,det var så lett å avsløre at det i grunnen var morsomt,fikk hun ikke respons på drttkastingen (fort nok) så begynte hun å herje i sitt eget kommentarfelt.Den bloggen var forøvrig så grov i sin hets og sitt åpenbare hat mot meg,først og fremst,at man,verken før eller siden,har sett maken.I den bloggen var man også "unormalt" opptatt av hvem de anonyme kunne være.
Ha en fin dag :) Hilsen synskepeggy.

Anna Haug

22.08.2017 kl.22:23

Hvilken tråd gjelder det? Kunne ikke finne noen tråd som omhandlet deg og spekulasjoner

Livet mitt som klarsynt.

22.08.2017 kl.23:26

Anna Haug:
Det var en blogg,men innlegg og kommentarer er slettet i løpet av dagen,jeg finner det ikke i den bloggen jeg heller nå.Rampelyset hadde en tråd som omhandlet hvordan bloggere herjer og bråker i andre bloggeres kommentarfelt.Tråden refererte til synskepeggys blogg for der finnes nok av eksempler på hvordan enkelte kan oppføre seg i andres blogger.
Hilsen synskepeggy.

Egotroll.

23.08.2017 kl.13:34

Dreier ALT PÅ NETT SEG OM DEG?

Du verden for et ego du har.

Livet mitt som klarsynt.

23.08.2017 kl.13:50

Egotroll.:
Ja,det kan virke sånn for tiden :)
Hilsen synskepeggy.

23.08.2017 kl.13:51

Uinteressant problemstilling.

Livet mitt som klarsynt.

23.08.2017 kl.14:06

Anonym:
Jeg er enig i det,men det er jo litt artig da,at synsing og påstander som angår synskepeggy er noe folk er svært opptatt av.
Men,tanken min (her på blogg generelt) er rett og slett SO WHAT !!!
Jeg er heldigvis en type som ikke tar blogglivet så veldig seriøst.
Hilsen synskepeggy.

Therese

23.08.2017 kl.15:11

Hei. Jeg våknet i morges og så tilfeldigvis at diamanten i ringen jeg arva etter moren min er borte. Den er jo ikke akkurat stor, har leita over alt. Har du noen tips til meg? Mvh Therese

25.08.2017 kl.13:40

Her har du en skikkelig sak å ta grep om.

Vis at du er synsk. Hjelp politiet å finne den savnede gutten her.

http://www.adressa.no/nyheter/trondheim/2017/08/25/Vitne-kan-ha-m%C3%B8tt-savnede-Rakavan-i-Trondheim-sentrum-15205740.ece

Livet mitt som klarsynt.

25.08.2017 kl.14:08

Anonym:
Seriøst !!!!!!
Dette er respektløst overfor de som leiter etter gutten !!
Det er jo en mulighet for at de ikke tror på "synske" og uansett bør en slik henvendelse komme direkte fra noen som er direkte involverte og ikke fra totalt utenforstående på en blogg !
Jeg syns DU skal prøve deg på den oppgaven selv,en "pålitelig" magefølelse kombinert med lav,skamløs moral burde fikse den oppgaven LETT
Hilsen synskepeggy.

25.08.2017 kl.14:45

Se her ja. Der fikk vi svaret på at du ikke har evner. Har du vært synsk så hadde du tatt kontakt med politiet og sagt hva du ser.

Å det er å hjelpe. Langt fra respektløst. Å lyve er respektløst.

Livet mitt som klarsynt.

25.08.2017 kl.15:45

Anonym:
Slutt å tulle,du vet nøyaktig hva jeg mener !
Ikke gjør deg dummere enn du er nå igjen !
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

25.08.2017 kl.18:12

Anonym:
Jeg er klarsynt,du kan tro det eller la være,det er meg fullstendig likegyldig,men å beskylde meg for å lyve når du ikke har fjerneste peiling på hva du snakker om,det er ganske drøyt.
Jeg velger å ha en svært lav profil angående mitt klarsyn her i bloggen og om ikke hukommelsen din er alt for selektiv så vet du hvorfor.
Jeg liker ikke selvskryt (om evnene mine) men jeg gjør det allikevel,kan forøvrig også minne om at jeg fortsatt ligger et godt hestehode og vel så det forran selveste snåsaen i "spådommer" om Mr.Donalden.
Nok om det,jeg har fått testet mitt klarsyn opp til flere ganger,og noe av det kan faktisk dokumenteres.Jeg har 78-91% treff på alle tester jeg har tatt og det regnes som SVÆRT bra,normalen for folk som er klarsynt ligger på 75-80% og det regnes som bra det også.
Jeg er ikke interessert i å bevise noe for noen,mitt klarsyn er det ingen som har noe med å gjøre og hver gang noen forsøker å angripe det på noen måte,så angriper man meg personlig da klarsyn er en del av den klarsynte personlighet.
Hva vet vel du"anonym" om hva jeg har gjort opp gjennom årene og hvor mange jeg har hjulpet - du vet ingenting - absolutt ingenting !!!
Men,hadde du hatt "evner" som du påberoper deg så,hadde du kanskje hatt en "magefølelse".
Om jeg blir spurt evt.når jeg blir spurt blir aldri offentliggjort noen steder og iallefall ikke på en blogg !
Så,du får tro hva du vil,hva du tror er det siste jeg ofrer en tanke uansett !
Hilsen synskepeggy.

Toril

25.08.2017 kl.16:31

Nå har Synskpeggy aldri skrevet noen sinne at hun er synsk. Hun er klarsynt! Det er to vidt forskjellige ting som jeg vet skjønner!

Du dummer deg bare ut slik du holder på, Anonym! Feig er du også som ikke står fram med navn.

Kari

25.08.2017 kl.18:55

Nå må den paranoide fruen på en annen bloggportal ta seg sammen men jeg er stygt redd for at det ikke er håp.

Måten hun oppfører seg på er verre enn noen gang og jeg kan ikke huske henne så ille før for hun var ille før også men ikke i nærheten som hun er nå.

Den ene interessen hun har er å slenge ut av seg beskyldninger som hun har diktet opp i det fantasifulle hodet sitt. Det eneste hodet består av er fantasier som ikke har rot i virkeligheten og det er langt fra normal oppførsel slik hun oppfører seg.

Du gjør rett i å forsvare deg mot løgnene og beskyldningene hennes. De løgnene og beskyldningene du får fra den bloggeren er bygget opp av ondskap og hat

Hun eier ikke noe som heter evner og hun har avslørt seg selv. Det finnes en lukket facebookgruppe som handler om dette damemennesket og det er en god del bloggere fra bloggplattformen som er medlemmer av facebookgruppen. Jeg skal hilse å si at hun og de åndsfraværende blogginnleggene hennes blir diskutert. Ingen av gruppemedlemmene tror noe på hennes historier om at hun har evner og de mener at hun er paranoid.

Du får ha en fin kvel:)))

Kari

Livet mitt som klarsynt.

25.08.2017 kl.19:20

Kari:
Hun tror at hun "har truffet en nerve" eller at "sannheten kom frem" fordi at folk reagerer på hennes løgner,beskyldninger og anklaget.Hun fatter jo ikke at det er oppførselen man reagerer på.
Nå er det like før hun kommer inn å kommenterer med link,hun har vel innsett at lesertallet er 0,00 når hun skriver som anonym,ingen vet hvem "anonym" er og klikker seg derfor ikke inn på den bloggen.
Lesertallene hennes som har slått alle rekorder er takket være synskepeggys blogg,ikke takket være hennes særdeles godt skrevet og velformulerte innlegg.
Hun blir jo ansett for å være et tragisk tilfelle overalt også på lukkede facebookgrupper (som jeg IKKE er medlem av)
Hilsen synskepeggy.

26.08.2017 kl.10:44

SynSke sletter ikke kommentarer når folk ber om Hjelp

Livet mitt som klarsynt.

26.08.2017 kl.11:03

Anonym:
Hva babler du om nå og hvilke løgner klarer du å skvise ut av at jeg slettet en kommentar jeg hadde skrevet selv.
Man får nok snart svaret på det,ikke sant "anonym" ?
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

58, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits