Beviset alle har ventet på !

 

Og beviset er sterkt og overbevisende,

 

 

det er høst !


Hilsen synskepeggy.

20 kommentarer

24.08.2017 kl.12:10

Nå ble jeg skuffa trodde du ville innrømme hemmelig medlemskap i rampelyset-:(

Livet mitt som klarsynt.

24.08.2017 kl.12:21

Anonym:
Ja,det trodde du vel og sikkert flere med deg :)

Som jeg skreiv i en kommentar i går,så er situasjonen fastlåst i det spørsmålet.Hvis jeg svarer nei,tar det ikke lange tiden før noen anonyme kommer og anklager meg for løgn,og svarer jeg ja,kommer de anonyme i hopetall for å hovere og kverulere under parolen : jeg visste det,du er avslørt for lenge siden og noen anonyme med "evner" kan til og med finne på å komme å si at : "atter en gang hadde magefølelsen rett.
Så,du skjønner,i dette "viktige" spørsmålet kan jeg svare hva som helst nå.
Hilsen synskepeggy.

Toril

24.08.2017 kl.12:46

Det er nok ingen vei tilbake nei at høsten er rundt hjørnet, og det er nettopp det som er så fantastisk med dette landet at vi har 4 årstider. Bortsett fra at jeg ikke liker kalde høstdager og vinteren.

Jeg ser det samme beviset jeg også på noen av trærne utenfor hos oss.

Ønsker deg en kjempefin torsdag :)

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

24.08.2017 kl.13:13

Toril:
Du er heldig som fortsatt har fire årstider :)
Vi her i Bergen har hatt en - høst med regn,regn og atter regn de to siste årene.Temperaturene er også temmelig lik ca10-12+ sommer som vinter.
Men,vi bergensere gir ikke opp,vi håper på en fin høst og vinter :)
Ha en kjempefin torsdag du også :) Klem fra synskepeggy.

24.08.2017 kl.12:46

Det var ei lei Knipe

Trur du har fått alvorlige forklaringsproblemer det gjør alle Lystløgnere

Livet mitt som klarsynt.

24.08.2017 kl.13:48

Anonym:
Denne kommentaren viser utmerket hva jeg ønsker å poengtere.
Du kaller meg en lystløgner med forklaringsproblemer,det er (ikke) greit.
Innlegget (fra i går) skal vise hvordan noen (også folk som ofte påberoper seg "evner") konspirerer,anklager og påstår ting de selv tror er sannheten.Den/de det skrives om prøver å si hva sannheten er,men de mest ihuga synsere og anklagere er ikke interessert i å høre,de tror de allerede vet sannheten selv om det ikke finnes fnugg av "bevis" noen steder som kan gi minimum av troverdighet til det de synser,påstår og anklager andre for.
Jeg har (på blogg) blitt anklaget for alt fra å være diverse andre bloggere samt et utall anonyme til anklager om å ha sendt e-poster me ufint innhold til andre bloggere til å lyve om alt mellom himmel og jord,ingenting av anklagene stemmer,men prøver jeg å singra om dette,blir bare anklagene og synsingen verre og verre.
Så,da jeg,helt tilfeldig såg et innlegg der det spekuleres i om jeg er hemmelig medlem av KG og at jeg oppretter tråder om meg selv,til meg selv,og at en av grunnene til at jeg gjør det er for å få flere lesere kunne jeg ikke la være å bruke denne muligheten til å statuere et eksempel på hvordan synskepeggy og synskepeggys blogg til stadighet blir anklaget og beskyldt for alt hva andre kommer på å beskylde og anklage meg for,det er bare fantasien som setter grenser og det har man sett fra jeg begynte å blogge i 2010.

Skjønner du nå "anonym",eller er det fortsatt greit for deg å kalle me en lystløgner ?
Hilsen synskepeggy.

24.08.2017 kl.13:53

DU vrir deg unna som en slimål å svare på spørsmålet

Livet mitt som klarsynt.

24.08.2017 kl.13:57

Anonym:
Var ikke det første svaret godt nok for deg "anonym" eller velger du å fremstå som så dum at du ikke forstår hva jeg skreiv i min forrige kommentar til deg.
Det kan fort bli kverulering og krangling av sånt.....
Hilsen synskepeggy

24.08.2017 kl.15:49

Du er VIRKELIG synsk ja hehe

Livet mitt som klarsynt.

24.08.2017 kl.15:53

Anonym:
Selvfølgelig,påstår du at jeg lyver så får du jammen bevise det eller så må du legge saken død hehe :)
Hilsen synskepeggy.

Ufo

24.08.2017 kl.16:43

Ser bladene begynner å få en annen farge her også. Enda vi bare er i august. De siste årene har ikke bladene å bli gule før i slutten av september. Det begynte å lukte høst allerede i begynnelsen av august. Litt rart egentlig.

Håper det er ett tegn på at det blir en lang og kald vinter med mye snø. Savner veldig de gamle snøvinterene.

Ønsker deg en fin kveld:)

Livet mitt som klarsynt.

24.08.2017 kl.23:46

Ufo:
Hei,ufo :)
Ja,jeg savner de kalde,klare vinterdagene med flere meter snø jeg også.Vi hadde en fantastisk fin vinter i 2009,den var akkurat sånn som jeg liker at vinteren er.Så hadde vi en fantastisk fin sommer i 2012 med flere uker med sol fra skyfri himmel og godt over 28+.Det var tider det ! Etter det har regnvær dominert her i Bergen.
Man har hatt høstfølelse her i noen uker og været har vært bra to dager på rad,det er som man nesten ikke kan tro at det er oppholdsvær i dag igjen.
Ha en flott kveld og god natt ufo :) Hilsen synskepeggy.

25.08.2017 kl.10:20

Du hadde rett sp har lest motinnlegg på en blogg hvis navn skal forbli usakt-:)

Livet mitt som klarsynt.

25.08.2017 kl.10:38

Anonym:
Jeg vet at jeg "traff en nerve","er litt for tøff for noen" og kanskje "tråkket noen hardt på tærne" med innlegget mitt.Det var meningen!
Men,jeg kan ikke se noe motinnlegg i "den bloggen som ikke nevnes navn på"
Hilsen synskepeggy.

25.08.2017 kl.11:51

Hva er bloggen.Er det hun som får leserrekorder takket værE sp

Livet mitt som klarsynt.

25.08.2017 kl.13:13

Anonym:
Det er ikke rart at du spør om det er henne,for hun skriver innlegg etter innlegg i forsøk på å provosere,hver gang noen kommenterer her så kommer det et nytt "provoserende" innlegg...
Det må svi godt hos henne når jeg bekrefter at det IKKE er henne !
Håper hun føler seg tåpelig,dum og paranoid nå over at hun tok fullstendig feil - igjen !
Hilsen synskepeggy.

K

25.08.2017 kl.20:23

Hei! Jeg fant et innlegg fra 2014, der du sier at du kan se ånder i et hus. Jeg lurte bare på om du kunne hjelpe meg? Vi har eid huset i snart 7 år, å opplevd en del ting men nu er det sånn at minste gutten i huset sover ikke så godt om nettene, og nå er det blitt så ille at jeg må "passe" på han når han bare går på kjøkkenet. Han er 4 år, å sier at han har sett noen komme opp trappa å gått igjennom soveromsveggen. Så om du har mulighet til å hjelpe meg hadde jeg vært veldig takknemlig. Hilsen fortvilet mamma som vil ha trygge barn i hjemmet.

Livet mitt som klarsynt.

26.08.2017 kl.00:31

K:
Jeg tar ikke alternative oppdrag via blogg,dessverre,men jeg er sikker på at du finner en god alternativ utøver som kan hjelpe deg.
Lykke til :)
Hilsen synskepeggy.

S

26.08.2017 kl.08:19

jeg nekter å inse at det er høst; for meg er det sommer..la meg nu ha den gleden bare litt til :)

Livet mitt som klarsynt.

26.08.2017 kl.09:18

S:
Skulle ønske jeg kunne si det samme,men jeg bor i Bergen og her har det vært høst i to år :)
Hilsen synskepeggy

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

58, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits