Noen er ærligheten selv !

 

For en tid tilbake traff jeg

tilfeldigvis på en lokalpolitiker da

jeg var ute å luftet hundene.

Jeg skal ikke røpe hvilket parti denne lokalpolitikeren representerer,

men jeg kan si så mye at ordføreren i Bergen

er en partifelle.

Det var helt i starten av valgkampen nå i

sommer at jeg traff på denne politikeren og

det ene førte til det andre og det var ikke til å unngå

at temaet etterhvert dreide over på politikk.

Vi snakket om flere saker og deriblant

eiendomsskatt som jeg mener er en stor byrde for

allerede gjeldstyngede husholdninger 

med store lån på hus og hjem og

annen gjeld man har skaffet seg gjennom livet

som fks.studiegjeld.

 


 

Jeg mener at eiendomsskatt rammer

svært urettferdig og tilfeldig.

Jeg har et helt greit hus,

det er ca 200kvm,altså ikke noe slott akkurat.

Men,jeg har den samme eiendomsskatt som 

naboen min,forskjellen er bare at 

hos naboen min er det to inntekter

mens hos meg er det en og vi bekjenner de samme

utgiftene på eiendomsskatt,det er urettferdig og 

det rammer min privatøkonomi svært hardt,dette sa

jeg,og pluss litt til,til vedkommende og svaret hans ga meg både bakoversveis og 

sjokk,og tenkte at,er det virkelig så arrogant og

lite interessert i grasrotas

problemer disse folkevalgte politikerne er når de svarer at :

"Det ser ikke jeg på som et problem,for når du selger tar du

hele overskuddet av salget selv."

Nå er jeg,som kjent,full av godvilje,så jeg 

noterer det sjokkerende svaret i 

boken over virkelighetsfjern arroganse og uvitenhet.

 

Hilsen synskepeggy.

 

9 kommentarer

stavangerinmyheart

11.09.2017 kl.18:27

uff - ja - så tenker jeg at er det ikke bedre at folk klarer å sitte med det de har. Er så enig med deg.... ble ganske så nysgjerrig på de andre synspunktene hans:) Håper du har hatt en fin dag... og ønsker deg en fin ettermiddag/kveld.

Livet mitt som klarsynt.

11.09.2017 kl.18:35

stavangerinmyheart:
Vi var ganske enige og snakket om mange ting.Jeg er jo opptatt av den der flyplassen på Andøya og jeg kan i grunnen ikke fatte at den skal flyttes til Evenes,jeg ser ingen fordeler ved det,bare ulemper,men så er ikke jeg en ekspert på forsvar,jeg har bare en god porsjon sunn fornuft.Og i det spørsmålet var vi relativt enige.
Da vedkommende kom med dette svaret til meg blei samtalen svært "klein" for min del først,så for politikeren da han såg min reaksjon.
Vi hadde en god tone frem til da,men da takket jeg rimelig fort for meg.
Jeg skal på jobb til natten og gleder meg til å følge valgnatten på nattevakt i natt :)
Hilsen synskepeggy.

lyspera

11.09.2017 kl.22:12

Åh jeg er så enig med deg! det er absolutt en av de mest meningsløse skattene vi har!

Det er ikke rettferdig at man når man ENDELIG har fått råd til å kjøpe sitt eget hus, så skal man straffes for det rundt neste sving..

Livet mitt som klarsynt.

15.09.2017 kl.00:21

lyspera:
Eiendomsskatten burde fjernes,men så,lenge hver kommune selv får bestemme om man skal innføre eiendomsskatt og eventuelt hvor mye så er det ikke lenger et topppolitisk spørsmål.
Ettersom det sitter en ordfører fra ap her i byen så har man ikke store håpet om at eiendomsskatten fjernes med det første,men det som man gjerne ikke tenker på er at eiendomsskatten blei innført under en Høyre-ordfører - partiet som brukte som valgflesk at de ville redusere skatter og avgifter.Til nå har man ikke sett noe til det,her jeg bor har skatter og avgifter bare økt.
Hilsen synskepeggy.

Kari

14.09.2017 kl.22:49

Tror du ikke jaggu at Eplekjekka sverteinger er tilbake på blogg.no igjen da? Hun har hylt høyt at hun aldri skulle begynne å blogge på blogg.no igjen. Jeg har aldri sett noen som snur kappen etter vinden som hun gjør.

Livet mitt som klarsynt.

15.09.2017 kl.00:47

Kari:
Ja,du Kari,det kommer ikke som en overraskelse akkurat.Vi har jo brukt å si at et ikke er et spørsmål om hvis,men om når.Tenkte nok det gikk den veien når hun selv skriver på bloggen sin at hun har mistet lesere,og hun vet at om hun begynner å bråke med oss på blogg.no så stiger lesertallene.Hun må snart innrømme at hun har oss å takke for "populariteten" ikke de,mildt sagt,tvilsomme innleggene sine.
Ser forøvrig at en annen blogger skriver innlegg om ufine kommentarer hun skal ha fått fra Eplekjekka Sverteinger og inviterer til diskusjon om det.I mine øyne er ikke den bloggeren så mye bedre enn den andre,den andre skriver jo også innlegg etter innlegg om ufine kommentarer hun skal ha fått,og begge de to har til felles at ingen av dem poster kommentarene de skal ha fått.Jeg syns det blir litt for mye synsing når man inviterer til debatt om noe som bare en deltaker vet hva er.Og,det er litt dobbeltmoralsk å bare belyse en side av saken.Jeg rådet den bloggeren til å poste kommentarene sånn at folk fikk en ærlig sjanse til å ha en menig og ikke en synsing.
Og,en annen ting,det er merkelig for meg at damene på 40+ plutselig er blitt så opptatt av å ha en mening om AR,vi damer på 40+ bør holde oss for gode til å ha en mening om hva hun gjør,det er nok for oss å vite at hun snart vil forstå at hun har slått døra rett i fjeset på seg selv,hun trenger ikke oss på 40+ til å gni "tabben" inn.
Eplekjekka Sverteinger har postet noen innlegg i det siste som bør få øynene opp hos de fleste for nøyaktig hva hun er og hva hun står for.De av oss som har blitt lagt for hat av henne har sett mønsteret mange ganger før,vi er godt kjent med sutringen,sytingen,løgn og anklager om mobbing og hets.
Intet nytt under solen der.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

15.09.2017 kl.12:06

Kari:
Ser i dag at paranoiaen tok over hos Eplekjekka Sverteinger og bloggen er slettet.
Jeg må si at jeg er litt "bekymret" over pengebruken hennes på bloggshouten,hun shouter innlegg for så å slette,er ikke det å kaste penger ut av vinduet så vet ikke jeg hva som er det.Hun uttrykker stadig hvor bekymret hun er for vår pengebruk på bloggshouter,nå viser jo hun at hun er verre på det også med pengesløsing til ingen nytte.
Hilsen synskepeggy.

BP

15.09.2017 kl.10:46

Patetiske dumme kjærringer på 40+ henger seg på Annahysteriet,er det mulig

Livet mitt som klarsynt.

15.09.2017 kl.11:11

BP:
Jeg er egentlig enig med deg og jeg har gitt uttrykk for det også.
Det passer seg ikke at damene på 40+ skriver innlegg etter innlegg om AR sine siste stunt nå det finnes langt mer alvorlige ting hun har holdt på med som aldri har blitt nevnt med et ord,men som jeg syns er mye verre.Bla.den massive eksponeringen av barna...
Nakenstuntet har bare gjort det vanskelig for henne selv,hvordan skal hun toppe det...
Personlig så mener jeg at innlegget med overskriften "Jeg er bloggverdens Sylvi Listhaug er langt over streken,en mer løgnaktig og misvisende overskrift skal man lete lenge etter her på blogg.no !
Som jeg sa,la AR blogge og vise kroppen så lenge det varer,hun får seg nok et par blåveiser om ikke lenge,når hun får døra midt i tryne.
AR må bare holde på for min del,men det er trist å se hvordan hun kynisk utnytter barna.
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

58, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits