Dagens "beste" kommentar - ingen over,ingen ved siden !!!

 

Det har vært vesker opp og i mente,

store vesker,små vesker og

utallige bilder av vesker i alle fasonger,vinkler 

og positurer.

Diskusjoner har gått 

mange kuler varme når temaet vesker,

ekte og/eller uekte har vært 

på det heteste.

 


 

Det var i kommentarfeltet under

enda et veskeinnlegg jeg såg den

det mest "geniale" svaret - så langt i dag.

Anonym : "Helt seriøst hvor mange vesker føler du 

at du trenger?"

 - Og,svaret var helt "genialt" :

"Har ingenting med saken å gjøre :) Dette skjønner du ikke:D "

Nei,det kan vel flere slutte seg til - 

- dette skjønner jeg ikke - kanskje......tror jeg ....

 

Hilsen synskepeggy :)

12 kommentarer

J

15.09.2017 kl.13:17

Noe så frekt og arrogant.

Dårlig oppførsel mot lesere av bloggen.

Livet mitt som klarsynt.

15.09.2017 kl.15:08

J:
Det skrives mye om bloggere som skriver ufine kommentarer i diverse blogger og i mange tilfeller sitter mobbeofferkortet litt vel løst hos enkelte,men hva med alle de som gidder skrive saklige,objektive og relevante kommentarer og som blir møtt med frekk og ufin tone hos bloggeier.Det er vel mobbing det også,eller er det sånt man må forvente når man skriver uenige kommentarer.
Det ene er ikke noe bedre enn det andre syns jeg,men det fokuseres bare på de gangene bloggeier føler deg mobbet av andres kommentarer.Da blir det ramaskrik,selv om det er den samme bloggeren som føler seg mobbet som svarer frekt og ufint og på grensen til mobbing til andre.
Hilsen synskepeggy.

15.09.2017 kl.13:19

KM?

Som forventet fra den kanten(-:

Livet mitt som klarsynt.

15.09.2017 kl.15:12

Anonym:
Jeg henger ikke ut person her - og jeg beklager om noen føler seg støtt eller mobbet,men jeg klarte ikke å dy meg når et så,glimrende eksempel på poenget mitt så og si ramlet rett fremfor øynene på meg i dag.
Når det er sagt,er det vel to-tre bloggere som faller inn under kategorien : svært ufin og frekk mot sine lesere de gangene leserne gir utrykk for at de er uenige.
Hilsen synskepeggy..

Toril

15.09.2017 kl.14:22

Hvis jeg hadde vært den leseren som hadde blitt møtt med et slikt svar fra bloggeier, ville jeg aldri i mitt liv satt mine øyne på den bloggen.

Det eneste denne bloggeren greier er at bloggleserne mister fullstendig respekt for ham/henne ved å være spydig og nedlatende i svarene til sine lesere.

Man høster slik man sår er det noe som heter, og det gjelder også i bloggverden.

Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg :)

Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

15.09.2017 kl.15:22

Toril:
Hei,Toril :)
Man har sett mange tilfeller (i noen få blogger) at bloggeier er direkte uspiselig og frekk mot sine lesere,i ekstreme tilfeller har det også skjedd at bloggeier har begynt å stalke og fotfølge de/den som er uenig.
Så ekstreme tilfeller er jo sykeligt og slett ikke noe man regner for å være normalt.
De bloggene som svarer meg frekt og ufint på saklige og velbegrunnede kommentarer får aldri mer kommentar fra meg,men må innrømme at jeg er en "skapleser" på noen få blogger her på blogg.no.
Man må a like lav terskel for at de som kommenterer får ufine og frekke svar som man har til de som kommenterer ufint og frekt i andres blogger.Begge deler er helt uakseptabelt og viser totalt mangel på vanlig normal folkeskikk og oppførsel.
Ha en flott fredag du også Toril og god helg :) Klem fra synskepeggy.

due

15.09.2017 kl.16:22

Jeg har også lurt på hva det skal med alle de veskene. En annen ting jeg har lurt på , hvordan har de råd ? Dette er jo vesker som koster mange tusen. Tjener de så godt for å blogge, eller hva lever de av? Jeg forstår i alle fall ikke hvordan de har råd til disse dyre veskene. Noe annet med Mette Marit og andre kjendiser. De er jo rike :)

Livet mitt som klarsynt.

16.09.2017 kl.09:45

due:
Jeg gidder ikke å spekulere på disse veskene,men jeg syns allikevel at spørsmålet om hvordan man har råd til det er relevant,særlig siden hun selv har oppgitt sine inntektsforhold.
Det stemmer liksom ikke med den vanlige oppfatningen om at "folk på trygd" såvidt har råd til salt i maten.
Jeg reagerer ofte på måten hun svarer sine lesere når de kommenterer saklig,objektivt og relevant i forhold til det hun skriver om.Det er mange måter å svare på og hun velger ALLTID den frekke og arrogante måten.Å avspise et høflig spørsmål med at "dette skjønner du ikke" er svært nedlatende,arrogant og ikke så reint lite forsøk på hersketeknikk.Det er påfallende hvordan hun,som selv kaller seg et mobbeoffer,stadig forsøker å mobbe andre.
Det er ofte ganske pinlig å se hennes forsøk på hersketeknikk når det er helt tydelig at den teknikken ikke er en teknikk hun behersker særlig godt.
Hilsen synskepeggy.

Iris

15.09.2017 kl.19:39

Nei, av og til er det ikke lett å vite når man har fått nok. Denne bloggeren kjøper jo så mange vesker at jeg frykter hun skal bli om til en veske selv.

Livet mitt som klarsynt.

16.09.2017 kl.09:33

Iris:
Hun kan kjøpe så mange vesker hun vil for meg om det er vesker hun vil bruke pengene (sine) på,men hun kan dempe seg litt når hun svarer leserne sine.
For en tid tilbake blei jeg tipset om at hun hadde postet en kommentar som kalte meg en jævla drittkjerring,hun hadde både postet kommentaren og svart på den.
Hilsen synskepeggy.

Christine

15.09.2017 kl.20:20

Due: En stor del av disse veskene er falske merkevarer

Livet mitt som klarsynt.

16.09.2017 kl.09:29

Christine:
Ja,hun har innrømmet at en del av veskene er falske og det er enda verre,å bruke tusenvis av kroner på falske vesker er faktisk forbi hva jeg forstår,jeg ser på det som å kaste bort pengene.
Selv har jeg tre vesker,en til jobb,en til fritid og en til fest og jeg kjøper bare nye om de jeg har er utslitte.
Innlegget var ikke ment som en veskedebatt,men jeg ønsker å sette fokus på noe jeg vet ofte viser seg i den der veskebloggen.Veskebloggeren er den som notorisk og alltid svarer sine lesere frekt og arrogant når de ikke er enige,eller spør litt "vanskelige" spørsmål.
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

58, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits