Hvordan får de det til - er de svindlere alle sammen ?

 

Jeg har alltid vært full av beundring 

og forundring over hvordan kjendis-mediumene

klarer å treffe så til de grader riktig på

alle sine forsøk på kontakt med de døde.

Selv i store folkemengder får de liksom

på mystisk vis frem både tanter,onkler,forfedre

og annen slekt som har gått over til det

hinsidige.

Er de rett og slett uvanlig flinke til å bruke sin

gave,

eller er de rett og slett uvanlig flinke 

svindlere....

 


 

Jeg hadde gledet meg i mange måneder til

et mediumshow og denne gangen var jeg sikker

 på at det var min tur til å få 

kontakt,jeg hadde vært på flere lignende show

tidligere,men jeg var alltid forbigått - ingen 

hadde tatt kontakt med meg.

Jeg var forvirret og lei meg,hvorfor ikke meg,

jeg hadde tross alt mistet det kjæreste jeg hadde....

Jeg fikk en sjanse til å snakke

med mediumet etter showet og 

selvfølgelig måtte jeg spørre hvorfor,

mediumet svarte at det ikke var min tur denne gangen og

at andre trengte kontakt mer enn det jeg gjorde.

Vel,forklaringen måtte aksepteres...

for hva vet vel jeg,mediumet vet best....

 

Men,alt dette var før jeg forsto hvordan de gjør det..

På mediumshowet var det en mor og datteren som fikk hele oppmerksomheten,

det viste seg at et familiemedlem hadde dødd mindre enn

ett år tidligere under svært mystiske omstendigheter.

Ingen kunne forstå hvordan mediumet kunne vite dette 

og så detaljert - helt utrolig.

Seinere fikk man forklaringen og den har slett ikke noe 

med kontakt avdøde fra det hinsidige å gjøre.

Jeg vet nå med sikkerhet at det er tvilsomt om 

jeg noen gang vil få den kontakten med

mine kjære avdøde gjennom et medium,

jeg snakker nemlig ikke om dem i køen 

utenfor før jeg går inn.

Og derfor er det ingen spioner (for mediumet) som 

har fått vite detaljer om min historie på forhånd..

Det er ikke tilfeldig hvem "de heldige" på mediumshowene er,

det er dem som har stått i kø og snakket om hva 

og hvorfor de er der,som får ønsket sitt oppfylt.

 

Jeg er klarsynt,og det siste jeg vil er å 

avvise kjendismediumene helt,

jeg får bare ikke min egen erfaring med det åndelige,medium,klarsynt osv.

til å stemme med den erfaringen jeg har med 

kjendis-mediumene.

 

Hilsen synskepeggy.

51 kommentarer

anonym

16.09.2017 kl.10:53

Hahahaa hvem Skyter seg selV i foten nu.DU er en Svindler,

Livet mitt som klarsynt.

16.09.2017 kl.11:23

anonym:
Nå var det ikke meg dette handler om,det handler om kjendismediumer og måten de "jobber" på.
Jeg koser meg med mine klarsynte evner i hverdagen,jeg holder ikke store show der inngangsbilletten er fra kr.600 og oppover...
Det har vært et stort spørsmål om hvordan det kan ha seg at kjendismediumene uten vanskeligheter plukker tilfeldige mennesker ut av en folkemengde og plutselig vet ALT om familiære forhold,personlig økonomi,nære dødsfall osv.samtidig som de ikke kan svare på det mest enkle spørsmål i enerom.
Det er de enkle spørsmålene i enerom jeg er best på :)
Hilsen synskepeggy.

Inger J

16.09.2017 kl.11:02

Sier som anonym over her. Har du evner, så får du selv kontakt med de som du har mistet. Jeg fikk bl.a kontakt med farmoren min i forrige uke, det stemte alt som jeg fanget opp. merkelig ikke sant. Men jeg vet stadig hun besøker meg, fanger opp lukter osv. Ingen røker pipetobakk i mitt hus fra før. Jeg lager heller ikke kakao, men lukten dukker opp, jeg vet hvem som laget kakao når jeg var barn.

Du sier stadig du IKKE ser noe.

Livet mitt som klarsynt.

16.09.2017 kl.11:16

Inger J:
Min morfar røykte pipe,jeg kjenner stadig den særegne lukten av pipetobakk.....
Min mor brukte en parfyme som er lett gjenkjennelig,jeg kjenner ofte lukten...
Min mormor hadde en herlig latter,jeg kan ofte høre latteren...
Min sønn er stadig på besøk her,hver kveld,etter at jeg har lagt meg hører jeg "romstering" på kjøkkenet.Det er han,for jeg kjenner igjen måten han beveger seg osv...
Jeg SER mye og mange,jeg har ofte kontakt,men jeg får det IKKE på komando,det må komme spontant og av seg selv og det gjør det flere ganger for dag..
Bare i dag har jeg hatt minst tre opplevelser fra det hinsidige......
Jeg både "ser" og "hører", men tror det er lurt å holde det meste for seg selv,man vet aldri hvem som er på "kverulering-tokt" på blogg.....
Jeg har hatt evnene mine hele livet,det er en del av min personlighet,jeg føler ikke at jeg må hevde at jeg har dem i ett kjør om igjen og om igjen....
Jeg ser på det som et stort usikkerhetsmoment at man stadig må "overbevise" seg selv og andre at man har evner - det behovet har ikke jeg.
Hilsen synskepeggy.

due

16.09.2017 kl.11:46

Jeg vet sannelig ikke hva jeg synes om dette.. Jeg ar tro på at det er noe etter døden. Jeg har opplevd så mange "klarsynte" for tiden. Det tok jo helt av, etter at programmet åndenes makt startet. Plutselig kunne den og den se ting! Jeg opplever heldigvis ikke slike ting. Da hadde jeg blitt redd! Ei av mine beste venninner har nå plutselig begynt som healer. Jeg har kjent henne i mange år, og det er nå de siste årene hun har begynt sett forskjellige ting. Nå har hun varme hender også! Jeg har alltid varme hender...

Livet mitt som klarsynt.

16.09.2017 kl.12:26

due:
Jesus snakket om og advarte mot falske profeter,jeg tror det var eksplosjonen av utallige alternative utøvere han mente..
Jeg må si at jeg blir lei meg når jeg ser hvor lett det er både å kaste bår i øynene på sårbare mennesker,men også "kravene" til å kunne gjøre det.
Folk går et helgekurs eller en todagers workshop og vips så er de både klarsynte,synske,healere og mediumer.
Jeg som er klarsynt vet at så enkelt er det ikke,men hva annet kan jeg gjøre enn å forsøke å motarbeide det kommersielle alternative miljøet (som jeg dessverre var en liten del av en kort periode) så godt jeg kan,så ofte jeg kan og i alle sammenhenger jeg kan.
Jeg har vært klarsynt i hele mitt liv,jeg husker nøyaktig når,hvor og hvordan det skjedde at jeg forsto at det var noe mer.Jeg var åtte år da jeg fikk et valg om enten å motarbeide det jeg fikk eller akseptere det som en del av livet mitt.Jeg valgte det siste og fra da av var livet aldri det samme mer,og du kan vel tenke deg hvor tungt det var for ei lita jente på åtte år å være helt aleine om dette,omgivelsene mine hadde en svært avvisende holdning,tonen var "det er greit det,men du trenger ikke snakke om det".Jeg var mye aleine,men følte allikevel at jeg ikke var så aleine som det kunne se ut som,jeg var omgitt av veiledning,trøst,støtte og visdom som bare jeg følt og visste var der.
Det er først nå i de siste ca ti år at sånne som meg har blitt mer akseptert,men sånne som meg havner fortsatt i skyggen av det kommersielle alternative miljøet som sånne som meg tar prinsipielt og sterk avstand fra.
Det er bare sånn livet er for sånne som meg - tungt,man føler at man lever i motvind hele tiden og til tider svært ensomt,man føler at man ikke blir trodd,blir kalt for svindler osv. og da blir det greiere å holde det alternative livet mer for seg selv.
Hilsen synskepeggy
Du kan begynne å lure ja, og jeg spekulert i akkurat det samme. Sitter igjen med et stort spørsmål: "Hvor mye vet de på forhånd?" Så er det slik dat at jeg tenker på at på TV også er ressigert. Det er slike som disse kjendismediummene som vet å ta seg betalt. De er blitt for kommersielle, og alle vil ha en bit av dem.

Ta f.eks. de klarsynte som er med i Åndenes makt. Et par av dem har hatt foredrag under Alternativmessen her i byen, og det er dyrt å komme inn på foredragene deres. Det vil se at de er blitt kommersiell.

De som kaller deg for svindler vet ikke hva en svindler er, og de bruker ordet totalt feil! En svindler er en som svindler penger, lurer unna penger evt driver med underslag! Man kan ikke si at du er en svindler som ikke en gang tar deg betalt for å hjelpe folk! Så til dere som kaller Synskpeggy en svindler: Les dere opp på definisjonen før dere hamrer løs på henne!

Ønsker deg en kjempefin lørdag, og ei fortsatt kjempefin og god helg :)

Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

16.09.2017 kl.20:44

Toril sin hverdag med musikken:
For noen år siden fikk en av de høyt profilerte synske sitt eget TV-program på TV-Norge ,det knyttet jo store forventninger til programmet,hele konseptet var jo så nytt den gangen.Min søster og jeg lekte litt med tanken på å prøve å få komme med å delta så vi gikk inn på søknadsidene og jeg skal hilse deg å si at det ikke var småtterier man måtte informere om på søknadsskjemaet.De skulle ha all informasjon om den aktuelle avdøde man onsket kontakt med,det var alt fra kjønn til yrke til utseende,familiære forhold osv.Vi slo fort fra oss tanken på å delta på det der.
Seinere var det en diskusjon i media der det blei stilt spørsmål om akkurat dette,om all informasjon man måtte levere fra seg osv.og det gikk ikke lang tid før søknadsskjemaet var fjernet fra sidene og så vidt jeg husker så var det vel to-tre programmer før de la ned hele programmet.
Jeg fulgte med på første episode og må si at jeg fikk meg en god latter da den synske kom kjørende i bil samtidig som hun sa at "hun trodde det var en mannsperson hun skulle kanalisere,en bestefarskikkelse faktisk som hadde vært snekker og lastebilsjåfør i levende livet - alt sammen måtte man redegjøre for i søknadsskjemaet.
På åndenes makt er det nok kilometervis med klipp og lim før noe som helst kommer på lufta,de synske famler,kaver,glor i taket og informasjonen de kommer med er svært upresis.Jeg syns ofte synd på programlederen som må legge til all sin godvilje i forsøk på å finne troverdige forklaringer på det de synske har "sett".
Jeg har vært på to alternativmesser,det holder for meg,for å si det sånn.
Ha en fin lørdagskveld,Toril :) Klem fra synskepeggy.

due

16.09.2017 kl.13:30

Hvordan kan NOEN kalle deg svindler? Hvem skulle du i så fall svindlet? Utrolig hva folk får seg til å beskylde andre for. Jeg har ingen tro på at du har drevet med noe svindel, og jeg har tro på at du er klarsynt. Om det er slik jeg tror. At du aldri har svindlet noen, så hev deg over slike beskyldninger. Jeg tror og vet at de som driver med å slenge stygge kommentarer/ beskyldninger til andre, er kun ute etter å lage kvalme. De har det sikkert ikke godt med seg selv! Bare å heve seg over slike folk :) <3

Livet mitt som klarsynt.

16.09.2017 kl.21:41

due:
Hei,hei :)
Beskyldningene mot meg om svindel,løgn og bedrag er en gjenganger og er både tåpelige og idiotiske.Det er tre-fire "anonyme" som alltid prøver å starte krangel og ugreie her i bloggen min.Det er ikke lett å ignorere så idiotiske påstander og da er ofte bråket et faktum.
En av bråkebøttene kjeder seg i egen blogg og dukker opp her med påstander,den ene mer tåpelig og idiotisk enn den andre og hun går ikke av veien for å rakke ned på mine bloggvenner heller.Hun legger alltid igjen link og skryter i ettertid om hvor populær og spesiell hun er når hun har fått seg noen par klikk eller hundre herifra.Klikkhorer kaller vi sånne,som ikke skyr noe midddel for å få klikk.
Jeg er klarsynt,men har aldri følt at det har vært nødvendig for meg å hevde og skryte av mine evner i alle sammenhenger slik som en annen vi kjenner,som notorisk skryter på seg evner hun ikke har.
Ha en fin kveld :) Hilsen synskepeggy.

mette

16.09.2017 kl.13:50

Trur d kommer ann på hvor mottakelig man er for dette.

Jeg mistet min sønn i en ulykke for 3 år siden,

føler ik att jeg 'snakker' me han,men føler en slags Fred,når jeg feks er ved grava hannes,ser

på bilder av oss,eller er på enkelte steder❤️

Livet mitt som klarsynt.

16.09.2017 kl.21:22

mette:
Huff,så trist å høre.
Jeg er helt sikker på at sønnen din er like i nærheten og at det bare er et spørsmål om tid før du får bekreftelsen du trenger.
Våre døde sønner er aldri borte selv om de er vekke.
Det er tolv år siden min sønn døde i en grusom og uforståelig ulykke,de første timene og dagene etter dødsfallet var han i nærheten,trøstet,svarte nr jeg spurte og imdet hele tatt var svært tilstede.Etter det gikk det 1 1/2 år før han kom tilbake til meg (oss).Det var 1.nyttårsdag 2007.Etter det drømmer jeg ofte om han,merker han i nærheten både titt og ofte og noen ganger får jeg et lite glimt av ham.
En av de første gangene jeg drømte om han sa han at jeg aldri måtte slutte å snakke til han for han hører hvert ord jeg sier.
Det er nok som du sier at man må være litt mottakelig samtidig som man må være klar på hva man ønsker og hvordan man forventer at kontakt skal skje,og,det er viktig å ha i tankene at det er i de aller minste ting man merker det best.
Når du ser på bildene,når du snakker om han eller tenker på ham,da er han der like fort som du har tenkt tanken og det er han som kommer til deg med følelsen av fred.Hvor skulle den følelsen ellers komme fra ?
Hilsen synskepeggy.

16.09.2017 kl.18:30

sp:DU er en løyner å svindler.DU skrYter av evner Du ikke har.

Viss Du har evner hvorfor hetser Du å gjør narr Av inger for sine evner.ingerS evner er bevist Mange ganger.

Det er ikke bevis for evner Du sier at Du har.

Livet mitt som klarsynt.

16.09.2017 kl.19:20

Anonym:
Nå må du slutte å tulle,anonym !
Jeg forstår godt at du vil være anonym etter sånne idiotiske kommentarer !
Du vet utmerket godt at det er oppførselen til IngerJ som gjør at man er sikker på,hevet over tvil faktisk,at hun ikke har snev av evner.
Hilsen synskepeggy.

Inger J

16.09.2017 kl.18:43

Anonym:Noen vet de sitter på sine evner, og kan bevise det. Andre er lurendreiere, og kommer med utsagn etter ting har skjedd, dette har skjedd i alle de år, SP, må bare står for alle de løgnene hun servere sine lesere. Selv om at jeg ser mange har gjennomskuet, noe som er bra.

Ja , jeg skrev jo innlegg, før london f.eks. Jeg nevnte å at jeg fikk onde følelser av en trailer som passerte meg, selv om det ikke var han som meiet ned forlk i NICE, det var en ekkel følelse, som jeg fikk 2 uker før NICE. Slike opplevelser har jeg flere ganger nevnt i min blogg, før ting har skjedd. Jeg har fått kjeft opp og ned i mente av samme grunn. Det folk ikke forstår, at jeg blir regelrett kroppsyk, i flere dager når jeg opplever slike syn. Og jeg har overlevd p.g.a mine egne syn/ sanser. Folk får bare HETSE eller LATTERLIGGJØR MINE EVNER. Det gjør meg lite og ingenting. Bildene mine, der flere ser , mer en meg og faktisk, så ja, de som kjenner meg IRL, er ikke overrasket lengre. De takker heller for advarselen.

Livet mitt som klarsynt.

16.09.2017 kl.19:16

Inger J:
I mine øyne har du en svært god evne og den kan du til fulle,det er din svært gode evne til å gi alle andre skylden for dine manglende evner.Du er en mester i å få alle dine feil til å bli andres skyld enn din egen !
Du vet godt at det er den ufyselige oppførselen din folk reagerer på og ikke din mangel på evner.Det skal litt mer til enn noen uskarpe bilder til før man kan tenke tanken på at man har evner.
Dessuten stilles det visse krav til den som får evnene og de kravene innfrir du ikke på noen måte,det har med moral og eget ansvar for det man sier og gjør mot andre og der kommer du også så sørgelig til kort.
Du har hetset meg,kalt meg svindler og spredd tvil om min troverdighet fra dag en da jeg begynte å blogge,har du ikke forstått at det bare er deg selv du gjør til latter og spot og spe når du fortsetter år etter år med samme visa om igjen og om igjen....
Jeg ligger fortsatt et godt hestehode og vel så det,forran selveste snåsaen i spådommen om donalden !
Ha en god kveld :) Hilsen synskepeggy.

Kari

16.09.2017 kl.19:07

Ha ha ha:))) Du Inger J er ikke sann. Det hjelper lite og komme i ettertid og si at du har hatt syn for at noe har hendt og det har DU gjort mange ganger. Den som serverer løgner til leserne sine er deg Eplekjekka sverteinger.

Plager det deg for at Sp og mange andre har gjennomskuet falskheten din for at du ikke har evner? Evnene dine har du inne i hodet ditt i fantasiene dine og det er ikke og ha evner.

Livet mitt som klarsynt.

16.09.2017 kl.19:41

Kari:
Eplekjekka Sverteinger hetser,kaller folk for svindlete og latterliggjør andres evner for så å få vridd det til at det er andre som er slemme mot henne.Det er jo sånn hun har holdt på i alle år.
Jeg reagerte sterkt på innlegget hennes om "synene" om terroren i Barcelona og jeg rådet henne til å slette det.Det gjorde hun faktisk også,men da postet hun et nytt innlegg,om mulig enda mer hårreisende enn det første der hun bla.skriver at det ikke er hennes feil at folk lider og dør over hele verden hver dag.Hele det innlegget bar,som det første,preg av lite gjennomtenkt handling.
Hilsen synskepeggy.

Ufo

16.09.2017 kl.19:25

Enig med deg, har særdeles liten tro på mediumer. Så ett program om hvordan dem jobber og hvor lett det er å lure folk.

Beste er å oppnå kontakt selv. Har som du vet opplevd kontakt selv, da stort sett når jeg sover. Men hender jeg føler ett nærvær når jeg er våken også.

Ønsker deg en fin lørdag:)

Livet mitt som klarsynt.

16.09.2017 kl.19:58

Ufo:
Hei,hei Ufo :)
Jeg hørte rykter om at hun amerikanske Long Island Medium var tatt med buksa nede og åpenbar svindel og bedrag,ryktet sa også at det ligger flere YouTube-videoer på YouTube som viser hvordan hun lurer folk til å tro på hennes bedrag.
Jeg måtte selvsagt se selv og jeg fikk sjokk,det ligger flere videoer ute som beviser at ryktet er sant.
Disse mediumene sender ut "spioner" blant de som venter på å komme inn på showet,spionene får dem til å snakke,så detaljert som mulig,om hvorfor de har kommet,hvem de ønsker kontakt med osv.og når showet starter er det de spionene har fått informasjon fra som blir trukket ut som "de heldige".Og alt sammen ser så spontant ut at ingen lukter lunta.
Det er ingenting som er så tilfeldig som det ser ut på tv,hun går fks.ikke rett ut på gaten,stopper en tilfeldig person for så å begynne å "lese" vedkommende.Hun har antakelig skaffet seg mer informasjon om "offeret" enn de selv vet om seg selv på forhånd.Folk som ønsker å være med på moroa må svare på ganske så private og detaljerte spørsmål før de får delta.
Jeg syns det er litt trist,jeg likte å leve i trua på at det var fullt mulig...
Jeg har opplevelser jeg også,noen ganger flere ganger for dag og noen ganger er det lenge mellom hver gang.Jeg tror alle har sånne opplevelser og kontakt med sine,det er bare et spørsmål om hva man forventer seg,det er i de enkleste hverdagsting man merker det best,en tanke som løser et problem,en lukt,en lyd som man ikke vanligvis hører,skygger i øyekroken,ting som på mystisk vis har flyttet litt på seg osv.Det er sånn man merker det og ikke,som mange tror,at de kommer med brask og bram og englekor.
Og,for ikke å glemme,den viktigste form for kontakt,som du sier,drømmene.
Ha en flott lørdagskveld,ufo og god helg :) Hilsen synskepeggy.

Kjersti

17.09.2017 kl.09:11

Åndelig aktivitet i huset er helt vanlig men det betyr ikke at de som opplever aktiviteten har alternative-overnaturlige evner.

Det er mye misforståelser ute å går under emnene alternativt,åndelige evner,mediumskap,healing,alternativ aktivitet og evner generelt.

Her har vi klarsynte en stor jobb å gjøre med å forklare og få andre til og forstå forskjellen på og ha alternative evner og ikke.

Beste hilsen fra en klarsynt. :D

Livet mitt som klarsynt.

17.09.2017 kl.11:26

Kjersti:
Det er sant,men så er det vel ingen av de som erfarer åndelig aktivitet i huset sitt som påstår at de har evner heller.
Det er,som du sier,mye og mange misforståelser hos folk flest når det kommer til evner/ikke evner og det alternative generelt og det er derfor folk som kaller seg alternative,klarsynte,healere osv. kan holde på å svindle og flå folk for store summer også.De som ikke eier skrupler,samvittighet eller omtanke for andre,er de som tjener seg søkkrike på andres gode tro og uvitenhet.
Det er akkurat motsatt av det vi ekte klarsynte ønsker !

Og så har man typen som påberoper seg evner de ikke har og som skyter seg selv i begge beina når de påstår at de som virkelig har de ekte evnene er både svindlere,løgnere og bedragere.

Jeg skulle egentlig ønske at alle kunne ta i bruk de evnene de har,alle har en eller annen form for åndelige evner,da hadde det blitt slutt på all svindel,flåing og bedrageri i den (alternative) sammenhengen.
Vi som er ekte klarsynte avslører de useriøse og svindlerne med en gang,det er vel derfor vi ekte er uønsket i det alternative miljøet,vi spør ubehagelige spørsmål,er brysomme og alt for ærlige for det miljøet og derfor blir de av oss som ikke forlater miljøet frivillig ofte fryst ut,utelatt og i noen tilfeller totalt oversett.Det kommersielle miljøet vil ikke ha konkurranse,selv om de innad i miljøet konkurrerer så busta fyker om hvem som er best,hvem som har mest evner osv.det er helt latterlig hvor sjalu og misunnelig de alternative er på hverandre - og,dette burde de som i god tro og med tillit bruke de rådyre tjenestene.
Eplekjekka Sverteinger er et eksempel (her på blogg.no) på hvordan man stalker,kaller andre for løgnere,svindlere og det som verre er - noe en med ekte evner ville holdt seg alt for godt til å gjort,men hun er bare for barnematen å regne i forhold til hvordan de sverter og konkurrerer med hverandre i det alternative miljøet.
Jobben er påbegynt for mange år siden,overalt,hver dag og hele tiden,men som du vet,alternativt arbeid er tungt og tyngre blir det etterhvert som det kommersielle alternative miljøet får etablert seg mer og mer.For å få stoppet det,er det bare en ting som teller - folk må slutte å benytte seg av tjenestene,da stopper det opp av seg selv.
Jeg tror det er et ønske som alle vi som er ekte alternativ deler :)
Hilsen synskepeggy.

Kjersti

17.09.2017 kl.11:50

Takk for godt svar :D

Du belyser en stor faktor,det at brukere av alternative tjenester ikke vet hva som foregår av elendig oppførsel av hverandre på bakrommet.

Går du til en restaurant og spiser og betaler for maten har du fått en opplevelse der og da og du har spist deg mett,du har med andre ord fått det du betalte for.Får du seinere vite at restauranten var full av råtten og bedrevet mat på bakrommet ville du aldri gått tilbake dit for å spise igjen,men du hadde en god matopplevelse der og da.

Bruk denne sammenligningen da tror jeg dem som bruker alternative tjenester vil forstå bedre hva du mener.

Stå på videre.Lykke til :D

Livet mitt som klarsynt.

17.09.2017 kl.11:59

Kjersti:
Helt klart.Det er oppførselen som oftest avslører de falske.Oppførselen står ikke i forhold til den oppførselen man bør og skal forvente av en ekte alternativ.
Eksempelet ditt var kjempeflott,det skal jeg bruke :)
Ha en fin søndag :)
Hilsen synskepeggy.

anonym

17.09.2017 kl.12:02

Det er mange falske sp er en av de

Ingrid

17.09.2017 kl.16:40

Hei.

Vi vurderer å kjøpe svigerforeldrene mine sitt hus. Det ligger avsidig i en skog, og man ser ingen andre hus. Huset ble bygd i 1934. Det er en flott tomt og alle ønsker at vi skal flytte dit, for at huset skal fortsette å være i familien. Jeg vil gjerne flytte dit men det eneste som stopper meg er at det er mye uro i huset. Det er hard banking på soveromsdøra til min svigerbror om natta, treningsmanualer som er kjempe tung triller avgårde, man hører helt klart at noen er og går i andreetasjen når man sitter nede, tvn slår seg på og av samt lyden på tvn. Min hund og deres katt ser noe vi ikke ser. De ser akkurat på samme plass/punkt akkurat som at det er en som står der. Ved flere anledninger har blikket deres på samme tid fulgt noe som ikke jeg ser. Det er helt merkelig. Min hund kan å stå og hoppe akkurat som at det er noen hun håper på låret til. Og katten følger nøye med. Noen ganger kommer katten pilenes ned og vil ikke gå opp igjen. Jeg tørr ikke å gå alene opp i andreetasjen der soverommene er. Jeg føler det er noen der og jeg får helt panikk. Dørene går opp og igjen selv om det ikke er trekk. Har selv sett at dørhåndtaket til barndomsrommet til min samboer gikk ned og døren gikk opp på natten. Lukket døra men så skjedde det på nytt flere ganger. Helt til jeg ikke turte mer. Hva kan jeg gjøre? Sånn som det er nå kan jeg ikke bo der. Det har vært prøvd og drivet ut ånder eller hva man skal kalle det tidligere men ble bare bedre i en liten periode. Det er et vann ikke så langt unna huset hvor min samboers tipp oldefar(eller tipp tipp) gikk gjennom isen og ble aldri funnet. Han bodde i dette huset. Vi har trodd at det er han. Håper på svar på hva jeg kan gjøre.

Livet mitt som klarsynt.

17.09.2017 kl.23:27

Ingrid:
Dette høres voldsomt ut og det er nok ikke et oppdrag jeg ville tatt via blogg :)
Hilsen synskepeggy.

iris

17.09.2017 kl.17:45

Det er for meg meget merkelig at sverteinger til stadighet kommer innom og sverter bloggen din, for å så gå til sin egen blogg og skrive at hun holder seg unna drama, visse bloggere og hun liker seg best alene. Stikk i strid med oppførselen hennes. Kan noen forklare det mon tro?

Livet mitt som klarsynt.

17.09.2017 kl.23:23

iris:
Eplekjekka Sverteinger har flere store problemer med meg,bloggen min og mine gode bloggvenner.Hun er rett ut sagt sykelig sjalu,det verste for henne er Toril K og mitt gode vennskap både på blogg og ellers,hun tåler det rett og slett ikke og jeg har ikke tall på alle gangene hun har forsøkt å sette Toril og meg opp mot hverandre i håp om at vi da blir uvenner.Det har hun aldri klart og hun kommer heller ikke til å klare det.
Hun er sjalu og tåler ikke at man faktisk kan ha en hyggelig og god tone i diskusjoner i bloggen min selv om man ikke alltid er enige og voksen og saklig oppførsel,til tross for at man kanskje er uenige er en helt ukjent måte å oppføre seg på for henne,da må hun inn her å prøve å ødelegge den gode tonen,og dessverre så klarer hun det med sin ufyselige oppførsel.
Hun bruker alle skitne knep i boken pluss litt flere for å provosere og starte krangel.Det er ikke grenser for hva hun har beskyldt oss for og anklaget oss for gjennom årene.
Når hun har fått svar på tiltale og vi andre gir uttrykk for at vi ikke finner oss i hennes stadige forsøk på provosering begynner hun å kalle oss trassige,barnehagebarn osv. og gir utrykk for at det som hun har startet holder hun seg for god til å være med på.
Min mening om nettroll er at enhver som lager dårlig stemning er et nettroll - og hun er en av de verste.
Det er sjalusi og misunnelse som driver henne,hun vil nok inderst inne være en del av det hun kaller klanen,men hun vet ikke hvordan hun bør oppføre seg for å bli det.
Hun påstår at hun har evner,for meg må hun bare tro at hun har det og dumme seg enda mer ut i forsøket på å få andre til å tro på evnene hun tror at hun har.
Hilsen synskepeggy.

Sandra

17.09.2017 kl.19:11

Iris, ja det har jeg også lagt merke til. Inger J sier hun holder seg unna drama, men gu som hun lager drama her inne støtt og stadig.

Livet mitt som klarsynt.

17.09.2017 kl.23:31

Sandra:
Det tippet fullstendig over for henne (igjen) da vi hadde det hyggeligt med å trekke kort,hun bare måtte komme inn her å ødelegge den hyggelige tonen for alle sammen.Det er tvangshandlinger vi ser ganske så ofte fra henne.
Hilsen synskepeggy.

Kari

17.09.2017 kl.19:13

Det forundrer meg også. Noe er alvorlig gærnt måten Eplekjekka sverteinger oppfører seg på.

Ingen trenger og være hjernekirurg for og forstå at Eplekjekka sverteinger ikke er i nærheten av og ha evner for hun mangler alt det som de med evner har som evnen til ydmykhet, evnen til respekt mot andre mennesker, evnen til og se egne feil, evnen til og være raus, evnen til og se seg selv utenfra og evnen til, evnen til ikke og skryte av av seg selv og hun viser at hun er sjalu på Sp. Alt dette er Eplekjekka sverteinger sine mangler.

Det er Eplekjekka sverteinger som oppsøker bloggen til Sp og kaller henne for løgner, falsk, svindler og vet ikke hva hun har kalt henne. Eplekjekka sverteinger vet ikke hva det og være svindler er for noe. En som er svindler gjør underlag av penger eller en falsk profet er en svindler.

Eplekjekka sverteinger har blitt dratt ned på dypet av bunnen for måten hun oppfører inne på bloggen til Sp og det skjer alltid når Sp skriver innlegg som handler om for eksempel evner.

På bloggen sin må hun sitte og skryte for hun forstår ikke at hun dummer seg loddrett ut for de som leser bloggen hennes og jeg tror ikke de som leser bloggen hennes gjør det av andre grunner enn ren nysgjerrighet for og se hva slags fantasier har hun kommet opp med i dag:)))

Jeg synes sverteinger er et godt navn på henne for hun sverter og lyver stygt om bloggere hun ikke liker.

Livet mitt som klarsynt.

17.09.2017 kl.23:39

Kari:
Jeg er villig til å vedde på at hun poster et innlegg i morgen,stappfullt av kvalmende selvskryt og påstander om hvor "populær" og "spesiell" hun tror at hun er ettersom hun (oppførselen hennes) blir diskutert her.
Hun har jo flere ganger mer enn antydet at folk er "redd" henne og hennes "ærlighet".
Sånne innlegg som hun klarer å lire av seg forteller iallefall meg hvor landet ligger der,ikke helt i vater,for å si det sånn.
Hilsen synskepeggy.

Kari

17.09.2017 kl.19:16

Du Sandra du har virkelig ikke forstått det. Hvis du leser igjennom hele bloggen og da mener jeg hele bloggen til Sp så kan du se at Eplekjekka sverteinger er den som ALLTID ødelagt kommentarfeltet på bloggen til Sp og henge ut Sp og bloggvennene hennes., lyve om Sp og bloggvennene og krangle og kverulere. Les deg opp før du uttaler deg. Et godt råd.

Sandra

17.09.2017 kl.22:30

Kari. Les en gang til så ser du at jeg skriver at det er Inger J som alltid lager drama her inne, og på sin blogg så sier hun at hun holder seg unna drama, noe som er veldig merksnodige . Eplekjekka sverteinger ER den som lager kvalme her inne. Jeg lurer på hvordan du kunne tro annet ( lese det annerledes) ? Jeg har fulgt SP i årevis men lenge siden sist jeg kommenterte, så jeg vet ståa

Kari

17.09.2017 kl.22:47

Unskyld jeg misforstod kommentaren din. Det beklager jeg:)))

Sandra

17.09.2017 kl.23:02

Fort gjort:)

18.09.2017 kl.10:35

Jeg synts oppriktig synd på dere kjærringer på 50+ har ikke annet å gjøre enn og denge løs på uskyldige

Hva har IJR gjort noen av dere.INGENTINg

Livet mitt som klarsynt.

18.09.2017 kl.19:21

Anonym:
Man trenger ikke være rakettforsker for å forstå hvor denne kommentaren kommer fra !!
Ingen verken "denger løs",mobber eller trakasserer IngerJ her.Man rett og slett gir konstruktiv kritikk på måten hun oppfører seg på her.
Og,det er rart at hver eneste gang det kommer en "anonym" kommentar,enten for å slenge dritt eller for å forsvare hennes ufyselige oppførsel så følger IngerJ,med link hakk-i-hæl,jeg begynner å lure på om hun har et varsel på pcen sin som varsler hver gang det blir postet noe som helst i denne bloggen.
Hilsen synskepeggy.

Inger J

18.09.2017 kl.12:14

Du verden så fornærmet flere av dere er, for at jeg overhodet IKKE vil "diskutere", med flere av dere. Eller som jeg har påpekt, så vil jeg overhodet IKKE ha noen form for kontakt med hverken bloggeier eller Toril. Og jeg har også fortalt hvorfor.

Dette er visst veldig tungt og svelg.

Var ei til og som fikk vite hva jeg mente, etter et stunt hun prøvde seg på, inne på mitt kommentarfelt. Som jeg sier, man når IKKE inn til meg, med løgner, og falskhet.

Og er dere gammel?? 7 år i morra?? Nei kjære meg, 7 åringer oppfører seg mye bedre, en det man ser av mange her inne.

SP: Tro ikke at bloggen din gir meg så mye oppmerksomhet, at det får meg høyt på topplister. Det er det nok andre årsaker til. Ikke dere. heller Ikke Kvinneguiden, der dere er mye og diskutere meg og KM. Vi koser oss, med høye lesertall av andre grunner. Så neida, jeg mistet ikke lesere av stuntene deres. Har fortsatt mine faste lesere. Ikke trenger jeg shoute for å bli sett heller. Har du sett.

Livet mitt som klarsynt.

18.09.2017 kl.19:33

Inger J:
Har du varsel på pcen din,som varsler når noe blir postet her?
Nå kommer du igjen med anklager og beskyldninger som du overhode ikke har bevis for.
Hvor har du det fra at jeg er hemmelig medlem på KG og er med på hets og nedrakking av deg der ? Du må komme med bevis før du anklager og du som alltid har bevis og vet sannheten kan ikke ha så store problemer med å fremlegge bevisene for de utallige anklager og beskyldninger du kommer med.
Jeg har alltid sagt at du er velkommen på denne bloggen om du kommer for å diskutere sak på en ryddig og objektiv måte,men gang etter gang ser man at du er ute av stand til å oppføre deg som et voksent og oppegående menneske med saklige meninger som andre kanskje hadde hatt interesse av å høre.Hadde du klart å være saklig og ikke gått til personangrep og anklager hver gang noen er uenige med deg,så hadde du hatt et positivt bidrag til alle diskusjoner du måtte finne på å delta i.
Din grenseløse sjalusi og misunnelse skinner igjennom i hvert ord du skriver her.
Nå har du sikret deg noen klikk herifra igjen - men jeg forstår jo at du aldri vil innrømme at det er denne bloggen som gir deg drahjelp på leserstatistikken.
Hilsen synskepeggy.

Toril

18.09.2017 kl.12:55

Inger J: Nå slutter du med det tullet ditt!!!!!!! Jeg har ikke, ikke, ikke, ikke nevnt deg med en eneste kommentar på dette blogginnlegget til Synskepeggy!!!!!!!!!!

Kan du få det inn i den trange nøtta di at jeg ikke, ikke, ikke, ikke, ikke, ikke er bruker på kvinneguiden! Har aldri, aldri, aldri, aldri, aldri tenkt til å bli det!

Om du og veskeguri er bloggvenner er det siste jeg for min del bryr meg om. Dere to passer sammen som fot i hanske, og jeg er kjempeglad på dine vegne at du har funnet bloggvenn av samme kaliber som deg selv. Husk at likheter tiltrekker hverandre :)

Derimot de ondskapsfulle, hatefulle og fantasifulle løgnene dine blir jeg kjempeforbanna på. Det aksepterer jeg bare ikke.

Husk at det er du, du, du, du, du, du Inger J som begynte å rakke ned på Synskepeggy sine evner i hennes blogg på hennes kommentarfelt! Forventer du da at Synskpeggy skal sitte pent å se på at du sverter hennes troverdighet som klarsynt? Du tåler heller ikke at andre ikke tror på at du ikke har noe i nærheten av evner. Hvis du har noe som heter evner må de være fra mørkets side :) Ha, ha, ha :)

Sandra

18.09.2017 kl.14:36

Inger J, det har ingenting med at folk vil være venner med deg men din oppførsel her inne. Du skriver du liker ikke drama men kommer inn her for å lage drama, så kaller du det for å sette folk på plass. Og når du blir satt på plass så får du vrangforestillinger at folk henger deg ut, men at du selv skaper drama ser du ikke? La være å komme hit for å lage kvalme, så får du mer fred med deg selv.

Livet mitt som klarsynt.

18.09.2017 kl.19:46

Sandra:
Helt korrekt observert Sandra :))
Hilsen synskepeggy.

Kari

18.09.2017 kl.15:00

Ta deg sammen Eplekjekka sverteinger. Det var DU Inger J som begynte å være frekk og spydig i kommentaren din på Sp sitt innlegg når du i DIN kommentar skriver at Sp er en løgner og kvalmt skryter om de evnene du IKKE eller IKKE er i nærheten og ha.

Det er du Eplekjekka sverteinger som lager drama og det skinner igjennom at du er sjalu på Sp.

Når du Eplekjekka sverteinger viser den motbydelige og ekle oppførselen din som du viser på Sp sin blogg synes jeg det ikke er merkelig at Sp og hennes lesere sier i fra og det har Sp sin rett til og gjøre.

At Sp har tatt deg med buksene ned og avslørt at du IKKE har evner takler du ikke. IKKE ett menneske med evner ville hatt en slik atferd som det DU har.

Iris

18.09.2017 kl.18:01

Igjen; MERKELIG at denne Inger J hele tiden kommer hit og skriver at hun ikke vil ha kontakt gang på gang på gang. Hva med å bare IKKE besøke denne bloggen da? Ikke så vanskelig det vel:)

Livet mitt som klarsynt.

18.09.2017 kl.19:45

Iris:
Det er sykelig sjalusi som får henne til å oppføre seg som hun gjør.Og det er sykelig sjalusi som gjør at hun ikke har evnen til å se at det er hennes oppførsel mot andre som er årsak til at hun - sammen med hysteriske veska - er forhatt og uønsket overalt hvor de viser seg,enten det er på blogg eller KG eller hvor som helst andre steder på nett.
Jeg har alltid sagt at hun er velkommen her så lenge hun oppfører seg,hun blir møtt med den samme holdning til henne som hun har til andre.Hadde hun kommet med respekt og høflighet,saklig og objektiv så kan jeg garantere at hun hadde fått det samme tilbake.Til dags dato har hun ikke vist at hun kan det.
Hilsen synskepeggy.

18.09.2017 kl.19:55

Igjen har eplekjekka Sverteinger klart å ødelegge for en hyggelig å interessant diskusjon på kommentarfeltet ditt.

Må beundre deg for tålmodighet å for at du ikke gir opp-:)

Livet mitt som klarsynt.

18.09.2017 kl.23:39

Anonym:
Ja,det er dumt og det er ikke greit,at hun "denger løs",beskylder og anklager meg for alt mellom himmel og jord er en ting,men det er mye verre at hun rakker ned,mobber og trakasserer bloggvennine mine og andre som kommenterer her.
Flere har sluttet å blogge på blogg.no på grunn av stalkingen og oppførselen hennesHun skal aldri få meg til å slutte å blogge,selv om hun prøver på alle ufyselige måter.
Hun er oppmerksomhetssyk og sjalu og gjør alt for å få ALT til å handle om SEG uansett hva jeg skriver om og uansett hva som blir debattert,hun og hennes eneste bloggvennine er like oppmerksomhetssyke og egobefengte begge to.
Å gi opp blogging på grunn av henne er ikke engang et alternativ.
Hilsen synskepeggy.

Kari

19.09.2017 kl.12:43

Å der har eplekjekka Sverteinger skrevet et nedlatende innlegg om deg på bloggen sin. At hun i det hele tatt gidder og hun skriver at hun holder seg unna drama. Det er jo hun som heller bensin på bålet og for meg lyser det sykelig sjalusi fra hennes side. Ingen som er oppegående tror at hun har evner og vi trenger ikke være rakettforskere for og forstå at evnene hennes sitter i fantasien i hodet hennes.

Hun står avkledd fra topp til tå og avslørt som et ulydig barn tatt på fersken i og stjele sjokolade og forsvarer seg på en febrilsk og krampaktig måte men ingen tror på henne og hun har utspilt sin rolle i kampen om og skryte på seg evner som hun ikke har.

Du får ha en fin dag:))))

Livet mitt som klarsynt.

19.09.2017 kl.13:09

Kari:
Jeg såg forsøket hennes.
De kortene hun holder på med er noe kinesiske greier,jeg kjenner ikke til de kortene og kinesiske "spådommer" eller kort har jeg ikke vært interessert i å sette meg inn i.
Det må være de kinesiske greiene hun holder på med som gjør at hun innbiller seg at hun har evner og magefølelse.
Ha en fin dag du og :) Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

58, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits