Så kom sannheten endelig frem !!

 

For noen dager siden var det

reine lynsjestemningen her på blogg.

"Alle" kastet seg på "bølgen" og

den ene var mer krass og kritisk i sine

meninger enn den andre.

Det viktigste var å ha en mening - 

- om mammaen som offentlig viste både pupper og kropp.

 


 

Jeg sa da,som jeg sier nå,

la jenta være i fred,hun oppdager fort nok at

det var meget uklokt og hun vil nok

slenge døra rett i fleisen på seg selv ganske snart - 

- uten noens hjelp til det.

I dag kan jeg bekrefte at "spådommen" min

var helt korrekt !!!!

 

Sånne folk kjenner man til,

de spiller på litt for mye,litt for kjappt

og til slutt er det ikke mer å spille på - 

- det er da sutringen,selvmedlidenheten og 

fiske etter sympati begynner - 

- "Jeg har fått nok,orker ikke mer"

Sannheten er at sånne folk har bare seg selv å takke !

Hilsen synskepeggy.

19 kommentarer

22.09.2017 kl.13:47

FornøYd nu.Ja du er synsk

Livet mitt som klarsynt.

22.09.2017 kl.13:53

Anonym:
Det har vel ingenting med synsk å gjøre,man ser,over tid,at Ole graver sin egen grav,altså et reint logisk hendelsesforløp og et mønster som er lett gjenkjennelig.
Nestemann som gir seg og slukker rampelyset er.......grunnet vansiret etter år med diverse hjelpemidler til et "perfekt" utseende.Det er bare et spørsmål om tid.....
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

22.09.2017 kl.14:08

Anonym:
At noen graver sin egen grav - skal det være :)
Stavekontrollen er helt "syk" i dag :)
Hilsen synskepeggy.

Toril

22.09.2017 kl.13:50

Her må jeg si meg enig med deg!

Jenta er i begynnelsen av 20-årene, og hun har ikke hatt sin ungdomstid som mange andre på hennes alder. Dette må hun selv lære av, og selv om det kan bli en bitter erfaring å ta med seg.

Derfor holder jeg meg langt unna diskusjoner som handler om unge toppbloggere.

Det jeg tror er at det er uhyre viktig med et godt støtteapparat for unge toppbloggere. De er jo totalt overlatt til seg selv. Det skulle ha vært en mentor som har vært der for dem, og kommet med råd angående bloggingen deres, råd om hva man burde gjøre og ikke gjøre og rett og slett vært der for dem når det stormer rundt dem med hatkommentarer og grove trusler.

Greit nok at hun er myndig, og kan bestemme selv, men i begynnelsen av 20 årene er man ikke helt moden kognitivt. Hjernen er ikke ferdig utviklet før man er ca. 25 år. Det sier ganske mye.

Jeg grøsser av hva enkelte skriver på forskjellige diskusjonsforum om denne jenta, men når de angriper ungene hennes, ja, der går grensen langt over streken for min del. Jeg blir fysisk dårlig av å se på kommentarer som skrives om henne, og til og med har jeg sett at noen oppfordrer andre til å sende inn bekymringsmelding til barnevernet! Det er så hårreisende at jeg finner ikke ord.

La nå jenta være i fred, og la henne få døren midt i fleisen slik at hun lærer. Det er en lærdom hun må få for å skjønne hvordan ting henger sammen.

Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg :)

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

22.09.2017 kl.13:59

Toril:
Jeg vil heller ikke diskutere toppbloggerne,men jeg har alltid forundret meg over den fraværende (voksne) fornuften midt oppi galskapen.
Bare et fåtall av toppbloggerne var voksen nok da de blei "kjent".
Omgivelsene rundt toppbloggerne burde ha reagert på ekstreme holdninger lenge før de kom i en situasjon som krever reparering og ikke det enkleste av alt,forebygging.
Ha en flott fredag du også og god helg :) Klem fra synskepeggy.

Toril

22.09.2017 kl.13:56

Vet du hva anonym hva man kaller slike som deg? Jo, man kaller dem for nettroll!

Synskpeggy skrev et innlegg for 3-4 år siden på bloggen sin som handlet om bloggere som eksponerer bilder av ungene sine på nett! Så dette temaet har Synskepggy skrevet før.

Dette innlegget handler ikke om det å ha evner. Det handler om at en toppblogger må lære av feilene sine. Alle sammen må man lære av våre feil, og feil gjør alle sammen flere ganger i livet.

Livet mitt som klarsynt.

22.09.2017 kl.14:06

Toril:
Det er helt riktig,Toril :)
Et er akkurat hva jeg mente,men når det er sagt,så må jeg si at,jeg,som har en datter selv i samme alder,hadde satt bremsene kraftig på,uansett om hun hadde hatt en annen mening enn meg eller ikke.
Det er udiskutabelt at det er foreldre og foresatte som har størst påvirkningskraft uansett om barna er 16 eller 60,forutsatt,selvsagt,at barna fra tidlig alder er vant med at foreldre "blander seg inn" til barnets beste.
Min datter hadde ALDRI kommet Una med halvparten av det toppbloggerne presterer og har prestert.
Hilsen synskepeggy.

anonym

22.09.2017 kl.15:44

Diskutere iKke topbloggere nei,dobbeltMoral til de grader.

Livet mitt som klarsynt.

22.09.2017 kl.16:02

anonym:
Javel,dette var et eksempel på hva barn gjør som de ikke aner konsekvensen av.
Hvor mange barnestjerner på rundt 18 og over har kommet seg gjennom rampelyset og ut på andre siden uten at det følger både skandaler,dop og annen tragedie i kjølevannet.Ikke mange,dessverre og man kan jo diskutere noen av dem,det er det samme.
Hilsen synskepeggy.

Ufo

22.09.2017 kl.17:56

Det er ikke sunt å at de deler livet sitt på den måten dem gjør. Det verste er at det kommer til å ramme ungen på ett eller annet tidspunkt også. Loven om årsak og virkning kommer til å slå tilbake på dem selv etter en stund.

Hun kan sikkert være en god og ansvarlig mor på mange områder, men samtidig kommer det at hun legger ut sitt og barnas liv til å slå hardt tilbake på dem i fremtiden. Når disse barna de såkalte mammabloggerene blogger om blir 14 år er det ikke sikkert dem synes det er kult at hele barndommen ligger ute på nettet allment tilgjengelig, ihvertfall hadde ikke jeg likt det når jeg var 14.

Ønsker deg en fin helg:)

Livet mitt som klarsynt.

22.09.2017 kl.22:37

Ufo:
Hei,hei ufo :)
Jeg har aldri lest toppbloggerne før nå i det siste og jeg må si at jeg er betenkt.
De fremstår som ungdommer flest,bare at de har tatt på seg alt for store oppgaver.Felles for de toppbloggerne jeg har lest er at de er ute på dypt vann i mange sammenhenger,fremstår som umodne,er kyniske,totalt egobefengt og svært hårsåre.Det er tydelig at de er "kjøpt og betalt".Videre fremstår de som svært usikre med minimalt med selvfølelse og selvinnsikt.
Men,det gjelder slett ikke alle,jeg mener de yngste av dem.
Det må være noe feil i alle ledd,fra oppdragelse til omgivelser og reklame og andre som utnytter dem.
Ingen av dem lever i den virkelige verden,de fremstår med meninger og meninger mot,men går man dem etter i sømmene kommer de sørgelig til kort.
Jeg tror ikke barna til,disse toppbloggerne har gitt sitt samtykke til den massive eksponeringen og jeg tror at fallhøyden er svært stor for både mora og barna,man fikk en liten anelse av hvordan det det står til da bloggawards gikk av stabelen,det var mye grums under glitteret der for å si det sånn.
En av de profilerte bloggerne burde stå som et skrekkens eksempel på hvordan det kan gå om man blir for ivrig i jakten på "det perfekte" ytre.
Det er ikke bra å dele for mye på nett,og det burde vært lover mot å eksponere andre,spesielt sine egne barn.Disse unge mødrene eier jo ikke grenser,de har antakelig aldri lært å sette grenser,da må det et lovverk til for å prøve å stoppe dem.
Ha en fin kveld,ufo og god helg:) Hilsen synskepeggy.

Iris

22.09.2017 kl.18:34

Det å selge og eksponere barna sine på nett er jo også forkastelig. Tjene penger på å vise de frem med sponsede klær osv. Lovverket burde vært oppdatert til 2017 synes jeg.Jeg tror neppe det kommer noe godt ut av alt dette desverre.

Livet mitt som klarsynt.

22.09.2017 kl.22:19

Iris:
Lovverket burde absolutt endres !
Barn helt ned i 13årsalderen kan lage seg en blogg,grensen burde vært 25,selv om man har tilfeller her på blogg at folk som er langt eldre er like,om ikke mer "gal" enn ungdommen.
Heldigvis er det et fåtall som kunne ha eksponert barna sine så ekstremt som enkelte bloggere gjør.
Men,som de sier,anledningen byr seg og hvordan skal ungdommer klare å si nei til millioninntekter,dilemmaet moral skyver de fremfor seg,den tid og den sorg,som le ungdommer gjør.De har ikke et forhold til konsekvens (før de er godt voksen) og det går ofte utover uskyldige (som barna).
Hilsen synskepeggy.

anonym

22.09.2017 kl.22:47

Truslene om å gi seg orker ikke mer pes er ikke troverdig før Bloggen er sletta

DUmmer vi oss ut må vi finne på noe smart som tar fokuset fra dumhetene så er Bloggen aktiv igjen

Livet mitt som klarsynt.

22.09.2017 kl.22:52

anonym:
Det tror jeg du har rett i.
Tåkelegging og håp om at "om hundre år er allting glemt" kaller man sånt.
Ser forresten at noen drøye innlegg nå er borte.Det var vel ikke det smarteste trekket fra en som sverger til å "stå ved det".
Hilsen synskepeggy.

Helan

23.09.2017 kl.03:42

Det har nok noe med den boken som kommer ut på mandag å gjøre, tenker jeg. Gir litt ekstra "reklame" i media å si at man slutter. Hun har "sluttet" før.

Livet mitt som klarsynt.

23.09.2017 kl.09:45

Helan:
Jeg tror du har rett.
Det er nok lurt å "true" med en pause nå og håpe på at ufyselig oppførsel (for åpen skjerm) og lite gjennomtenkte stunts på blogg blir glemt.
Jeg tror ikke at boka vil appellere til det brede publikum,målgruppen er vel den samme som en viss annen blogger har.
Hilsen synskepeggy.

Kol

24.09.2017 kl.00:16

Det er gjort med vilje for å promotere den boken til mammaen som heter "Naken" ...først hive ut noen nakenbilder som får opp antall lesere, så "slutter å blogge...orker ikke mer pga alt oppstyret", men skriver i samme slengen om boken som gis ut på mandag ...og typen overtar bloggskrivingen imens. Jau, han jobber med akkurat sånt, han Jan Lossius/Rasmussen. Markedsføring, få ting opp og gå. :) Nå er det bok som skal selges. Og jaggu har de, eller han, lykkes med å skape masse blest på forhånd. Nakenbilder, opp på topplisten blant bloggerne så flest mulig får med seg at det kommer bok.

Ler meg ihjel, jeg.

Livet mitt som klarsynt.

24.09.2017 kl.14:48

Kol:
Det er nok helt riktig,men jeg tror ikke at innsatsen står i forhold til en evt.belønning i form av solgte eksemplarer av boken.
Jeg "spår" at det ikke blir noen bestselger akkurat.
Det har jo vist seg de siste dagene at den bloggeren ikke er så "populær" som de selv tror og det har også vist at folk har forskjellige motiver for å klikke seg inn å lese bloggen,det er ikke nødvendigvis fordi at man liker bloggeren at man følger med.
Målgruppen til bloggeren har vel ikke økonomi til å kjøpe boken.
Jeg har fått med meg at det kommer ut en bok,men jeg har ikke tenkt å kjøpe den,jeg tror det gjelder de fleste som har fått det med seg også målgruppen som er fra 10-16 år (har jeg inntrykk av)
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

58, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits