Kan ikke si at jeg kjenner meg igjen nei !

 

Når noen skriver om sine ville fantasier,

sin egen oppfatning av sannhet og ting som 

ikke har rot i virkeligheten - 

- for så å nærmest utnevne seg selv til

bloggpsykolog,da må man begynne å 

syns det har gått for langt.

 


 

Nei,jeg kjenner meg ikke igjen i noen

ville fantasier som inkluderer gutter i

20-årene.

Jeg tror ikke en gutt i 20-årene har 

noe mer i tankene enn akkurat det man 

ser og hører.

Jeg,som har en sønn på godt over 30,har en mening 

om sånne fantasier.

 

Jeg har ofte vært i Danmark og jeg har

truffet mange hyggelige dansker,

men fra hyggelige,tilfeldige møter til

fantasier om noe mer,

er flere mil for meg.

Dessuten så syns jeg det er noe falskt å

ha mer i tankene når det er åpenbart at 

fantasiene bare finnes i hodet.

Jeg snakker med gutter og menn i alle aldre,

stakkars meg om jeg skulle hatt fantasier om alle 

dem som kanskje ser på meg en ekstra gang,tilfeldigvis 

får øykontakt med eller slår av en hyggelig prat 

i forbifarten.

Så nei,jeg kjenner meg absolutt ikke igjen,

og har derfor ingenting å være "fly forbanna" for.

Hilsen synskepeggy.

6 kommentarer

Iris

23.09.2017 kl.13:14

Ja det er intressant og følge vrangforestillingene til enkelte gitt. Men jeg tror fantasier er godt og ha jeg, hvis man er litt ensom i hverdagen. Ha en fin lørdag:)

Livet mitt som klarsynt.

23.09.2017 kl.13:23

Iris:
Det er sant,fantasier og drømmer er godt å ha.
Det jeg reagerer på er kombinasjonen fantasier for så å spille bloggpsykolog og hevde at man hjelper psykisk syke og at man tror at man er den første til å "bryte tabuer".
Den kombinasjonen er ikke helt ok for meg.
Hilsen synskepeggy.

Iris

23.09.2017 kl.14:56

Ja sant det. Jeg finner det dog litt merkelig at enkelte bloggere som hevder å hjelpe psykisk syke, muligens kunne hatt nytte av litt hjelp selv..

Livet mitt som klarsynt.

24.09.2017 kl.14:21

Iris:
Det er akkurat det og det er ofte nok å lese bloggen til "bloggpsykologen" for å skjønne at alt ikke står helt bra til hos den som påberoper seg å kunne hjelpe psykisk syke.
Hilsen synskepeggy.

Toril

23.09.2017 kl.15:02

Kjempebra innlegg som treffer spikeren på hodet!

Mine tantebarn er i alderen 20 - 36 år. Tantebarnet mitt på 20 år har ikke en 50 år gammel dame i tankene han nei, og for ham er det studier, kamerater, festing innimellom, data m.m. som opptar ham. 20 åringen ser på oss i 50 årene som godt voksne.

Fantasi som kreativitet er en kjempebra å ha, men når fantasiene blir som en realitet og sannhet er det et tegn på noe helt annet. I tillegg ikke selv forstå at det er fantasi som sitter i hodet. Da har det ikke med kreativitet å gjøre.

Ønsker deg en kjempefin lørdag, og ei fortsatt kjempefin og god helg :)

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

24.09.2017 kl.14:29

Toril:
Unge gutter fra tidlig alder til godt voksen har en hovedoppgave i livet og det er å sjarmere gamle damer som oss i senk og det er de som regel svært flinke til,at storsjarmeringen har en baktanke som fks.sponsing av gutten og kjæresten med kinobillett eller andre "fordeler" de ønsker å oppnå i øyeblikket er vi mer enn villige til å "glemme" :)
Jeg er helt enig med deg og man ser det tydelig at fantasiene fra en godt voksen dame om unge gutter er,i mine øyne,helt klart et tegn på noe helt annet.
Ha en flott søndag :) Klem fra synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

58, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits