Nettroll !!

 

Enhver som lager kvalme og 

dårlig stemning på nett -

 


(bilde fra Google.no)

 

- er et nettroll !!

Hilsen synskepeggy.

9 kommentarer

sissel gunnerud

23.09.2017 kl.12:43

Så sant

Livet mitt som klarsynt.

24.09.2017 kl.14:17

sissel gunnerud:
Ja,og det er ikke bare dem som drapstruer,hetser og latterliggjør som kvalifiserer til å være et nettroll.
Hilsen synskepeggy.

hverdagslivetivollen

23.09.2017 kl.13:01

helt sant

stavangerinmyheart

23.09.2017 kl.14:13

Så sant:))

Livet mitt som klarsynt.

24.09.2017 kl.14:19

stavangerinmyheart:
Det har vært noen nettroll innom bloggen her i årenes løp,har også blitt indirekte drapstruet,hetset og hatet så man har litt erfaring med sånt etterhvert.
Hilsen synskepeggy.

Toril

23.09.2017 kl.15:04

Det er sanne ord ja!

Ønsker deg en kjempefin lørdag, og en fortsatt kjempefin og god helg :)

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

24.09.2017 kl.14:34

Toril:
Det er ikke bare de som drapstruer,mobber og hetser som er nettroll.De er vel så store nettroll de som stadig kommer med sure,gretne,usaklige og ufine kommentarer år etter år,overvåker blogger og har kun en hensikt,å lage dårlig stemning der stemningen fra før er god.
Ha en flott søndag,Toril :) Klem fra synskepeggy.

Sara

23.09.2017 kl.22:42

For et sant sitat.

Nå kommer vel INJ med en kommentar fra en datamaskin ifra en av sine slektninger, tipper jeg. ;) Sorry, Synskepeggy: Jeg klarte ikke å dy meg. ;)

Livet mitt som klarsynt.

24.09.2017 kl.14:41

Sara:
Det har vært endel innlegg i en viss annen blogg det siste døgnet,som vanlig svært tvetydige,men umulig for oss å ikke forstå.
Jeg har tidligere blitt beskyldt for å være en mann med svært stor interesse for en viss blogger,nå antydes det at "mannen" skal være sur og bitter fordi at bloggeren ikke er interessert i "noe mer".
Man leser ikke den bloggen fordi at man er "tilhenger" av bloggeren,men fordi at det er noe med det å følge med på at fantasier,vrangforestillinger,selvskryt og løgn spinner helt ut av kontroll.
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

58, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits