Gamle,men ikke glemte !

 

Jeg er den første til å 

legge stridsøksa og gamle konflikter og

krangler bak meg.

Jeg gidder ikke å bære gnag til noen

for noen ting.Jeg har langt bedre og

mere interessante ting å være opptatt av.

 


 

Men,det betyr vel ikke at jeg ikke kan 

poste gamle og gode innlegg fordi at

det tilfeldigvis ligger en gammel 

krangel og konflikt i kommentarfeltet,

som jeg vil ha meg frabedt å påta meg skylden for.

Det er jammen ikke mange innlegg jeg

kan poste på nytt hvis jeg skal ta 

sånne forholdsregler,det krangler og kveruleres

under så og si alle innlegg uansett

hva innlegget handler om.

Å anklage meg for å kaste bensin på 

bålet fordi at det tilfeldigvis ligger en

konflikt under et innlegg som blir postet på nytt,

er å dra synsing og beskyldninger om mulig motiv alt for langt.

 

Hilsen synskepeggy.

14 kommentarer

Torill

27.09.2017 kl.21:51

Det er nettopp det. Jeg heller orker ikke den evige kranglingen som har foregått, og prøver alt jeg kan for å overse de som heller bensin på bålet.

Det er ikke du som har kranglet i kommentarfeltet ditt. At andre er så respektløs at de bruker ditt kommentarfelt for å krangle på sier mer om dem enn om deg. Jeg synes det er respektløst ovenfor bloggeier å misbruke kommentarfelt på den måten.

Om man skriver et innlegg, og andre tror at innlegg er myntet på dem er det de som har problem.

Post de innleggene du vil du, for dette er din blogg :)

Ønsker deg en kjempefin onsdagskeld :)

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

28.09.2017 kl.10:35

Torill:
Hei,hei,Toril :)
Jeg poster de innleggene jeg vil og at det tilfeldigvis ligger en ugrei krangel under innleggene jeg poster får de takke seg selv for de idiotene som aldri gir deg med det tullet.
Jeg tror at flere av dem har godt av å bli påminnet om sin idiotiske oppførsel av og til,spesielt når vi vet at ingen av dem har gitt seg,de bare fortsetter drittkasting,løgn og feilaktige anklager mot oss på andre forum.
Jeg tenkte ikke på krangelen i kommentarfeltet da jeg postet innlegget i går,grunnen var at jeg hadde truffet på enda en som kunne passe til beskrivelsen.
Jeg vil aldri ta hensyn til de idiotene som krangler,kverulerer og tror at alt er myntet på dem,de har vært såpass aktive her i min blogg med tullet sitt at det nesten ikke er mulig for meg å poste noen som helst av mine gamle innlegg uten at det følger med et kranglete og kverulerende kommentarfelt - og det er det de som krangler som har skylden for,ikke jeg.
Innlegget har ikke forbigått i stillhet,flere av våre fans har fått ny inspirasjon til sin drittkasting.
Fansen har meg å takke for at skrivesperren og inspirasjon forsvant som dugg for solen.
Ha en flott torsdag,Toril :) Klem fra synskepeggy.

Iris

27.09.2017 kl.22:28

Det beviser jo bare en ting; at vedkommede støtt og stadig følger med på bloggen din. Tror du har fått deg en liten fan, selvom det ikke vil innrømmes:)

Livet mitt som klarsynt.

28.09.2017 kl.10:18

Iris:
Jeg har mange fan som fotfølger og stalker bloggen min,bare se på et innlegg i en viss annen blogg på en annen bloggplatform som fikk inspirasjon til et helt innlegg om at jeg postet dette her på nytt.
Ingen innrømmer noen ting,men den som eier bloggen vet mer,dessuten er både jeg og flere av mine bloggvenner hyppig omtalt av fanskaren i andre forum på nett rett som det er og det er konsekvent negativ omtale hver eneste gang det skjer.Utover det er vi jo gjenstand for mye drittkasting i en viss annen blogg (som jeg bare kaller svertebloggen) .
Joda,vi er klar over det både Toril K,jeg og flere av våre bloggvenner at fanskaren er mye større enn det mange tror.
Hilsen synskepeggy

Kari

28.09.2017 kl.11:56

Der var en viss dame tilbake på blogg.no...... http://ingersveogvel.blogg.no/ som klager på at andre shouter :)))

Livet mitt som klarsynt.

28.09.2017 kl.12:24

Kari:
Det er bare nok et bevis for at hun ikke klarer å holde seg borte fra meg (og mine bloggvenner) hun er helt besatt og hennes høyeste ønske er å få bli en av de hun foraktelig kaller for klanen.
Jeg "spår" at hun har skrevet noen tvetydige og svært (vrang)-fantasifulle innlegg,samt kommet med noen idiotiske og usaklige kommentarer her,for så å slette bloggen før uka er omme !
For så å trekke seg tilbake til nouw for å slikke sine sår og innta offerrollen som alltid.
Man vet hva som skjer etter utallige erfaringer,man leser henne som en åpen bok,stakkar !
Hilsen synskepeggy.

synskepeggy

28.09.2017 kl.19:57

IJR : Man har blitt advart i svertebloggen om at man leser "eget ansvar" - hvor stor og hvilken risiko er det snakk om.

Enda en gang trekkes det frem at vedkommende "har gått nattevakter i kommunen i mange år" - og hva skal liksom det "bevise".Jeg er VÅKEN nattevakt på 31 året og jeg har alltid ANSVARSVAKT - det betyr ikke at jeg må nevne det støtt og stadig,tvert i mot,jeg ligger svært lavt om alt som angår jobben min - i alle sammenhenger.

"Bloggeren er ærlig" og da innebærer det at man leser på eget ansvar - jeg skjønner ikke fornuft og logikk i det,men jeg skjønner at det er ment som en advarsel og at det derfor innebærer stor risiko å klikke seg inn å lese..Hva risikoen innebærer er noe uklart,er det mafiametoder,knuste kneskålene og avkappede fingre og det som verre er det er snakk om eller er det mareritt det er snakk om etter å ha lest om den ene vrangforestillingen verre enn den andre

Kunne vært greit å vite hva nøyaktig risikoen er sånn at man kan ta de nødvendige forholdsregler...

Hilsen synskepeggy.

Iris

28.09.2017 kl.22:48

Jeg tror ikke risikoen er så veldig mye mer enn å klare å takle hennes "ærlighet" og at hun snakker fra levra. Synes å ha lest det et titalls ganger nå, siden vedkommede støtt og stadig skriver det. Det virker også som det skal ekstremt mye til for at hun skal like noen, så jeg tror ikke noen stridsøks blir begravd fra hennes side.

Livet mitt som klarsynt.

29.09.2017 kl.13:34

Iris:
Det er en dum måte å ordlegge seg på og det kan misforstås når svertebloggen skriver at "man leser bloggen på eget ansvar",da forventer man seg noe mer "farlig" enn vrangforestillinger som ikke har rot i virkeligheten.
Men,det kan være farlig nok det,men ikke for dem som leser...Dem som leser blir nok mest sjokkert.
Nei,sverta er ikke av den tilgivende typen,for å si det sånn,men at sverta ikke legger stridsøksen død,betyr ikke at ikke andre kan gjøre det.
Det er flere ting denne svertebloggen gjentar gang etter gang som man undrer seg over bla. hevdes det til det kjedsommelige at man "har kontroll på egen økonomi" - er ikke det en selvsagt ting at voksne folk ar kontroll på egen økonomi med mindre man har et verge som tar seg av den biten (også).
Det er mye som gjentas og gjentas,er det for å prøve å overbevise seg selv eller andre....
Hilsen synskepeggy.

Kari

28.09.2017 kl.23:12

Denne ærligheten til dette damemennesket er en stor vits for hun vet ikke hva ærlighet er for noe. Ærligheten hennes kan hun kaste rett i dass for hun vet ikke hva ærlighet er. Ærligheten til dette damemennesket består i å sverte og lyve om bloggere hun ikke kjenner og det er bygd av hat til de bloggerne hun ikke liker.

Jeg har også gått nattevakter men skryter ikke av det og det beviser ingenting.

Haha :))) Den risikoen ønsker jeg og vite jeg også og det er dummeste jeg har lest noen gang :)))

Hvis hun hadde visst hvor idiotisk hun framstiller seg selv på bloggene sine hadde hun aldri skrevet det hun lirer ut av seg. Mange av de voksne bloggerne her vet hvordan hun er og de overser henne :)))

Livet mitt som klarsynt.

29.09.2017 kl.13:47

Kari:
Ærlighet er ikke svertas sterkeste side og opp gjennom årene har det vært mange løgner,påstander og beskyldninger som ikke har rot i virkeligheten fra den kanten.
Det tipper vel helt over nå som vår felles gode bloggvenn,Toril K blir fremsnakket i en annen blogg...Jeg tipper at reaksjonen ikke lar vente på seg.Sverta er jo så opptatt av å skrive motinnlegg etter motinnlegg for tiden - som mest inneholder tvetydige antakelser og "innpakket" nedrakking at hun muligens ikke har fått med seg fremsnakk-innlegget ennå.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

29.09.2017 kl.13:53

Kari:
Nå får vi bare håpe at sverta ikke ler seg ihjel,sånn som hun påstår at hun ler og ler og ler av andre,jeg vil helst slippe å ha et latter-dødsfall på min kappe.
Hilsen synskepeggy.

Wenche

29.09.2017 kl.05:50

Jeg tror ikke denne bloggeren er helt frisk.Riktignok sliter hun mye fysisk,men psyken kan ikke være helt i vater heller.Hun får "fjerheling" for sine sykdommer,har telepatiske evner og har telepatisk kontakt med en mann som visstnok er gift og har flere barn.

Hun ser at "noen" kjører forbi henne utenfor,da er det hennes hennes hemmelige venn....

Jeg tror det har gått litt over styr og at hun trenger hjelp.

Men en ting skal hun ha:Hun er en flink fotograf,og matbildene ser lekre ut.

Livet mitt som klarsynt.

29.09.2017 kl.13:39

Wenche:
Det er nettopp alle åpenbare vrangforestillinger man reagerer på med sjokk og hoderysting.
At noe er galt fatt forsto jeg da et langt innlegg beskrev sex med en avdød via telepati,den var og er langt over kanten.
Mye er galt,ja og du har nevnt flere ting,jeg er helt enig i at bildene er bra,det er det som skrives som er tvilsomt.
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

58, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits